7th heaven, when I see their happy faces...

Mitt paket från CDON kom igåååååår!!! Åh, jag är så oerhört lycklig! Gårdagkvällen avslutades med ett avsnitt av Sjunde himlen, och det är underbart. Man kan inte annat än älska det! Bara det när introt drar igång: "7th heaven, when I see their happy faces smiling back at me..." Åh, UNDERBART!

Jag fick ju inte bara Sjunde himlen i paketet, utan även Sällskapsresan-filmerna i en box och Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den sistnämnda ligger jag just nu och kikar på! Så bra! Längtar till nästa film! Men direkt efter det måste jag sova, imorgon fyller Zandra år och det blir firande där, samt ett krogbesök..

Vi får se när vi hörs igen, på torsdag åker jag till Västerås, och så har jag fullt upp ett par dagar framöver! Men tills dess, ha det!

Itchy itchy myggbetten kliar

Midsommar är förbi, en långhelg till är förbi och sommaren är säkert snart förbi. Nä kanske inte riktigt förbi, men känner vi Sverige rätt så blir det inte varmt så många dagar till, just för stunden...

Midsommar firades strax utanför Eskilstuna hos några bekanta till familjen, jag följde med mamma och pappa dit för att slippa ensam hemma och dega. Mycket trevligt var det! Vi åt god mat, drack gott och spelade krocket, kubb och yatzy. Sista krocket-matchen var spännande, jag spelade mot två överförfriskade gubbar och tog ledningen stort, väldigt stort. Men så kom en ikapp, gick till och med om mig. Han skulle bara till pinnen igen, sen hade han vunnit. Jag hade fortfarande min pappa att knocka innan jag skulle bege mig till pinnen. Min revansch; jag knockade pappa och fick då två slag och skjöt mitt klot så hårt jag kunde mot pinnen och landade en halvmeter ifrån ungefär, en enkel match att träffa på sista slaget och jag vann!

I Yatzy-spelandet gick det inte så bra... Förrän sista omgången, då jag tog storslam och vann rubbet! Högst totalpoäng genom alla spelade omgångar den kvällen. Men man brukar ju säga att den som har otur i spel, har tur i kärlek... Vad händer med mig nu då? Som hade otur, men sen helt plötsligt fick tur?

Men under de två dagarna vi var där så blev jag uppäten, uppäten av myggen och det tror jag inte att jag var ensam om i Sveriges avlånga land? Myggbeten finns nu där, på de mest konstiga ställena och de kliar som bara tusan! Man vill klia, men man får inte! Det driver en till vansinne! Samtidigt är det ju halva tjusningen med sommaren...

Några bilder från midsommar;

Solen sken starkt!

Kubb-spel!

Yatzy-spel!

Godis är gott!

Kaktus-Lime cider, oerhört god!

Somersby Päroncider, absolut den godaste cidern!!

Jag fick en Yatzy på hela kvällen...

"Vi tar en dag på stranden"

Långsam dag, but still väldigt härlig. Började med att mamma väckte mig 9 som jag sagt åt henne, somnade om och blev väckt vid 10 igen och låg halvt död i sängen i en timme till, men vid lite vaket tillstånd. Kom upp tillslut kring halv 12-12 och åt frukost när Zandra i klassen ringde och frågade om jag ville hänga med till Eriksdalsbadet. And so I did! Mötte upp Zandra och Matilda strax efter 2 och vid Eriksdalsbadet tillbringande vi många timmar, fler folk dök upp, vi badade, solade och hade allmänt trevligt. Drog därifrån strax efter halv 6!

Har bara hängt här hemma efter det, och ska snart sova tänkte jag. Försöka att inte vända helt på dygnet... Det känns som att det kommer gå åt pipan på en gång! Men försöka kan man..

Imorgon väntar fönsterputsning hos mormor och så hem till Jonatan på kvällen!

Godnatt!

Dygnvändaren...

Det är jag det! Jag vänder alltid på dygnen, så fort det blir lov... Varför ska det alltid bli så? Man blir alltid så lat när det är lov. Men jag har varit "produktiv" idag iallafall.

Städade mitt rum ganska så bra, och har kastat en hel del onödiga saker man sparar på. Sorterat massa viktiga papper och satt in dem i en pärm, typ kontoutdrag, lönespecifikationer och annat man prompt måste ha kvar! Jag tycker jag förtjänade lite vuxenpoäng där! Jag har dock ett problem, vad gör jag av skiten som ska sparas men som inte ska ligga framme? Jag har inte så mycket förvaring i mitt rum...


Min säng invarderas av allt, ett bombattentat hade ägt rum nästan...

Jag har även beställt lite filmer från CDON. Det blev Harry Potter och Halvblodsprinsen, Sällskapsresan-filmerna (Alla samlade i en box) och första säsongen av Sjunde himlen. Längtar som en tok tills de kommer hem! Jag kommer ha mycket att kolla på i sommar!

Dessutom bokades det även lite tågbiljetter. Tåg till Västerås nästa vecka, jag ska på Rix FM Festival där! Och även tågbiljett hem från Östersund senare i sommar. Jag kommer åka upp till Östersund med min syster med familj någon gång vecka 28 och så blir det tåg hem därifrån. Skönt att komma iväg lite på semester, och framförallt att det är just Östersund. Älskar stället! Helt underbart är det där uppe!

Nu tickar klockan iväg, och jag ska tvinga mig i säng i hopp om att inte riktigt vända på dygnet helt... Eller kanske vända tillbaka det kanske man ska säga?

Godnatt!

Charlotte och Magnus livs gemål

Efter Alcazar i Spånga så begav vi oss in till stan, där vi köpte tågbiljett till Carro hem senare på kvällen. Vi begav oss med tunnelbanan mot Kista där Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson senare skulle uppträda. Vi gick till Food Court där och åt mat. Trallade snabbt runt i någon affär innan vi tog oss fram till scenen.



Sittplatser, vilket var mycket trevligt. Framförallt i väntan innan det började.

Klockan 6 klev Charlotte upp på scenen till tonerna av Take me to your heaven. Alltid lika grymt! Fast det tråkiga med såna här gig när de sjunger till inspelad musik och kör är ju att hon inte går över till svenska i sista refrängen som när det är live. Hon fortsatte med Gröna små äpplen, fin låt är det! Avslutade med Hero och det dansades, inte bara Charlotte, utan även jag och Carro. I sticket, med snurren och allt. Charlotte tyckte det var kul och log stort!


Foto: Carro



Magnus blev presenterad av Charlotte och kom in på scenen. De körde deras gemensamma singel Mitt livs gemål, och den är så fin. Annorlunda mot vad Charlotte och Magnus är kända för, men den passar verkligen dom båda så himla bra! Och är en utmärkt bröllopslåt!




Charlotte klev av scenen och Magnus fortsatte och körde av sin nya singel Feel You, en balladversion av Live Forever och en discoversion av Kom hem. Härligt drag blev det!


Foto: Carro

Efter Magnus uppträdande blev det signering och folk sprang dit. Och då menar jag verkligen sprang, vi hade kul åt lite folk där också... Det finns alltid lika spännande folk på sådana här ställen! Vi kom fram och Charlotte var så glad att se oss, och vi fick "Stora kramar" på våra singlar medans alla andra fick kram typ. Charlotte är mysig! Vi ställde oss vid sidan av och kollade in lite, pratade lite med Kimpa också.



När signeringen var slut så frågade jag Charlotte om vi kunde ta kort, och hon sa självklart men en vakt sa ifrån. Men så började Magnus och Charlotte fota med andra, så då fick vi ta kort också! Men snabbt skulle de gå, bara några minuter... Minuter är helt rätt, oj va bråttom vi fick... Tog kort och tackade för idag, och "Vi ses på onsdag!"


En solig tisdag

Jag har nyligen plockat bort frukosten... Jag tror att mamma väckte mig strax innan 10, det skulle hon iallafall. Jag vaknade igen vid halv 12, och kände mig ordentligt utvilad. Kanske behövdes det? Tidigare dagar har jag tvingat mig upp för att inte sova bort hela dagen, det gick visst inte idag men man fick en pigg Micke iallafall!

Vad ska man göra av dagen idag då? Jag ska försöka städa mitt rum, med förtydligande på försöka. Kanske beställa några filmer från CDON. Boka tågbiljetter till både Västerås och Östersund. Ska försöka få lite ordning på datorer här hemma, med filflyttning och sånt.

Nä, man kanske skulle hoppa i duschen och sen ge sig på städningen... Städa behövs, har knappt varit hemma de senaste 2 månaderna så allt har hamnat på hög. Dags att rensa, sortera och plocka i ordning! Bäst att sätta fart med allt!

"Störst av allt är kärleken"

I lördags var vi med om något historiskt, ett kungligt bröllop. Jag tror inte det är någon som missat det?

Jag har ännu inte hunnit läsa ikapp, eller sett alla klippen än från hela dagen. Men något jag sett, och inte bara en gång, är det klippet jag tänker visa nu. Nyblivne Prins Daniel håller tal under bröllopsmiddagen till Kronprinsessan Victoria. Det är ett helt fantastiskt tal, och man blir lika rörd varje gång man ser det. Så fint!

Titta och njut;


Alcazar ska provköra Citroën

I söndags (13 juni) så blev det ett ganska så spontant besök på Citroën Center i Spånga, vi hade på lördagkvällen fått veta att Alcazar skulle uppträda där så då begav vi oss dit, jag och Carro. Pendel från Centralen ut till Spånga, och vi var framme på stationen 40 minuter innan Alcazars gig. Vi hade ingen aning om hur långt det var, hade bara kollat en karta men inte fått någon uppfattning.

När vi klev av pendeltåget så hade himlen öppnat sig, och regnet öste ner... Inte särskilt roligt när vi bara hade ett paraply med oss. Men det avtog och solen tittade fram strax därefter. Vi började gå, och kom tillslut fram till Citroën Center. Gick ganska på en gång fram till scenen och stod där i kanske 20-30 minuter innan det var dags.

Alcazar kom gående och inledde med This is the world we live in.



Sedan fortsatte de med ett så sjukt snyggt arrangerat medley av Not a sinner, nor a saint och Alcastar. Så snyggt, och låtarna är lika bra. Dags att dansa blev det då! Alltid lika kul att dansa med i koreografierna! Självklart uppmärksammades det av Alcazarerna som sken upp, haha.


Foto: Carro

Efter medleyt så avslutade de med Stay the Night, och massa dansande här med varpå Lina utbrister mitt i låten "Snyggt Micke!".


Foto: Carro

Sen var det då dags för signering, och vi ställde oss vid sidan av och väntade en stund och lät alla barnen som ville ha autografer fick det. Sen när det var tomt gick vi fram! Berömde dem för grymt jobb på scen, och Lina var återigen på mig för dansen och tyckte det var så kul att se mig hänga med på alla movesen! Sen kom det några fler barn som de signerade till.



Vi avslutade med att ta kort tillsammans, och sa hej då och kramades lite. De skulle iväg och provköra Citroën-bilar då med, haha. De är ett underbart gäng!


Foto: Carro

Vi gick därifrån, tillbaka till pendeln och åkte in till stan igen!

Hemma i soffan...

Jag är hemma från Sandviken där jag övernattade efter Ockelbo. En spännande hemresa blev det, och totalt hade jag åkt med 3 olika tåg hem från Gävle. Tåg 1 skulle byta lokförare i Tierp, men avbytaren kom inte så vi blev stående. Tillslut fick vi hoppa på ett SJ-tåg som precis kom in och åka med till Uppsala för att där byta till ett tåg som skulle ta oss till Upplands Väsby som var våran slutdestiantion. Alltid lika spännande att åka tåg...

När jag väl kom fram så var det hem och åt, och direkt vidare på födelsedagskalas för att fira min systerson Theo som fyller år imorgon! Han fyller hela 6 år, var det inte nyss jag blev morbror? Galet va fort tiden går!

Just nu ligger jag och kikar på Tsatsiki - Vänner för alltid. Så mycket minnen från när jag var mindre, älskade Tsatsiki-filmerna. De är sjukt gulliga! Men ska passa på att blogga om den senaste tidens äventyr också, jag har ju missat en del... Har ju en hel veckas äventyr att skriva om! Bäst att sätta fart.


Scenen i Ockelbo igår, med Sandvikens Symfoniorkester

De har fått varandra!


19 juni 2010, Kronprinsessan fick sin prins!

De är otroligt vackra tillsammans, och det lyser verkligen om dem idag!


Påväg mot Ockelbo

Då sitter man på tåget då, tåget mot Gävle. Sen möts jag upp av Carro och vi tar oss hem till henne först innan vi beger oss mot OCKELBO! Idag är ju Dagen B, Kronprinsessan Victoria gifter sig med Ockelbo-sonen Daniel Westling, och därför anordnas en stor artistgala i Ockelbo, för att hylla brudparet! Anders Berglunds orkester tillsammans med Sandvikens Symfoniorkester backar upp artister som Lill-Babs, Molly Sandén, Roger Pontare och Miss Li med flera. På kör står finaste Jessica Marberger, så det finns all anledning till att åka dit för oss!

Jag ser fram emot en trevlig dag och kväll och hoppas innerligt att vi slipper regn! Tyvärr ser det inte så lovande ut... Men har vi tur så!

Befinner mig just nu i Vattholma med tåget och jag vet inte hur jag ska roa mig själv... Har sjukt tråkigt här! Det är iallafall tur att musiken finns :)

Fullt ös medvetslös

Mina ben värker, nästan en krampaktig känsla. Efter att ha hängt inne i stan hela dagen, och gått runt. Gått runt från Sergels Torg, till Gamla Stan och en vända ute på Kungsholmen likaså. Fel skor dessutom, då får man ont i både fötter och ben när man är så otränad...

Men ack så trevligt vi har haft det idag, jag, Sara och Bonnie. En hel dag i solen, den fantastiska solen! Älskar Sverige när sommaren väl kommer... Men tyvärr försvinner den säkert snart igen!

Dagens spektakel var att se Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson i Kungsträdgården, och det var fantastiskt! De är grymma helt enkelt. Mer om alla äventyr kommer senare!

Nu ska det sovas strax, så godnatt!


Ehm... Ehm... Inget konstigt alls?

Sömn?!

Var det inte jag som förut sa att sömn var så underbart? Det har jag tydligen glömt bort för jag är fortfarande vaken och så... Men är det sommarlov, så är det. Men nu måste jag faktiskt sova, det blir en härlig vecka som kommer! Planerna ser ut som följer:

Måndag: Alcazar på Skeppsbron med Sara.
Tisdag: Markus Krunegård på Skeppsbron med Syster.
Onsdag: Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson i Kungsan med Sara, Lollo och Bonnie.
Torsdag: Mix Megapol-konsert i Kungsan med massa spännande artister.
Fredag: Anna Bergendahl i Kungsan.
Lördag: Ockeblo och artistgala för bröllopet, med Carro.
Söndag: Åka hem från Carro.

En väldigt händelserik vecka! Jag som inte skulle planera något i sommar, haha. Men det är underbart! Nu ska det dock sovas, Godnatt!

Sound of Spring, Sanna får feeling i Kungsan.

Efter Shirley's konsert var det dags för våran absoluta höjdpunkt under kvällen: Sanna Nielsen. Till introt av Strong kommer hon in på scenen och är så grym som hon kan vara. Får feeling och bara kör på, med den ena grymma låten efter det andra. Hon fortsatte med Impatiently Waiting For You, sen blev det den senaste singeln Devotion följt av ytterligare en låt från nya plattan: Sound of Spring. En fantastisk låt, och jag längtar efter albumet! Det blev lite I Can Catch The Moon innan det blev dags för schlager! Hela världen för mig bjöds det på, och vi hade lite kul åt en "ny" version. Vågar du, Vågar jag efter det, och hon pratade om att hon då dansade. Men hon ville inte göra det idag... But I Know What I Want fortsattes det med innan hon avslutade med den fantastiska Empty Room som alltid går rätt in i hjärtat, och nog blev man rörd och fällde en liten tår!





Bild 1 är tagen av mig, bild 2, 3 & 4 av Carro

Efter konserten så var det signering med Sanna vid Expressens tält, och när vi kom dit var där kaos. Massa folk som ville ha autografer och de kom från alla håll och kanter och ville fram. Helt enkelt kaos! Så vi kom aldrig fram innan de stängde av signeringen, men när Sanna gick fick vi varsin kram och hon var ledsen över att hon hade så bråttom.



Vi drog då och kollade in Alexander Rybak men höll koll vid sidan av scen ifall Sanna skulle dyka upp, vi ville ju prata lite mer och ta kort. Vi gick runt scenen och kollade runt lite, hejade lite på Sannas mamma också. Vi fick veta att hon kom ut på andra sidan, och vi skulle hänga på runt! Vi kramade om Sanna igen, och så stod vi där och pratade ett bra tag. 10-15 minuter kanske. Vi pratade verkligen om allt, som när hon var på Talang när jag jobbade där, scenshowen som blev rolig, kommande spelningar och allt annt. Sen ville vi inte störa mer, och vi hade fått våran pratstund och kort. Vi kramades och tackade för idag, hoppas vi ses snart igen!







Bild 1 & 2 av Sannas mamma, bild 3 av Carro, bild 4, 5 & 6 av mig.


Tusen tack för en FANTASTISK konsert och träff Sanna, du är helt klart bäst! En riktigt världsstjärna! Man njuter av varje sekund man får se dig på scen, att se någon njuta så är helt fantastiskt!

Va, vänta. Var Rybak där?

Ungefär så kändes Alexander Rybaks konsert. Alexander Rybak var sist ut igår kväll, och han körde bara 3 låtar. Två nya låtar jag inte hört innan, och så avslutade han med Fairytale. Sen var det klart! Kort, väldigt kort.




Bild 1 är tagen av mig, bild 2 & 3 av Carro


Shirley Clamp med lammfärsbiffar

Efter Anne-Lie var det dags för Shirley Clamp att entra scenen i Kungsträdgården. Inledde med För den som älskar, och bjöd under konserten på en det covers och självklart Att älska dig och Min kärlek också. Vi skulle få ta den höga tonen, och skulle värma upp rösten med Prille Prulle, Cykelstyre och tillslut Lammfärsbiffar... Galet, men kul!




Bild 1&3 är tagen av mig, bild 2 av Carro

Anne-Lie Rydé på Schlagerkväll

Igår kväll var det återigen tillbaka till Kungsträdgården. Den här gången väntades det schlagerkväll, och på scen stod Anne-Lie Rydé, Shirley Clamp, Sanna Nielsen och Alexander Rybak.

Först ut var då Anne-Lie Rydé som inledde sin konsert med Säg att du har ångrat dig (Bapapa bapapadam) och vi sjöng med som tokar. I refrängen blev det dock körstämman som är mycket roligare att köra! Hon fortsatte med ett gäng covers, bland annat I love rock 'n roll för att hon var en rocktant. Körde även Så Nära, och en låt som jag helst vill glömma uppträdandet av... Den låten var En sån karl.



Sanna och jag i Kungsan idag.

Rapport om det kommer senare, nu ska här sovas... Men en bild bjuds det på så länge!


Zombie Walk i Stockholm

När vi var och träffade Annamia vid Hötorgscity idag, så stod hon och presenterade dansgruppen P*fect och de skulle precis dansa, när några hundra zombies dyker upp och går förbi! Helt från ingenstans.

Det var en Zombie Walk, där alla hade klätt ut sig och sminkat sig till zombies, och gick genom stan mer eller mindre insatta i sin roll som zombies. Sjukt coolt var det iallafall, vissa var så övertygande! En kul grej, som säkert kan ha skrämt en del personer!




Matdags...

Vi har precis sagt hej då till Annamia, för nu ska här ätas mat. Först ska Carro äta McDonalds sen ska jag äta på Tacobaaaaaar!!! Mums!

Så fort vi ätit ska vi sen bege oss till Kungsträdgården för att ikväll kolla på Shirley Clamp, Sanna Nielsen och Alexander Rybak! Ja, även Anne-Lie Rydé då men... Det blir förhoppningsvis en bra kväll, om regnet vill försvinna!

Carola live i Kungsan!

Direkt efter Jensens drog jag och Carro vidare till Kungsan, där vi mötte Jonatan. På scen entrade strax därefter Carola! WOW! Vilken jäkla entertainer hon är! Trots sega låtar, så blir man jäkligt imponerad av hur hon lyser på scenen! Självklart bjöds det även på schlagerös i form av alla hennes 4 Melodifestivalshits; Evighet och ett medley av Fångad av en stormvind, Främling och Mitt i ett äventyr.

Vilken konsertupplevelse!




 
Bild 1 är min, resten Carros!

Pommes frites, mjukglass och fina vänner!

Idag har det varit häng i Hötorgscity. Annamia var konfrencier på ett av de 3 sommareventen där, som drog igång idag. Det var en lång dag, och Carro kom och gjorde mig sällskap med!

Vi hade bokat bord på Jensens, så när det var slut vid Hötorgscity drog vi direkt dit och fick vårat bord. Började kika i menyn, och det är alltid lika svårt att bestämma sig vad man ska äta! För mig slutade det med en Farmer biff, Carro kycklingfilé och Annamia tog Pork steak. Alla 3 mycket goda när de väl kom, självklart tog det lång tid eftersom det var fredagkväll... Men den som väntar på något gott!

 

 

Vi åt tills vi storknade, mjukglass till efterrätt och vi rullade iväg. En fantastiskt mysig kväll tillsammans! Som vi pratat med Annamia om att vi måste äta på Jensens, nu fick vi till det. Vi pratade om allt från att driva eget företag, till att prata om det kungliga bröllopet. Dessutom hade vi oerhört roligt åt pommes fritesen, Annamia och jag ville ha mer mer mer! Haha.

Annamia är en helt fantastsik människa, som man kan prata om ALLT med! Helt enkelt bäst! <3


Livskvalité med en bästa vän!

Vid 7 idag rullade ett tåg in på Stockholms Central, på tåget satt en av mina bästa vänner. Denna bästa vän var Bonnie! Kärt återséende, och vi trallade iväg direkt.


Vid S:ta Clara fick vi inte vara...

Vi gick genom stan, ner till Kungsan, ut på Skeppsbron och sen tog vi oss till Skeppsholmen. Vi gick och bara var, pratade och hade det allmänt härligt i solen! På Skeppsholmen hittade vi fantastiska hängmattor, där vi fastnade. Hängmatta är bland det skönaste du kan ligga i, helt underbart! Det är något jag måste ha i min trädgård i framtiden. Där låg vi i varsin hängmatta och njöt för fulla drag och pratade. Pratade om allt och inget! Framtidsvisioner, familjemiddagar och allmänt om allmänt.

Det är inte alltid vi får möjligheten att bara njuta såhär, vi har inte bara tagit dagen som den kommer utan det är alltid planerat. Nu fick vi njuta av livet, av värmen och närheten av en bästa vän! Livet kan inte vara bättre än såhär!

Tack för idag Bonnie!


Bonnie i hängmattan

Stockholm!

I hela mitt liv har jag bott i Stockholm, eller ja strax utanför. Stockholm har alltid funnits, och varit så självklart. Det har aldrig varit något speciellt, just för att man har haft det hela tiden. Men det finns folk som fascineras av Stockholm, älskar det ofantligt mycket, och verkligen njuter av utsikten och bara känslan av att vara i Stockholm. Dessa människor är bland annat mina allra bästa vänner!

Att se och höra hur de njuter av Stockholm, det är helt fantastiskt att bara stå och granska. Det har också fått mig att öppna ögonen, att se vad det är de ser. De ser allt fantastiska, hur vacker staden är och de ser kulturskatten som finns i Stockholm. Jag ser mest stressen... Men som sagt ser jag allt nu med, Stockholm är en oerhört vacker stad och jag är lycklig över att bo här och känna denna stad. Framförallt sommaren, sommaren i Stockholm är oslagbar!




Jag hittade en bild i min iPhone...


En rolig skylt som skådades i mitten av maj, någonstans inne i Stockholm!

Studentfirande!

Det blev ett studentfirande idag! Jonatan tog studenten så var ditbjuden till mottagningen. Fast innan dess hängde jag inne i stan, där jag fick se Jonatan bada i fontänen vid Sergels Torg, haha. Sen bar det av hem dit, massa folk och god mat. Trevligt sällskap fick man och det var en fantastisk kväll!

Längtar såååå tills det är min tur! Det är inte ens ett år kvar innan jag står på flaket och skriker "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!" Hur underbart är inte det? Att veta att nästa gång det kommer åka massa massa flak inne i stan, så står JAG på ett av dem! Inte långt borta, det har gott sjukt fort! Var det inte nyss vi började 9an och var störst i skolan? Var det inte nyss vi började gymnasiet och var minst? Nu blir vi helt plötsligt äldst igen. Det går fort!


Snaaart står jag på ett flak!!!

Fika inne i stan!

Till traditionen har blivit att vi i klassen vid varje avslutning drar iväg och fikar ett gäng. Så även idag! Vi tog oss efter skolavslutningen, som bestod av massa sång och lärare som bjuder på sig själva samt ett hej då till våran svenskalärare som har slut på sitt vikariat (tråååkigt, jag gillade henne! Heja Gullspång!), till Sickla köpkvarter och till Garden. Ett café och butik som ligger ovanför andra butiker och de har en uteservering men det är bara öppet tak. Mycket mysigt var det, och det bästa av allt; Fanns massa som var Nöt- och mandelfritt! Underbart!





Sommarlov, gräset är så grönt...

För ÄNTLIGEN har jag sommarlov! Som jag längtat, det är ett välbehövligt efter de senaste veckornas intensiva jobbande. Men det var värt det, skapade massa kontakter. Sen var det ju tidsbegränsat, jag visste att jag snart skulle få lov så då var det lättare att jobba. Och nu har jag det, jag har looooooov!

Dock är det med lite ångest... Det är mitt absolut sista sommarlov. Det allra sista. Till nästa sommar är man inte ledig om man inte har jobb, då är man snarare arbetslös. Men jag ser fram emot det med! Att äntligen få komma ut i arbetslivet, att äntligen få jobba med det jag vill jobba med och att äntligen slippa skola. Även fast jag kanske kommer plugga vidare senare!

Men som sagt, sista sommarlovet. Jag ska fokusera på det och se till att det blir GRYMT!

Sista dagen i skolan imorgon!

Sen har jag SOMMARLOV!

Hur underbart är inte det? Efter att ha jobbat skiten ur mig de senaste veckorna, och åkte världens förkylning som gjorde att jag höll på att missa talangfinalen. Men jag gav mig inte, och det vände. Fast helt återställd är jag inte än, och jag behöver lov så jag får vila upp mig.

Vi har idag planerat projektarbetet vi ska göra under 3:an, projektarbetet som jag och Sara ska göra tillsammans! Ser verkligen fram emot det, så kul att få göra någonting tillsammans med en av sina bästa vänner! Mycket jobb kommer krävas, men vi har stor potential att lyckas. Vad vi ska göra? En välgörenhetskonsert :)


Sömn är underbart!

Dödstrött kille här. Av någon anledning, som jag själv inte vet. Så pass trött att jag somnade någon gång nu ikväll, och sov sen i 2 timmar. Gissa en kille som inte kommer kunna sova ikväll! Det är tur att jag börjar sent imorgon och förhoppningsvis hinner sova några timmar ändå...

Men gud så skönt det var, sömn är kanske något av det bästa som finns?!


Talangfinal!

Ja, jag har ju jobbat på Talang och i fredags var det final. Jill Svensson tog hem förstaplatsen och vann 500.000 kronor. Tänk om jag också kunde vinna så mycket. Då vore jag lycklig!

Efter finalen var det efterfest, vi hade det riktigt trevligt!! Jag som var sjuk, och riktigt ordentligt sjuk dessutom, tänkte att jag inte skulle stanna så länge men det slutade med att jag var kvar tills det stängde klockan 1. Vi fick taxi hem, men dock på 4 personer. Vi åkte i en timme ungefär, och totalt blev det 6 mil. Jag blev avsläppt sist dessutom, lite jobbigt. Men skönt ändå att få taxi hem!

Det mindre roliga var kanske att jag som sagt var väldigt sjuk... Detta ledde till att jag såg väldigt full ut, fullast av alla ungefär! Mindre roligt... Men men, det är ju sånt som händer. Jag var inte full iallafall, och följde heller inte med vidare till Café Opera!


Den enda bilden jag såg duglig ut på iallafall... Eller minst hemsk/full?

Barnens Allsång

Hade fått en fråga via kommentarerna, om det blir någon Barnens Allsång i år på Skansen. Det blir 4 Barnens Allsång med start 4 juli. I år är inte Pippi med sällskap med, utan Pettson och Findus.

Barnens+Alls%C3%A5ng

Gästartisterna är följande:

4 juli  Electric Banana Band
11 juli  Benjamin Wahlgren
18 juli  Amy Diamond
1 augusti Ola

Blir nog dock inget besök för min del där i år...


New look!

En ny look för stunden, inte 100 nöjd än men måste ta tag i andra saker nu och kan inte fortsätta ändra. Men det var dags för en ändring kände jag!

Nu ska det skrivas slutrapport för APUn!

RSS 2.0