Sound of Spring, Sanna får feeling i Kungsan.

Efter Shirley's konsert var det dags för våran absoluta höjdpunkt under kvällen: Sanna Nielsen. Till introt av Strong kommer hon in på scenen och är så grym som hon kan vara. Får feeling och bara kör på, med den ena grymma låten efter det andra. Hon fortsatte med Impatiently Waiting For You, sen blev det den senaste singeln Devotion följt av ytterligare en låt från nya plattan: Sound of Spring. En fantastisk låt, och jag längtar efter albumet! Det blev lite I Can Catch The Moon innan det blev dags för schlager! Hela världen för mig bjöds det på, och vi hade lite kul åt en "ny" version. Vågar du, Vågar jag efter det, och hon pratade om att hon då dansade. Men hon ville inte göra det idag... But I Know What I Want fortsattes det med innan hon avslutade med den fantastiska Empty Room som alltid går rätt in i hjärtat, och nog blev man rörd och fällde en liten tår!





Bild 1 är tagen av mig, bild 2, 3 & 4 av Carro

Efter konserten så var det signering med Sanna vid Expressens tält, och när vi kom dit var där kaos. Massa folk som ville ha autografer och de kom från alla håll och kanter och ville fram. Helt enkelt kaos! Så vi kom aldrig fram innan de stängde av signeringen, men när Sanna gick fick vi varsin kram och hon var ledsen över att hon hade så bråttom.



Vi drog då och kollade in Alexander Rybak men höll koll vid sidan av scen ifall Sanna skulle dyka upp, vi ville ju prata lite mer och ta kort. Vi gick runt scenen och kollade runt lite, hejade lite på Sannas mamma också. Vi fick veta att hon kom ut på andra sidan, och vi skulle hänga på runt! Vi kramade om Sanna igen, och så stod vi där och pratade ett bra tag. 10-15 minuter kanske. Vi pratade verkligen om allt, som när hon var på Talang när jag jobbade där, scenshowen som blev rolig, kommande spelningar och allt annt. Sen ville vi inte störa mer, och vi hade fått våran pratstund och kort. Vi kramades och tackade för idag, hoppas vi ses snart igen!







Bild 1 & 2 av Sannas mamma, bild 3 av Carro, bild 4, 5 & 6 av mig.


Tusen tack för en FANTASTISK konsert och träff Sanna, du är helt klart bäst! En riktigt världsstjärna! Man njuter av varje sekund man får se dig på scen, att se någon njuta så är helt fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: ingmarie

Hej Mikael, Tack för senast,vilka fina bilder du och din kamera lyckats med,krama om carro och dej själv från oss.Ingmarie å christer

2010-06-14 @ 22:13:22
Postat av: Bonnie

Du har ju jättemycket här som du skulle kunna blogga ut på zoot!?

2010-06-15 @ 10:33:22
URL: http://bonnietyra.wordpress.com
Postat av: Anna

Härliga bilder på Sanna, haha. Kul att ni fick träffa henne sen iaf :D

2010-06-15 @ 12:22:41
URL: http://annapee.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Synd hon ej sjöng "Vägen hem.

2010-06-16 @ 14:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0