Orkar inte!

Jag har suttit och skrivit på blogginlägget om NRJ hela tiden sen jag skrev det förra blogginlägget... Jag har kommit ganksa långt. Anorah har precis uppträtt, men nu orkar jag inte mer! Är sjukt trött och ska nog gå och lägga mig... Men jag har som sagt kommit långt på det så det ska inte ta alltför lång tid imorrn.. Men ni får vänta till dess. Bilder ska dessutom copyrightas eller som Anorah sa: Sätta en kråka på bilderna!

Nej, imorrn kommer det!

Godnatt!
/Mikael

Dagens I-landsproblem: Öppettider!

Nu är jag hemma. Världens bästa helg typ?! Igår var det NRJ in the park med Anna och idag Tjemilen med Annamia! Men det vore skam att säga att gårdagen bara var Anna.. Vi stötte på en väldigt trevlig person också när vi skulle gå och leta efter något att göra en skylt av.. Vem kan det vara? Jo NATHALIE!!! Vi blev överlyckliga!!! Men allt kommer snart.. Jag ska sätta mig och blogga på en gång! Kan ju också säga såhär: Anna Anorah är väldigt galen <3

Men innan det måste jag skriva om dagens I-landsproblem: Öppettider på söndagar! På vägen hem från Gärdet idag är det några som pratar om att det är dåligt att affärer bara har öppet till 4 på söndagar.. Jag hade kul åt det kan jag säga.. Tänk liksom på människorna i Afrika: Dom har knappt några pengar att ens handla mat för och klagar dom på öppettiderna?! Nej inte det minsta.

Nu ska jag börja blogga om NRJ in the park och Tjejmilen!

/Mikael

Fredag!

Nu har det då blivit fredag kväll. Sen jag kom hem från begravningen har jag nog suttit med bloggen hela tiden, med undantag för middag. Det började med att jag hade svårt att bestämma bilder, men lyckades tillslut få med dom vikigaste i headern. Sen var det bara att sätta igång med designen. Allt tar väldigt lång tid så är inte helt klar. Men orkar inte just nu heller. Men det är bara litegrann kvar. Ska bara skriva in allt som ska stå i menyn till vänster och byta lite typsnitt och så. Det får bli en annan dag!

Imorrn kommer Carro och vi ska på NRJ in the Park. Anorah är med så ska träffa henne! Sen på söndag så är det Annamia vi ska träffa. Hon är speaker på Tjejmilen så dit ska vi och träffa henne. Vi får se om jag hinner med att blogga något medans Carro är här, annars blir det när hon åkt, söndag kväll!

Nej, jag har inget mer vettigt att skriva om. Hoppas ni gillar nya designen på bloggen :D

/Mikael

Vila i frid Mia!

Idag var det begravning. När jag var liten gick jag inte på dagis, jag gick hos dagmamma och på den tiden var det ett femtal dagmammor i samma område. När min dagmamma var sjuk eller ledig var jag oftast hos Mia.

För ungefär ett år sedan fick hon diagnosen Livmoderhalscancer och vi alla hoppades att hon skulle bli bra. Vi trodde nog att hon var på bättringsvägen, men så var inte läget. Den 28 Juli försvann hon och det kom som en chock!

Idag var det begravning i Sätra Kyrka. Det var en oerhört vacker och ljus begravning. Jag kände inte så mycket sorg när jag var hemma, men när jag kom dit och fick blomman jag skulle lämna på kistan kände jag hur det högg till. Jag kände redan då att tårarna var på väg att komma men jag höll dom tillbaka. Dom inledde begravningen med att spela Ta mig till havet. Det hela gick och jag höll tårarna tillbaka, fram tills att man skulle börja gå runt kistan. Då gick det inte längre, dom bara rann och rann. Men jag lyckades samla mig iallafall tills jag själv skulle gå och lägga blomma där, men när jag kom tillbaka brast det lite igen. Dock inte lika mycket vilket var skönt.

Vi åkte vidare till fikat och när jag kom dit lyckades jag kola ner mig lite. Jag och Emelie gick därifrån vid halv två. Då började alla andra röra på sig också.

Till sist vill jag bara säga: Vila i Frid Mia Blomberg <3


Hemma för kvällen!

Nu har ajg kommit hem efter att ha tillbringat några timmar i Sundbybergs Centrum. Annamia var som sagt konferencier där. Dom hade någon Kräftskive-fest och det var massa aktiviteter.. Ja, Annamia var iallafall underbar!! Tusen Tack för allt Annamia! Allt du sa! 

Jaa, tror hon blev skitglad över att se mig där iallafall. Det lät lite så på henne när hon sa att det var kul att jag kom och trevligt med sällskap :D Alltså såna saker värmer när man får höra det!

Men nej, nu är det dags för mig att Leta rätt på kudden! Imorrn är det ingen skola som gäller... Ska på begravning... Och den börjar när min lektion börjar så jag kommer inte hinna till skolan sen. Det är väl lika bra det tycker jag!

/Mikael

Hemma för stunden...

Jag har varit hemma en stund nu.. Har hunnit slänga i mig lite mat och så.. Men snart ska jag iväg igen. Annamia ska vara konferencier i Sumpan Centrum så jag ska dit och träffa henne! Detta var riktigt spontant.. Sms:ade med henne på förmiddagen idag och jag bestämmde mig för att åka dit...

Därför blir det ingen ändring i designen på bloggen idag.. Men ja, imorrn gör jag väl det!

Kanske skriver ett inlägg när jag kommit hem ändå. Ciao!

/Mikael

Plugg!

Har suttit en liten del av kvällen med plugg.. Mest matte. Vi fick läxa där idag som är till imorgon... Men ja, det gick hur lätt som helst! Vi fick nya grupper idag i matten där dom delade in oss efter våra kunskaper.. Nu låter det som att dom nedvärderar oss men nej, utan dom delade in dom som kan mest i en grupp där dom får jobba mer självständigt. Där hamnade jag! Men det är så pass enkelt (än så länge) så det är inga problem.

Dock är jag inte helt överens med läraren vi har.. Eller asså det är inget fel så.. Snarare tempot! Han pratar långsamt, vilket jag stör mig något ordentligt på!! Det går för långsamt för mig, för att jag ska lyckas hålla humöret uppe.. Jag tröttnar på en gång! Men men, kanske blir bättre..

Bloggar om allt kommer... Men jag har inte hunnit idag iom läxor.. Men om några dagar kanske?! Imorrn eller på fredag hade jag iallafall tänkt slå mig ner vid den andra datorn där det finns photoshop och göra ny header.. Iochmed detta kommer ny design också. Jag utlovar lite större förändringar än förändringar som tidigare gjorts! Så dom närmaste dagarna får ni ha överseénde med hur bloggen ser ut. MEn det ska nog bli bra när det är klart!

Nu är det dags för mig att sova, godnatt!

/Mikael


Natten kommer...

Nej, nu håller mina ögon på att slockna här för mig, så det är dags att lägga ihop datorn och lägga sig till rätta i sängen.. Nu ska jag sova! Jag påbörjade blogginlägget om Diggiloo 15/8, men kom inte så långt. Jag får fortsätta imorrn helt enkelt.. För jag känner att jag vill bli av med dom!

Hörs imorrn, godnatt!
/Mikael

R.I.P. Huskören...

... Ja, det är typ så det känns just nu... Chrsiter Björkman måste slagit i huvudet?! Läs denna artikel

Han kan ju för guds skull inte tillåta förinspelad körsång? Vad kommer hända med Dea, Jessica, Martin, Micke och allt vad dom nu heter?! Dom kan ju liksom inte bara ta och plocka bort dom hursomhelst... Alltså liksom, det är ju inte sagt att dom plockar bort den. Men eftersom folk kan välja förinspelat kommer dom få så mycket mindre jobb.. Det gillas inte, vi vill se dom hela tiden. Okej, det blir lättare för den. Behöver inte stressa lika mycket..

Nej, alltså.. Huskören som är med, är Sveriges bästa körsångare och dom har typ aldrig klantat till det?! Dom kan dansa, dom sjunger fantastikst och dom utstrålar så mycket glädje och energi från scen! Det går inte att ta bort dom!! Tyvärr blir det nog mindre jobb för dom i år... Tyvärr Christer Björkman, nu är det dags att lägga ner dessa tramserier. Skärpning!!!

Som ni antagligen märkt, har jag inte uppdaterat här på ett antal dagar nu... Men i helgen har det varit fullspäckat schema med massa kul saker som har hänt! Träffat Nathalie Rosenberg en hel del. Men ja, ni får hoppas att det blir blogg om det med! Jag känner att jag inte kan lova någonting för har inte all tid i världen. Har en hel del att blogga om liksom...

Men ja, på återseende!

/Mikael

Sonja Aldén!

Jag och Carro var som sagt iväg och träffade Sonja. Jag tänkte att det är lika bra att blogga om det nu, det blev ändå så kort så.

Vi åkte hemifrån redan vid 8 och tåg tunnelbanan in till Stadion, därifrån gick vi till TV-huset. Var nog framme vid kvart i 9 typ. Vi pratade lite med vakten om det var okej att sitta inne i receptionen tills Sonja kom. Det var okej att sitta tills vakten skulle hem, men sen fick vi stå ute.

Vi gick då och köpte korv, sen tillbaka till TV-huset. Vi slog oss ner vid borden och åt. Ulrika svängde förbi med sin Sambo, dom hade varit på Grönan på Eric Gadd och passerade ändå där, så dom stannade till och sa hej. Sen vid tjugo över 10 kommer Sonja ut. Hon blev chockad över att se oss där. Kanske inte så konstigt dåra men. Hon hade inte så mycket tid på sig då taxin stog och vänta på henne.

Men vi tog kort med henne, och frågade några korta saker.. Sen blev det hej då! Tack Sonja!


Sonja är en hel drös med Kärlek <3

Fredag!

Jaa, då var det fredag kväll. Första veckan i skolan har nu passerat och det är fortfarande kul, men jag är trött som bara den asså.. Men ja, veckan har varit riktigt kul! Fått bra kontakt med klassen och allt.

Igår bloggades det inget, för direkt efter skolan var det att kuta till bussen och åka till TV-inspelningen av Singing Bee! Nathalie Rosenberg skulle vara med och dansa. När jag kom fram slängde jag mig av bussen och skyndade till studion.. Men ja, jag hann faktiskt! Självklart ska jag blogga om det.. Hjälp vad mycket jag har att blogga om! :S

Men, nu ska jag och Carro åka in till stan. Sonja är med i Olssons Studio ikväll och vi tänkte åka in och träffa henne lite snabbt. Men jag hör kanske av mig när vi kommit hem..

/Mikael

Skola dag 2!

Jag är trött, jag är trött.. Även fast jag hade världens sovmorgon imorse. Eller ja, världens och världens... Klockan ringde vid halv 9 bara för att jag skulle slippa stressa. Jag tog det jäkligt lugnt, tills jag insåg att jag nästan skulle missa tunnelbanan.. Så det blev lite stress ändå. Men jag hann med allt så det var lugnt..

Vi hade idag Matte A och Svenska A. Under Matten så hade vi typ ett prov bara för att testa vad vi kunde och man hade 50 minuter på sig.. Man fick inte gå förrän efter 40 minuter... Jag var klar inom en kvart med det för det var riktigt enkelt. Så jag började fundera på vad man skulle hitta på att göra i 25 minuter till?! Men typ alla var färdiga efter 20-25 minuter, så vi fick gå tidigare från lektionen. Jag och Madde gick och letade upp några andra människor. Malin och Amanda, sen var även några till med. Men har inte lärt mig namnen än, haha.. Alltså Madde, Malin och Amanda är dom i klassen som jag fått bäst kontakt med.

Vi hade Svenska sen och ja, där fick vi typ måla av bänkkompisen utan att titta på papperet och det gick ju inte alls. Bilden jag gjorde såg rätt kul ut.. Jag måste se vad jag gör för att det ska bli bra... Sen fyllde vi i några papper för att läraren typ skulle kunna planera lite mer vad vi skulle göra.. Sen fick vi sluta, en timme tidigare än planerat. Då var det raka vägen hem, fast stannade till och åt på Taco Bar i Mörby. Sen när jag kom hem åtke vi och handlade både byxor och skor till mig. Så nu har jag gadderat mig ordentligt, förutom på skofronten..

Nej, nu måste jag gå och lägga mig för att inte vara dödstrött imorrn.. Godnatt!

Mediagymnasiet!

Idag började gymnasiet. Det var riktigt kul ska jag säga. Är riktigt nöjd med klassen, tror vi kommer komma riktigt bra överens. Sen att överhuvudtaget komma bort ifrån Danderyd är bara det kul! Lärarna verkar riktigt bra också. Alltså det finns inget att klaga på känns det som.

Sen måste jag säga att världen är ganska liten. Dels kände jag till en person som skulle börja där. Så hamnar jag i samma klass som henne. Sen hamna jag även i samma klass som min förra klasskompis bästa kompis. Världen är allt bra liten!

Mitt schema är fantastiskt! Dock har vi det bara fram till höstlovet, men jag tror att det inte kommer ändras så mycket. Såhär ser det ut just nu:

Måndag 11:50-15:20
Tisdag 8:45-15:20
Onsdag 11:15-14:35
Torsdag 8:15-15:10
Fredag 11:05-13:15

Så mycket sovmorgon, vilket är väldigt trevligt! Ja, innan dom tre sena morgnarna har vi lunch, men det skippar man väl antagligen... I början får vi rikskuponger innan vi får våra elevkort, så man kanske skulle äta litegrann då iallafall, och spara rikskupongerna sen?!

En kul grej som hände idag var att när vi haft lunch så går vi upp till klassrummet igen. Då har läraren lite musik igång. Rösten som sjunger i låten han spelade kändes väldigt bekant. Han bytte typ precis låt strax efter vi kommit in och jag bara: "Var inte det där Säkert?" och jo, det var judet. Ingen annan visste det och han blev lite förvånad över att jag kunde det, haha.

Vi fick våra busskort och lite sådära och vi slutade väl vid strax efter två tror jag.

Imorrn börjar jag då 11:15 och gud va skönt det är!

Nu är det dags för mig att se på Dean Tredje Vågen och äta lite popcorn.


Äntligen!

Nu har jag äntligen bloggat om GBG, bara att scrolla ner och läsa det. Dröjde lite längre tid än vad jag trodde, för jag fick lite strul när jag skulle lägga in bilderna. Men det gick tillslut och inläggen finns nu där..

Jag hinner inte påbörja blogg om Diggiloo eller så för nu måste jag sova. Jag börjar skolan imorrn och ska upp vid 7 typ. Men imorrn fortsätter det eviga bloggandet.

Som sagt, skolan imorrn. Jag tycker det ska bli skitkul verkligen, helt nya människor.. Jag är riktgit taggad på skolan igen! Och efter det här underbara sommarlovet så spelar det ingen roll hur pissig skolan skulle vara eller så.. Kommer då bara kunna tänka tillbaka på sommaren och bli glad på en gång. Tack alla som gjort detta till den bästa sommaren ever!

/Mikael

Göteborg 14/8 - Hemresa

Vi hade klockan på ringning vid kanske halv 8, vi var ju tvugna att gå upp för att städa och checka ut.. Vi började med att äta frukost och maten var väldigt kall. Mjölken framförallt, den var Riktigt kall! Den hade till och med frusit, typ halva var is eller nåt.. Sen började vi packa ihop våra väskor och städade rummet. Vid halv tio checkade vi ut och sen tog vi spårvagnen in till Centralen. Där satte vi oss på en bänk.. Vi var helt döda! Linda B tittade förbi centralen med sin Peter och hon vinkade glatt till oss.. Vid halv 12 så gick vi och åt. Våfflor med mjukglass tog jag, och gud så gott det var. Mika kom även under tiden vi åt och hon gjorde oss sällskap fram till avresa. När vi ätit klart gick vi tillbaka till våran älskade bänk där vi satt ytterligare ganska så länge. Vi gick och handlade lite på Pressbyrån och vid halv 3 gick vi ut till spåren och letade reda på mitt och Anna-Karins tåg. Vi sa hej då till dom andra, jättetråkigt att säga hej då.. Men Carro träffade jag i lördags igen.

Vi hoppade på tåget och även den här gången stank det KAFFE! Började typ må illa redan innan vi åkt iväg.. Vi gjorde väl inte så mycket mer än att prata, kolla saker på datorn och så.. Jag tor jag sov i typ 10 minuter också. Vid kvart i 6 var vi i Sthlm och vi letade rätt på A-Ks tåg och då blev det hej då där också, tråkigt men ses snart igen! Pappa hämtade mig och när jag kom hem slängde jag mig på sängen och bara tog det lugnt..

Hej då Göteborg!

Göteborg 13/8 - Man är trött klockan 4 på morgonen

Klockan ringde klockan 4 på morgonen!!!!! Förstår ni hur tidigt vi tyckte det var?! Klockan 4!

Ja, klockan ringde 4 på morgonen och vi var dödströtta. Hade sovit max 4 timmar! Iallafall så, vi pallrade oss upp efter ett tag och åt frukost och så.. Sen åkte vi iväg till Kungstorget där Rix skulle hålla till. Halv 6 var vi där! Vi gick runt området för att kolla om det fanns någon mer där, men det gjorde det inte. Vi ställde oss vid en av ingångarna och då kom det fram en snubbe från GT som kallades Åby. Han släppte in oss i en varm port, där satt vi tills vi märkte att fler folk kom utanför. Då gick vi ut och ställde oss vid ingången.. Vid 7 kommer vakten och ska släppa ut en lastbil. När lastbilen kört ut signalerar han till mig att vi får gå in. Dock var det bara jag som såg att han signalera så jag börjar kuta helt själv. Tillslut såg dom andra att han signalerade att vi fick gå in med. Så då kuta alla. Vi slängde oss ner framför scenen bara för att få bästa platserna och så många platser.


Vi hängde på låset

Tiden gick utan att vi hade någonting att göra.. Vi låg ner och försökte sova/vila litegrann. TV4 Göteborg kom och filmade oss när vi satt där med. Vid halv 10 ungefär kom Mika och joinade oss och sen Jennie, Lina och Annika med flera.. Så då passade jag, Carro och A-K på att åka hem till vandrarhemmet för att duscha och byta om och lite så. Vi käkade även och fixade lite matsäck. Vi var väl tillbaka vid Kungstorget vid 12. Efter ett tag kom Sara, Bonnie och Lina och vid 14 var det dags för signering med Sonja. Jag fick då agera förstefotograf och var uppe på scen massa gånger. Tillslut kom jag ju själv också upp så jag fick prata med henne. Hon är ju så goo! Hon fick signera min "Nån som du"-singeln som man fick gratis där, det gillade vi. Pratade på lite till och tog kort och lite så.



När vi kom tillbaka till scen va repen i full gång. Ramsells med Anna A i spetsen hade repat tidigare själva. Då när Anna dök upp på scen så reste vi oss alla upp en efter en, borde sett rätt kul ut när alla inte ställer sig samtidigt utan efter varann.. När vi stod i kön till Sonja så började det droppa litegrann, men när Anna kom ut till oss och pratade så typ öste det nästan ner.. Sen blev det mer rep och lite så.. Jag, Mika och Sara flörtade lite med Kate Ryan genom att sjunga Je T'Adore för henne och hon tyckte vi var fantastiska typ!

En sak som inte får glömmas att nämnas är någon jävla holländare.. Hon var, enligt henne själv, från ett holländskt magasin och skulle ta bilder och göra ett reportage eller något.. Hon trodde att hon kunde komma en halvtimme innan det började och bara tränga sig fram ända längst fram.. Alla försökte få henne att förstå, men hon låtsades att hon inte kunde engelska och lite så.. Alltså hon var verkligen galen, hon plöjde fram genom publiken. När hon inte kom fram på ett ställe plöjde hon åt ett annat håll.. Tillslut knuffade kärringen omkull två tjejer. Sen Kliver hon på en av dom och slår till henne med en plastpall hon hade med sig.. När dom faller till marken börjar vi skrika på vakterna och dom ser till att transportera bort henne.. Den här tjejen hon klev på och slog till med pallen kunde inte ens stanna kvar, så hon fick hoppa över stängslet längst fram.. Senare dyker den här kärringen upp, men då står hon som tur är kvar på samma ställe.

Vid 18:30 började hela spektaklet och Amy Diamond var först ut. Då började det droppa litegrann och det blev lite mer hela tiden.. Sen var det dags för Sonja! Även då regn, men när hon kör För att du finns avtar det. Sonja tyckte vi allihopa var så gulliga i ponchos och regnjackor. Sen var det Rongedal och alla på första raden typ dansade Just a minute-dansen och Rongedal hade väldigt kul åt oss. Sen var det dags för en person att äga HELA showen: Linda Bengtzing! Hon körde Sanningen och Hur svårt kan det va? Och ni kan ju tänka er synen när 18-20 personer på första raden dansar "Se mig, hör mig, rör mig Hur svårt kan det va?" Visst fick vi en del uppmärksamhet, om inte nästan all uppmärksamhet. Sen kom Kurt Nilsen upp på scen och han var bara urtråkig. Sen small det till ordentligt, E-Type äntrade scenen under bomber o granater. Han var ner till publiken ganska mycket och även slängde han ner micken. En gång slängde han micken till mig. Det var jäkligt pinsamt eftersom jag inte kunde låten.. Okej, refrängen kunde jag väl men inte versen.. Gert Fylking kom in på scenen under E-Type och började strippa typ.. Sen kom BWO in på scenen och körde årets Pride-låt tror jag?! och även Lay your love on me. Måns kom och alla skrek i öronen på en. Anna A och N var med och dansade. Måns är verkligen grym på scenen. Dansa, det kan han ju även göra. Sen kom Kate Ryan och körde tre låtar. Hon var den enda som fick köra tre låtar. Det var också riktigt grymt. Hon typ kollade på oss hela tiden efter repet där, haha. Sen kom Ola och då skrek folk ÄNNU mer än när Måns kom.. Han körde Feelgood och Nathalie! När han körde Nathalie kom jag bara och tänka på Dea.. Kanske för att hon körade på den låten i Nyhetsmorgon när Ola var där?!

Sen var det slut, vi packade ihop alla grejer och ställde oss vid sidan av för att vänta på Anna. Tillslut kom hon och vi pratade ganska så väldigt mycket med henne. Vi tog kort med henne också, en gruppbild som blev riktigt najs. När vi sagt hej då till henne gick vi alla ifrån Kungstorget. Vi gick åt ett helt annat håll än vi kom från, men vi allihopa sällskapade en bit och vi kom ju hem därifrån med. När vi kom hem slängde jag mig på sängen direkt. Gud så skönt det var att lägga sig ner!! Det var så skönt att jag typ somnade redan vid 11.. Vi som skulle åka och hämta Carro och allt. Men dom fick åka utan mig, för dom fick inte liv i mig.. Försökte med allt! Men jag sov som en stock.

Blandade bilder från kvällen:

    
1. Rix Morronzoo    2. Anna Andersson    3. Sonja Aldén    4. Rongedal

   
1. Linda Bengtzing med gummistövlar    2. Kurt Nilsen    3. E-Type    4. Gert Fylking strippar lite..

   
1. Martin i BWO    2. Anna A, Måns, Anna N    3. Kate Ryan    4. Ola

Göteborg 12/8 - Jenny Gee i Arrival!

Det här var typ våran slappdag i Göteborg. Vi vaknade inte speciellt tidigt. Vi hade ingen direkt tid att passa så vi hade inte ens en klocka på ringning. Vi kanske ändå vaknade vid 11 eller något?! Då åt vi frukost och lite sådära, men vi låg först kvar och drog oss i sängarna. Dom var sjuuuukt skööna att sova i! Efter att vi ätit frukost så sprang Emma och A-K ut och tränade medans jag och Carro tog och duschade... Sen när dom var tillbaka duschade dom och jag och Carro sprang ner på Hemköp och handlade lite. Sen upp till Vandrarhemmet igen. Vi fortsatte in till stan där vi mötte upp Mika. Vi vandrade runt i Nordstan.. Tror dom andra hade roligast, gå i massa klädbutiker är inte min grej.

Vi kom hem efter ett tag och då lagade vi Pasta med köttbullar och soyakorv.. Sen slappades det en del inne på rummet. Helt plötsligt var klockan halv 8 och vi insåg att Arrival började om 30 minuter och att vi var tvugna att gå ner och handla lite till först. Så det blev till att handla lite snabbt, upp till vandrarhemmet igen. (Hur många gånger var vi inte egentligen upp och ner till vandrarhemmet?!) Kvart i 8 sprang vi till spårvagnen och 5 i 8 var vi framme vid Kungstorget. Klockan 8 började hela showen ABBA Arrival... Fy tusan va grym den var!! Och Jenny Gee var otroligt grym hon med. Älskar showen, det var ju massa låtar som man kunde ju, även fast några var lite med okända.

När det var slut letade vi upp Mika och stod och snicksnackade litegrann. Vi frågade en i showen om han kunde skicka ut Jenny också, men hon kom aldrig... Så tillslut for vi hem. Där kokade vi korv och åt korv med bröd. Sen skickade jag över lite bilder på msn till Sara & Bonnie, det tog lite tid... Sen vid 24 fick jag äntligen stänga ihop datorn och gå och lägga mig...


Jenny Gee!

Göteborg 11/8 - Gladaste gänget på Liseberg

Det här var nog seriöst dom 4 bästa dagarna i mitt liv. Så jävla kul som vi haft det. Tack alla som var med! 

Dagen började med att klockan ringa vid halv 5!! Vi var så jäkla trötta då kan jag berätta. Men vi var ju tvugna eftersom jag hade ett tåg att passa. Så det var bara att slänga i sig lite frulle (dock hade vi typ inget hemma) och ge sig iväg. Kom till Centralen vid halv 6 och mitt tåg gick ner till Göteborg vid 5 över 6... Framme vid kvart över 9 typ och då mötte Emma upp mig. Vi gick och köpte busskort och jag köpte även två bullar som jag proppade i mig. Hade ju som sagt knappt ätit någon frukost. Vi tog spårvagnen ut till Masthuggstorget och upp till Masthuggsterrassens vandrarhem och checkade in. Sen åkte vi in till Centralen igen och mötte upp Mika. Kul att ses igen. Sen tog vi oss ner till Lisse, efter att ha tagit fel spårvagn och varit tvugna att åka tillbaka.. Men det var inte mitt fel, Emma och Mika ville visa sig bäst! Men tillslut lyckades vi hitta till Lisse och där dumpade vi Emma som skulle hålla platser. Jag och Mika åkte tillbaka till Masthuggstorget och gick in på Hemköp(!) och handlade, för det hann inte jag och Emma göra. Vi handlade och gick upp till vandrarhemmet med det och satte oss och snackade lite skiiit.. haha

Vid 13 typ åkte vi tillbaka till Centralen igen och mötte upp Carro och Anna-Karin. Kul att träffa dig igen A-K! Okej, låter som jag inte vill träffa Carro, men vi hade ju för guds skull setts tidigare på dan, haha.. Sen stod vi kvar alla fyra och väntade på att Sara och Bonnie skulle komma. Även kul att se er igen. Jag, Carro och A-K åkte till vandrarhemmet så dom fick dumpa sina väskor. Dom installerade sig och vi alla bytte om till lite "finare" kläder. Sen tog vi spårvagnen igen ner till Lisse. Tror ni inte att jag såg till att vi kom fel igen?! Den här gången var det iallafall rätt spårvagn, men åt fel håll. Lyckades tillslut komma till Liseberg iallafall och vi betalade oss in och letade upp scenen. Där satt ett antal lite galnare människor. Men dom hade lyckats få så grymma platser. Jan Johansen repade men vi tyckte han var tråkig, så ignorerade honom.. Vi pratade massa skit istället. Sen gick jag, A-K och Carro och åt -Burger King! Sen gick vi en liten rundvandring på Liseberg eftersom jag aldrig, varken varit i Göteborg eller på Liseberg tidigare.

Strax efter 6 kom Mika, Sara och Bonnie till scenen efter att ha åkt massa saker där. Vid halv 7 började dom typ med en liten frågestund om artisterna som var med. Alltså vi hade rätt på Alla frågor som handlade om Linda B och vadå dom filmade oss hela tiden när vi höll upp svaret. Sen började dom utse kvällens olika saker. Jag blev då Kvällens Charmgiaste Kille! hahaha, jag höll på att dö av skratt då. Okej, inte bara jag, utan resten av gänget också. Sen fortsatte det med fler frågor om Linda, men även om Jan Johansen och några fler skitsaker... Sen utsåg dom Kvällens Gladaste Gäng och det var vårat gäng som blev det med.. Då jublade vi litegrann, eller ja lite. Ganska mycket egentligen.

Klockan 7 började Lotta på Liseberg och vi skrek en hel del då med. Lotta älskade oss ganska mycket, haha.. Linda kom in och ägde scenen. Hon började med Black Velvet, hon gör den så fantastiskt bra! Sen blev det även Hur såvrt kan det va? och vi dansade Se mig, hör mig, rör mig så Linda blev riktigt imponerad. Även i första versen när man ska svara henne på Hur svårt kan det va? så tog vi ju i på en gång men när hon tar om det så kör vi på för kung och fosterland och Linda utbrister: "Dom här på första raden har fattat det" Eller något liknande, vi kände oss lite stolta! Sen efter det fick vi all uppmärksamhet ifrån Linda under hela uppträdandet. Sen blev det Allsång i form av Värsta Schlagern och ALLA vi på första raden, 11 st, dansar dansen till låten. Linda kom fram mot slutet och stod där och dansa med oss. Vi alla körde "Å titeln ska sitta som ett slag i magen" på Linda, haha... Sen gick showen och när det var slut stod vi där och flummade och sjöng ganska så mycket. Folk glodde ju självklart, men det bjuder vi på. När typ alla människor hade fått träffa Linda var det dags för oss, men hon hade väldigt bråttom iväg.. Men hon tog sig ändå tid att ta kort med oss alla. Dessutom pausade hon upp bildtagandet mellan varje person för hon ville komma på en ny min till varje person... Sen när vi var klara kom Lotta Engberg och droog iväg Linda.. Då stack vi med.

Sa Hej då till Sara, Mika och Bonnie och vi tog oss upp till Spårvagnen. När vi kliver på, vilka sitter inte där?! Bonnie, Sara och Mika. haha! Vi alla gick av vid Brunnsparken och gick till Nordstan sjungandes på Ingen sommar utan Dea! Okej, det var bara jag, Bonnie, Mika och Sara som sjöng den men vi hade kul ändå. När vi kommer in i Nordstan så var jag typ ensam om att sjunga, men jag sjöng ut för fullt ändå. Då var det någon gammal gubbe/fyllo som började sjunga med och vi dog.

Sen var det hem, där startade vi datorer och la in massa bilder och så. Vi åt också, för vi alla var sjukt hungriga. Sen gick vi väl och la oss någon gång.. Typ runt ett kanske?! För vi alla var rätt döda då...


Lisses gladaste gäng!

Rik igen?!

Nu sitter vi här med varsin dator i knät som vanligt.. Jag vet att blogginläggen om Gbg inte kom igår heller.. Men jag är sämst på att skriva. Jag gör 7000 andra saker samtdigt och då tar det mycket längre tid... Men dom två första dagarna är klara. Nästan hela tredje dagen med.. Sen är det hemresedagen kvar bara.. Det ska jag väl hinna ikväll?! Diggiloo och gårdagen kommer med. Hinner jag med dom ikväll med? Det återstår att se.

Var upp till banken och satte in pengar på kontot idag, så nu är man lite rikare igen. Sånt är alltid trevligt.. Sen har ajg insett att jag behöver en ny telefon just i detta nu! Den har knasat mer än någonsin nu.. Men jag har checkat en som verkade rätt billig ändå.. Vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska vi strax åka in till stan. Carro åker hem idag :( Men vi ses snart igen! Väldigt snart..

Vi hörs mer senare!
/Mikael

Hemma!

Nu är vi precis hemkomna från en minst sagt Spontan TV-inspelning.. Men mer om det kommer senare när jag bloggar om hela denna dagen.

Var då på Caracola idag med, även det i blogg senare.. Måste blogga klart om Gbg först.. Men Gbg åtminstone kommer ikväll..

/Mikael

Lördagkväll!

Alltså, lördagkväll är redan slut... Klockan har slagit över tolv så nu är det faktiskt bara två dagar kvar tills jag börjar skolan... Ska man ha ångest eller inte?! Jag väljer nog att inte ha det, för jag är verkligen taggad på att börja igen. Det är en helt ny skola, helt nya människor. Allting är helt nytt helt enkelt. Så jag läntar verkligen.

Idag var jag in till Hötorgscity som sagt och träffade Annamia, Carro kom också. Men det kommer i blogg senare för nu är det typ dags för oss att gå och lägga oss. Vi ska upp och se/träffa Colorna. Men usch vilket skitväder det blir... Men men, lite regn har ju ingen dött av, eller hur?!

Jag har börjat bloggat om Göteborg, men jag är så seg på att skriva om såna saker, så det tar sin tid.. Men Liseberg är typ klart iallafall. Förhoppningsvis blir det klart imorrn.

Godnatt!
/Mikael

PS. Diggiloo kommer det också en blogg om, men först Gbg..

Godmorgon!

Oj, det känns som jag bör börja sätta fart med bloggandet.. Jag har typ bloggat två tre inlägg denna vecka och den är snart slut. Men jag blir väl lite bättre efter helgen.

Igår var jag först in till Hötorgscity och träffade Annamia, sen var det hem för att typ direkt åka till Ulriksdals Slott för Diggiloo. Jag måste säga att showen var riktigt bra även iår.

Nej, nu ska jag gå upp och äta frukost. Jag ska in till Hötorgscity även idag. Sen får vi se om det blir Sommarkrysset ikväll. Men Carro kommer vid 4 iallafall och då ska vi tillbaka till Hötorgscity så hon får träffa Annamia med, sen efter det blir det Krysset isåfall...

Nej, frukost var det ja!

Jag är hemma igen!

Nu har jag kommit hem ifrån Göteborg.. Vi har haft det så himla sjuuukt kul. Jag lovar att det kommer komma blogg om det, men just nu orkar jag inte.. Har liksom inte blivit alltför mycket sömn, men det kommer blogg nångång... Måndag tror jag kanske är enda möjliga dagen innan skolan... Fullspäckat schema fortfarande..

Men vi hörs på något sätt imorrn ändå.

/Mikael

Nere i Göteborg!

Ja, nu är jag nere i Göteborg och vi sitter just nu på vandrarhemmet. Det råkade finnas ett oskyddat nätverk här som jag råååkade komma in på xD haha, men det är det nog ingen som märker något?!

Idag var vi på Lotta på Liseberg och Linda var ju gästartist. Alltså hon är grymt rolig på scen och hon var riktigt trevlig när vi träffade henne :D Jag fick puss på kinden.. Vi blev utnämda till kvällens gladaste gäng och jag blev kvällens charmigaste kille, haha. Vi hade rätt kul åt det verkligen. Liksom, dom börjar filma mig och helt plötsligt kvällens charmigaste kille, hahaha. Sen filmar oss allihopa och kvällens gladaste gäng.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer här, jag vet inte ens vad jag ska skriva så... Dessutom ska jag blogga om allt senare istället.. Men kanske uppdaterar lite härifrån om att jag lever och så...

/Mikael

På väg mot nya äventyr...

DET STINKER KAFFE!!!!

Just nu sitter jag på tåget, påväg mot nya äventyr. Nu sitter jag på tåget ner mot Göteborg. Teamet ska träffas igen, åtminstone dom flesta. Göteborg får se upp nu när vi kommer för vi ska röja! Men ja, vi kommer att ha det riktigt kul, även om vädret ser ut att bli riktigt pissigt. Men lite regn har väl ingen dött utav? Eller ja, lite och lite. Det ser ut att bli rätt mycket regn men äsch va tusan.

När man åker första klass med SJ så bjuder dom på gratis kaffe och te med frukt också. Folket här på tåget har tagit till vara på det, för det stinker kaffe som bara tusan.. Jag som själv inte dricker kaffe och inte tycker det är gott tycker självkalrt att det stinker och jag börjar nästan må illa av lukten.. Men sen skakar det även en del nu på tåget för komfortsystemet är tillfälligt ur funktion. Men dom ska starta om det när vi kommer till Katrineholm, vilket är alldeles strax.
Jag hade ju tänkt blogga om Östersund nnu på tåget. Jag har faktsikt redan påbörjat det igårkväll. Men ska det skaka såhär så vette tusan om jag har någon lust med det. Vi får se helt enkelt...

Dagens plan ser väl ut ungefär såhär:

* 09:17 Jag rullar in i Göteborg
* Vidare till vandrarhemmet för incheckning
* Till Hemköp för att handla mat till denna vecka
* Möta Mika på Centralen som ska göra mig sällskap innan Carro och A-K kommer
* Jag, Carro och A-K åker till vandrarhemmet så dom får dumpa sina väskor
* Vidare till Liseberg där Emma, Jennie och Lina väntar
* Allsång med Lotta Engberg på Liseberg, Linda Bengtzing är gästartist
* Hem och soooova för vi kommer vara döda

Nu börjar det kännas litegrann att jag redan varit vaken i typ 2½ timme. Förstår ni, klockan ringde 04:30!! Vi kom väl upp efter 10-15 minuter för usch va trötta vi var. Men liksom vem är inte trött om klockan ringer 04:30?!

Vi får se hur mycket mer blogg det blir nere i Göteborg, Emma har med sig sitt mobila bredband till sin dator så kanske kan låna det för att blogga lite.. Men det återstår att se. Men som sagt, slutar det skaka så hemskt kanske jag bloggar Östersund..

/Mikael

Söndagkväll!

Jaa, nu var ialalfall packningen klar. Har den iochförsig varit rätt länge nu men.. Jag har börjat blogga om Östersund också. Känner mig riktigt duktig. Men har inte kommit så långt än.. Men imorrn på tåget ner till Gbg kan jag nog se till att blogga färdigt om det.

Nu måste jag packa det sista. Sen även duscha och lite sådära... För vi måste ta tunnelbanan som går 05:31 härifrån... ZzzZzzZ Men ja, mitt tåg går ju liksom 06:05 så det är därför vi måste åka så tidigt för att slippa kuta till tåget och med risken att även missa det...

Nej, nu ska jag lämna datorn en stund... Hörs eventuellt nånting mer ikväll innan vi går och lägger oss.

/Mikael

Go08 8/8 -08

Ja, i fredags var det som sagt fest i hela Stockholm. Det var vattenkrig på Gärdet, Karaoke i Globen och massa uppträdande i Kungsträdgården, Vi var i Kungsträdgården och såg några uppträdanden..

Vi åkte in till Kungsan så vi var där till precis innan 20. Klockan 20.00 entrade Niklas Strömstedt scenen och ja vad ska man säga.. Inte direkt min favorit... haha. Sen vid 20.45 kom en hemlig gäst, Eric Gadd. Inte heller direkt min musik, men han var väl helt okej. Sen var det en liten paus och 21.30 kom Sarah Dawn Finer upp på scen och är GRYM!! Hon hade med sig Britta på kör, då blev vi väldigt glada. Sen så hade hon tagit med sig Johan Röhr på kör och synth. Kul att se honom igen, då man inte sett honom i några sammanhang alls sen Babben förra året?! Sarah sjöng ett antal låtar, kommer inte ihåg vilka egentligen. Vet bara Stockholm by Morning och I Remember Love.

Sen var det en paus. Milla, Martin och Angelica kom strax efter 22. 22.30 var det dags för fyrverkeri nere vid Strömmen, men eftersom vi ville ha dom bästa platserna till Patrik Isakssons konsert så kollade vi på det på storbildsskärmen. Vi stod även lite vid sidan av scenen i hopp om att Britta skulle komma ut från Backstage-området. Men det gjorde hon inte så vi gick tillbaka och strax före 23 kom Patrik upp på scen och han var riktigt, riktigt GRYM!!! Körde bland annat Tillbaks på ruta 1, Du som tog mitt hjärta (Sarah kom och gästade honom), 1985, Du får göra som du vill, Under mitt tunna skinn, Faller du så faller jag och Innan klockan slår. Dock saknade vi ju någon i den sista låten, nämligen Dea. Men Britta hoppade in och gjorde en riktigt bra version av den låten. Sen extranummret avslutade han med Hos dig är jag underbar och det var ett riktigt jäkla drag, under hela konserten.

Sen när det var slut ställde vi oss vid sidan och väntade på Britta, men tyvärr kom hon inte ut.. Alla tog en annan väg ut dessutom så vi missade henne. Men det får bli en annan gång. Jag och Carro drog oss bort till Donken för att äta och där stöter vi på Frida. Pratade litegrann och jag ska säga att ajg och Carro hade sjukt kul åt henne. Sen när vi ätit klart gick vi till Stureplan, för dom hade ju ett gigantiskt dansgolv där... Men dom spelade ju för guds skull ingen musik?! Så vi drog hem på en gång, trötta som bara den... Men vi kom itne i säng på en gång heller.. Bilder skulle läggas över och massa sånt.. Halv 3 var nog klockan när vi sa godnatt?!

Update 16/8
Jag var visst rätt trött när jag skrev det där. Glömde totalt bort att Johan Röhr körade bakom Patrik i Melodifestivalen. Tack Mika som påminnde mig!

Vakna!

Ja, nu är vi iallafall vakna. Okej, vi har varit vakna i mer än en timme men ändå.

Jag måste verkligen påpeka vädret. Det ska regna varenda eviga dag när vi är nere i Götlaborg. Framförallt under onsdagen då det är Rix FM Festival. Då ska det regna HELA JÄVLA DAN!! Varför ska det vara sådant pissigt väder nu för?! Vi vill ju ha riktigt bra väder när vi är nere i Göteborg. Nu blir det bara helt... helt.. jadu...

Idag ska det iallafall bloggas, har 080808 att blogga om först och främst, sen får vi se om jag orkar blogga om något av de tidigare jag gjort... Ni får vänta och se helt enkelt.

Nu vill jag gå och äta, vilket jag tänker göra med!

/Mikael

Sommarkrysset... Varför är alla så goa?!

Idag var jag och Carro på Sommarkrysset. Sanna Nielsen var ju liksom med och hon var underbar. Men fy tusan va jobbigt det var. Precis innan genrepet skulle börja så började det regna, och det slutade inte förrän strax innan direktsändningen. Vi funderade skarpt på att gå därifrån för att vi inte pallade med allt regn, men bestämde oss för att stanna kvar och tur var väl det.

Under Sannas rep så skriker man ju självklart. Men ja, när Sanna dyker upp så skriker vi och samtidigt kommer även Sara Borg i kören ut.. Hon typ trodde det var lite åt sig. Men hon visste att det var Sanna vi skrek på. Efter hon repat gick vi och ställde oss vid sidan av scenen i hopp om att Sanna skulle komma ut. Vi bestämde oss även då för att vi måste prata med Sara innan dagen var slut, så mycket som hon stirrade på oss under Sannas rep. Ja vi står där och pratar och väntar. Helt plötsligt dök en Sara Borg upp och vi ropade till oss henne och jaa.... Nu har man fått sig en till "Idol". Hon var riktigt underbar och även lite galen. Alltså jag skojar inte att man såg en Dea i henne. Men jag och Mika har ju kommit fram till att Sara är sjukt lik Dea så...

Under uppvärmningen blev vi väldigt populära. När vi skrek lite på Sara så började hon skratta så hon inte riktigt kunde sjunga. Och Mia (Hon sköter alla inslag i programmet) var ner med mikrofonen till oss och typ sa massa saker från scen till oss. Hon verkar också sjukt underbar, men vi hann inte träffa henne. Det får vi ta en annan gång.

Efter programmet var slut sprang vi fram till scen. Där stod Carolina och sålde Sannas skiva och nya singeln Nobody without you. Vi var då bara tvugna att köpa singeln. Så då hade jag två saker som jag skulle ha signerade, Sanna 11-22 och då singeln. Vi stod där och hjälpte henne skrika ut vad singeln kosta och lite så, haha. Sen efter ett tag kom Sanna ner till oss och var så underbar. Tog kort och kramar och lite sådär. Sen var det Hej då! och vi gick ut från Grönan. Väl där utanför stötte vi på Carolina igen och hon skulle också till bussen så vi sällskapade med henne. Alltså, hon är sjukt trevlig. Vi hoppade av vid Nybroplan och gick till tunnelbanan. Carolina hoppade också av där, men hon gick in på Seven Eleven. När vi sitter och väntar på tunnelbanan så kom hon och vi pratade lite mera. Sen åkte hon hem till sig och den tunnelbanan hon tog, kom Ulrika med, för vi skulle åka med henne hem.

Det här är den bloggen om dagen jag bjuder på, jag kommer inte orka/ha lust att blogga senare, så det var lika bra att berätta mer ingående nu när jag ändå höll på att skriva. Men nu ska vi gå och äta här, för vi är sjukt hungriga.

Imorrn blir det en blogg åtminstone.. Jag får se om jag överhuvudtaget kommer orka blogga om Sommarkrysset 26/7 eller Östersund. För just nu, när det händer så mycket, orkar jag knappt blogg någonting...

/Mikael

Kungsträdgården

Det är precis där vi kommer befinna oss ikväll. Sarah Dawn Finer uppträder och även Patrik Isaksson som har med sig Britta Bergström. Så det ska vi se på. Det är väl mest Britta vi åker in för att se och framförallt träffa. Det ska bli riktigt kul, bara hoppas vi slipper regnet. Men det gör vi, eller hur?!

Men sent blir det, Patrik börjar inte spela förrän 23:15 och håller på till 24:00. Då kommer vi vara ganska så trötta kan jag lova. Men ja, får vi träffa henne så gör det inget att man blir trött efter. Kanske det händer att en Dea dyker upp i publiken och tittar på både Sarah och Patrik?! Det kan ju faktiskt hända. Eller så är hon hemma och vilar upp sin fot.

Det återstår och se...

Nu ska jag gå och göra mig klar, så vi snart kan åka. Sarah börjar 21:30, men vi vill ha bra platser och det händer saker där innan också..

080808!

Nu har klockan slagit över 12. Okej, det var typ två timmar sen, men ändå. Nu är det iallafall 080808 vilket betyder att det är fest för alla Stockholmare. Själv kommer jag fira ikväll inne i Kungsan.

Men ja, det var väl bara det jag ville säga. Hörs antagligen något mer idag

Godnatt
/Mikael

Achmed the dead terrorist!

Alltså jag vet att säkert alla har sett det, men msåte ändå bjuda på det här på bloggen. Det är så FÖRBANNAT ROLIGT! Går inte att INTE skratta.


Idag har jag typ inte gjort speciellt mycket alls här hemma. Hjälpt Ulrikas mamma att förstå lite bättre av sin dator. Hon har precis köpt sin första dator och kan inte speciellt mycket. Jag var dock inte till sååå stor hjälp. Eftersom, för mig är allting självklart, då blir det svårt att veta vad man ska lära ut... Men ja, några saker kanske hon lärde sig.

Imorrn kommer Carro igen. Typ inneboende här känns det som., men det är bara trevfligt. Vi ska ha riktigt kul. Massor av saker ska vi hitte på.

Alltså, jag längtar som bara sjutton till Göteborg. Men på måndag är det äntligen dags! 06:05 på måndagmorron går tåget ner. Jag vet, jäkligt tidigt, men va tusan. det går ändå. Det var ändå så pass billigt. Jag tror nästan jag ser fram emot att få umgås med Teamet och övriga kompisar jag ska träffa där, än själva händelserna. Okej, Rix kommer bli GRYMT! Men ändå, bara vara där liksom.

Nej, nu har jag inget mer att skriva om... Känns som dom senaste inläggen faktiskt varit rätt meningslösa. Har inte haft mycket att berätta, men ja... Sen får jag se när det kommer blogg om Sommarkrysset för två veckor sen och om Östersund.. Kanske skulle försöka hinna med det imorrn?!

/Mikael

Nu vill jag ha Fredag!

På fredag börjar en intensiv period. I 1½ vecka framöver då kommer det hända någonting kul varenda dag :D Jag längtar verkligen som bara fan asså. Ser mest fram emot Göteborg på måndag, vi kommer få det så himla grymt kul! Lotta på Liseberg och Rix FM Festival! Rix kommer bli bäst, eller hur allihopa?

Ja, icke att förglömma är ju att Barnens Allsång kommer tillbaks till Skansen på söndag, Picasso igen :D Sen fredag nästa vecka är det Diggiloo som gäller. Ska faktiskt bli riktigt kul att se den! Dessutom att få träffa Mickis igen. Liksom, Mars sist xD Okej, bara mars jag träffat henne men ändå. Sen lördag kommer Carro igen och då ska vi spendera lite tid i Hötorgscity hos Annamia. Iofs är jag redan där på fredagen innan Diggi då men. Söndag Barnens Allsång igen men nu med Caracola som gästartister. Äntligen får man träffa dom igen då!

Sen är det faktiskt slut på det roliga och jag är ledig en dag innan skolan börjar. Var på väg att skriva att den började igen, men faktiskt så känns det som den börjar om på nytt iochmed ny skola och specialinriktat på något speciellt. För mig är det som ni vet Media. Men sen vad vet jag inte än, det väljer vi inte förrän efter 9 veckor. Men som det känns nu så blir det TV, det har jag varit inne på så pass länge så. Förhoppningsvis kan man lyckas få jobb sen efter plugget också. Slippa högskolan. Men just nu är jag väldigt taggade inför gymnasiet. Dessutom är det helt nya kompisar. Jag tror inte det är någon mer än jag ifrån Friberga som ska gå där så.

Nu är det nog snart dags för mig att gå och sova. Känns som jag bör försöka sova ut ordentligt den här veckan innan allt spektakel börjar.

/Mikael

Onsdag!

Hej alle glade där ute! Läget?

Sorry att jag inte uppdaterade något igår.. Kände verkligen inte för det. Men idag blev det en liten uppdatering iallafall.

Än så länge har jag inte gjort speciellt mycket. Babblat med Emma i telefon om massa saker. Det var väldigt länge sen. Snackat massa skit har vi gjort, men även planerat lite grann..

Sen har jag börjat planera med folk om Melodifestivalen nästa år xD Men det är ju typ bara två månader kvar tills biljetterna släpps så det är dags att börja planera. Vi måste kolla vilka som ska med och så. Vilka vill följa med på finalen nästa år? Jag och Carro ska iallafall köa utanför Globen, kan tänkas behöva en till beroende på hur många vi blir som ska gå...

Vi vet ju ett antal artister som är intresserade av att vara med :P Sen så vet ju Christer Björkman vilken kör vi vill ha. Om vi inte får den kören blir vi sura och besvikna och bojkottar Mello.. Eller går vi så långt?! HAHA Men just det, om vi nu ska vara med där själva (som Henke von Z lovade på Allsången) så kan vi ju ta med vilka vi vill på kör :P

/Mikael

Bara en månad kvar till Krysset och Dea! Och Mindre än två veckor till skolan börjar...

Då var det tisdag!

Jäklar va snabbt klockan har gått. Men om man säger såhär, Jag och Carro har suttit och klippt ut massa tidningsartiklar ur tifningar hela kvällen xD haha, kanske inte världens roligaste att göra men jag var tvungen. Sen var Carro så snäll att hon hjälpte till :D Sen har jag dessutom städat ur mitt "idol-skåp". Tagit bort lite granna och lagt in nytt :P

Idag har jag inte gjort så mycket mer egentligen. Var till Täby med mamma och pappa. Vi var bland annat in på nånting som heter Prylcenter och där fylldes dagens kändisspaningskvot. En viss Frida Muranius var där och handlade. Först när vi kommer dit så ser jag en bil det står Upp o Hoppa på, på sidan och då börjar jag sjunga på den låten. Sen när vi kommer närmare ser jag att det står Frida Muranius på bakluckan. Då var det ju bara att gå in och kolla om man såg henne och ja, det gjorde jag ju ;) Men gick aldrig fram och pratade med henne dock..

Nu funderar jag på om vi ska gå och lägga oss kanske?! Inte för att vi ska göra något speciellt imorrn dock, men jag är trött fortfarande! xD

Vi hörs väl antagligen nånting imorrn med.

Godnatt
/Mikael

Hemma!

Nu är jag hemma igen. Eller ja, har faktiskt varit hemma hela dagen. Vi åkte direkt efter sista konserten inatt. Vilket var typ vid 2. Vi kom väl hem vid kvart i 9 imorse.. Då var jag trött. Fast jag hade iochförsig sovit en bit på vägen. Jag skulle ha hållt min syster sällskap hela vägen, men tillslut kunde jag inte hålla mig vaken längre.. Förlåt syster!

Nej, jag orkar inte blogga mer idag.. Det jag ta igen imorrn istället. Då kommer även Carro :D

/Mikael

RSS 2.0