Hemma, i Stockholm!

Då är man hemma. Hemma från ett par härliga dagar i Göteborg. Vill mest bara kika in och säga att jag lever. Säger godnatt på en gång, det blir en lång dag imorgon. Först Annamia vid Hötorgscity och sen The MZW tour på Grönan! Det blir mycket trevligt.

Nu säger jag godnatt här, och går snart och lägger mig... Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Eva-Marie

Hej "Micke" !



Hoppas att du mår bra efter era bravader... Tänkte bara höra om den 6/9 vilken tid tror du att hon kommer vara med??? Fick till sena men fullt tidiga...Jag är ju nyopererad så jag måste ju veta ganska exakt... Är ju lite "handikappad" för tillfället då...ps. På lördag är vi nog & cruisar längs Sveavägen med raggarbilen...



Sköt om dig!!!



KRAM E-M, Simon hälsar!!!

2009-08-14 @ 13:48:17
Postat av: E-M

Hej igen!

Ni har verkligen fullt upp!!! Tack för tipset det var verkligen inte en överraskning, trodde det var slut redan när Frida försvann... Men vet du om det sker omedelbart el skall det köra tex kryssningarna som redan finns med på Cinderellas sida??? Nåja inget är bokat ännu iallafall.... Ha det toppen synd att du inte kommer till Köping imorgon hade varit kul att träffa dig!!!KANON om du hör av dig ang tiden!!! KRAM E-M ,Simon hälsar tillbaka!!!

2009-08-15 @ 15:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0