3½ timme i en TV-studio.

Det är kväll, Dagen har varit händelserik och jag ska strax plugga.

Den här dagen har det hänt väldigt mycket, vilket det kommer göra varje tisdag. Klockan ringde 6 imorse, men jag vaknade inte av den. Dock snoozade jag den, men pappa hann väcka mig innan den ringde igen.  Det var upp o hoppa och in i duschen. Kvart i 8 gick jag till centrum, det gick snabbt för det var så fruktansvärt kallt! Jag kom till skolan vid kvart i 8 och då var det tänkt att vi skulle ha Mediekunskap, men våran lärare hade inte hunnit få våra böcker så då bytte vi och hade Samhällskunskap iställer. Sen rast och lunch. Pannkakor!

Vi hade TV efter det. Det var dags att börja filma allt. Först gick vi igenom hur kamerorna funkade, sen fick vi ändra våra manus lite snabbt. Dom sista få ändringarna. Sen fick vi börja repa och leta rätt på kläder vi kunda använda. När allt det var klart fick vi äntligen börja filma! Jag började med att stå bakom kameran i första programmet, andra programmet i kontrollrummet som bildproducent. Det var väl det svåraste eftersom vi inte hade något manus att följa och visste då inte vem som sa vad och när. Jag fick faktiskt beröm för att jag mixade bra :D Sen var det dags för min grupp att entra scenen. Det gick väl bra i början, men det var två som inte hade manus och inte visste vad dom skulle säga.. Sen ringde en av dessas telefoner mitt upp i alltihopa... Sen kollade vi på alla och ja, jag tyckte själv att det jag var bildproducent för såg bäst ut.

Sen när vi slutat kastade jag mig ut till bussen och åkte hemåt. När jag kom till Mörby sms:ade jag Mamma så hon fick förbereda lite mat åt mig snabbt. Hade bråttom. Jag kom hem och kastade i mig maten och nästan på en gång ut genom dörren igen till bussen. Tisdag, vilket innebär musikal. Jag kom väl fram dit strax före kvart i 5 och vi fick komma in på typ en gång. När musikalen var slut var det den numera vanliga Sånglektionen efter. Vi sjöng igenom dom förra låtarna och fick testa på en ny låt. Den jag kanske kommer att sjunga solo, under Kulturskolans vecka. Jag ska stå i Mörby Centrum och sjunga!!! Fattar ni hur jävla pinsamt? Dessutom tror jag det är precis utanför Taco Bar också, haha...

Sen kom jag hem och då var det snart dags för Idol.. Kollade på det och hamnade här. Sen dess har jag försökt skriva ihop det här inlägget, det gick ju snabbt som ni ser... Nu ska jag göra min läxa, ett tal i matte! Sen är det Idol utröstningen... Vem tycker ni ska åka ut?

Plugg nästa!
/Mikael

Borde väl...

... Egentligen sova nu. Klockan ringer 6 imorrnbitti! Men jag vill se klart Idol först, jag vill veta vem som åker ut. Jenny och Linda måste vara kvar, så är det bara! Dock vet jag inte hur dom lät, eftersom jag inte såg hela programmet... Men nu visar dom snabbgenomgång och Jenny var ju grym!!

Nej, vi hörs imorrn! Godnatt.

/Mikael

Skitsamma!

Ja, det är precis så ett nytt hett program heter med mig själv som Programledare!

Jag är hemma och har ätit middag, Pasta och Köttbullar. Skolan idag började vid 11:50 och vi skulle fortsätta med Introkurs av Karaktärsämnena och idag var det dags för TV. Jag hoppades verkligen att det skulle vara kul, eftersom det är det jag vill jobba med. Det var faktiskt riktigt kul, skönt! Genomgången i början var väl inte den roligaste, men när har en genomgång nånson varit rolig? Okej, den var ju inte megatråkig heller. Vi fick iallafall kolla på några olika TV-programsklipp och granska dom lite, inte vad dom sa eller gjorde, utan alla kameravinklar och sånt. Det var ändå riktigt intressant.

Sen frågade han om det var några som hade erfarenhet och sånt av TV. Ingen som jobbat med det, men jag då. Jag hade varit på 7000 olika program, haha. Det var väl en till i klassen som varit med i publiken på ett TV-program och det var Jeopardy, när han var liten.. Jag kände mig lite ensam.. Men vafan, det är ju kul. Sen kan det vara bra att redan innan veta vad lite saker är och handlar om. Iallafall så skulle vi skriva ihop ett manus till ett kort TV-program på 5 minuter. På typ 30 minuter, det var inte alltför lätt. Först komma på vad det skulle vara för typ av program, sen vad det skulle handla om och till sist skriva alla repliker. Vi hann nästan, fem minuter sent. Det gjorde dock inget, alla var typ sena. Vi kom iallafall på idén att ha typ ett Debattprogram men med roligare saker att diskutera. Vi kommer diskutera Idol-juryn och deras sågningar. Jag är Programledare och vi har fyra gäster. Imorrn ska vi spela in! Tjoho.

Färjan, Kanal 5:s nya TV-underhållning, har premiär ikväll. Dom har fått tagit emot ett hundratal mail från folk som inte vill att Kanalen ska visa deras otrohet och allt sånt. Jag förstår inte hur dom kan maila om det. Jag själv var med på två kryssningar när dom spelade in och jag hoppas bara att dom inte visar mig, men inget jag bryr mig om så. Jag kan inte förstå dessa personer som mailat. För det stod faktiskt när man klev på båten att det kommer pågå en TV-inspelning, Personalen informerade om det OCH dom ropade ut det i Högtalarna. Det gick inte att missa. Ändå väljer folk att supa sig fulla och vara otrogna, och då klagar dom på att Kanal 5 ska visa något därifrån. Dom får ju för fan tänka lite!!!

Nej hörrni, nu börjar Färjan om 20 minuter, Även Idol, men jag ska se Färjan faktiskt... Jag vill ju se båda, men får kolla reprisen av Idol.

Skriver sen igen!
/Mikael

High School!

Jag har varit duktig och gjort min svenskaläxa precis. Det var väl egentligen inte mycket att göra, bara skriva en dikt. Det gick rätt snabbt faktiskt och den är nu inlämnad.

Idag har det hänt lite spännande saker. Ja, efter att jag bloggade så var jag väl hemma i några timmar. Gick hemifrån vid halv 3och var väl inne vid Hötorget strax efter 3. Massa folk var redan där, men jag ställde mig nånstans där.. Vid halv 4 kanske kom Josefin, Lena, Mikaela och Monica. Vi hängde där och bara väntade på att folk skulle komma.. Kvart över 5 ungefär började det komma lite folk. Sen kom det allt fler. En del kändisar, men inte alls så många som jag hade trott. Några som var där: Amy Diamond, Molly Sandén med systrar, Börje Salming, Arne Weise, Robert Wells och Malin Berghagen. Det var ett antal fler. Jag har bilder på alla förutom Hans Rosenfeldt från SVT, men dom kommer inte upp nu. Kanske att dom kommer upp imorrn, vem vet.

Sen vid halv 7 kom de stora stjärnorna: Zac Efron och Vanessa Hudgens. Man förstod när dom kom, ALLA skrek verkligen då. Dom gick längs röda mattan, men helt plötsligt fick Zac för sig att gå till kravallet och skriva autograferoch då började ju folk skrika ännu högre... Han skrev till ganska många faktiskt, men han kom aldrig upp till dit vi stod. Sen fick dom ställa sig på något podie och blev intervjuade lite snabbt, men jag tror inte det var många som hörde va dom sa.. Alla fortsatte skrika... Sen när intervjun var klar så gick dom in och vi gick därifrån. Carro kom och vi åkte hem hit och här sitter vi... Har suttit här i några timmar, hunnit med att se Andra Avenyn och det är tråkigare den här säsongen tycker jag...

Jag måste nu bara få skriva av mig lite.. Jag tog idag bort några personer från min vännerlistaBilddagboken. Det skapade stora rubriker.. Anledningen till att jag tog bort dom var enbart för att det enda dom gjorda var att kommentera negativa saker varje gång jag la upp en ny bild. Därför tog jag bort dom. För det är inte kul att alltid få en negativ kommentar om varenda jävla bild. Men detta var ju bara töntigt tydligen... Några kommentarer var att det var äckligt att jag gillade en på en bild, att jag var en stalker bara för att jag träffat en människa, det var töntigt att gilla någon och massa fler saker... Det var något att börja tjafsa om, att jag tog bort den på bdb.. Det visar ju vilken oerhört bra vän det är, eller kan man kalla det vän?


Söndag!

God förmiddag! Eller räknas det som eftermiddag nu? Vi har iallafall inte gåttupp riktigt än, men vi är på väg nu. Carro ska ut till Värmdö på dans, medans jag åker in till stan på Galapremiär av High School Musical 3, massa kändisar. Inte bara svenska, skådespelarna i filmen kommer. Hoppas man stöter på någon rolig och trevlig människa. Kameran åker självklart med!

Nej, nu ska jag stänga av TVn så vi kommer upp från sängarna nån gång.

Hörs senare!
/Mikael

Idrestjärnan!

Jaa, idag var det Idrestjärnan i Näsby Parks Centrum. Våran Annamia var konferencier och självklart kunde vi inte missa det hela. Vi var väl där strax före halv 12 och vi stötte väl på Annamia nästan på en gång. Hon blidde skitglad över att se oss, vi stod och pratade en stund. Vid 12 började det hela och vi skaffade oss en favorit på en gång, Lisa hette hon och sjöng Hallelujah. När alla dom tävlande uppträtt var det dags för dagens första gästartist: Sannah Johansson.

Sen var det paus och vi sprang in på en mataffär där och köpte godis och jag köpte även en dricka. Coca Cola Cherry, riktigt god faktiskt. Självklart import, men den kanske kommer till Sverige senare.

Klockan två var det dags igen, då var det final och sen tävling. Alla som röstat var med och tävlade om att vinna en stugvistelse i Idre Fjäll. Självklart hopapdes vi på att vinna, men vi vann inte... Vi får tävla någon annanstans. Sen kom nästa gästartist: Zara Larsson, vinnaren från Talang 2008. Hon har ju kraften i rösten om man så säger. Sen var det dags att kora vinnaren av Centrumfesten och Idrestjärnan i Näsby Park. Vinnaren blev just våran favorit Lisa!


Vi pratade med Annamia igen och sa hej då! Men vi ses ju snart igen nånstans. Tusen tack för idag! Du är så underbar Annamia, jag är glad över att vi fått träffa dig <3


26/9 A lot like love <3

Gomorron. Ungefär så känns det. Jag är jäkligt trött efter igår, det blev bara 5 timmars sömn. Det var upp klockan 9 redan för att göra oss klara att åka till Näsby Park för att träffa underbara Annamia!

Men först ska jag berätta om gårdagen på Krogen. Jag är ju bara 16 år och kommer självklart inte in på krogen i vanliga fall. Då är det bra med kontakter när man vill se någon uppträda! Camilla "Cam Tyler" Håkansson jobbade i våras med Aftonbladets Schlagerturné och åkte runt till alla Melodifestivalsstäder. Alla förutom Kiruna, då höll dom till på Centralen i Stockholm. Jag åkte in under torsdagen den veckan och där jobbade då Camilla. Vi fick världens bästa kontakt med henne på en gång och sen hängde man där hela den veckan. Veckan efter, Final-veckan, höll dom till i Globen City och då fick ännu mer kontakt.

Fick en inbjudan via Facebook. Cam Tyler skulle vara med i något evenemang på Riddar Jakob i Jakobsberg och jag kryssade i att jag kanske kommer men skrev i Gästboken att jag tyvärr inte skulle komma eftersom jag inte kommer in.. Riktigt tråkigt eftersom man bara sett och hört henne prata, aldrig sjunga. Men då skrev hon till mig att hon skulle kunna fixa in mig och ja, sagt och gjort. Jag kom in!

Jag och Carro åkte hemifrån vid kvart över 7 typ. Vi fick skjuts av pappa ut till Jakobsberg. Framme vid kvart i 8 och då ringde jag Camilla. Dom skulle vara framme om cirka 10 min. När dom var framme så ringde hon och vi möttes upp utanför ingången, bestämde historian som vi skulle dra så att jag skulle komma in. Hon hade med sig två kompisar, Medeleine och Josefina. Vi gick in och ja, jag var inne! Vi slog oss ner vid ett bord och dom började smått repa lite. Kul att äntligen få höra henne live! Dom fixade lite med VIP-borden och vid halv tio kanske, fick vi flytta till Camillas VIP-bord. Då bjöds det även på mat. Taco-buffé, väldigt gott! Det kom lite fler vänner till henne som slog sig ner vid samma bord. Sen satt vi där. Carro var uppe en sväng på dansgolvet och dansade med Madeleine, men jag satt snällt kvar i soffan. Alexander Schöld kom också förbi.

Någon gång efter tolv fick vi in Champagne till bordet och Camilla korkade upp den. Jag och Carro tog varsitt glas men fy faaan va det smakade illa. Den beska eftersmaken var hemsk! Men jag utmanade Carro att vi skulle göra botten upp och så blev det. Vi fortsatte sitta där.. Camilla kom förbi vid halv 2 typ och vi frågade när hon skulle uppträda, för vi sa att vi var tvugna att ta en buss som gick 02:03, annars skulle vi behöva vänta en timme till.. För vi båda var väldigt döda och skulle inte palla se båda hennes låtar. Men det var väl inte allt för många låtar kvar. Vid 10 i 2 så var vi tvugna att gå för att hinna med. Då var det fortfarande några låtar kvar :( :( :( Verkligen hur tråkigt som helst att behöva gå, det tyckte även Camilla. Vi fick våra jackor och sa hej då till henne och Madde. Hoppas vi får ses igen snaaaaart!

Vi gick ut till bussen och den kom strax därefter och vi klev på. Jag lyckades såklart somna, men vaknade lagom till att vi skulle kliva av. Fick vänta i 20 minuter på tunnelbanan, sen var vi hemma. Kom hem hit vid halv 4 och då fixade vi iordning oss för sängen och vid 4 sa vi godnatt!


Tack Camilla, du är underbar!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Orkar inte skriva mer. Hörs imorrn. Godnatt!

Cam Tyler!

Nu är vi väl klara här hemma och redo att åka till krogen. Men vi ska inte vara där förrän vid 8. Men det är alltid bra att vara i tid. Det sak bli riktigt kul att få träffa Camilla Håkansson igen och få se henne live som Cam Tyler. Senast vi träffade henne var 15 Mars vid Globen.

Idag var det endast Engelska, meningslöst fortfarande att bara ha en lektion en dag.. Framförallt när den bara är 2 timmar. Jag menar, på måndagar har vi också bara en lektion men den är ändå på 3½ timme. Karaktärsämne och på måndag ska vi få prova på TV!! Jag hoppas på att det blir kul.

Melodifestivalen borde man kanske kommentera?! Det är ju såhär att dom har slagit nytt bidragsrekord igen och fått in 3440 bidrag, än så länge. Bidrag accepteras fortfarande om dom har en poststämpel från 23 September eller tidigare. Nu är det då snart dags att sätta sig ner för att välja ut alla bidrag. Jag hade gärna suttit i den juryn för att välja ut alla låtar. Jag ska prata med Christer Björkman till nästa år så jag är en av dom som får sitta där!

Nu är det Go'kväll med Sonja Aldén. Ska glo lite på det innan det är dags för oss att åka..

Slänger kanske in ett inlägg när vi kommit hem, det beror helt på när det blir. Kan bli 4, kan bli 1. Beror på när Camilla uppträder.

/Mikael

Skola.

Nu ska jag strax bege mig till skolan.. Harn en lektion idag, Engelska. Vi ska fortsätta se en film och sen ska vi ta och diskutera den filmen i små grupper.. Slutar kvart över 1 och då ska jag bege mig till Centralen för att möta upp Carro.

Ikväll blir det krogen för att se Cam Tyler, hon lyckades fixa in mig! Tusen tack! Vet inte när hon spelar, men det håller på mellan 22 och 03 så det kan bli seeent.. Vi skulle dock komma redan vid 20 så skulle vi kunna få komma in tidigare.

Asså den där tävling som sänds på TV, Sveriges största TV-program, Melodifestivalen. Jag längtar så otroligt mycket till dess, det kommer bli riktigt grymt. Alla våra planer vi jar för det och så. Sen gör det ju inget att det är många man gillar som är med heller. Eller egentligen gör det något, för det blir dyyyrt. Ringa och rösta, promota och allt vad det nu innebär, men det finns faktiskt en speciell av alla dom intresserade som kommer få det lilla extra av oss. Promotion som heter duga! Det har vi ju lovat.

Ne, nu måste jag bege mig till skolan, hör av mig senare!

/Mikael

Internet segar...

Ja, mitt internet seeegar något enormt just nu. Fast egenligen har det segat rätt länge nu och jag börjar undra varför det blir så.. Kan det vara för att vi är tre datorer på samma bredbandsuppkoppling?! Eller får vi för lite hastighet? Eller är det bara något annat som strular?! Hur som helst så är det VÄLDIGT irreterande.. Det tar hundra år att ladda fram en bild på Bilddagboken, så ni kan ju tänka er när någon lagt upp 30 bilder... Sen ett YouTube-klipp tar också hundra år att ladda... Det går allmänt segt att få upp en hemsida överhuvudtaget och MSN funkar inte riktigt heller ibland.

Jaja, nog om det. Jag får undersöka felet närmare en annan dag. Idol bör man väl kommentera?! Känns som jag måste det då mina två kvarvarande favoriter gick vidare idag med, tjooohooo! Härligt asså, det kommer bli grymt! Bara hoppas dom klarar sig vidare nästa vecka också. Men jag är fortfarande bitter över att Katia inte gick vidare...

Skolan idag var bara långtråkig... Det är en lååång dag. Men jaa, började med estetisk verksamhet, bild och det är BARA tråkigt.. Jag har visderligen MVG i bild och bör då vara bra på det där med att måla och så, men Nej! Det jag var bra på, det var det där programmet som kallas Photoshop. Någon som hört tals om det? Sen var det rast och lunch, det blidde Pannkakor! Sen Matte, fortfarande stör jag mig på läraren... Men han har inte alls lika mycket genomgångar längre, vilket är skönt. Sen kort rast följt av Samhällskunskap där vi började med det vanliga Quizet. Jag fick reda på att jag helt plötsligt låg typ tvåa på topplistan?! Sen förra veckan, jag måste ha haft alla rätt då... Tidigare har jag bara haft typ 2 rätt, men nu jäklar! Se upp! Sen kollade vi på film...

En film om kriget i Afghanistan och vägen till Guantanamo. Den var hemsk att se, för det är helt sjukt att folk kan behandla sina medmänniskor på det där viset. Men medmänniskor blir inte dom kallade, utan dom är inte mer värda en ett sandkorn i militärens ögon... Jag förstår inte hur folk kan vara så omänskliga. Det är verkligen sjukt! Filmen heter just Vägen till Guantanamo på svenska, och jag tycker alla borde se den!

En sista grej jag ska berätta innan jag avrundar för idag är att jag kanske har hittat ett extrajobb. En klasskompis jobbar som Telefonförsäljare och vi började prata lite om att jag och en till kanske skulle börja jobba där med, så på onsdag ska vi följa med och kolla lite och sådära. Man tjänar rätt så bra kan jag säga, så det är bara att hoppas att det är bra och att jag blir anställd :D

Nu väntar snart sängen... Eller egentligen inte än på ett tag, ska inte upp förrän 8 imorrn så... Sen kommer Carro imorrn också! Vi ska imorrn kväll och se Cam Tyler.. Jag väntar bara att hon ska ringa mig nu så jag vet om jag kommer in... Det är det enda som kan sätta stopp för om det blir något eller inte.. Ring mobil, ring!

Godnatt för idag!
/Mikael

Juryn är väl bra!

Igår gillade jag absolut inte juryn, men jag gillar dom mer idag. Dom två favoriterna som var kvar, efter att Katia åkte ur igår, är fortfarande kvar. Men det finns risk att en av dom åker imorrn, hon gjorde inte ett framförande som var riktigt bra, visst var det bra men ett litet missöde bara. Sen måste man ju nämna Nils också, jag hatar honom. Han är såå dålig! Jag förstår inte hur dom kan skicka honom vidare, bara för att han är galen på scen? Han måste ju ha något av en sångröst också, men det har han inte.

Hoppas som sagt att dom skickar hem honom imorron. Skam annars! Sen den här Anna Bergendahl eller vad det är hon heter, henne gillar jag inte heller. Hon har en röst som är grym, men hennes röst passar inte till hennes utseénde. Hon är för ung för sin röst, det passar helt enkelt inte ihop. Men hon gick ju vidare idag, tyvärr.

Nu väntar sängen, börjar kvart över 8 imorrnbitii!

Godnatt
/Mikael

DÖÖÖÖÖÖÖD!


Jag är DÖD!! En av de största, faktiskt den största, favoriten ringde mig nyss och jag doog.. Eller ja, nyss. En timme sen typ som ni ser på mobilen, men ändå. Jag hade messat henne och frågat om det var ok att jag och Carro bokade tågbiljetter. Då fick hon för sig att ringa mig. Hon berättade att det var 20-årsgräns på showen och att dom var stenhårda.. Hon hade verkligen försökt med allt vad hon kunde för att få in mig, typ sagt att jag skulle hänga med henne hela tiden.. Men det gick inte... För dom åker dit om det blir en "razzia" som Marberger själv så fint beskrev det :P

Det finns iallafall ett ställe kvar. Det sa Jessica inte skulle vara några som helst problem, så det får vi hoppas på. Men där tror jag inte det är någon åldersgräns, iallafall inte på genrepet..

Jag återkommer när jag börjat leva igen!

/Mikael

Tisdag!

Nu är det dags för mig att gå och sova. Jag vill verkligen vakna pigg imorrn. Sen sist jag skrev jar jag då kollat på Idol. Dåligt beslut av Juryn att skicka hem Katia Löfgren, för hon är grym! Bara för att hon gjorde ett lite sämre framträdande nu så måste hon åka hem... Sen att dom börjar kritisera hur hon har klätt sig just den dagen, det var lågt faktiskt! Men två favoriter finns kvar, men dom kanske åker imorrn?!

Sen när det var slut har jag suttit fastklistrad här vid datorn, samtidigt som jag har försökt plugga lite. Tror jag har lyckats ganska så bra iallafall. Bara en fråga kvar att svara på för min del... Matteläxan får jag göra imorrn, det hinner jag innan lektionen börjar.

Nu ska jag sova, godnatt!
/Mikael

Var hungrig!

Jag tänkte precis säga att jag var hungrig, men så kom jag på att jag inte alls var hungrig eftersom jag precis ätit. Men innan dess var jag hungrig. Jag hade inte ätit mer än en rulltårtsbit på 8 timmar! Jag var döhungrig. Jag har egentligen inte så mycket val heller, vi har lunch vid 11 och sen slutar vi inte förrän vid 20 över 3. Då är det bara att åka tillbaka till Mörby Centrum och vänta på bussen till Danderyds Gymnasium. Sen har jag Musikal följt av Sånglektion fram till klockan 7. Med enkel matematik är det 8 timmar. Men jag ska göra som idag, jag har typ en halvtimmes väntetid på bussen i Mörby och idag gick jag hem för att dumpa väskan och hoppade på bussen här hemma. Under dom kanske 20 minutrarna jag är hemma ska jag passa på att äta kommande veckor!

Nej, nu är klockan 8 vilket innebär TVn. Men det är ett svårt val. Andra Avenyn eller Idol?! Det får bli idol!!

/Mikael

Godnatt!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig.. Klockan ringer 6 imorrn bitti.. Som varje tisdag och torsdag.

Vi hade inte TV-produktion idag, men Film-produktion, vilket var riktigt kul det med. Vi fick gå ut och filma litegrann. Vi skulle göra en enkät, en fråga som vi skulle ställa till massa människor. Först hade vi massa problem med att hitta människor som ville ställa upp, men vi lyckades tillslut få ganska många som svarade på frågan. Imorrn ska vi klippa ner allting till en minut.

Fick sluta några minuter tidigare och då åkade jag hem. Det hände väl inte så mycket till en början, men sen vid 7 skulle mamma ha burk-party. Alltså Tupperware och jag hade inget att göra så jag satte mig där och lyssnade lite.. När dom babblat klart där hade syster även kommit och hon gick in i mitt rum för att kolla hur det såg ut. Vi pratade då lite om hur jag skulle kunna göra här inne med färger och allt sånt. För jag har än så länge bara vita väggar. Så nu ska jag ha en röd fondvägg och ytterligare en gardin bakom den jag har nu, i svart. Klä om den orangea dynan i soffan och skaffa ett rött eller svart soffbord. Jag tror det kommer bli riktigt grymt asså!

Nej hörrni, nu är det dags att sova.. Börjar 8:45 med Mediekunskap sen lunch följt av Film igen. Sen hem för Musikal och direkt efter Sånglektion. Jag börjar med det sista imorrn, jag vill bli bättre på att sjunga, få mer kontroll på rösten. Sen får vi se om jag hinner ut till Filmhuset, det är Singalong med Marie Picasso... Martin har lyckats fixa en biljett, men tror inte jag kommer hinna ut...

Nej, godnatt!
/Mikael

Måndag!

Gomorron! Jag är snart på väg till skolan, eller egentligen om lite mindre än en timme. Jag är inte riktigt helt klar, men inte mycket som ska fixas. Bara håret och borsta tänderna.

Som tidigare nämnt, bara karaktärsämne idag och jag får veta när jag kommer till skolan vilket ämne jag har denna vecka. Våra lärare glömmer alltid bort att säga vilket ämne vi ska ha veckan efter. Men hoppas verkligen på TV idag, det tror jag är riktigt kul!! Jag vill ju verkligen jobba med det så då får vi hoppas att jag tycker det är kul.

Nu ska jag gå och göra mig klar, måste gå snart.

/Mikael

Andra Avenyn!

Idag har jag hunnit med ganska mycket för att vara mig på en helg.. I veckorna hinner man inte med så mycket mer än skolan, för man fastnar vid datorn i en timme eller två och sen är det dags att sova. Men ja, idag kände jag att jag verkligen ville ta tag i massa saker så jag var liiite effektiv iallafall. Jag hade annars nog bara suttit och glott vid den här datorn.

Jag började med att fixa iordning lite med skivorna, och la in dom i CD-hyllan. Sen tror jag att jag fastnade här en liten stund.. Men jag fortsatte med att bränna ner Musikbyrån åt syster, sen var det middag följt av att jag testade att möblera om i mitt rum och det funkade riktigt bra, bara ett soffbord som fattas nu. La in lite låtar på min mammas vänninas MP3, hon har själv ingen dator. Sen fixade vi faktiskt gardiner till mitt rum! Jag har inte haft gardiner här sen jul och innan dess är jag osäker på om jag hade några. Men nu bytte vi gardinstång till någon sån här IKEA-sak. Så nu har jag snygga gardiner i mitt rum. Sen var helt plötsligt dagen förbi och klockan blev 8.

Andra Avenyn började idag, riktigt kul att det har börjat igen. Med det slutet i våras var man tvungen att se fortsättningen nu men jag tyckte inte det var så himla spännande eller underhållande eller bra på något vis idag?! Jag böev lite besviken, hoppas det blir bättre på tisdag.

Nu ska jag ta och se på film, Miss Secret Agent 2 på TV3. Imorrn skola med endast Introduktion i ytterligare ett ämne. Tror att jag kommer ha TV, ämnet jag är mest intresserad av.

/Mikael

Gutenmorgen!

Eller snarare godförmiddag? Ja, klockan är snart tolv och jag har ännu inte gått upp ur sängen. Men jag är faktiskt på väg upp nu, jag börjar bli hungrig. Vad kan det tänkas bli till frukost.. hmm...

Idag kommer jag nog bara vara hemma, har inget annat planerat. Tänkte plocka lite i mitt rum så jag får ordning här nån gång. Vill möblera om också, men vet inte hur jag ska göra.. Så det måste jag tänka på också. Jag ska även hinna med att bränna ner Musikbyrån på DVD åt min syster. Hon har väntat ganska länge på det nu om man säger så!

Nää, nu kurrar magen här!
/Mikael

Makalöst!


Jessica Andersson - My heart will go on

Det är helt magiskt, man blir mållös. Hon är hur grym som helst <3
Magi!

Från Christer Sjögrens jubileumsshow.

Svensson, Svensson

Nu har jag precis sett på Svensson, Svensson. Det är riktigt kul faktiskt, men det kändes inte som det roligaste avsnittet idag. Nu hade jag tänkt bygga ihop en CD-hylla ifrån Ikea som jag haft stående i kartongen i mer än en vecka?! Det är väl meningen att mans ka bygga ihop såna saker på en gång när man köper dom?

Sen får jag se vad mer jag hinner med. Jag hade tänkt att jag kanske skulle göra en sammanfattning om Sommaren 2008. Det var den bästa sommaren någonsin så varför inte sammanfatta den i ett och samma inlägg? Men jag får se om jag orkar, det är en del att skriva om.

CD-hylla nästa!
/Mikael

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem igen. Har hunnit med att äta middag också. Carro åkte hem vid 5 idag, men vi har hunnit med äventyr idag också. Vi åkte ut till Djurgården och Tyrol vid halv 1 eller nåt sånt.. Vi var väl framme först vid kvart över 1, det var hemskt mycket bilar som stoppade upp bussen.. Vi hoppades att vi skulle stöta på en viss Nathalie. Vi ställde oss nånstans där och väntade.

Efter ett tag kom en taxi och stannade utanför Tyrol. Vi kollade in när den körde förbi för att se vem det var.. Vi var osäkre på om det var Christer Sjögren eller Jessica Andersson. Det visade sig vara Jessica Andersson. Det första hon gjorde när hon klev ur bilen var att vinka till oss. Hon ställde ifrån sig väskorna på marken och väntade på att vi skulle komma fram. Så vi gick ju fram och sa hej och allt sånt där. Pratade en stund med henne och tog lite kort och så pratade vi vidare lite till. Kollade om när alla skulle vara på plats men fanns ingen utsatt tid så vi visste inte om Natta var där eller inte.. Men sa hej då till Jessica, hon skulle in och dricka kaffe.

En stund senare får Carro sms från Natta, vi svarade på det och undrade när hon skulle komma. Fick då ett svar att hon är där hela dagen då dom hade två föreställningar, svarar igen med att fråga om hon är där nu. Då får vi ett svar att hon var på båten dit ut nu. Då blev vi glada! Så precis när vi sett det typ kom färjan till Djurgården. Natta kom, vi kände knappt igen henne. Hon hade glasögon på sig och lite sådära... Vi pratade massa med henne också, bland annat tyckte hon att vi skulle komma och se den riktiga showen också, inte bara genomdraget. Så hon skulle ta och kolla upp om vi kunde komma på eftermiddagsföreställningen idag.. Vi fick kram igen sen gick hon in. Senare sms:ade vi henne och hörde om det gick, men tyvärr inte... Men ja, vi hade ju tidigare inte ens tänkt tanken att gå på showen idag. Vi ville bara träffa Natta och Jessica.

När vi fått reda på att det inte gick så gick vi tillbaka till Centralen. Hämtade Carros väska och gick upp till Cityterminalen. Hon hämtade ut pengar och handlade dricka, sen tog vi oss upp till gaten där hennes buss skulle gå. Vid halv 5 kom den in och vi sa hej då... Jag åkte hem.

Tack Nathalie och Jessica för att ni är så underbara!

God jul?!

Kväller är det nu.. Men det har väl inte undgått någon? Det har varit skola idag där vi hade engelska. Hade den där förbannade läxan. Jag var iallafall inte ensam om att inte fatta nånting! Men tror det gick hyfsat bra iallafall, svarade på allt utom två frågor och sen vet jag att jag har ett fel. Men ja, som sagt gick det hyfsat bra.

När vi slutat sprang jag till Donken och handlade lite mat. Sen gick jag tillbaka till busshållsplatsen och där var bussen, den stod inne så fick gå snabbare. Hann med den och kom till Slussen. Där gick jag upp till busstationen vid Katarinavägen, tog buss 76 ut till TV-huset där jag mötte Carro som hängt där hela dan. Vid kvart över tre var insläppet och vi traskade ner till Studio 1. Vi gick runt till orkester-sidan och Pernilla stod där bakom så hejade glatt på henne och hon hejade glatt tillbaka. Vi frågade om det var ok att vi tog våra gamla vanliga platser och självklart var det de! -tack pernilla- Vi slog oss ner och artisterna kom in, Sanna Nielsen och Johan Wester i Puttes lag mot Agnes Carlsson och Magnus Skogsberg i Stefans lag. Inspelningen gick och ett lag vann, jag säger inte vilket för då blir det bara tråkigt!

Sanna fick också köra Empty Room i en akustisk version med bara piano, det var så fint. Det var tur att den där Johan Wester inte förstörde låten, så som han pratade hela tiden. Vi höll på att bli galna! Med rubriken syftar jag på Johan, han höll på att sjunga massa jullåtar också hela tiden...

När inspelningen var slut ställde vi oss och väntade lite på Sanna och sen kom hon. Hon är så underbar <3 Vi tog kort och pratade lite, bland annat hennes skiva som jag fått en crush på idag. Jag har nog inte tidigare hört hela skivan men så nu när jag köpte ny telefon snodde jag lite låtar från Carro och då hela Sannas skiva och jag ÄLSKAR den! Så otroligt fina låtar! Hon tyckte det var riktigt kul att få höra. Broken in two är favoriten just nu.

Sen åkte vi hem och när vi kom till Mörby sprang vi in på Hemköp och köpte lite godis och chips till kvällen. Sen vi kom hem har vi sett massa TV: Doobidoo, Final Call (film) och Singing Bee. Filmen Final Call är verkligen en film jag rekommenderar er att se, den är riktigt bra.

Men nuu, är det snart dags för oss sova.. Känns så va? Godnatt!

/Mikael


PS. Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara DS.

NU...

... är jag ÄNTLIGEN klar med läxan. Fast kan jag det?! Nej! MEn det är en annan femma, får plugga imorrn.. Är faktiskt bara 20 ord, jag hade missuppfattat det hela.

Nu är det faktiskt dags att sova, klockan ringer klockan 8. Men jag måste höra Jessica Anderssons version av My heart will go on en gång till. Den går verkligen på högvarv. Ni måste verkligen höra den, vi ska se om vi laddar upp den på YouTube. Är lite osäkra iochmed allt skit med rättigheter och sånt, men vi laddar nog upp den ändå :P

Vi hörs imorrn!
/Mikael

Vill inte!

Jag håller på med min Engelska-läxa just i detta nu. Man ska kunna förstå en text på 3 sidor! Meningen är att det ska finnas ord som man inte förstår och det kan jag säga att det finns det en del av! Man ska veta vad orden betyder på svenska och sen kunna förklara ordet på engelska också.. JAG ORKAR INTE!!! Sen vill jag inte heller, för det är så tråkigt. Ingen lust alls till att plugga. Men imorrn har vi glosförhör på det, så måste ju ändå...

/Mikael

Hemma!

Nu är vi hemma! Jag är trött och måste plugga. Jag, eller snarare vi, har varit vakna sen 6 imorse.. Just nu känns det som jag börjar bli van vid att gå upp den tiden. Fast jag gör alltid ett fel, när klockan ringer känner jag mig pigg och så men jag snoozar alltid en gång iallafall och då blir jag trött.

Nu när jag fått ny mobil kan man ställa in flera larm som är återkommande, bestämma vilka dagar och så. Jag går antingen upp 6 eller 8 så måndag, onsdag och fredag är den ställd på 8 med Sommarnatt som ringsignal, sen tisdag och torsdag ringer den 6 med Kärleken är evig som ringsignal! Det är nog bra va?! Olika signaler så man aldrig lär sig den?!

Nej, nu är det middag!
/Mikael

Dagens I-landsproblem: Fortkörning!

Dagens I-landsproblem blir fortkörning. På tunnelbanan på väg hem från skolan idag pratade två äldre damer pratade om allt mellan himmel och jord! Helt plötsligt började dom prata om att det var en kvinna som kört på en bekant till dessa två damer när han gick över gatan. Kvinnan hade kört för fort och ja, mannen blev då påkörd. Det lät på dessa damer som att det var första gången i historien som någon blivit påkörd, men det var inte det mest hemska med det hela. Hans käpp hade gått sönder, så han skulle vara tvungen att gå till Vårdcentralen för att få en ny!

Sen fortsatte dom prata lite till om det, tills dom gick över och pratade om fortkörning vid skolor. Dom tyckte det var så dåligt, att det skedde mycket olyckor. Men det roliga i det hela var att dom fick det att låta som att folk ökade farten när dom kom till en skola.

Ja, det här var första inlägget i nya kategorin, det kommer fler kan jag lova. Ska tjuvlyssna lite mer på vad folk pratar om på tunnelbanan!

Ny mobiltelefon!

Jag är glaaad :D Jag har köpt ny mobiltelefon idag!! Jag höll verkligen på att slänga min telefon in i Tunnelbanestationsväggen igårkväll när jag inte fick igång den. Men så idag fick jag låna pengar av mamma och pappa -tack- så jag kunde köpa en ny telefon. Det blev en Sony Ericsson G502! Den jag kollat på ganska länge nu. Än så länge älskar jag den. Har suttit ett tag nu och lagt över alla kontakter från gamla telefonen och det var verkligen jobbigt, det är en del kontakter om man säger så! Men nu är alla över på nya, och även massa musik.

Idag har det varit skola, sen hem och hänga här vid datorn en stund. Sen efter middagen åkte vi då och köpte telefon till mig, sen har jag bara varit hemma och fixat med telefonen!

Nu ska jag blogga ett till inlägg, jag hade tänk börja med en, förhoppningsvis, dagligen återkommande kategori: Dagens I-landsproblem. Jag skrev ett sånt inlägg förut om Öppettider och tyckte det var lite kul att skriva om det att jag tänkte fortsätta.

Så, nu ska jag skriva ett sådant inlägg
/Mikael

Helt sjukt!

Det är helt sjukt... Jag och Carro (Som förövrigt kom ner idag) har nyss kommit hem ifrån Tyrol. Vi var där och såg på Christer Sjögrens jubileumsshow. Nathalie Rosenberg är med och dansar. En sak som är helt sjuuk är att jag tycker Showen är GRYMT BRA!! Jag skäms nästan över att säga det, men så är det! Vi ville verkligen se den på en gång igen, direkt efter.

Nathalie är verkligen grym på dans! Christer har en ordentlig röst. Jessica Andersson (som är gästartist) är GRYM på att sjunga. Hon gör en helt FANTASTISK, FENOMENAL, UNDERBAR version av My heart will go on. Den var verkligen i världsklass, i klass med Celine Dion själv! Rysningar på hög nivå!

Sen kan vi berätta för alla Anna Andersson-fans att hon satt i "publiken". Hon kommer själv vara med i showen, fast nere i Göteborg. Hon ersätter Sandra Linder på dansen. Ersättningen sker för att Sandra är gravid!

Vi fick träffa både Natta och Jessica och båda två är världens underbaraste människor <3

Nu är det dags att göra sig klar för att sova, klockan ringde 6 imorse så nu är jag trött.

/Mikael


Läxa?!

Jaa, vi har en svenskaläxa som ska vara inlämnad idag. Man kanske borde se till att göra den?! Det är inte alls det minsta svårt, men tråkigt! Men måste det göras så måste det!

Idag har det planerats, mycket Melodifestival! Vi kommer ha det skoj, eller hur?

Nej, jag vet att det här blev ett kort inlägg, men jag måste göra min svenska! Måste hinna sova lite också. Ska upp 6 imorrn!

Godnatt
/Mikael

Webbprogrammering!

Det är ämnet vi har denna vecka. Så nu sitter vi och väntar på att dom ska lösa något problem. Sem ska vi börja bygga hemsida på en gång tror jag.

Vi fick våra Elevkort/Matkort idag också. Så nu kan skolan inte betala maten på helgerna längre...

Nej, nu ska vi börja!

/Mikael

Godenmorgen!

Gomorron, gomorron! Eller kanske snarare God förmiddag? Klockan är faktiskt efter 10 så.. Jag börjar inte förrän 11:50 idag och jag behöver inte åka ifrån Mörby förrän klockan 11!

Nu är det såhär att jag inte har någon mobil just nu. Jag har beställt ett Abonnemang och nu har dom då inaktiverat mitt SIM-kort. Så jag får se om Posten hinner komma innan jag åker, annars har jag ingen telefon idag.. För dom skickade det i fredags, därför bör det komma nu. Men ja, då vet ni varför ni inte får något svar. Men sen kommer ALLA få svar, jag sms:ar gratis till alla, så ajg slipper bry mig om att jag måste spara pengar på mobilen och allt såntdär.

Nej, nu ska jag gå och göra mig klar ändå för skolan! Alltid bra att vara tidig.

/Mikael

Söndag!

Idag är det söndag och helgen är redan slut. Imorrn är det skola igen, med endast en lektion. Fortfarande lika meningslöst när man bara har en lektion! Men ja, vi får se vad vi har imorrn. Vi ska ju som sagt pröva på alla olika ämnen och imorrn är det dags för ett nytt! Vet inte vad det blir, vi hade vikarie förra veckan och han sa aldrig vad vi skulle ha denna kommande vecka. Så imorrn blir det en stor överraskning. Men jag tror jag kommer ha webbprogrammering. Jag kommer alltså lära mig göra hemsidor. haha..

Idag har jag varit hyfsat effektiv. Jag vaknade väl mellan halv tio och tio. Strax före tio ringde Ulrika och vi bestämde att vi skulle åka till Barkaby. Jag ville ha hennes råd på mobiltelefoner. Hon och Theo kom väl kanske vid 20 i 11 och jag var då klar att åka! Så vi satte oss och åkade iväg. Vi gick först in på Toys'r'us för att tillfredsställa Theo. Sen gick vi till Expert Stormarknad och sen Siba. Kollade på lite telefoner, jag är fortfarande inne på SE G502. Men knapparna verkar utslitna på dom ställena jag varit och klämt på den, eller så är dom så dåliga.. Sen åkte vi till IKEA och handlade en Byrå hem till dom. Sen åkte vi hem till dom och åt lite lunch och minterade byrå.

Kom väl hem hit vid 5 och då var det typ middag på en gång, sen skulle jag börja dammsuga. Fast började med att städa undan massa på mitt golv, skitstökigt om man så säger! Sen blev det till att dammsuga och klockan var väl strax efter halv 9 när jag var klar. Sen har jag suttit här, kollade på Idol 2004-dvd:n som jag införskaffade i Barkaby idag! Enbart för att Frida Karlsson i Caracola är med, och shit va kul det var att se! Hon är verkligen jätteliten!


Hon sjöng låten Fame ifrån musikalen med samma namn

Sen har jag sedan igår fått MASSA schlagerfeber. Fick ju reda på världens roligaste grej :D Fast det är ju itne bra för telefonräkningen om man säger så... Febern sjunker dock när man inser att det just idag är EXAKT 6 månader kvar tills finalen går av stapeln...

Nu är det hög tid för mig att strax leta rätt på sängen. Hörs!

/Mikael

Hemma!

Nu är jag hemma ifrån SISTA Sommarkrysset. Fortfarande tråkigt, men ja. Det är ju faktiskt inte sommar längre, hösten står verkligen för dörren och det märks. Det är svinkallt ute och man fryser vart man än rör sig. Vänta bara, det är vinter om säkert max en månad.. Kanske skulle gräva fram vinterjackan?!

Sommarkrysset idag var kul. Pratade en del med Mia! Hon är underbar ska ni veta! Och hon visste vad jag hette :O Och att Sara hette Sara och tror hon visste att Mika hette Mika också.. Hur tusan vet hon det?! :O Jag frågade henne hur hon visste det, men hon bara jag har kontakter, eller något liknande. Seriöst, jag vill veta hur hon vet, för inte sa vi det sist?!

Sara Borch pratade jag också med, fick en kram också. Vi pratade lite snabbt och tog kort. Sen åkade jag hem.

Nu sitter jag här, funderar på om man kanske skulle sova?! För det vore riktigt skönt!

/Mikael

Sista Sommarkrysset!

Nu ska jag snart åka in till Gröna Lund. Ska bara fixa håreet och packa lite saker som kan vara bra att ha, som typ Poncho. En extra tröja kanske?! Det är iallafall dags för säsongens sista Sommarkryss och det känns väldigt tråkigt. Det är så oerhört kul att vara där, sitta där hela dagen och sen vara med om världens bästa program. Sen nu så helt plötsligt kommer det inte vara några fler kryss :( Det är väldigt tråkigt... Men kanske att det kommer tillbaka nästa år?! Det får vi verkligen hoppas på. Jag har, med idag inräknat, varit på 10 program av de totala 15.

Ingen mer Gry varje lördag, inget kryssande och inget mer Gröna Lund. Kommer verkligen sakna det! Men Gry kanske det blir mer av iår, det vet man aldrig. Beror ju på om hon får något mer TV-jobb nu direkt efter. Men för en så bra programledare lär det inte vara svårt.

Nu ska jag gå och fixa mig, men jag hör av mig igen när jag kommit hem!

/Mikael

Missa inte Sommarkrysset ikväll 20.00 på TV4

Ont, det gör ont!

Å alla omkring dom märker ingenting DET GÖR ONT!

Jag är Hemma!! Fast jag kom hem redan vid 14 idag, men har inte orkat blogga förrän nu. Sen kan jag knappt röra mig, har sjukt ont i kroppen. Jag vet inte varför, eller vad jag har gjort, men ONT det har jag!

På Barnens Ö hade vi otroligt kul! Vi åkte ifrån tekniska vid 11 och var väl framme vid Barnens Ö halv 1-1... Då installerade vi oss i stugorna, vi bodde i Toppen! Sen vart det lunch. Vi satt ute och åt, för det var så soligt och skönt! Men Jävligt många Getingar! En geting satte sig i mitt hår och jag försökte vifta bort den men då åkte den ner i min tröja.. Såklart så stack den mig och det gjorde ont, sen sved det mest. Men på kvällen kände jag inget mer!

Vi hade lite tävlingar och så. En bokstavslek där fyra i laget skulle trä på sig varsin flyttkartong med bokstäver på och den sista skulle vara guide/lagledare. Jag var guiden och shit va kul det var, jag sprang som en galning. Vi kom på 2:a plats, vilket vi gjorde i dom andra två grenarna med, det var lite surt.. Senare på kvällen var det även "Spökbana". Men det var inge läskigt, kanske för att alla sprang runt med ficklampor?!

Jag kom väl i säng vid 2, då det inte fanns något att göra.. Sen vaknade jag strax före 4 när några av dom som skulle sova i samma rum kom in och skulle lägga sig för att sova, dom var inte tysta. Det var bara en av oss andra som INTE vaknade...

Visstja, till middag igår blev det Tacos och eftersom jag har jobbat/jobbar på Taco Bar fick jag bli kökschef.. Men köttfärsen blev skit, för det fanns inte tillräckligt med kryddor.. Blev då liiiite misslyckat. Idag har vi bara ätit frukost och städat, sen åkte vi hem.. Det var först när jag klev av bussen som jag hade så Jävla ont i HELA kroppen...

Sen jag kom hem har jag i princip legat här i sängen, jag kan knappt röra mig, det är skitirreterande.. Man kanske skulle gå och lägga sig då snart?! Så man orkar med Sommarkrysset imorrn, det sista programmet för iår. Det är lite tråkigt...

/Mikael

Huset vid bodde i. "Toppen"

Torsdag!

Idag är det torsdag! Det betyder att jag åker till Barnens Ö idag med skolan. Vi kommer hem imorrn och då får vi se vad jag hittar på. Jag är oerhört taggad inför Barnens Ö, kommer nog bli skitkul. Kameran åker med så det kan dokumenteras!

Igår var vi på Så ska det låta. Vi lyckades få tag i biljetter så vi kom in pch såg Sara Löfgren och Shirley Clamp! :D

Nej, nu måste jag packa ihop det som ska med till Barnens Ö. Vi hörs imorrn när jag kommit hem!

/Mikael

Godmorgon!

Nu är vi vakna här, har duschat och allt. Ska nu till att äta frukost... Jag börjar 11:15 och slutar 14:35. Då åker jag direkt ut till TV-huset för Så ska det låta!

Nu startar dom maskinen som kan orsaka jordens undergång... HAHA

/Mikael

Klar med matten innan undergången!

Ja, nu är jag klar med matten. Så nu kan vi gå och lägga oss här hemma!

Det här kanske blir sista inlägget. Jag vet att det knappast kommer bli så, men man kan aldrig vara säker! Så jag vill passa på att säga att jag ÄLSKAR er allihopa!

Nej, nu vill jag sova!!

/Mikael

Musikal och Jordens undergång!

Musikalen började idag och det var hur kul som helst! Det är så himla kul att det ahr börjat igen. Sen får vi se vad det blir för musikal (Om det nu blir någon)... Dom har tänkt på följande: Grease, Annie, Peter Pan och Trollkarlen från Oz... Jag hoppas det blir Grease, det är den som verkar roligast!!

Nu till jordens undergång.. Tidningarna skriver idag om att imorrn kommer några forskare i Schweiz försöka återskapa Big Bang, fast i miniformat. Men 5000 andra forskare varnar för att om det här försöket går fel kan det leda till jordens undergång... Jag och Carro har suttit och skrämt upp varandra här.. När kommer det ske, hur lång tid tar det för oss att dö, kommer vi se när utplåningen kommer mot oss?! Massa frågor och massa rädsla.. För det är lite läskigt när dom säger att jorden kan gå under... Men jag tror dock inte riktigt på det ändå, men som sagt. Det är lite läskigt..

Nej, har inte så mycket mer att skriva.. Förutom en sak, idag fick vi reda på vilka som blivit framröstade till Friends-ombud.. Jag och Malin blev det!

Nu ska jag göra lite matte!

/Mikael

Grafisk Design!

Nu sitter jag i skolan och har Grafisk Design. Håller på med en annons, eller är egentligen klar men då måste man göra ytterligare en annons... Så det ska jag se till att fixa nu.. Sen slutar jag. Okej, 1½ timme kvar men ändå. Då kastar jag mig hem för att åka på Musikalen som börjar idag. Jag har faktiskt saknat det lite! Sen därifrån kasta mig ut till TV-huset och Så ska det låta... Kommer vi in blir det en sen kväller, men kommer vi inte in kan det bli tidigare, beroende på om Carro får träffa Sonja innan eller inte, för mig spelar det ingen roll om jag får träffa henne eller inte...

Nej, dags att ge sig på nästa Annons..

/Mikael

Godmorgon!

Klockan är strax efter 7 och jag har redan varit vaken i en timme... Jag är trött och snart ska jag bege mig till skolan. Jag börjar 8:45 och måste åka senast 8!! Det är dryygt, men ja.. Jag måste ju.....

Sen när jag slutar, 15:20 ska jag raka vägen hem och ner till Danderyds Gymnasium för Musikal.. Första för säsongen :D Sen därifrån raka vägen in till TV-huset, Så ska det låta igen men med Sonja den här gången...

Hörs något mer idag!

/Mikael

Jag hinner inte med!

Nej, det är verkligen full rulle för mig just nu. Därför blir det svårt att hinna med den här bloggen. Jag vill verkligen blogga, men har inte så mycket tid över! Därför blir det bara ett kort inlägg om dagen... Men ska försöka att kanske börja blogga ifrån skolan också, kanske några raster?! Det återstår att se.

Idag var det först skola, Grafisk Design och även skolfoto... Sen mötte jag Carro vid Centralen och vi tog oss ut till Djurgården där vi träffade Natta som höll på att repa.

Nej, jag kan inte sitta kvar här längre... Har matte till på onsdag och kan inte göra det imorrn.. Sen ska man upp klockan 6 också...

/Mikael

Landat!

Nu är vi hemma och har landat... Denna dag var löööööööööööööööööövliiiiiiii <33 Alltså Jessica Marberger är fantastisk, underbar och obeskrivlig!!! Vi verkligen ÄLSKAR henne! HON ÄR VÄRLDENS SNÄLLASTE OCH UNDERBARASTE PERSON <3 Vi träffade henne idag och stod pratade i över två timmar om ALLT!! Vi villle verkligen inte gå därifrån, det var hemskt! Hon ger så mycket kärlek, är världens goaste och allt när vi träffar henne! Den bästaste människan på jorden, vi saknar henne redan OERHÖRT MYCKET!!

Vidare till Kungsan för Sanna, hon älskade oss! Sen till TV-Huset för att gå på inspelningen av Så ska det låta! Och det kom som en chock, Marie Picasso OCH Jessica Andersson var med!!! Vi satt på första bänk och vi dog när dom båda entrade salen!

Blogg om detta kommer! Det lovar jag, för det här är inget som man kan skippa att blogga om!!

Sova kanske man borde göra efter denna, minst sagt, händelserika dag!

/Mikael

PS. VI ÄLSKAR JESSICA MARBERGER!!


Jessica är sååå mycket kärlek att det finns inte <3

Grattis alla födelsedagsbarn!

Ja må dom leva, ja må dom leva, ja må dom leva uti hundrade år! Ett stort Grattis till alla som fyller år idag.

Jag vill skicka ett speciellt Grattis till dessa personer: Annamia, Emelie, Farmor och Angelica! Världens största Grattis till er!!

Grattis Annamia, vi ses imorrn!

Dagen idag har varit rätt bra.. Hade en lektion i skolan, Engelska. Dock är det hemskt tråkigt. Hon går igenom samma sak som vi har gått igenom tusen gånger i förra skolan, fast hon förklarar på annat sätt och ger andra ord för saker och ting. Det är lite irreterande, men det får funka. Måste ju ha det så och ja, jag fattar ändå! Sen var det slut och vi alla åkte till Slussen. Fortsatte mot Hötorget. Jag skulle dit och köpa blommor till Emelie idag och några andra skulle till Kungshallen för att äta lunch. Jag och Zandra gick fram till ett blomstånd och kollade lite blommor. Kändes bra att ha smakråd med sig. Vi fastnade för en men den kostade lite för mycket, men Zandra kan det där med att pruta. Hon började prata om att det var hennes födelsedag och att blommorna var till henne. Efter mycket tjat lyckades vi få blommorna 50 kronor billigare :) Tack för hjälpen Zandra!

Sen var det att sätta sig på tunnelbanan hemåt. Gick upp på Åhlens och pratade lite med Ulrika och tog mig sedan hemåt, då fick Emelie blommorna och hon blev superglad! Sen gick jag upp till Centrum igen. Gick till Taco Bar och åt, det obligatoriska en Nacho med Fanta! Sen till Åhlens för att leta efter en födelsedagspresent till Emelie. Det blev en skiva! Patrik Isakssons samlingsskiva. Sen hem där hon fick den och hon blivade glad.

Har även varit och firat Farmor lite snabbt, Theo har inte världens bästa tålamod så han ville hem typ direkt eller nåt... Så blev inte jättelångvarigt...

Nej, jag orkar inte skriva mer.. Men åter igen Grattis!!

/Mikael

För en gångs skull inte trött!

Dagen... Dagen... Ja, ska jag skriva om dagen kanske?! Jag har verkligen inget vettigt att skriva om.. Men ja, dagen idag har varit bra. Längsta dagen i skolan, men det var bra. Jag har alltid varit sjuuukt trött varje dag jag åkt hem från skolan, fast inte idag. Igår höll jag verkligen på att somna och i tisdags åkte jag ju fel på grund av att jag var så trött. Men idag var jag hur pigg som helst, inte det minsta trött hem. Det berodde väl på att jag sovit mer inatt. Jag gick och la mig redan vid 22 för att hoppas på att jag vaknade pigg, det funkade! Så jag är inte trött än..

Kanske borde kommentera Idol?! Jag tycker att den nya juryn klarar sig riktigt bra faktiskt! Känns helt naturligt att ha dom där. Dom säger även dom elaka saker när folk är dåliga, men dom är roliga och sjunger med i låtar och massa saker! Jag gillar dom!

Nej, nu funderar jag på att ändå gå och lägga mig. Jag börjar bli trött på att sitta här och inte göra så mycket... Men visst ja, vi hade Engelska-läxa till imorrn... Jag vet inte vad vi ska göra :S haha

Imorrn har jag en lektion och sen ska jag hem och Photoshopa lite! Kanske att ni får se det, men inte förrän efter helgen. Ja, ni får se helt enkelt. Apropå helgen längtar jag något enormt efter allt vi ska göra!!!

Nej, vi hörs något imorrn. Godnatt!
/Mikael

Trött och ont i huvet...

Jag har precis varit ute en väldigt kort stund. Var ute och sa åt en kärring att inte palla våra äpplen. Hon trodde att det var ett Allmänt område och blaha blaha.. Inte var hon svensk heller.. Men skit i det nu.

Jag ligger i sängen med datorn i knät... Orkar inte göra något speciellt, för är sjukt trött och har rätt ont i huvudet... Vet inte varför, det bara är så :S haha

Idag var det ju idrottsdag i skolan och jag var på hundpromenad.. Hade kanske varit liite roligare om man haft en hund, men vi hade ändå kul! Det var en tipspromenad också och jag tror lätt att vi vinner! Eller hur hörrni? haha

Nej, nu är det Idol om en halvtimme och det måste jag se! Måste ju se hur den nya juryn klarar sig.

Skriver kanske mer!
/Mikael

Inget att skriva om...

Egentligen har jag ingenting att skriva om.. Har inte hänt mycket idag! Bara att jag höll på att somna under 3D-lektionen idag. Jag menar, han börjar lektionen med att prata i EN TIMME!! Det går inte att bara sitta och lyssna på vad han säger.. Jag slumrade nog till i en sekund iallafall.

Okej, en till grej som jag kan berätta. När jag skulle hem från skolan åkte jag fel tunnelbana. Jag var jäkligt trött och så trodde jag det var min tunnelbana fast det var den mot Ropsten. Jag märkte det inte heller förrän vi passerat Östermalmstorg där man senast kan byta. Men jag hoppade av vid Karlaplan och gick till Stadion, härligt med frisk luft! haha.. Sen jag kom hem har ajg hunnit äta och sen har jag bara suttit här..

Jag har gjort något vettigt iallafall. Jag har photoshopat ihop en bild till Loggboken i skolan. Detta är resultatet:


Imorrn har vi idrottsdag i skolan och jag ska, som många andra, på hundpromenad.. Det var det enda som var enkelt att göra.. Allt annat verkade bara jobbigt, haha... Så jag ska ut och gå imorrn, men utan hund. Det behövde man inte ha med och jag har heller ingen så...

Nu ska jag försöka hjälpta Malin med lite Photoshop!

/Mikael

Dagen!

Nu har jag bloggat om NRJ in the park! Så bara att läsa. Jag höll på att skriva det hela kvällen igår, men tillslut orkade jag inte så det fick bli idag! Men det kanske inte gör något?! haha

Idag dåra så har det varit skola... En lektion! Karaktärsämne i 3½ timme.. Dom första 9 veckorna är det Introveckor där man får pröva alla olika karaktärer. Den här veckan har jag 3D och usch va det är tråkigt! Inget ämne jag kommer välja sen kan jag säga. Jag höll på att somna! Efter dom långa 3½ timmarna så fick jag äntligen sluta. Då mötte jag Malin och Madeleine och vi skulle gå till bussen.. Men jag och Malin hade glömt att lämna våra Barnens Ö-lappar så vi fick vända om (Vi hade precis kommit ut ur skolan xD). Madde skulle med en buss så sa hej då till henne och vi gick in, dumpade lapparna och stack. Vid bussen mötte vi Madde igen, hon hade inte kommit iväg med sin buss än. Våran buss kom på en gång..

Malin hade inget att göra i 1½ timme typ så jag höll henne lite sällskap.. Vi åkte till Tekniska Högskolan för vi hade ringt Alexandra och bestämt att vi skulle möta henne där. Malin och Alexandra skulle sen vidare på Teater. Alexandra kom, jättekul att träffas igen. Var ett tag sen, närmare bestämt Skolavslutningen.Vi gick upp till en affär och dom handlade lite, sen följde jag med till deras buss och sa hej då och det var raka spåret hem. Här åt jag middag, sen åkte jag och pappa och hämtade Emelie och vi åkte upp till Täby Centrum. Vi behövde uppgradera våra Terminskort till Terminskort+ så vi kan åka på kvällar och helger med. Det behövs kan jag säga!

Sen dess har jag suttit här och bloggat... Copyrightat lite bilder också.. Sen fixat Ultrastar med lite låtar på datorn. Vi ville ha med oss Singstar till Barnens Ö men då måste det släpas MASSA grejer så vi kanske ska ha med Ultrastar istället. Enklare att bära om man har det på en laptop. Ska bara kolla mickar...

Nu mina kära bloggläsare, är det dags för mig att sova! Jag börjar 8:45 imorrn..

Godnatt!

30/8 NRJ in the park med Anorah!

NRJ in the park var nog den värsta konserten jag varit på. Om man kollar publiken, Anna du var bäst och galnast <3

Nu måste jag verkligen tänka till här. Allt som sas kommer inte kommas ihåg, Anna pratar för mycket :) Men det ska nog gå att minnas lite iallafall. Jag mötte upp Carro på Cityterminalen 13:25. Vi åkte på en gång hem till mig där Carro fick dumpa sin väska. Vi passade på att äta lite när vi ändå var hemma och det var gratis. Vi åkte in till stan igen vid halv 3 och skickade ett mess till Natta, för hon sagt att vi skulle göra det. Om vi kanske kunde ses, när hon ändå var ledig.

Vi gick först till scenen och checkade lite ifall det fanns någon Anorah där, men såg ingen. Vi satte oss ner en snabbis för att sedan aktivera oss och gå till upplevelsebyn. Vi kollade runt lite och jag träffade en av killarna som jobbade med Aftonbladets Schlagerturné i våras, pratade en snabbis med honom. Vi fortsatte genom och så plötsligt hör vi att någon repar på scenen och det låter väldigt bekant. Vi båda insåg samtidigt att det måste vara Anorah, vi kastade oss dit och lyssnade. Hon såg oss efter en kort stund och vinkade så sött. Det var typ världens kortaste soundcheck kändes det som. Men hon har ju varit med på NRJ hela "turnén" så hon behövde nog inte kolla så mycket. Hon kom ut till oss på en gång. *Gruppkram* Frågade henne på en gång om hon hade lust att prata med Mika. Så jag sms:ade Mika och sa att vi träffat Anna nu och sa att hon skulle ringa om hon ville veta vad Anna sagt. Så hon ringde och Anna fick svara! Hon försökte först låtsas som att det inte var hon, men tyvärr Anna. Mika hörde på en gång att det var du! haha

Vi pratade i typ 25 minuter med henne då. Vi träffade på ett annat fan till Anna. Hon hade rest ända vägen ifrån Tyskland! Vi pratade med Anna om typ MASSA saker. Vi hälsade ifrån Annamia och frågade Anna om hennes och Karl Martindahls grupp när dom var mindre typ.. Pratade även lite bloggar och tog massa kort! Ni får se dom längst ner. Sen ville hon att vi skulle ha en STOR skylt där det stod Anorah så jag och Carro sprang, efter att vi sagt hej då, och skulle fixa något att skriva på. Vi går ut mot Hamngatan (NK, Gallerian och så vidare) och där stöter vi på Nathalie Rosenberg! Jag höll samtidigt på att sms:a Annamia så jag såg henne inte först utan märker att Carro kastar sig åt sidan och då ser jag henne också! Skitkul att träffas igen. Hon var så snygg: Hon hade platt hår!! Vi pratade lite snabbt och hon tyckte vi skulle höra av oss senare så kunde vi kanske ses igen!Vi sprang vidare. In på gallerian, ner för Drottninggatan, upp för Drottninggatan, förbi Hötorget, ner Kungsgatan, över Stureplan, in på Sturegallerian, längs med någon konstig väg, över Norrmalmstorg och sen var vi tillbaka vid Kungsträdgården.. Vad vi letade efter? En bokhandel eller dylikt som hade Stora papper. Nästan 50x70 cm men vi hittade bara EN bokhandel och dom hade inga... Vi sprang in på Donken för att fixa mat, vi var hungriga! Sen gick vi till Kungsan och satte oss för att äta. När vi ätit klart gick vi till upplevelsebyn för det var Pajkastining där som jag bara var tvungen att vara med på. Men det gick inge bra...

Vi bestämde oss för att riva ner en affisch nånstans. Men vart var det minst folk som såg en?! Vi gick till Hamngatan igen för att vi ville ha en NRJ-affisch. Vi sket i att folk skulle se oss och snodde en som satt hyfsat löst. Sen gick vi in på nåt ställe och satte upp affischen mot en vägg och började skriva. Vi visste inte riktigt vad vi skulle skriva så vi började med ANORAH stort. Sen fick det bli texten The Story of Our Own också. Sen tog vi oss ner till Kungsan igen och då hade det samlats mycket folk framför scenen så vi gick och ställde oss där på en gång.. Vid 19 började några DJs spela lite musik och då kom ju allt folk när dom märkte att det började... Alla skulle försöka tränga sig LÄNGST fram! Det resulterade i att ALLA började knuffas, dels för att få komma fram och dels för att få behålla sina platser. Jag var inte speciellt snäll, knuffade bort varenda människa. Dom kan inte komma och tro att dom ska få stå längst fram!! Saken är den (Nu vill jag inte peka ut någon speciell människorgrupp här att alla är såna men av fakta så var det såhär) att dom flesta som höll på var Akalla-Tensta människor. Jag tror ni förstår vilken "typ" av människor jag menar...

Knuffandet höll på ganska så länge, men det lugnade sig. Fram tills att första artisten kom på då fortsatte det... Det var så jävla jobbigt att stå där och BARA trycka bort människor. Det var det enda vi gjorde! Men Anorah var andra ut och då släppte vi litegrann, det lugnade sig. För vi ville ju fota. Jag hatar såna tråkiga människor som var i publiken. Enligt Anorah så hade folk buat och pekat finger åt henne.. Varför?! Har folk ingen respekt eller?! Inget hyfs?! När hon uppträtt tog vi oss ut på en gång. Vi ville inte stå kvar och trängas längre, för usch va drygt det var.. Vi gick runt lite i Kungsan en liten stund, men så blev vi fruktansvärt sugna på McFlurry så vi tog oss till Donken och sen gick vi och satte oss på nåt grejs vid Norrmalmstorg. Men där var det tråkigt så vi gick tillbaks till Kungsan. Där stötte jag på Zandra och Olivia från klassen, trevligt trevligt! Sen satte vi oss på en bänk och åt upp våra McFlurrys. Vi bestämde oss för att gå bakom scenen och hänga lite där.. Vi stod där och pratade massa. När vi pratar om Anorah så pekar Carro plötsligt bort mot sceningången och då står just Anorah där!! Vi gick fram till henne och hon typ glodde ut oss, haha. Typ stod och kollade på oss i några sekunder som bara: "Vilka är ni och vad vill ni?" Men sen kände hon igen oss, hahaha. Hon måste ha tänkt på något annat samtidigt. Iallafall så pratade vi med henne igen. Hon är underbar asså. Sen kom det typ en människa springandes. Han jagades av massa vakter och blev omkull tacklad av en av vakterna. Då tyckte Anna det var dags för oss att gå, hon blev väldigt orolig där. Vi fick verkligen inte vara kvar för henne, så vi gick därifrån och hon gick in bakom. Vi gick och satte oss vid en polisbil, det kändes säkert!

Där satt vi tills det hela var slut och då gick vi bort till artistutgången igen. Anna dök ut igen :) Och ja vad ska man säga?! Den människan är STÖRTSKÖN!! Och Anna, du är riktigt jäkla galen <3 Hon hade fått våran skylt när vi träffade henne under konserten fortfarande höll på och vi pratade lite om den och hur hon skulle skryta om sin skylt! Hon pratade Stureplanska som vi så fint döpte det till. Vi babblade om massa saker och hade en stor fotosession också där Anna bestämde hur vi skulle se ut, vilka miner vi skulle ha. Sen efter ett tag var det dags för dom att gå så vi tog hej då... Hörs och ses, förhoppningsvis snart igen!

Vi hängde där i typ en minut till innan vi bestämde oss för att åka hem, haha. Så vi och den tyska tjejen (som stått och pratat med oss och Anorah hela tiden efter det var slut) gick upp mot Sergels Torg där vi skilldes åt. Jag och Carro gick ner till tunnelbanan och åkte hem, DÖDA i benen och ryggen! Men vad gör man inte för Anna. Lite stryk får man tåla!

Nu kommer en bildkavalkad:


Hon fick posa litegrann


Sen tog jag kort med henne och hon försökte dra upp min tröja. Därav minerna


Men så fick jag en normal med!


Sen photosession där Anna bestämde. Pose!


Gapskratt!


Ledsna! Det gick ju sådär för mig.


Arga!


Kääära!


Sen fick vi oss en vanlig!


Sen tog vi kontrollen och bar upp henne!

Tusen tack Anna!
Du är en underbart crazy människa <3

RSS 2.0