Sommarkrysset 25/7

Mötte först upp Sara och Bonnie runt halv 2, och de låste in väskor och sånt. Förbi Pressbyrån en sväng och sen ut till Gröna Lund. För en gångs skull blev det artistingången, och sa namnet. 4 personer i mitt namn, tillhörande Måns Z/Warner.


Måns på repet, med Zain, Anna, Linda & Alvaro på dans


Kikade Måns rep 15:00, sen trallade vi runt lite. Det var galet skönt att slippa sitta där hela dagen för att vakta platserna. Vi hittade Spelhuset, där vi sprang in och körde Singstar. Skrålade igenom massa låtar. Det var kuuul! Sen gick vi ner mot vattnet och satte oss på en "brygga" och åt våran mat. Klockan 17 - genrep, vi stod utanför och kollade. När Måns var klar gick vi, till Spelhuset igen och fortsatte med Singstar. Gaaaalet kul!! Gick vidare och bara kollade runt på Grönan. Vid 19 intog vi våra platser, och galnade oss lite som vanligt. Halv 8 var det uppvärmning, men ingen Tessan som körde So what idag tyvärr... Vad som hände under programmet vet ni ju om ni såg det!


Zoot goes läskiga...


Alla blickar bak mot Niclas Wahlgren, vi fokuserar på kören!



Efter så tog vi oss till sidan, för att försöka haffa lite folk. Såg Linda på en gång och försökte kontakta henne. Anna trallade förbi oss, men vi tänkte stoppa henne på vägen. Linda fick vi kontakt med och hon kom fram och snackade lite, hon är trevlig! Kramkalas och hej då. Malin kom ut, men vinkade som vanligt bara hej då. Sedan hade Anna pratat klart med sina vänner och kom fram till oss, ungefär samtidigt var Tessan färdigpratad med en vän. Så först blev det kram och snabbt snack med Anna och hej då, tack för idag. Sen kram och hej då med Tessan, sista Sommarkrysset hon är med på som vi går på. Stod kvar ett tag till, och Gynning dök upp. Men först skulle hon göra en intervju, sen kom hon. En liten pratstund fick vi innan det var dags för nästa intervju. Vi tog oss bak och där träffade vi på Laila Bagge. Det blev en trevlig avslutning.



Vi tog oss till Centralen för att hämta S&B's alla väskor och sen hem till mig. Lite dricka och sen slog vi oss ner vid datorerna... Där satt vi till kanske 2, och bädda ner oss sen alla 4. Fast vi sov inte, jag var för pigg för det.

Niclas Wahlgren & Laila Bagge gick därifrån tätt intill varandra.

Kommentarer
Postat av: Miiicha

Härligt :D

2009-07-30 @ 18:47:38
URL: http://miiicha.blogspot.com
Postat av: Josefine

naw gud va söta Laila & Niclas är tillsammans asså! :D

2009-08-01 @ 00:19:09
Postat av: anna

Känner du måns?

2009-09-07 @ 18:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0