Långhelgen är över.

Då var denna helg över, den långa helgen som varat i 4 dagar. Var ju som sagt hos Zandras pappa från onsdag till fredag, det var riktigt trevligt och vi har några riktigt bra bilder till projektet. Sen på fredagen mötte jag upp Mika på centralen och vi mötte upp Carro när hon kom med bussen. Till Donken och åt lite, sen satt vi där och pratade om allting ganska länge. Tog oss sedan hem till Mathilda där vi åt middag, mycket trevligt och gott!

På lördagen var det heldag med A-K, Carro, Emma och Mika och den avslutades som sagt på Djurgården. Galenskapare är vi det. Inget slår Glada Gänget när vi är samlade, oavsett om det bara är några av oss, eller allihopa. Grilla korv vid vattnet, skråla La Voix, hoppa hage och ringa roligt folk. Det var så himla mysigt där ute, dit kommer vi tillbaka.

Idag spenderade jag, Carro, Emma och Mika dagen på Skansen. Något firande av Naturens År och Sara Löfgren var där och uppträdde. Hon var grym alltså. Sen lyckades vi dra till oss uppmärksamheten här också, genom att skråla med när Tobias (Den andra artisten, okänd) sjöng Batterilåten, allt handlade ju om miljön. Då kommer han ut i publiken i sista låten och fram med mikrofonen till oss. Allsång, allsång hela dan. Som sagt, vi är bara bäst!

Sen till Centralen och sa hej då till Carro som åkte hem. Hej då till Emma som åkte senare på kvällen (Hmm.. var det inte nu hon åkte tro?!) och Mika som jag kanske träffar senare i veckan, vem vet. Hem och åt middag och har suttit här sen dess.

Nu är det dags att sova för mig, vi hörs imorgon. Då kommer det nog några bilder från helgen. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Emma

Precis då var det!

2009-05-25 @ 09:49:27
URL: http://metrobloggen.se/emmabergstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0