Den där Jessica Marberger är magisk <3

Ikväll har det varit invigning för Sveriges största Multiarena, Göransson Arena i Sandviken. En av artisterna som uppträdde var favoriten Jessica Marberger. Väldigt kul, och såklart så var vi ju där och träffade henne. Tyvärr fick vi inte tag i några biljetter till kvällen då de gick åt som smör i solen, men fick komma in och se genrepet.

Vi hade klockan på ringning vid halv 9 men ingen av oss orkade upp och vi kom upp först ungefär en timme senare. Duschade, åt frukost och fixade oss. När vi båda hade duschat så slängde vi iväg ett sms till Jessica och frågade när hon skulle ta sig till arenan. När vi var i fullt rus med att fixa oss för dagen och skulle göra oss klara för att gå upptäckte jag att jag hade fått svar från henne, för 10 minuter sen. Hon skulle till arenan 15 minuter senare vilket betydde att vi hade 5 min på oss. Vi kastade oss ner och ut, lite halvklara. Bråttom, bråttom men vi hann iallafall få med oss både digitalkamera och videokamera.

Väl framme vid arenan så ringde Carros syrra som var uppe på stan, hon hade stött på Jessica och Mio i en butik där. Carro pratade lite med henne och hörde när hon kom, och de skulle bara kolla en sak till i butiken. 10 minuter senare kom de och Franz åkandes med bilen. De parkerade och Jessica & Mio tog sig fram till oss och självklart blev det kramkalas. Vi pratade på om det mesta, allt från sommarturnén och invigningen till plugget. Värsta Schlagern-dans blev det också, och jag hade en sjukt duktig elev ;) När vi pratat och dansat i 20 minuter så skulle de ta sig in och vi gjorde upp en plan hur vi skulle försöka komma in på genrepet. Sa hej då och vi hörs via sms om huruvida vi kommer in eller inte.

Pratade med några lösa människor som städade, men de hade ingen koll utan tyckte vi skulle gå in i arenan och kolla om vi hittade någon där. Jackpot på en gång. En snubbe var påväg mot utgången och vi frågade honom om det var okej, för vi kände ju Jessica och han hade sett oss dansa med henne utanför. Inga problem så vi trallade fram mot scenen.

sms - Jag
"Vi är inne :) det var lugnt så länge vi kände dig :D:D"

sms - Jessica
"Jiho! Bra där."

Vi satte oss vid ett bord nära scenen och drog ut stolarna. Långt från borden... Ville ju inte förstöra något inför kvällen. Strax innan genrepet började kom Jess och Mio gående och sa hej och prat någon minut till. Klockan 12 började det och Fredrik Swahn inledde med att sjunga någon låt och presentera evenemanget. Sedan kom Jess och körde Voulez-Vouz, helt fantastiskt bra!!! Sen var det dags för någon klassisk opera. Malena Ernman som kommer ifrån Sandviken var ju självklart där. Ordningen har vi ingen aning om, men några duetter blev det och så även uppträdande av Tomas Ledin, som även han är från Sandviken.

       



Paus och Jessica kom ner och pratade ytterligare lite. Vi busade lite med Mio också, som vi gjort under första akten från scen. Han är en riktig busunge! Sen gick de in i logen och åt lite lax. Andra akten började vid 2 och det blev fler låtar. Bland annat sjöng Malena och Jessica I know him so well, från Chess, tillsammans. Direkt efter den låten så sjöng Jessica en egen låt, The day you said goodbye. Helt fantastiskt att få höra henne köra en egen låt, och den är så himla bra!

Minns inte mycket mer av andra akten, förutom slutet. Schlageeeeeeeeeeeeeer!!! Fredrik och Jessica körde Värsta Schlagern och Jessica stoltserade med att hon lärt sig dansen men påpekade att det var vi som varit så duktiga och lärt henne. Tomas kom och körde Just nu och det var kul det med. Jessica hade kul åt oss som shakade loss lite. Sen dog både hon och Malena. För Malena kom in och körde La Voix. Vi chockade lite genom att flyga upp och dansa nästan hela koreografin. Malena tyckte vi var bäst, och hon joinade våran dans lite. Jessica körde med lite hon med i mitten. Berömmet efter låten gick självfallet till oss från Malena och hon tyckte vi kunde vara med på scen sen under kvällen.

Sen slutade hela grejen med ABBA-låtar. Jessica körde The winner takes it all helt fantastiskt och sen avslutades det med att alla sjöng Dancing queen. Vi sprang och busade lite med Mio medans de gick igenom några saker på scen. Jessica kom ner en stund till oss, innan hon hoppade upp på scen igen och repade några småsaker i några låtar. Sen gick vi alla fyra längre bort i arenan där det var tystare och pratade ännu mer. Jag säger bara Jessica Marberger <3 She's simply the best... Hon tackade för att vi var där, det hade gett sån energi och trygghet. Vi tackade henne för att vi fick träffa henne. Tog lite kort och sen blev det hej då. Massa kramar!




Det finns verkligen INGEN som Jessica. Kärleken som hon ger är helt fenomenal. Utstrålningen hon har på scenen, hennes miner som vi alla älskar! Att träffa henne är aldrig tråkigt. Man går därifrån med världens största leende för man fått sådan energi.

Hon säger att vi ger henne så mycket, men det är verkligen ingenting mot vad hon ger. Värme och kärlek kan man minst säga att man får. Med ord är det svårt att beskriva hur mycket hon ger, och framförallt vad hon betyder! Hon har gett SÅ SJUKT MYCKET!!

Tack för att du finns
Jessica Marberger <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0