Valborgsmässoafton

Sista april. 30:e april. trettionde april tvåtusennio.

Vi är påväg in i maj nu, de 4 första månaderna på året har passerat och de har gått sjukt fort. Melodifestivalen liksom. Nu tågar vi in mot sommaren, inte lång tid kvar av skolan! Lovet är mer än välkommet.

Dagen började i skolan, vi såg klart filmen Troja och den består ju typ bara av krig! Men den var bra gjord iallafall. Matte och Mediekunskap, sen begav jag mig hemåt och en stund efter ut till Aftonbladet vid Globen. Ringde Tobbe när jag var framme och han kom ner och mötte mig, sen gick vi upp och tog en rundtur bland allting. Vi slog oss ner i några soffor och började prata, jag ställde alla frågor och det blev lver en timmes intervju om allt möjligt. Så nu har jag massa fakta om ALLT!

Hem och åt middag, Tacos. Sen tänkte vi gå ner till brasan såklart, men ingen orkade typ så vi blev hemma. Här hemma blev det till en början inte mycket gjort, men nu har jag och pappa börjat bygga ihop min garderob iallafall. Inte klar än, men bara bakstycket som fattas. Lite svårt att spika massa efter 11 en kväll.

Nu hade jag tänkt vara duktig och faktiskt ta och sova, om jag inte sätter igång någon film kanske. Men ska plocka ihop på mitt rum sen ta mig till sängen. Godnatt!


Dags för den dagliga bloggen...

Trött är precis vad jag är, och jag ska ta mig till sängen nu och sova.

Vi började imorse med Idrottslektion, där vi gick igenom inför provet som vi bestämde att vi skulle ha nästa vecka. Bättre än om 2 veckor då jag har musikalen då och inte skulle kunna plugga! Lunch, där jag åt lika onyttigt som vanligt. Det finns fan ingen god eller bra mat i skolan. It sucks! Matte där jag höll på att somna, Svenska där vi skrev våra egna skapelseberättelser. Det var riktigt kul.

Följde med Zandra till forum när vi slutade, hon skulle handla något på H&M, sen gick vi till JamJam och köpte varsin mjukglass. Helt sjukt gott är det verkligen! Hem och sen har jag mest suttit här vid datorn. Det här var en av få dagar då jag verkligen inte har någonting att göra, så jag tog det bara lugnt.

Borde väl byggt ihop min nya garderob, men det har jag inte orkat. Det får jag ta imorgon när jag kommer hem! Vilket kanske blir runt 18?! Ska nämligen efter skolan ut till Globen, träffa Tobbe Ek och intervjua honom lite. Ett skolprojekt om yrkesroller. Ska bli kul, en rundvandring på Aftonbladet skulle det eventuellt bli med?!

Nej, nu väntar sängen. Godnatt!


Konserten gick toppen!!

Woho, nu har jag landat här hemma och sover nästan med. Jag är sjukt trött, men kanske inte så konstigt efter att ha hållt igång sen halv 8 imorse?

Musikalrep, sen direkt vidare till konserten. Där gick vi igenom vart jag skulle prata, vilket blev lite mer än vart annat nummer. Kuligt, kuligt. Det blev en hel del improviserande, och det gick mycket bra! Hade 3 ställen uppskrivna där jag visste vad jag skulle säga.
Några som satt i publiken var Kristian Luuk och Carina Berg, mycket kul! Kristians dotter var med och uppträdde. När konserten var slut och jag stod utanför så gick de förbi mig, Kristian klappade mig på axeln och sa "Bra jobbat". Hihi :)
Under min låt, Leende Guldbruna Ögon, så lyckades jag få med hela publiken. Så aktiva de var under den låten var de inte under någon annan låt, så det var riktigt kul. Fick dem att sjunga med till och med! De var riktigt bra på det.

Konserten var väl slut vid 8, hemma vid halv 9 och då slog jag mig ner här och säckade ner ordentligt. Blev så sjukt trött, så nu ska jag faktiskt ta och sova här. Imorgon händer inget mer spännande än skolan, om det nu är spännande. Vem vet. Nej, nu börjar jag svamla massa onödigt så vi säger godnatt. GODNATT!

Hur många repliker sitter?

0

Sitter just nu och pratar med Olivia i telefon, men har åtminstone pluggat lite på låtarna till konserten imorgon och skrivit manuset dit, lite av det jag ska säga. För ja, jag ska vara konferencier också :)

Avslutade precis samtalet med Olivia, och måste nu ta och sova. Manuset till musikalen ska sitta utantill till imorgon, lycka till säger jag bara... Aja, godnatt på er.

Manuspluggande på g!

Hemma nu, efter en sväng till IKEA och Stinsen. På IKEA blev det ett påslakan för min del, snyggt! Stinsen åkte vi till för att jag skulle gå på MQ, handla för mitt presentkort jag vann i Hötorgscity. Så jag kom hem med 2 T-shirts också. Somriga, så min sommargarderob börjar byggas upp.

I skolan idag så var det bara Foto, och vi var i studion första delen och bara flummade loss. Det var kuuuul, men jag hade svårt att stå framför kameran. Mina ögon började rinna hela tiden, eftersom de är extra känsliga nu när det är pollen! Men det var kul ändå.

Nu ska jag ge mig in i manus- och sångtextpluggande. Imorgon ska vi kunna manuset utantill, imorgon har vi konsert. Bäst att sätta fart!

Snart dags att sova..

Det där med att föra över allting till den nya hårddisken tog längre tid än väntat, typ 2-3 timmar bara för att föra över bilderna. Nu va det ju typ 35.000 bilder så kanske inte så konstigt, men ändå. Så jag kom inte mycket längre än bilderna. Jo, la in alla musik på den här datorn med så nu har jag massa mer musik!

Nu är det Herre på Täppan på TV, och när det är slut är det dags för mig att sova! Imorgon ska jag till skolan ca 1 timme innan vi egentligen börjar. Vi ska ta och flumma loss i studion, wohoooo. Ska bli skitkul!

Så jag säger godnatt nu, vi hörs imorgon!


Lite bilder

Ja, så är den här veckan snart slut... Bara timmar kvar.

Tänkte passa på att bjuda på några bilder från de senaste favoriterna jag träffat och tagit bild med. Jag glömmer ju alltid att lägga in bilder, men nu kommer det bilder från förra helgen och i torsdags.

Så varsågoda:

Jag och Perrelli på Företagsmässan i Danderyd


Jag och Sanna på hennes fankonsert


Jag, Annika o Carro tillsammans med Sanna


Flumbild is the shit


Jag och Velvet i Arboga

Ja, så nu ahr ni lite fler bilder. Kanske blir lite roligare då att läsa, vem vet? haha.

Nu ska jag fortsätta min TV-kväll blandat med lite msn. Hörs sen!

Gillar inte pollen...

Idag var det städdag här, började klockan 10. Inte för att jag gjorde mycket, men ändå. Stannade heller inte ute så länge, min näsa och ögonen pallade inte med att vara ute just då, så jag tog mig in igen ett tag. Pollen är inte kul om ni ville veta. Tog mig ut igen när det var mat och åt lite, det var ändå sjukt skönt i solen! Men nu är jag inne och ska fixa lite med datorn. Få igång min hårddisk som jag fick, föra över massa saker till den och så.

Så det är min dag än så länge, och ni vet vad jag ska göra nu framöver ett tag. Inte gå ut iallafall!


Godnatt... Åtminstone snart

Då väntar snart sängen.

Jag fastnade framför American Dreamz på TV3. Den är rätt bra ändå, av det jag sett. Så ska se klart den, och sen försöka sova.

Imorgon har vi städdag i bostadrättsföreningen, klockan 10. Får se om jag är vaken då eller om jag tar mig ut senare. Det märker vi. Jag säger iallafall godnatt till er läsare.

Saltsjöbaden t/r

Dagen började vid 9 imorse. Jag gick upp då om ni ville veta, haha. Vid halv 11 begav jag mig ut och upp mot Centrum, tog tunnelbanan till Slussen för att ta mig med saltsjöbanan, tillsammans med Josefin, och hitta centrumet där. Vad som hände där var att Stjärnskott hade en deltävling och Annamia var konferencier. Julia var självklart med också, precis som i torsdags.

Dagen gick, Shenie Fogo gick till Semifinal, Annamia var lika bäst som vanligt och det var en allmänt trevlig dag. Slut strax före 3, och det blev sen lite panik. De flesta butikerna stängde 3 och alla saker de lånat skulle lämnas tillbaka innan dess, men klockan hade passerat 3... Men de var kvar i butikerna som tur var! Förstår ni vilket konstigt köpcentrum som stänger 3?

Fick skjuts hem från Slussen då pappa hade varit och hämtat mamma med kompis vid Cinderella. Middag snart därefter, grillning i trädgården. Åt till och med ute, så nu har vi haft den premiären!

Nu sitter jag här vid datorn och kollar på TV samtidigt, Babben som slutade för drygt 1 timme sen. Jessica Andersson var med och jag säger bara en sak: Jag måste läsa hennes bok! Tror den kommer vara riktigt bra, med mycket känslor... Sen var det nu Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Schlagerfeber dök upp, mycket trevlig överraskning. Dessutom är de bara så himla braaaaa!!!

Nu ska jag se om det finns något annat att se på TV, annars kanske jag sätter i en film eller något o glor på. Än ska det inte sovas :)

Trött, trött, trött

Godkväll! Klockan är runt 22, och det är helg! Helgen är på intåg. Eller rättare sagt, den är faktiskt här redan.

Sjukt trött är precis vad jag är, för jag kom hem ifrån Arboga strax före 1 inatt och så ringde klockan halv 7 imorse. Nationella i Engelska A, grupparbete på Arbetssätt o Lärande och Samhällskunskap (ihopslagna grupper), och sluta klockan 13. Helt okej dag ändå i skolan. Sen vidare på musikalrep, och när det blev middag körde vi grillningspremiären. Visserligen bara Hamburgare, men ändå. Det är grillning.

Så har min dag sett ut i väldigt korta drag. När jag satte mig här vid datorn segade jag ner, jag blev verkligen jättetrött. Nu har jag tröttnat på att sitta här vid datorn, ska kolla lite på TV och sen sova. Imorgon ska jag till Saltsjöbaden, Annamia är där. Ska bli kuuul. Såå, godnatt.

Äntligen påväg hem, men först mat!

MMS

Äntligen påväg hem, men först mat!!


Streeeeeeess

Har lunch i skolan nu, och fick för 30 min sen ungefär ett samtal ifrån Annamia som frågade om jag kunde ta mig till Arboga ikväll. Det blev stressiiiiigt. But now I'm back on track! Allt löste sig och jag åker strax innan 6 dit. Framme 5 minuter innan det börjar, så jag kastar mig på att fota det hela. Kuuuuul!

Arrangemanget är Modell för en dag, så det är alltså modeller jag kommer att fota och så är Velvet och Maverick gästartister. Så nu vet ni vart jag spenderar min torsdagkväll. Det hela slutar klockan 10, så jag är hemma sent. Jag kommer inte orka blogga något då, så vi hörs imorgon!


Dags att ladda batterierna...

Det är dags att sova igen, ladda om batterierna och vakna upp för att ta sig an torsdagen den 23:e april.
Helt okej blir det skulle jag tro. Men det beror på! Jag tänkte förut att jag såg fram emot fredagen, men så kom jag på att jag har nationellt prov i Engelska A då... Men det är liksom 1½ dygn kvar, nu blickar vi mot morgondagen!

Lugn morgon blir det, börjar 9 med Engelska där vi ska se filmen Troja. Ja, som sagt. Ladda batterierna nu, godnatt.

Tiden går, tiden går...

Landat, ätit och slagit mig ner vid datorn i detta nu. Med andra ord är jag hemma. Kom hem vid 9 ungefär. Jag är trött!!!

Idag var det skola, engelska som vi fick sluta tidigare ifrån. Sen Foto där vi gick igenom studion och fick lära oss lite om det, de kommer bli mycket roligt. Det kommer säkert upp något resultat här, när bilderna är tagna. Fototiden sköts upp så pass mycket så vi skulle inte hinna fota innan lektionen slutade, så vi kunde inte göra då jag måste springa till bussen på en gång. Så vi bestämde med våran lärare att vi fotar på måndag istället, och då kommer 1 timme innan vi börjar och fota på för fullt. Kuuuul!

Vi fick då sluta strax efter 2, och jag åkte hem på en gång. Hemma han jag ta det lugnt ungefär en timme typ innan det var dags att ta sig ner till musikalen. Repade på, och när vi var klara var det bara att springa upp en våning för genrep inför konserten nästa vecka. Det var slut vid 9, och pappa hämtade mig så jag var hemma på två minuter.

Trött? Nej då, absolut inte... Jag ska sooooova!!! Snaaart, men borde nu...Vill dock inte, för jag vill ha någon tid över till annat också. Men men, godnatt på er här iallafall!


Min lika händelserika dag som vanligt...

Då ska man blogga igen... Varför jag inte gör det oftare är en stor gåta.. Det blir bara inte av.

I skolan idag så redigerade vi bilderna under fotolektionen, bilderna vi fotade förra veckan. Det blev riktigt snygga bilder tycker jag! Efter lektionen gick jag till Forum för att lämna igen boken vi läst, som skulle varit inne i onsdags. Sen begav jag mig hemåt.

Här hemma blev det först till att blogga, så in på Zoot och kolla. Sen blev det middag, och helt plötsligt fick vi fikagäster. Våra grannar kom förbi och firade mig lite, de missade det när jag fyllde år. Vet ni vad jag fick? En extern hårddisk! Jag blev väldigt chockad måste jag säga.. Den var även för lite tack för hjälpen när jag löste datastrul åt dem.

Sen har jag suttit här vid msn resten av kvällen. Inget pluggande, vilket inte är bra alls. Men men, sånt är livet! Får ta tag i det imorgon. Eller onsdag, för imorgon är det som vanligt musikalrep och sen konsert-genrep.

Förreten så ska vi även få intro i Fotostudion imorgon, kuuuuul.

Nu ska det sovas här, godnatt.

Det är måndag nu, ajdå...

Vid det här laget borde jag sova, men ja... Pluggandet är inte klart, inte bra. Jag lyckades inte formulera fram så mycket, så jag gav upp för dagen. Tar upp det igen imorgon och ska se till att få det gjort. Då är det även musikalrepliker att repa på.

Idag åkte Annika hem. Vid 3, och utöver det har vi inte gjort så himla mycket. Kollat Mello 09! När jag kom hem efter att ha lämnat henne på Centralen var det snart dags för middagen, och jag märkte hur skitig ugnen var. Den var äckligt skitig, så jag tog faktiskt och gjorde rent den. *duktig* Det tog en stund, då allt verkligen satt fast men den blev hyfsat ren ändå. Sen blev det middag, hamburgare med pommes frites.

Syster var förbi en sväng med, vilket var mycket trevligt. En fika blev det, och lite prat. Sen dess har jag bara suttit här, och kom på att jag inte hade pluggat så tog tag i det lite iallafall.

Kommande veckan blir rätt lugn jämfört med den gångna:

Måndag: Skriva klart bokrapport, plugga repliker
Tisdag: Musikalrep, genrep inför färg-konserten
Onsdag: Hämta Theo på dagis
Torsdag: Vill till Arboga, men kommer nog inte bli av.
Fredag: Extra musikalrep
Lördag: Söka till Idol eller träffa Annamia i Saltsjöbaden
Söndag: Än så länge inga planer.

Ja, så det är så min vecka ser ut. Nu vet ni ju på ett ungefär vad jag kommer syssla med.

Det blir ett bra avslut på detta inlägg, så nu säger vi godnatt.

Lever...

Jo, jag lever faktiskt...

Men jag måste plugga nu, som jag borde gjort klart till i fredags... Men ja, bättre sent än aldrig.
Jag berätter mer sen, men jag lever åtminstone!!

Fram o tillbaka, fram o tillbaka...

Hej o hå, hej o hå.

Det är stressigt att vara på turné ska ni veta, och jag är hungrig. Idag har vi träffat Charlotte Perrelli, Sanna Nielsen och Annamia. Det har varit helt underbart, men nu är man helt slut. Då vi inte kom i säng förrän vid 2 inatt och klocka på ringning vid 7...

Som sagt, är helt slut och hungrig dessutom. Så jag berättar mer imorgon! Godnatt.

Nu är det helg...

Pjuh, vilken dag det varit idag. Stressigt!!!

Skola mellan 8:45-13:45, där vi hade redovisning samt att jag fick agera lärare under Mediekunskapslektionen. När jag slutat tog jag mig till Hötorgscity och sa hej till Annamia. Stannade där till strax efter 3, då jag åkte hemåt. Skyndade mig in för att hämta musikalpärmen och ut igen för att gå till bussen.

Det var bara jag och en till som var i tid till repet, inte ens våran lärare var i tid. Repet gick, sen tyckte våran lärare att vi skulle stanna till klockan 7 då det var så många som kommit så sent. Men jag vägrade, då jag inte kunde. Så jag fick gå halv 7 som det var sagt. Jag sprang ut ur lokalen.

Pappa hämtade mig och skjutsade mig till Mörby C där jag sprang ner till tunnelbanan och tillbaka in mot stan. Gick upp till Hötorgscity och träffade Annamia igen och nu hade Carro kommit också, trevligt! Då var det i nerpackningsstadiet och vi tog i och bar massa högtalare och så. Sen sa vi hej då till folket där och vi gick tillsammans med Annamia till McDonalds där vi satte oss och åt lite. Planerade lite sommar med henne också, det blir kuuuuul!

Sen följde vi henne till hennes hotell och vi drog oss vidare till Centralen och väntade på Annika. Efter cirka 20 minuter kom hon och vi drog oss hem hit. Hunnit med att äta lite också.

Nu ser vi Kill Bill, men ska snart sova. Imorgon är det upp tidigt!!

Snart helg!!!

Efter mindre än 6 timmars sömn är jag nu redo att ta mig an skolan. Frukosten är precis uppäten och jag ska ta mig till badrummet.

Hann inte klart med bokrecensionen igår, så måste fixa den idag. Fix dessutom köra ett snabbt Zoo-möte sent igår kväll, vilket ledde till att jag inte heller hann klart. Så det är dagens mål, när man nu ska hinna med det.

När jag slutat hade jag tänkt åka förbi Annamia som håller till i Hötorgscity, men nu får jag åka hem och fixa bokrecensionen. Sen vid halv 5 har vi extrainsatt musikalrep. När det är slut tar jag mig in till stan och möter Carro och hoppas på att Annamia har tid en stund efter. Vid 9 kommer också Annika.

Full rulle med andra ord, nu måste jag skynda lite. Om 45 minuter ska jag gå! Hej...


Långa dagar...

Woho, jag är hemma och har ätit middag för en stund sen. Den här dagen har varit lång, väldigt lång och jag känner nu helst av allt bara för att lägga mig ner i sängen och bara sova. Det vore så sjukt skönt, men så har man den här dumma skolan man måste ta itu med...

Som sagt, lång dag. Engelska-lektion imorse där läraren var på strålande humör! Följt av mattelektion där vi fick resultatet på provet vi gjorde igår, VG. Ensam i klassen om det, haha. Fick sluta tidigare då vi sen åkte med Samhällskunskapen till Armémuséet för att göra ett rollspel om säkerhetspolitik. Det hela slutade med krig, och jag tror vi förlorade...

Åkte hemåt, ocoh lite senare vidare till dansstudion för kostymprovning inför musikalen. Fast det tog sin tid, då våran lärare var sen också. Hemma vid halv 8-8 någon gång, då blev det mat och nu har jag hamnat här vid datorn. Men jag ska vara duktig och faktiskt plugga!

ESC-bidragen bedöms...

Precis, jag har suttit och lyssnat på de första bidragen inför årets Eurovision Song Contest. Allt för Zoot! Så på måndag blir det väl så kommer det upp där. Bara att kika in.

Nu ska dock jag sova här, imorgon börjar jag 9 och jag vill ha 8 timmars sömn inatt. Godnatt

Göteborg är bokat!!!

Wohoooooo, ringde för typ 50 minuter sen ner till Göteborg. Jag bokade vandrarhemmet!!!!! Så nu är det klaaaaaaart! Så jäkla kul kommer det att bli.

Tur var väl också att jag ringde nu, och inte väntade till maj som det var tänkt från början. För det mesta i Göteborg är redan fullt, framförallt just den tiden vi ska ner. Jag hade tur, det är alltid trevligt när man får prata med trevliga människor!!!

Masten, vi är tillbakaaaaaaa!!!!!


Mitt på dagen...

God förmiddag på er.

Sitter i skolan och har rast. Jag är väldigt trött och för en gångs skull höll jag på att somna påväg till skolan.

Well, ville bara mest säga hej. Har Matte-prov om cirka 35 minuter! Tråååååkigt....

Lite skola avklarat..

Då har jag passat på att plugga lite, skrivit en bildanalys om en bild jag valde på utställningen för två veckor sedan. Sista dagen idag, och jag gör alltid det felet och skjuter upp allting. Den är iallafall klar nu, och jag får ta mig till sängen.

Imorgon skola mellan 8:55 och 14:30. Har bland annat ett matteprov som jag hade glömt bort... Har inte böckerna med mig hem, men det ska nog gå bra ändå. Ska även lämna in ledighetsansökan inför musikalen.

Hemma sen, då ska jag boka vandrarhem. Wohooo!
Well, nu väntar sängen. Godnatt

En hel månad sen...

Tänk va fort tiden går. Det var en månad sen...


12-15 mars 2009. Då, nu, föralltid <3

Hemma, för en gångs skull...

Jag är hemma, och har hunnit stoppa något i magen. Idag var det musikalrep, och vet ni? Jag kommer knappt vara hemma de kommande veckorna till premiären känns det som. Vi har en del extrarep och sånt. Börjar redan på torsdag, då har vi kostymrep. På fredag är det extrainsatt rep också...

Full rulle, veckan innan premiären har vi rep från onsdag-lördag och så kör vi premiären sen på måndagen. Genrepet är på lördagen. Så jag har och göra kan man säga. Så ska man hinna leva också?! Det får nog skjutas upp till Sommaren...

Sista lovdagen...

... är snart slut. Imorgon är det tillbaks till skolan igen. Jag vill inte... Men ja, nu är det inte så lång tid kvar ändå. Bara 8 veckor typ. Det kanske man överlever?

Idag åkte iallafall Carro hem, tråkigt. Men vi ses igen på fredag! Har även hunnit med en sväng ut till Arninge idag, ätit Tacos till middag, bytt lampa i mitt rum och deklarerat. Tänka sig, jag har deklarerat. För första gången. Sen kan man ju inte påstå att jag får mycket pengar tillbaka men... Det var något speciellt med att deklarera första gången.

Nu ska jag snart stänga ner här på datorn, dags att sova... Imorgon börjar jag klockan 10. Skönt med sovmorgon första dagen iallafall. Vi hörs imorgon, godnatt!

Sommarplaner e på gång, e på gång, e på gång

Woho, nu har man suttit på msn ett tag med delar av Gladaste Gänget. Snackat lite Göteborg och sådär, sommaren är påväg med stormsteg. Det blir nog inte många luckor heller, vilket är kul.

Men jag känner mig trött, man kanske skulle börja stänga ner och sova? Jag stänger iallafall ner, hur Carro gör vet jag inte!

Godnatt.

God söndag.

Dags att blogga igen då. När vi slagit ner oss vid datorerna för dagen.

Upp tidigt idag, redan vid 10 för att vi skulle med familjen till IKEA. Huvudmålet att kolla på var en säng till mig, och jag hittade en som var väldigt bra. Får se om pappa åker dit redan i veckan och hämtar den. Sen kollade jag även på lite andra saker, som barstol och bord till mitt rum. Den barstolen jag hade tänkt på hit till mitt rum kommer det nog bli. Den var mycket skön. Passerade som vanligt Fyndhörnan för att se vad de erbjöd där och där hittade jag en bordsskiva som pappa ska få göra om till ett fällbart barbord. 59 kronor kostade den så den tog vi på en gång, bara barstolen sen då.

När vi kom hem åt vi lunch ute allihopa. Jo, Theo har varit här hela dagen med. Efter fika ute med så tog jag och Carro en promenad upp till Centrum och handlade lite. Hem igen och här kollade vi på film igen, Patrik 1,5. Nu sitter vi här med datorerna som vanligt... Vi funderar på att köra lite Singstar, men det återstår att se.

Ja, mer finns inte att säga... Förutom att det inte ens är 2 dagar kvar tills skolan börjar igen. Jag vill inte, trååååkigt!!!!

Filmtajm

Nu ska vi se film här, sen lär det väl bli sova antar jag. Så jag stänger av datorn redan nu.

Godnatt.


Nytt på bloggen...

Ja, som ni lägger märke till har jag nu ändrat om bloggen helt. Hoppas att ni gillar det, för det gör jag.

Lite mindre bilder, men jag har en idé till det med... Får se om jag får det i verket! Det återstår att se. Bloggen är iallafall redo för sommaren nu :)

Glad Påsk

Vill bara önska er en riktigt Glad Påsk!
Hoppas ni får en toppendag.

Sängen saknar mig...

... eller kanske snarare så att jag saknar sängen? Börjar bli lite trött nu då va. Imorgon är en annan dag och därför säger jag godnatt.

Sommar, sommar, sommar

Planerna inför sommaren har tagit ytterligare fart idag. Om jag tyckt att det sett ut att bli mycket tidigare så är det ingenting mot nu. Jisses va mycket det verkar bli. Men juni blir tunnsått om jag inte får sommarjobb, så där ska mer planeras in!! Slutet av juli och framåt blir mycket, och det avslutar sommaren helt perfekt.

Dagen idag har bestått av sömn, singstar-sjungande, försök till film-klippning och tv-tittande. Singstar blev det mycket av, vi körde på Svenska hits Schlager och Sjung med Disney. Alla låtarna på båda skivorna, samt alla medleys. Mycket kul, men Disney är svååååårt.. Det är så mycket konstiga texter.

Klippandet av film gick skit, mina program funkar inte och min dator ska vi inte tala om... Sen mat och tv. Så ska det låta, Talang och avslutningsvis Singing Bee. I det sistnämnda programmet var det special med kända TV3-profiler, och jag var på plats när den inspelningen var. Vilket man vet om man såg programmet, haha. Blev väl filmad ganska många gånger, kanske 5-6 gånger? Kuligt, haha.

Nu sitter vi med varsin dator i knät, msnar och musikar. Spotify alltså, jag tog fram Bengtzings platta Ingenting att förlora för att återuppleva lite minnen, och den är så himla bra. Underskattad som den, alla låtar är verkligen hur bra som helst!!!

Åter till msn...

Annamia i Väsby Centrum

Ja, man kanske skulle passa på att blogga. Är hemma, och har varit det sen strax efter 8 typ.

Har väl inte direkt berättat vad jag skulle göra idag, tror jag missat det. Carro kom idag, och vi ska bara umgås samt klippa lite film hade vi tänkt!

Mötte upp Carro vid 14 på Cityterminalen, efter att jag tagit mig en sväng ut till Nacka och Media Markt. Sen tog vi oss ut till Upplands Väsby med pendeln. Klockan 3 började Annamia med påskevent. De hade lite tävlingar, några uppträdanden, påskkärringstävling och lite sånt. Mycket prat med Annamia, vilket vi gillar. Hon é för go.

Vi tog oss hemåt, in på hemköp och handlade lite. Sen såg vi på Hjälp! Jag är med i en japansk TV-show. Kul program, men väldigt skumt. Sen tog vi och kollade på Mello 09-dvdn. Den tog slut för ett tag sen här, så det blev tyst här i rummet. Vad som händer nu vet jag inte, kanske skulle se på en film?

Jag säger iallafall godnatt här, för nu orkar jag inte sitta mer vid datorn... Godnatt.

The day turns into night...

Då är dagen slut, min födelsedag. Tack för alla sms, kommentarer, logginlägg, bilder på bdb, och ja ALLT!

En liten sammanställning på allt jag fått:
• Pengar
• Alcazars skiva (från mina klasskompisar)
• Solglasögon
• Singstar - Sjung med Disney
• High School Musical 3
• Kokbok
• 2 påsar Ahlgrens Bilar
• Presentkort på Åhléns

Jag fick solglasögonen ifrån min syster, men mer som en symbol för att jag skulle kunna välja vilka som helst. Jag skulle byta de jag fick, dessutom var de inga som passade mig. Var upp idag och bytte och hittade ett par jättesnygga. Så dem fick de bli, men fick lägga till 100 kronor. Det var presentkortet tänkt för, så jag skulle slippa lägga ut något själv. Resten av presentkortet var till Melodifestivalen-DVDn som släpptes idag! Köpte såklart den med, samt Måns singel då det blev lite pengar över.

Mina klasskompisars firande av mig var inne i stan, på kungshallen. Jag fick då Alcazars skiva (TAAAAAACK :D) och så bjöd de på mat också, Taco Bar. De droppade av en efter en, tillslut var Olivia och hennes brorsa kvar och vi gick runt lite i stan och kollade. Sen vid 3 åkte jag hemåt.

Ikväll kom alla de jag nämnde förut, förutom våra grannar. Det var en trevlig stung. Som avslutning på den här födelsedagen (tekniskt sett är den slut då klockan passerat 12 men...) tänkte jag ta och kolla på High School Musical 3 då. Så vi säger Godnatt.

fy sjutton...

Då var det min tur att fylla år då. 17 år :D Wohoooo! Inget speciellt som händer dock, men man får se det såhär: Det är bara 1 år kvar tills jag fyller 18!

Dagen kommer först spenderas inne i stan, klockan 12 ska jag möta några klasskompisar vid Hötorget. Vad som händer vet jag inte, det blir en överraskning. Spännande, spännande!

Ikväll kommer det lite folk. Min kusin, våra grannar, theo och hans mormor. Vilka tider alla kommer är oklart, men de dyker väl upp under hela kvällen.

Nu har jag precis ätit frukost och ska gå och fixa håret o borsta tänderna, sen ta mig upp till Centrum. Förbi Ulrika och byta mina solglasögon och prata lite. Sen bär det av in mot stan! Vi hörs senare idag.

Manuspluggande...

Hemma då från min dagmamma, trevligt var det med lite fika och folk. Jobbigt dock med fika, haha. Blir så mycket när man själv fyller år och har firandet uppdelat på flera dagar, så är man dessutom på andras födelsedagsfiranden. Aja, efter imorgon är det slut med fika iallafall.

Något jag helt glömt bort att jag ska göra under lovet är att plugga manus, till musikalen. Så det är vad jag tänker ge mig in i nu, och självklart plugga på låtarna med.

Så nu vet ni vad jag har för mig hela kvällen, och säger godnatt redan nu. Orkar inte ta mig tillbaka hit något mer tror jag! Godnatt, och imorgon vaknar man upp som 17-åring!


Då var det dags för regn igen...

Våren har vi ju redan konstaterat att den är här. Solen har strålat i flera dagar nu. Men imorgon kommer regnet... Varför? Just på min födelsedag, trååååkigt. Men det är bara imorgon och på förmiddagen på torsdag, sen verkar det bli sol igen. Tur är väl det!

Sitter just nu och spånar på lite bloggdesign. Jag vill göra om min igen, och den här gången ska det satsas på stort. Det ska planeras upp ordentligt och det ska läggas ner tid på det.

Men det lär ju dröja ett tag. Snart dags för middag, sen ska jag och mamma ner till min gamla dagmamma och fira henne.


Tisdag.

Då var man vaken igen... Tisdag idag, och ja. Finns det så mycket mer att säga just nu? Förutom sådan där ointressant fakta som att jag ska och äta frukost typ nu!

Ytterligare en dag över.

Då tickar klockan iväg igen, och klockan har passerat 11. Även fast jag har påsklov så känner jag inte för att vara uppe halva nätterna. Finner inget nöje i det, och skulle inte ha något att göra heller! Dessutom slocknar ögonen ganska tidigt.

Så snart är det dags att sova, eller åtminstone ta sig till sängen. Har fortfarande inte sett Peter Pan, men min DVD vill inte heller som jag vill... Den borde bytas ut snart känns det som!

Var iväg till Ica Maxi idag med mamma o pappa. Där tänkte jag kolla om de hade de nya trådlösa Singstar-mikrofonerna till ett rimligt pris. Se, det hade dem. Så nu har jag ett par trådlösa mikrfoner med, vilket är superkul. Man får mer rörelsefrihet då, kan dansa loss när man kör. Haha.

Nä, nu orkar jag inte vara här vid datorn mer. Så det blir till att krypa ner i sängen. Godnatt.

Då var det dags för mat igen...

Det var lite svårt att komma upp ur sängen och äta frukost förut. Det kom en del saker i vägen och sådär, så det blev frukost först vid 14... Sen gick jag upp till centrum en sväng för att komma ut i solen. Har suttit ute i trädgården en stund med och kollat över sommaren lite, samt pratat med Annamia. Trevligt, trevligt!

Nu är det dock matlagning på G. Jag blev tvungen att göra middagen idag :)


Godmorgon!

Måndag, och det är påsklov. Sjukt skönt! Solen skiner ute, det verkar vara ganska varmt så jag funderar på att ta mig ut en stund. Först ska jag dock äta frukost, jag har inte gått upp än. Vad gör man inte när man har påsklov?!

Hur dagens planer ser ut vet jag inte, tror inte jag har mycket för mig överhuvudtaget. Fixa lite på datorn tror jag, så man börjar någon gång. Men först frukost. Gomorrn :)

Finaste människan på jorden...

... är definitivt Jessica Marberger!

Det kan jag lätt konstatera idag. Om jag tvivlat på det tidigare så är jag nu helt säker!

Hon var med i Bingolotto ikväll, tillsammans med Markoolio och sjöng Markoolio Anthem och Mera Mål. Fick ett sms från Sara att Jessica var med, så kasta sig på TVn och slå på TV4+ och människan är ju bara för söööööt, och GRYM!! Hon måste vara en av Sveriges bästa sångerskor!

Så fort de uppträtt med första låten skicka jag, Sara och Mika iväg likadana sms till Jessica (haha xD) och svaret jag fick löd som följer:

"Tack tack ni e underbara! Att ni visste! Vilket gäng ni e, tack för all styrka ni ger mig! Glöm aldrig det! Stora varma kramar! Jessica"


Alltså, ja. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga över det. I'm speechless. Vi saknar henne, hon saknar oss och det där visar verkligen hur mycket hon tycker om oss och uppskattar allt vi säger!


Hon är saknad. Vill bara att ni ska veta, vi älskar henne <3

Godmorgon!

Här ligger man fortfarande kvar i sängen och bara drar sig, det är sjukt skönt. Men nu måste jag dock ta mig upp, för släkten och alla kommer vid 2. Så det blir till att hoppa in i duschen nu och sen äta lite frukost.

Tydligen var Theo påväg hit ganska snart med, då Ulrika behövde in och jobba lite.

Tänkte mest bara säga att jag är vaken :)

Firande och plockande

Ja, våra gäster kom vid 4 och åkte strax före 8 någon gång. Från dem blev det pengar, vilket jag antar att jag lär få en del utav ifrån släkten imorgon (idag). Ulrika o Peter kom hit strax före 7 också och fikade lite, samt hämtade Theo.

När alla hade gått så började jag plocka lite i mitt rum. Det har varit, och är fortfarande, rätt stökigt och jag kände att jag ville få lite ordning här inne. Då kan man ju ha dörren till mitt rum öppet imorgon under firandet. Har hållt på med massa plock här fram tills för ett tag sen. Passade även på att sätta upp massa affischer på väggarna här hemma, vilket blev riktigt trevligt. Snyggt tycker jag!

Nu ska jag ta mig till sängen då klockan börjar bli alltför mycket, men om jag ska sova eller inte vet jag inte. Ska nog fortsätta se Peter Pan som jag inte såg så mycket av igår, då jag somnade nästan på en gång.

Godnatt.

God eftermiddag!

Lördag, första dagen på påsklovet.

Jag har faktiskt redan hunnit med lite iallafall. Dammsugit, duschat och varit ute i solen i 40 minuter. Det var oerhört varmt och skönt!

Nu kommer snart Theo hit, och klockan 4 får vi gäster. Min gudfar o gudmor med famlij kommer på middag för att fira mig i förskott. Bättre att ta firandena denna helg, istället för nästa då det är påsk då ju. Middag ikväll blir Tacos, mucho gott!!!

Ett missbruk just nu är den här videon, så jävla bra:


Dea till Eurovision också!!!!!

Wohoooooooo!! Årets Eurovision Song Contest blir det bästa någonsin. Iallafall om man kollar till Sveriges uppställning.

DEA SKA OCKSÅ ÅKA DIIIIIIIIIIT!!!

Vilket betyder att det här blir det bästa ESC-året någonsin. Mina två favoriter får båda åka <3 Bättre kan det inte bli! Fattas bara att Natta skulle dansa...

Nej då, jag är inte glaaaaaad. INTE DET MINSTA :D :D


Ischlo pischlo

Wolli Bolli på er där :D

Filmen var riktigt bra, grymt kuuul. Den var värd att se, och man fick sig ett gott skratt. Intressanta rollbesättningar också, en del otänkbara personer. Sen måste jag säga att Bill Skarsgård verkligen är en grymt bra skådespelare, han klarade sin roll galant.

Nu hade jag snart tänk att bädda ner mig i sängen, eventuellt se en film. Vilken vet jag inte. Funderar på otecknade Peter Pan, då jag inte har sett den och känner för att se den innan vi gör den som musikal. Så det får nog bli den, om min dvd vill funka som jag vill.

Så vi tar oss till sängen nu, godnatt.

Bioooo ikväll!

Middag har jag i magen, pasta och falukorv. I den fanns som tur var inga glasbitar. Sen fick jag ett samtal från Ulrika, så vi ska gå på bio ikväll. Ska bli kul!

Vi ska se Kenny Begins :D

Så det blir till att se reprisen av både Så ska det låta, Talang och Berg flyttar in. Så ska det låta är viktigast, för dels så var jag på inspelningen och dels så är det Shirley Clamp och Sara Löfgren där ikväll. Mycket trevligt program kan jag tala om!

Nej, nu ska jag ta och göra mig lite klar för att åka. Ulrika slutar kvart över 7. Hörs ikväll

Solen skineeeeeeeeer!

Solen skiner, det är varmt och jag har påsklooooooooov!!! Kan livet bli härligare?

Jag njuter för fullt. Hade tänkt gå ut en stund nu och sätta mig i solen bara för att. Vänta på att resten av familjen kommer hem... Gäller att njuta av solen så länge den syns.

Ska bara passa på att säga Grattis Carro på födelsedagen! :D

Bara genomlida en dag till...

Sen har vi påsklov!!!

Det ska bli oerhört skönt, slippa skolan i en vecka! Det händer en del då faktiskt, ska bli kul. Klippa ihop "dokumentären", fira en 17-åring och bara slippa tänka på skolan. Carro gör ett Stockholmsbesök också, alltid lika kul.

Men nu är det dags för sängen, börjar 8:45 med Arbetssätt o Lärande. Sen har vi Samhällskunskap där vi ska ha en redovisning som vi egentligen skulle haft förra veckan. Vi skulle stannat kvar efter skolan idag, jag pratade med en av dem i min grupp när vi slutade sista lektionen om att vi skulle göra det nu... Men han går ändå?! Sen gick den andra personen med strax därefter, och de andra två i gruppen var inte där idag. Så det gick ju inte att göra någon film, för jag tänker inte göra allting själv! Faktan är inte sammanställd heller, så vi kommer inte prata sammanhängande...

Aja, nu ska jag sluta klaga här och sova istället. Börjar bli lite förkyld, så hoppas det blir bättre till imorrn. Nu ska jag sova 7 timmar för att sedan gå upp igen, ZzzZzzZ... Godnatt!

Dea Norberg & Lars Hägglund - Take me to your heaven



Dea och Lars buggar loss till Take me to your heaven efter Melodifestivalen i Leksand. Vi hade kul!

Video på uppladdning...

Jag laddar upp ytterligare en film på YouTube just nu, efter cirkus sådär 2 veckor... Känns toppen, haha! Men nu är den påväg iallafall. Den här behövde inte klippas så då kunde jag ladda upp den på en gång. Den kommer upp här as soon as possible.

Kom hem runt 6, och då var jag hungrig. Pannkakor till middag, supergott. Sen blev det en del bus med Theo som pappa hämtat idag på dagis. Nu är man då här...

Har inte mycket mer att skriva, men vi hörs senare! Hej

Glas i mat...

Jag antar att en hel del av er har läst om all kyckling som de hittat glas i?

Sitter i skolan och orkar inte gå på matten. Vi hade friendsmöte, och våran mattelärare sa att vi fick komma tillbaka om vi ville... Enkelt val såklart.

Satt iallafall inne på Aftonbladets hemsida och såg att de hade hittat ännu mer glas i mat, men den här gången i falukorv. Jag undrar vad det är egentligen, vart kommer allt glas ifrån? Jag vet inte om jag tror på att det är någon person som gjort det.. Isåfall måste det ha varit flera personer som hjälpts åt, men vart har det skett? All kyckling och allt kött kommer väl knappast från samma bondgård?!

Hoppas att de kommer underfund med vad det är och kan stoppa det, för jag blir faktiskt rätt osäker om jag vill inte sånt nu... Framförallt när det även blir falukorv nu med!

Vad tror ni?


Talet är klart, nu kallar sängen...

Så då va mitt tal klart, 3 punkter. Ganska enkelt tal som blir väldigt lätt att improvisera fram det som inte står i papprena. Man skulle inte ha så många stödord, gärna inga... Så då blev det 3 punkter med korta texter. Får se imorgon om jag behöver dem, det tror jag inte.

Iallafall så måste jag sova nu. Har min tal 9:50 imorgon, sen är det Matte och Mediakunskap. Sen är torsdagen även den avklarad. Jag stannar nog dock kvar i skolan efter vi slutat, för att lägga in videoband. Har bara ett ifrån Mika kvar nu, plus ett eget från Leksand. Max 1½ timme band kvar att lägga in, så det hoppas jag hinna med imorgon... Annars får jag fortsätta på fredag när vi slutat.

Godnatt iallafall, vi hörs imorgon.

Då var det dags att ta tag i skolarbetet...

Ja, nu känns det som att det är dags att krypa ner bland böckerna, byta språk till engelska och bara göra det man måste göra. Fast nu behöver jag dock inga böcker, bara papper o penna. Ska bara skriva ett 3 minuter långt tal på engelska. Om mod. Ja, det är nog inte så svårt. Om jag bara börjar.

Måste sätta fart nu, snart ska jag sova!


April, april din dumma sill...

Har ni lurat någon idag då?

Det har inte jag... Jag har inte kommit på något bra aprilskämt, min fantasi lägger av ibland. Dock har jag blivit utsatt för skämt, men eftersom jag haft det i min hjärna hela tiden så har inget lyckats! Det har bara varit två än så länge, ett sms från Annika. Det var dock så simpelt att ingen kunde gå på det.

Det andra var busschauffören påväg hem från skolan. Han sa att det var kul att se så många som satte sig på direktbussen till Centralen och frågade hur många som var fel, som egentligen skulle till Slussen. Först tänkte jag bara, men det stod ju Slussen på bussen? Sen stod det även att nästa station var Henriksdal. Så efter att tänkt efter lite så bara, nämen det är ju såklart det är ett April-skämt. Men några på bussen gick på det iallafall! Sådana busschaufförer gillar jag, som bjuder på sig själva.

Tänk att man kan bli så glad av 1:a April!!! :D

Har rast nu, haft en lektion än så länge... Den lektionen slutade lyckligt, för jag fick sms från finaste, underbaraste Marberger <3 Man blev så otroligt glad över det hon skrev, för vet ni vad?

HON SKA TILL EUROVISION SONG CONTEST!!!!! :D Jag var nära på att börja hoppa upp och ner, men höll det inom mig. Där inne hoppade iallafall allting upp och ner av total lycka!

Nu är det matte som gäller, hej!


RSS 2.0