Söndag.

Det är nu söndag. Har gått 2 dagar sen sist igen. Men jag har mina anledningar! Det har varit fullt upp hela helgen, hänt en hel del. Både helt underbara, och en mindre underbar sak... Inget jag går ut med här.

Det blir inte så lång blogg idag heller, men i helgen har jag träffat underbara Jessica Marberger och Annamia Fast <3 De är verkligen helt fantastiska!

Nu är det Parlamentet, sen är det dags att se film. Wallander - Blodsband

Inte mycket till blogg...

Just nu, sen igår kvälll har jag inte haft någon blogglust... Inte orkat heller för den delen, därför blir det här bara ett kort för att meddela att jag lever!

Idol ikväll, var hemma hos Jossan och såg det. Trevligt! JOHAN ÅKTE UT! Så jävla skönt asså, det var verkligen rätt val. Han kan inte sjunga för fem öre, men det kan de andra göra! Det var heöt rätt beslut.

Nu ska jag sova, imorrn ska jag träffa Emma och Carro kommer! Godnatt.

Rast...

Det är rast och jag passar på att vila upp mig litegrann. Den här veckan tar på krafterna... Full rulle som ni vet, och jag kommer vara död på söndagkväll om jag känner mig själv rätt! Idag slutar jag 14:55 och då är det hem och äta lite snabbt och enkelt. Vidare för Luciatågsrep.

Om typ 40 minuter har vi Estetisk Verksamhet och jag vill inte! Det är tråkigt och inte är jag speciellt bra på det heller... Jag skulle gärna skippa att ha bild. Jag vill så mycket hellre ha musik för det är 20.000 gånger roligare.

Nu ska jag sova lite, eller nåt.... Hörs sent ikväll.


Trött som tusen!

Jag kom hem idag vid ungefär tio över 7. Helt utmattad. Det tär verkligen på krafterna att springa runt i skolan, upp och ner mellan våningarna, och hela tiden prata om skolan. Fast kul var det, riktigt kul. Gillar man att prata är det toppen!

Ett öppet hus gjorde med helt slut och snart ska jag dra mig till sängen. Även fast jag inte behöver upp förrän klockan 8 imorrn. Skönt att få sova ut!

Idag presenterades andra jokern till Melodifestivalen 2009! Malena Ernman och igår var andra presskonferensen med artister, debutanterna... Inte jätteintressanta namn, bara Molly typ. Det ska bli intressant vad de alla kan tillföra festivalen! Molly tror jag starkt på, men vem vet...

Mitt bloggande har blivit annorlunda på senast tiden, iallafall enligt mig. Jag vet inte om ni märker av det eller tänker på det? Jag bloggar aldrig om roliga saker jag är med om! Bara att jag är på dem... Sen bloggas det inte mycket om Melodifestivalen heller... Fast jag har inte så mycket tid att blogga, det händer en hel del just nu. Mycket i skolan, men även utanför. Roliga saker faktiskt.

Nu ska jag börja röra mig härifrån. Godnatt

Skräckens novell

Jag är hur trött helst just nu, och då blir det inte bättre av att man bara ska sitta och skriva. Vi ska skriva Skräcknoveller och jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt, inte heller hur det kommer sluta... Det här är min sista lektion för dagen, fast jag kommer ändå inte hem förrän efter 7... Vi har rast i 2 timmar, sen är det dags för Öppet Hus. Jag är guide och ska visa runt folk i skolan. Ska bli kul!

Nu har vi en kort rast här. Jag vill äta något, men får vänta.....


Dags för sängen snart?!

Jag hade ganska rätt, jag var hemma vid halv 8 idag ungefär. Då kastade jag i mig mat, var döhungrig...

Jag orkar egentligen inte skriva någonting nu, men ville bara uppdatera och säga att jag lever. Sen även berätta att jag kommer att vara konferencier under Julshowen musikalgruppen min ska vara med på den 17 december. Ska bli riktigt kul.

Nu ska jag snart leta mig till sängen, fortsätta läsa boken...

Färjan.

Ser just nu på Färjan. Det är riktigt bra tycker jag och jag väntar fortfarande på att de ska visa ifrån schlagerkryssningen! Jag tror dock inte de kommer att visa den faktiskt, det känns inte så...

Jo, den där boken jag... Tror ni jag kom till skott och läste den? Nej. Men får ta det efter Färjan och så får jag helt enkelt lämna in läsloggen senare... När det nu ska bli, för veckans schema är hektiskt...

Såhär ser det ut:

Tisdag: Skola sen direkt till musikal och sånglektion, hemma vid halv 8 kanske.
Onsdag: Skola och sen direkt Öppet Hus i skolan där jag är guide. Också hemma vid halv 8 ungefär.
Torsdag: Skola följt av extra rep till luciatåget, minns ingen tid nu men det blir väl runt 7 typ.
Fredag: Ledigt än så länge, men hoppas på att få träffa Jessica
Lördag: Carro kommer. Idolerna kanske, försöka träffa Jessica
Söndag: Jag och Carro kanske ut till Värmdö, Carro åker hem

Ja, som ni förstår händer det väldigt mycket och jag kommer inte vara jätteaktiv på msn och bloggen. Bloggen kommer iofs att uppdateras dagligen (förhoppningsvis), men det lär inte bli långa uppsatser...

Nu ska jag sätta mig in i Färjan igen.



Update 21:00

Nästa vecka är det dags för våran kryssning! Så de visar den, fan va kul :) Jag tror till och med det var oss man hörde sjunga med, haha...

Hantering av odöda.

Ja, så heter boken jag borde läsa. Skräcknovell... Jag känner dock inte för det just nu. Idag ska första läsloggen vara inlämnad och iochmed det ska man ha läst ungefär 1/5 av boken. Tror ni jag har kommit så långt? Nej. Har bara läst några sidor...

Jag fick iallafall sluta tidigare idag, säkert 1½ timme. Så det var strax efter att jag bloggat. Jag stannade till i Mörby Centrum och gick upp på Åhlens och pratade ett tag med syster min. Sen gick jag hemåt, här hemma fick jag ett mail ifrån blogg.se och vi fick bloggadressen, så nu kan vi fixa det vi ska! Toppen va Carro?

Nu ska jag lämna datorn i en minut eller två bara, för att skriva ut några dokument åt min syrra, hon hann inte själv.

I skolan...

Jag sitter just nu i skolan på Journalistiken och gör inte mycket... Vi ska göra ett reportage och jag vet inte vad jag kan börja skriva för något. Ämnet är klart: Livet som fanatiker! Till helgen ska det reportaget göra.

Det känns bra att vi slutar om typ 2 timmar och jag inte kommer göra någonting... Jaja, that's life ibland. Kanske kan sluta tidigare förhoppningsvis.

Till sist måste jag bara bjuda på en video jag hitta på YouTube med Kevin Borg från Idol:


A whole new world ifrån Aladdin

Någon mer än jag som tycker han är den som mest förtjänar att vinna Idol 2008?

Måndagmorgon...

... kan vi glömma det är flera ljus och det ljusnar. Måndagmorgon kan vi dröma om det som händer oss här och nu. För i natt, inatt är det du e det jag och vi följer så lätt minsta motståndetslag mot en himmel som har nr: 7, inget stoppar oss nu.

Godmorgon! Sitter vid matbordet och käkar min frukost, samtidigt som jag tittar ut genom fönstret. Det snöar ute! Och det ska typ snöa hela dagen idag, så vem vet... Men vi kommer inte få behålla snön så länge till om man kollar alla väderleksrapporter. Framåt onsdag ska det bli plusgrader och på torsdag skulle det kunna komma upp emot +6 grader...

Jag har nu hunnit ätit klart, kollat alla bilder på bdb och vet nu inte vad jag ska göra... Det är över en timme kvar tills jag behöver gå. Jag ska ta tunnelbanan som går 11:01 så ja, det är en stund kvar...

Ikväll är typ enda dagen den här veckan där jag är ledig... Därför blir det att göra skolarbete! Kul det låter va?

Oj...

Nu börjar klockan bli mycket och jag inser att jag borde gå och lägga mig...

Har ju inte bloggat nånting idag, men har totalt glömt bort det. Hur man nu kan glömma en del av sitt liv?! För så är det verkligen, bloggen har blivit en del utav livet. Man har byggt upp den i många månader nu och den har vuxit fast nu. Hur skulle man klara sig utan att blogga hela tiden? Till exempel om man åker på semester en vecka... Jag skulle verkligen vilja se hur det skulle sluta...

Idag var vi först till Rusta, handlade bland annat en grangirlang till balkongen här hemma, sen fick jag en stor julkula till mitt rum, det blev snyggt med den. Sen har jag inte gjort mycket med, dammsugit... Jag borde ha skrivit artikeln om Presskonferensen, men så långt kom jag aldrig. Det får bli morgondagens mål när jag kommer hem!

Nu är det dags för sängen. Godnatt!

Dansbandskampen...

Dansbandskampen är slut, jag hejade på Face 84 och det var tråkigt att de inte gick vidare... Jag hade iofs väntat mig det, så blev inte så förvånad. Sen satt Christer Björkman i publiken och i direktsändningen erbjöd han Scotts en plats i nästa års Melodifestival! Låten Jag tror på oss som Linda Bengtzing sjöng in demon utav. Jag fick redan i tisdags veta att Linda inte var aktuell för låten och absolut inte skulle ställa upp.

Nu funderar jag på att stänga ner här på datorn och dra mig till sängen, jag kom på att jag måste läsa en bok ifrån skolan också... Så det lär jag göra. Godnatt!


Snö, snö, snö!

Godmorgon! Vi har snö, snö, snö. Det är helt täckt av snö! Säkert 10 cm tjockt lager. Vintern är äntligen här. Kanske man skulle baka pepparkakor idag också?! Den här gången blir det nog mer pepparkakor än sist iallafall.

Igår blev det inget bloggande, jag kände inte för det och hade ingen aning om vad jag skulle skriva... Men man kan ju faktiskt inte skriva varje dag, ibland behöver man en paus.

Idol igår, Anna åkte ut... Fy fan va dåligt! Johan var som vanligt sämst, han kan inte sjunga och så ser han helt förjävlig ut. Han borde inte vara kvar. Han tar någon annans plats, någon som faktiskt är bra och har talang! Tyvärr tror jag nu att Johan kommer hålla sig kvar till finalen, det känns så... Därför uppmanar jag alla, rösta på Kevin, Alice och/eller Robin B nästa vecka!

Nu ska man kanske kliva upp ur sängen och få i sig lite frukost.

Jessica Marberger <3



Ville bara titta in och säga att jag älskar den där Marberger <3
Hon är fantastisk, helt outstanding och helt underbar <3

Möte

Ja, just nu sitter jag i möte på msn. Vi diskuterar den gemensamma schlagerbloggen. Det diskuteras hej vilt, men det är bra. Jag tror vi kommer fram till massa saker faktiskt. Många nyttiga saker och hur vi ska lägga upp det och allt.

Skolan idag var tråkig, det är den iofs alltid när man har tråkiga ämnen och det här är värsta dagen. Imorrn ska jag inte till skolan, för jag och Sara ska till Norrköping. Genrep av julshowen Stjärnklart med våran älskade Jessica Marberger. Jag har saknat henne sen dagen vi träffade henne 7 september, men äntligen!

Nu ska vi se om det händer något i mötet.

Godnatt...

Tänk att jag alltid har problem att börja ett inlägg, vad ska man säga för att folk ska fastna? Men ja, nu har jag ju börjat.

Jag ska snart gå och lägga mig så det kommer inte direkt bli någon lång uppsats om dagen, men det var kul. Spännande att se hur det gick till, sen även kul att få prata med artisterna. De var oerhört trevliga att prata med, jag tror seriöst jag gillade att prata mest med Caroline af Ugglas. Hon var den mest jordnära personen, sen såklart Alcazar men dem kunde jag inte riktigt räkna eftersom jag träffat dom några gånger tidigare...

Imorrn när jag kommer hem från skolan ska jag sätta mig och skriva ihop allting. Dels en artikel till skolan och sen till schlagerbloggen. Bilder måste väljas ut också.

Nu börjar klockan bli "mycke" och jag måste dra mig till sängen. Klockan ringer halv 7. Godnatt!


PS. Missa inte att imorrn släpps första jokern, 8:15 i Gomorron Sverige SVT1

Jag är hemma igen...

Nyligen har jag kommit hem ifrån skolan.. Åkte dit efter Presskonferensen, men kände att jag inte skulle få mycket gjort där så jag frågade om jag kunde åka hem och det kunde jag. Nu sitter jag här och fördriver tiden lite, vid kvart i 5 är det musikal igen! Kul, efter en veckas uppehåll. Sen sånglektion, och vi lär nog börja repa jullåtar skulle jag tro.

Jag bloggar ikväll om dagen och sådär, hej så länge.


Jag funderar på sängen...

Ja, nu börjar klockan ticka på och jag börjar fundera på om jag borde dra mig till sängs... Jag kan ju inte sitta och sova på presskonferensen.

Lite frågor har jag nu, tack Bonnie och A-K! Hoppas att det blir bra.

Godnatt!

Jag gillar min skola.

Jag är hemma, och har hunnit äta. Jag måste medge att det kändes konstigt att börja vid 3 och sluta vid 6. Åkte hem och gick upp till Åhlens och pratade med syster min, sen slutade hon strax efter 7 och vi gjorde sällskap hem.

Nu sitter jag här vid datorn samtidigt som jag ser på Färjan. Jag tror vi har Mediekunskapsläxa till imorrn. Dock gör jag den inte nu, för jag ska ändå inte på den lektionen imorrn. Min journalistik-lärare har fixat så jag ska få komma på Presskonferensen imorrn. De 8 första artisterna till nästa års Melodifestival släpps då och jag kommer vara på plats. Det ska bli hur kul som helst!

Nu måste jag börja fundera på lite frågor här... Vad bör man fråga artisterna?


Godnatt...

... Nu börjar klockan ticka iväg här. Det är dags att gå och lägga sig. Även fast jag inte måste, ögonen går snart i kors. Imorrn är skolan framskjuten och vi börjar inte förrän halv 3 imorrn. Iofs slutar vi 6, men ändå. Så det blir sovmorgon, sovmorgon, sovmorgon. Det ska bli skönt!

Det bled Pepparkaksdeg, så nu är det i kylskåpet för att kylas ner lite. Vem vet, jag kanske får för mig att baka lite pepparkakor, beroende på när jag vaknar...

Iallafall, godnatt!


Måste bara avsluta med detta videoklipp, hon är så saknad. Men på torsdag!

Söndag

Det är söndag nu, helgen har redan passerat... Eller ja, än är den ju inte slut. Det blev väldigt tidigt slut på det roliga idag. Sara och Bonnie åkte hem mellan 9 och 11 idag. Bonnie var först. När vi sagt hejdå till henne satt vi och glodde på Centralen... Johan och Robin B från Idol var där och skulle med något tåg. Christer Sjögren skulle med ett annat. Så det var värsta kändisspaningen där. När jag lämnat Sara också gick jag till Tunnelbanan. Precis när jag går igenom spärrarna går det någon bekant ut genom spärrarna, det var Tobbe Ek! Så då var det ut genom spärrarna och sprang ikapp honom. Han avslutade precis ett samtal, sen blev det ett hej.

Vi pratade om lite olika saker. Presskonferensen på tisdag, hur de skulle presentera artisterna, vilka det skulle vara, fanns det någon logik i det? Han skulle och köpa present till sin pappa och sådär. Kul att träffa honom igen! Sen sa vi hej då och jag åkte hem. Sen dess har jag typ suttit här vid datorn hela tiden.

Det har snöat idag också. ÄNTLIGEN har jag fått snö som jag längtat efter! Det kom väldigt mycket, fast nu har det dock slutat. Även så har det smält bort igen...

Eftersom jag fick en sån julfeeling med snön så ska jag ta och göra Pepparkaksdeg nu! Så kan man baka pepparkakor när man känner för det.

 
Dagens snöfall, en hel del

Det kallas vara helt död...

Nu är jag hemma, har precis ätit. Jag är verkligen totalt död. Det tar på krafterna att dela ut information, göra enkäter och prata med massa folk i 3 timmar. Var på Gymnasiemässan och promotade våran skola, om någon inte visste det...

Ikväll blir det bara slappa, slappa, slappa. Idol ska ses!

Christer Sjögren på Tyrol!

Det är torsdag... Typ den längsta dagen på hela veckan, även fast jag numera inte har så många lektioner... Den är ändå lång på nåt sätt. Längre blir den idag, för ikväll är det Tyrol som gäller. Det ska bli kul att se den igen faktiskt, även fast jag kommer somna typ... Känner mig så trött!

Just nu sitter jag och pluggar Samhällskunskap, vi har prov imorrn. Jag känner mig stolt, jag har bara skrivit ner svaren på allt och jag kunde redan det mesta! *nöjd* Så hoppas att jag klarar G iallafall. Jag kanske borde fortsätta en liiiten stund till, innan jag ska göra mig klar för att åka.

Kommer antagligen inte orka blogga när jag kommer hem, så vi får höras imorrn!

Börjar bli dags för sängen...

Nu håller ögonen på att falla ihop här, varit oerhört trött hela dagen. Så jag ska ta och lägga mig i sängen nu. Kanske inte somnar på en gång, utan TVn blir det nog.

Imorrn är det Matte och Bild som gäller, tråååååååkigt. Tur att man har helgen att se fram emot! Godnatt.


Det gick väl helt okej...

Ja, det gick väl ganska bra ändå idag. Lite svajig på rösten av nervositet, men det funkade ändå hyfsat. Dessutom, enligt de jag kände som var där, fick jag mest applåder av oss alla som sjöng. Det är ju alltid trevligt. Ni kommer att få se uppträdandet sen, när Carro kommit hem från Fuerte och kan lägga in det på datorn.

Idag borde jag plugga, men det orkar jag inte... Så får plugga litegrann imorrn istället. Det blir väl inte så mycket ändå, för imorrn är det Christer Sjögrens show på Tyrol. Jag, mamma, pappa och två väninnor till mamma ska gå. Det ska bli riktigt kul, att få se showen igen, men även träffa Natta!

Nej, nu är det snart Bonde Söker Fru på TV. Ja, jag följer det. Det är faktiskt kul!


Tisdag.

Nu har snart hela tisdagen passerat. Det känns verkligen inte som tisdag, det känns som veckan pågått längre. Det har nog sina naturliga skäl, jag har aldrig helg där jag kan ta det lugnt. Typ. Det händer allting nånting, iofs väldigt skojigt men ändå. Det är ju faktiskt så mitt liv ser ut, så jag ska inte klaga. Det är ju ett så otroligt händelsefullt liv, händer mig mer saker än vissa andra. Det är faktiskt kul!

Nu ska jag snart sova, upp vid halv 7 imorrnbitti. Skola hela dagen lång... Trååkigt. Svenska, Matte och Engelska. Hur kul låter det liksom? Sen när jag slutat ska jag bege mig hem till Mörby Centrum. Imorrn smäller det, jag är riktigt taggad inför det. Tears in Heaven rullar för fullt här hemma nu, bara för att jag ska minimera chansen att jag tappar bort texten imorrn. Önska mig Lycka till :)

Nej, nu ska gå ut i badrummet och borsta tänderna, sen krypa ner i min sköna säng.

Hemma redan...

Ja, jag är redan hemma! Tidigare än vanligt. Det är en sak som är bra med min skola, framförallt Karaktärsämneslektionerna, att man kan få sluta tidigare än vanligt!

Har även sms:at med sötaste Jessica Marberger idag, hon är hur underbar som helst <3 Sen vet jag (och några till) något som ni inte vet och det ska bli grymt kul!!! Även emssat med Nathalie Rosenberg nu precis, showen på torsdag! :D Nu är jag taggad igen, jag drar med mig mamma, pappa och två väninnor till mamma dit. Alla gillar Christer, medans jag själv gillar Natta och Jessica Andersson mer.

Imorrn är det då dags. Dags för mig att ställa mig i Mörby Centrum och sjunga. Det ska bli riktigt kul, och för er som inte kan vara där så kommer jag se till att få det filmat. Så det kommer upp på bloggen! Dock kommer det dröja ett litet tag, för jag har lånat Carros videokamera och hon är nere på Fuerteventura nu så måste vänta tills hon kommer hem. Sen kommer det upp!

Måndag-morgon!

Godmorgon, godmorgon! Jag sitter nu här vid datan och bara tråkar. Jag behöver inte gå hemifrån förrän om mer än 30 minuter, så jag sitter här och kollar filmer på YouTube. Från Melodifestivalen, jag längtar som bara fan ska ni veta!!!

Igår bloggade jag ingenting, för jag kände verkligen inte för det. Men ja, vi var ju då på bio igår. Det var premiär för High School Musical 3 - Singalong, som sagt. Den var riktigt bra faktiskt, den rekommenderas starkt! Gillar ni de två första filmerna, lär ni gilla den här med!

Idag är det bara en lektion i skolan. Journalistik, undrar vad vi får göra?! hmm... Jag måste få reda på när Presskonferensen är också... Hoppas att det går att fixa!

När jag kommer hem idag, ska jag försöka plugga. Inget säger att jag kommer lyckas så, vi får se...

Premiär imorrn!

Imorrn har jag och Carro blivit inbjudna på Biopremiär! Det är premiär för High School Musical 3 - Singalong-versionen. Det ska bli riktigt kul, det är ju inte varje dag man får gå på Premiär! Tydligen skulle det bjudas på godsaker också.


Dagen...

Ojoj, nu är det snart slut på dagen och jag har inte bloggat än. Det får bli nu då!

Vi hade klockan på ringning vid halv nio, och klart att man inte kom upp på en gång. Duschade, åt frukost och åkte in till Centralen. Inne till strax efter 11 och vi stötte på Annamia på en gång. Kramkalas igen. Hon är riktigt mysig alltså, vi gillar henne skarpt! Vi provsatte bil igen, Skoda Fabia den här gången. Den var skön att sitta i, men nej. Ingen bil i min smak!

Vid 13 sa vi hej då, men ses snart igen. Hoppas vi på! Vi fortsatte ut till Barkaby och tog bussen till Handelsplatsen. Vi gick till Rusta och gick runt. Jag hittade 2 julklappar och sen blev det julklappspapper och paketsnöre och lite sådär också. Sen fortsatte vi till IKEA, där jag skulle handla. Dock fanns inte det jag sökte där, så vi sprang typ igenom och ut därifrån. Det är inte ofta man går på IKEA utan att handla någonting... Sen gick vi till bussen, hoppade av en bit efter och gick till Godis Palats 1 där vi tänkte köpa godis. De hade hur mycket godis som helst. Så godis för 60 spänn blev det. Då fick vi en hel del faktiskt! Sen åkte vi hem där vi åt middag, gjorde oss klara och åkte ut till Tyrol vid halv 6 eller nåt.

Självklart var det Nathalie vi ville träffa, och det fick vi. Stod och pratade med henne ett tag, hon är underbar <3 Åkte hem och tittade på Dansbandskampen. Kul att Scotts och Larz-Kristerz fortfarande går vidare tillsammans.

Nu ser vi på Svensson, Svensson. Som alltid lika kul!

Man kanske skulle blogga?!

Ja, det vore kanske en idé. Även fast jag inte just idag känner för det, eller orkar. Jag tänkte bara titta in och säga att jag lever, och har överlevt skolan även idag. Sen var det in och träffa Carro och Annamia!

Annamia är hur jävla underbar som helst <3 Det är hur kul som helst att få träffa henne varje gång, hon ger så mycket lärlek till en! -tack som fan-

Vi provsatte bilar idag också. Den här gången både Skoda Superb och Octavia. JAG BLEV KÄR I SUPERBEN!!!!! Det är en bil jag vill ha sen, sjukt skön att sitta i och riktigt snygg! Någon som kan ge mig lite över 200.000 så jag kan köpa den bilen? Det tycker jag vore lite snällt, även om jag inte kan köra den än. Å andra sidan har jag ju en egen bil att övningsköra i då, haha.

Jag har haft funderingar på att köpa en Videokamera, eller egentligen bestämt mig att jag ska köpa. En Canon MD215 funderar jag på, och där jag tänkt köpa den. Där har dom sänkt priset 300 kronor, så nu kostar den bara 1490 kronor. Hade jag haft dom pengarna hade jag sprungit till affären direkt imorrnbitti och köpt den, men jag får vänta :(

Det blir sent...

Det börjar bli väldigt sent för mig på kvällarna. Eller ja, asså jag kommer hem senare än vanligt numera känns det som. Fast som idag, så är det bara trevligt.

Var väl hemma strax efter 7 och åt middag. Sen dess har jag suttit här. Jag börjar bli riktigt trött nu faktiskt... Jag vet inte varför, jag har inte direkt sovit för lite.

Jag åkte iallafall in till Centralen direkt efter skolan, hittade på Annamia på en gång. Det var så kul att träffas igen! Jag hade sällskap av Olivia från klassen som skulle möta en kompis på centralen. Vi stod och pratade med Annamia ett tag. Vi pratade om allting verkligen. Det var ju över en månad sen, och sen dess har det hänt lite grejer så! Sen var hon tvungen att fortsätta jobba, vilket jag förstod eftersom vi säkert pratat i 15 minuter. Så jag och Olivia drog till Donken och slängde i oss lite mat. Det kom någon läskig tant och frågade om det var ledigt bredvid oss. Hon skakade typ...

Vi gick tillbaka, men det var för mycket folk runt där. Så vi gick ut och rökte. Eller ja, Olivia rökte och jag gjorde henne sällskap. Det skulle aldrig falla mig in att börja röka! Vi gick in igen och slog oss ner vid bänkarna. Där väntade vi på Olivias kompis. När hon kom efter typ en timme eller nåt, så gick dom och jag gick fram till Annamia igen! Vi fortsatte prata, men med lite pauser då hon gick och promotade Skodorna. Lät folk provsitta och sen fylla i en enkät. Ja, när hon inte hade någon att prata om bilarna med kom hon till mig och vi pratade vidare.

Strax efter halv 7 åkte hag hemåt, tråkigt såklart. Fast vi ses ju imorrn igen! Imorrn kommer också Carro, hoppas att vi faktiskt får något att göra, förutom då Annamia imorrn. Men lördagen vet vi ju vad vi ska göra om vi inte får något att göra ändå.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, vi hörs imorrn. Godnatt!


I skolan.

Sitter i skolan i en datasal. Det är rast och vi börjar om typ 20 minuter eller nåt. Sista lektionen, Bild. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!!!

När det ärr slut beger jag mig in till Centralen. Annamia jobbar där idag, så ska in dit och träffa henne. Det varett tag sen man fick träffa henne nu, men nu får jag träffa henne igen!

Nej, vi hörs ikväll!


Sängen redan nu?!

Jag fick mig en lussebulle förut! Två till och med, mycket gott.

Just nu sitter jag på msn och pratar med Carro. Vi pratar om allt typ, från att vi blivit "frälsta" av Christer Sjögren till att vi saknar Sommarkrysset och Rix FM Festival. Julmusiken är igång och jullängtan kommer mer och mer. Jag borde snart byta till låten jag sjunger nästa vecka i Mörby Centrum. Repa, repa, repa även fast jag kan den. Det är alltid bra med rep!

Något jag funderar på är om jag skulle ta och logga ut från msn och stänga ihop datorn. Jag är alldeles sewg och lite halvtrött. Därför funderar jag på om jag skulle ta och lägga mig i sängen och kolla på TV, bara ta det allmänt lugnt. Det är ju så mysigt att bara ligga i sängen och bara vara. Så får det bli! Godnatt

Onsdag, Lill-lördag

Jag är hemma och har hunnit äta middag. Kom hem strax före 6 efter att ha träffat några kompisar och svängt förbi Idolhotellet med dem. Där var det ju bara allmänt tråkigt... Johan Palm kom ut och hälsade på oss, vilket vi hade kul åt. Vi ville ju absoult inte träffa honom.

Skolan dåra, där hände det inte mycket spännande. Börjaade med Svenska och sen Lunch. Till lunch blidde det Köttbullar och Potatismos, och köttbullarna smakade skit... Sen hade vi Matte där vi fick tillbaka proven vi gjorde innan höstlovet. Jag fick VG!

En sak jag glömde berätta igår när jag ändå pratade om Musikal och Sånglektion. Det blir fler framträdanden för mig innan jul. 8 December har vi ett Luciatåg, fast det kanske blir 9 December för det har kommit olika information. 17 December är det en Julshow där vi i Musikalen ska ha ett nummer, sen kanske jag blir konferencier också! Så jag får jobba hårt nu med andra ord, kul kul :)

Nu vill jag ha en Lussebulle som mamma köpt hem. Snart kanske man skulle börja göra egna?! Pepparkakor också för den delen, med hemgjord pepparkaksdeg! Har jag sagt att jag är taggad inför jul och att den borde komma typ NU?!


Hemma!

Nu har jag tagit plats i soffan och datorn är i knät. TVn är på. Jag kom hem vid 10 över 7 ungefär och åt sen middag. Efter det hamnade jag då här, vid denna hemska burk.

Det blev först skola. Mediekunskap, där jag som vanligt var den som pratade mest. Alltså, svarade på det mesta och sånt. Det känns som att det börjar bli som vanligt...

Efter det lunch där vi gick till Forum Nacka och åt på Taco Bar, det är ju så himla gott. Där satt vi och snackade en del. Tills vi insåg att vi bara hade 15 minuter kvar till vi började, så då gick vi tillbaka till skolan. Där var det Karaktärsämnen där jag böjrade med Journalistik. Det är riktigt kul måste jag säga, och man får skriva om lite saker man själv väljer också. Jag har en idé till vad jag ska göra, det måste funka!

Sen var det hem och äta lite snabbt och vänta på bussen, åkte till Gymnasiet för musikal. Gjorde någon teaterövning, sen testade vi på två sånger ifrån musikalen som vi ska köra. Sen pratade vi lite om vad den handlar om och sådär, efter det var det slut. Då var det dags för Sånglektionen. Repade låten några gånger och det gick bra, bara att jag var så ofokuserad att jag tappade bort mig lite, men det ska gå bra när det väl gäller! Sen slutade jag och gick till busshållsplatsen och åkte hem. Då åt jag.

Nu ser jag lite på TV, och ska snart stänga ner. Eller inte än men, om 40 minuter ungefär. Vid 22 alltså. Börjar 5 över 9 imorrn.

Måndag, en dag med fart!

Kväller, snart slut på dagen. Jag har varit uppe sen 8 imorse och det har varit full rulle hela långa dagen! Theo har varit här idag, då han är lite sjuk. Så jag har varit barnvakt hela dagen! Han är som alltid överspeedad och springer runt, men vi har iallafall sett 2 filmer i lugn och ro. Alvin och Gänget och Gustaf. Ganska roliga filmer faktiskt.

Nu sitter jag och sparar en film jag klippt ihop! Den blev riktigt najs.

Imorrn börjar skolan, Mediekunskap och sen första A-kursen i karaktärsämnena. Det blev Journalistik som blev den första. Det blir roligt, och jag hoppas man får göra många roliga artiklar. Så jag är taggad!


Markoolio - Idollåten


Jag bjuder nu på Markoolios låt Idollåten ifrån Babben & Co, förra hösten.

Tro nu inte att jag gillar Markoolio, han har med 2 helt fantastiska, underbara och inte minst söta människor på Kören <3 Jag själv var där när det här spelades in, och man hör mig i den här videon. När Dea och Jessica entrar scenen är det en ensam person som skriker, det är jag! hehe

Jag saknar människorna så sjukt mycket, en mer än den andra av förklarliga skäl <3

Hemma!

Nu är jag hemma, och har hunnit kolla igenom allt som är uppdaterat också. Kollar på Hål i väggen och pratar på MSN!

Ja, jag har väl inte så mycket mer att komma med just nu. Imorrn blir det lite tidigt ändå, även fast jag fortfarande är ledig. Theo ska vara här hela dagen.

Vi hörs kanske mer sen...

Söndag - Lovets näst sista dag.

Nu är det söndag. Jag har ont i min arm, träningsvärk efter att ha kört lövblåsaren igår. Vi har haft Theo och Ulrika på besök sen igår, men de åkte för kanske 1-1½ timme sen. De kom igårkväll och sov över här!

Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Sitter och raderar massa sms på telefonen, för det är sjukt många! När det är färdigt så får vi se vart dagen slutar. Kanske ska med upp till min Moster på middag, men det återstår att se!

Nej, nu är det repris av Stjärnos på is.

Så trött så trött..

Ögonen håller på att sluta sig. Det är då jag inser att jag borde gå och lägga mig, men jag vill inte. Det är inte många dagar kvar på lovet och jag vill utnyttja dem så gott jag bara kan. Inte idag dock, för det känns att jag jobbat hårt idag! Städat som man gjort... Helt slut känner jag mig, därför blir det godnatt nu!

Imorrn väntar söndagen, utan några planer alls. Än så länge...

Alla helgons dag!

God eftermiddag! Jag är nyligen inkommen efter att ha varit ute sen halv 11 imorse. Idag har det varit Städdag i Bostadsrättsföreningen så det har städats på tomten. Blåst löv, eldats och rensat. Det är ganska kul, eller egentligen inte... Men ja, det är socialt iallafall och det är trevligt. Jag blåste massa löv med en lövblåsare, eldade lite som inte gick så bra. Det ville aldrig ta eld! Att blåsa löv var krävande, det blåser så starkt att man måste hålla emot och samtidigt rikta den. Sen blir det ju inte lättare av att den är tung!

Det blidde korv med bröd sen! Och vi pratade om verkligen allt. Sen var det slut, men stannade kvar för att kontrollera elden. Kom in för en stund sen och fryser nu om mina fötter! Iskallt här inne ju!

Nu ska vi snart ta oss ner mot Kyrkogården för att tända ljus, och kolla på alla tända ljusen. Det måste bara bli lite mörkare först! Det är så himla häftigt att se det hela, verkligen hela kyrkogården full av ljus. Häftigt!

RSS 2.0