Nu väntar sängen för mig...

Då var man tillbaka vid datorn. Har bara suttit här nu ikväll, innan dess har jag inte suttit någonting alls sen jag bloggade sist... Det har inte funnits tid till det! Kom hem sent igår, sen upp och iväg ganska så på en gång idag. Sara och Bonnie sov här inatt också, och det började idag med att vi lämnade Bonnie på tåget vid 11. Sen begav sig jag och Sara ut till Gärdet, där det var Tjejmilen och Annamia var speaker. Där hängde vi hela dagen! Sen kom Carro också och vi drog och åt tillsammans, Sara åkte efter en stund för att ta sig till sitt tåg. Vi blev kvar i ytterligare 1½ timme typ, sen gick vi till Annamias bil och sa hej då. Jag och Carro fortsatte till tunnelbanan, jag bytte vid Östermalmstorg och åkte hemåt.

Nu väntar strax sängen, och imorgon är det skola igen. Naturkunskap och Historia, sen imorgon kväll väntar Så ska det låta-inspelning. Det blir kuuul! Godnatt

Städerna för Melodifestivalen 2010

Måste bara skriva en grej till. I torsdags släpptes ju städerna till nästa års Melodifestival! Såhär ser det ut:

6 februari: Örnsköldsvik
13 februari: Sandviken
20 februari: Göteborg
27 februari: Malmö
6 mars: Örebro (Andra Chansen)
13 mars: Stockholm (Final)

Det blir riktigt najs tror jag. Än så länge är det inte bestämt hur många jag åker till, det får plånboken avgöra. Men de redan färdiga är iallafall Sandviken och Stockholm! Har jag tur kan jag kanske åka till Ö-vik också, men det får vi se... Pengar, pengar, pengar tack?! Man vill ju gärna till alla ställen...


Operatanten idag.

Godmorgon!
Ytterligare 2 dagar utan blogg, men i torsdags blev det alldeles för sent i Sumpan, eller ja, tills jag kom hem och behövde sova på en gång. Igårkväll, efter Popaganda, strulade internet och det gick inte att göra någonting!

Men jag är här nu, ska strax ta mig upp ur sängen och hoppa in i duschen. Sen klockan 12 ska jag möta Louise i Mörby, och vi ska ta oss ut till Nacka! Där kommer en viss Operatant (I vissa munnar kallad Malena Ernman) uppträda och signera klockan 15, det blir najs! Vidare därifrån ut till Popagande igen, sista dagen idag! Ska sen möta upp Sara o Bonnie som kommer från Krysset. En skoj dag väntar!

Nu måste jag in i duschen, vi hörs ikväll om internet vill som jag vill!

Deltävlingarna släpps!

Juste, missa inte heller morgondagens stora Melodifestival-händelse. Imorgon släpps nämligen städerna där nästa års deltävlingar kommer vara. Spännande, vi hoppas på Sandviken och Karlskrona... Imorgon vet vi vart vi kommer åka nästa år!!

Godnatt!


Jadå, jag finns här...

Visst lever jag, men de här två dagarna har varit så ohändelserika att jag inte haft något att blogga om och därför skitit i det... Men det har iallafall varit skola båda dagarna, idag har jag tillbringat totalt 4½ timme i en TV-studio och lärt mig. Man blir trött! Dessutom fortsätter vi imorgon i några timmar. Därför måste jag nu sova!

Efter skolan imorgon är det Sundbyberg som gäller, då Annamia är där! Blir kul!

En Malena Ernman på TV förgyller kvällen!

Malena Ernman... Vad ska man säga? Hon är ju bara bäst! Det är repris av DN-konserten som var på Gärdet 16 augusti. Jag hann nu se lite mer av den iallafall, än i söndags då den också sändes. Detta gör kvällen perfekt, och rundar av den utmärkt!

Dagen rullade på med Naturkunskap och sen Historia. Vad ska man säga om sistnämnda? Vi kommer dö, för våran lärare är sjuk i huvudet... På ett positivt sätt! Sen var det hemåt och fixade med domänägarbyte. Kom hem till middag, och sen har det mest bara blivit sitta här. Pratat med en hel del härliga människor!

Nu börjar jag bli galet trött och ska sova. Börjar dock 12:55 imorgon, men tänkte gå upp klockan 8 ändå för att kanske lyckas få någonting gjort under dagen. Så vi hoppas på kreativitet! Godnatt

Dator i tusen bitar...

Då skulle den funka bättre iallafall. Jag hatar min laptop!

There's no need for sorrow, this time...

When you need a friend, don't be afraid.. Just call my name!

Jag fastnade för en timme sen ungefär, för Sarah Dawn Finers låt For a Friend. Låten finns med på hennes nya platta Moving On. Låten är verkligen helt fantastisk, och känslosam. Det har till och med fällts en och annan tår under tiden jag lyssnat. Fantastisk med andra ord! Sarah Dawn Finer har gjort det igen!


Sarah Dawn Finer - For a Friend <3        - Magi


Funkar inte videoklippet på din dator finns länken här: http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1156627

En rubrik var det ja!

Hej och hå, jag gör inte mycket... Varför jag inte bloggar då? Inte den blekaste! Det blir bara inte av. Jag fastnar med en massa annat. Men nu bloggar jag iallafall!

Gårdagen var trevlig, Alcazar är alltid lika grymma! Det tråkiga när vi träffade dem var att Andres Esteche stod på scen och sjöng, så man hörde knappt va man sa till varandra. Men det var kul ändå! Det enda som kändes konstigt, det var att jag konstaterade strax innan 4 att jag var hemma från en konsert. Det händer typ aldrig?

Idag blev det sova länge, och sen upp och sitta vid datorn. En fika ute i trädgården med, då Theo och moster var här. Det bestämdes att jag skulle följa med min moster hem för att putsa lite fönster. Lite pengar är aldrig fel! Sen har jag suttit här resten av tiden ungefär.

Nu repeatar jag Sarah Dawn Finers låt For a Friend. Helt makalös!


Jag och Alcazar igår!

Dagen slutade rätt bra...

... Efter att ha varit en dag med blandade känslor! Började segt med tidig morgon, men Mediekommunikationen var rätt okej ändå! Efter lunch blev det Svenska B med en lärare som precis börjat, och jag tror vi alla tokdiggar henne! Sen att hon kommer från Gullspång gör det bara ännu roligare :)

Sedan bröt helvetet ut... Våran Engelska B börjar, och läraren börjar prata. Då dog gnistan till den kursen, hon låter så bitchig blandat med en barnröst samtidigt som hon låter jävligt dryg. Vi genomled de 2 timmarna och klockan 4 slutade vi. Jag tog mig in till stan där jag stannade ett tag och hängde. Sen hemåt, som tog längre tid än väntat på grund av förseningar. Hem för att äta och sen ta mig ut till Gröna Lund!

Hade fått en förfrågan av Jonatan, en kompis, tidigare på dagen om jag ville hänga med på Agnes och jag tänkte att det kan väl ändå vara lite kul. Bara för att ha sett henne liksom! Så mötte honom halv 8 och vi gick till stora scenen men där var det inte mycket folk och samtidigt började det ösregna. Vi tog skydd under tak och stod där och pratade om allt möjligt, fram till konserten började.

Kort konsert, varade inte mer än 45 minuter... Men det var rätt okej ändå! Vi tog en sväng runt på Grönan innan vi gick till färjan och åkte till Slussen. Gick ner till bussarna för han skulle ta bussen hem. Var cirka 20-25 minuter till den gick så stod kvar och pratade ännu mer, mycket mycket trevligt måste jag säga! När bussen kom sa vi hej då, och jag tog mig till tunnelbanan och hemåt! En mycket trevlig konsert, men mycket trevligt sällskap.

Nu väntar sängen, för imorgon är det Alcazar som gäller i Bålsta. Ska dit med Milla och Jonatan, det blir skoj! Milla har jag ju inte träffat så mycket på senare tid, ser fram emot det!

GODNATT!

Internet är tillbaka!!!

Vi har internet igen! Kom tillbaka under dagen, och nu ikväll har jag försökt komma ikapp lite bland allt men har inte kommit så långt. Men nu är det strax dags för läggdags. Imorgon väntar skola från 9:15 till 16:05... Det är fredag, ja då tar vi en av de längre dagarna, skitbra :) Dumma schema...

Bara för att visa varför jag hatar mitt schema lägger jag upp det:

Måndag
Naturkunskap A 11:10-12:35
Historia A 13:20-15:25

Tisdag
Idrott o Hälsa - teori 12:55-14:20

Onsdag
TV-produktion 10:05-12:00
TV-produktion 13:00-15:30

Torsdag
TV-produktion 8:30-10:50
Mentortid 11:50-12:40
Idrott o Hälsa - praktisk 14:00-16:00

Fredag
Mediekommunikation 9:15-11:20
Svenska B 12:30-13:50
Engelska B 14:00-16:05

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!! Det värsta är att Eng B och Hi A är individuella val och kastas om tillsammans med två andra ämnen, mellan måndagar, tisdagar och fredagar.. Första flyttningen är med nästa schema, efter höstlovet. Det betyder att jag kommer få lektion på tisdagar. Den lektionen slutar 16:30. På tisdagar har jag, precis som de senaste åren, musikal. Den börjar 16:45. KUL! Noooooooooooooooot!!! För det innebär att jag antagligen inte kommer kunna gå kvar, vilket suuuuuuuuuger!!!

Nej, dags att sova. Godnatt!

Inget internet...

Under dagen igår försvann internet, vi trodde först det skulle komma tillbaka strax därefter. Senare ringde pappa till Telia och budet då var att vi skulle få tillbaka det till 19 igårkväll. När vi inte fått det ringde vi igen, och då visade det sig att det är rivningsarbetet av ett hus här utanför som var problemet... Med andra ord; DE HAR GRÄVT AV EN KABEL!!! Så budet vi fick var att vi skulle få tillbaka det inom 3 dagar. 3 DAGAR! Inser ni hur lång tid det är? Som tur är har jag en toppensyster som har ett Mobilt Bredband som vi fick låna! TACK!

Nu ska jag inte sitta sönder det här vid datorn, utan bara göra det viktiga. Ville bara kika in för att berätta varför jag inte bloggar... Vi hörs snart igen!

PS. Mitt nya schema suger...

Efter frukosten...

Jag vet precis vad klockan är, men jag har precis ätit frukost ändå... Till mitt försvar kan jag säga att jag varit vaken sen 9! Men fastnade vid datorn när pappa kom in och berättade att en viss Malena Ernman hade gästat Äntligen Morgon på MIx Megapol imorse, så då blev det till att lyssna på det. Hon är störtskön!

Men frukosten är förtärd nu, och jag ska ge mig in i att städa mitt rum lite. Det behövs! Sen strax efter 4 ska jag bege mig upp till Mormor som fyller 85 idag :) GRATTIS!

Hålla sig kvar på Gärdet kan vara svårt...

Malena Ernman och Svante Thunberg, mer behövs inte sägas! De är så himla genomtrevliga, allmänt bäst. Dagen var toppen och jag tror jag älskar Malena ännu mer än förut, hon är så himla grym på scen och så bjuder hon på sig själv!! Vänta tills ni får se det på TV, ni kommer skratta.

Ja, sen blåste det ju en hel del!! Ibland gick det knappt att stå, och jag skojar inte när jag säger att vi höll på att blåsa bort... Men vi lyckades hålla oss kvar och genomled en konsert med blandade känslor. När Malena var inne på scen var allting så himla grymt, men när Kungliga Filharmonikerna spelade själva var det dötrist och jag höll på att somna. Visst var de skitduktiga, men det var så tråkigt...

Mer ingående om dagen kommer senare när jag är ikapp med all bloggning, nu ska jag iallafall sova! Godnatt.


Hemma efter en blöt kväll...

... på Ulriksdals Slott. Men vi har haft jättekul ändå, och tycker showen var asgrym!! Regnet kom över oss i slutet på Första akten, och höll i sig genom hela showen...

Nu ska jag bädda ner mig i sängen för att torka, och sova. Imorgon ska jag och Carro möta Lollo i Centrum vid 20 över 9. Imorgon väntar Malena Ernman för min och Lollos del, det blir grymt kul! Jag har saknat Operatanten...

Godnatt!

Diggiloo ikväll!

Måns Zelmerlöw på Gröna Lund igår. Diggiloo på Ulriksdals Slott idag. Det blir najs!

Har hela dagen idag, sen 12 ungefär, hängt i Hötorgscity hos Annamia. Har lunchat tillsammans med henne, pratat massa och haft det allmänt trevligt! En sväng förbi Kungsträdgården och ett hej till Anna-Karin hann vi också med.

Nu är vi hemma här, ska strax äta och sedan bege oss ut till Ulriksdals Slott där Diggiloo håller till ikväll. Sista giget!!


Hemma, i Stockholm!

Då är man hemma. Hemma från ett par härliga dagar i Göteborg. Vill mest bara kika in och säga att jag lever. Säger godnatt på en gång, det blir en lång dag imorgon. Först Annamia vid Hötorgscity och sen The MZW tour på Grönan! Det blir mycket trevligt.

Nu säger jag godnatt här, och går snart och lägger mig... Godnatt!

Sista natten i Göteborg.

Jodå, vi lever här nere. Vi har det allmänt trevligt och har ikväll bara suttit och umgåtts, sett på film och ätit glass med maränger. Film blev Systrar i Jeans för de andra. Jag kände att det inte var en film för mig så jag såg på Göta Kanal 2. Alltid lika trevligt!

Nu ska jag och borsta tänderna och sen ska jag nog sova. De andra ska fortsätta se film, nästa Systrar i Jeans... Men jag behöver sova, imorgon ringer klockan 7 för att vi ska hinna städa och packa och alltihopa! Vi hörs igen när jag är hemma i Stockholm igen...

Godnatt!

I Göteborg!

Då är vi på plats i Göteborg, på Vandrarhemmet. Efter en händelserik dag idag, både på gott och ont.

Gårdagen på Madonna var helt j*vla fantastisk!!! Madonna är en superstjärna. Den bästa låten var helt klart Like a Prayer, vilken allsång! Dessutom stod jag inte ens ½ meter från Madonna när hon hoppade ner från scenen, det känns rätt coolt!!

Men nu väntar strax sängen. Hade inget boende inatt, så vi var vakna hela natten. Förutom max 1 timme på Centralen. Trots det är jag rätt så pigg nu, fast slumrar nog till på en gång när jag lägger huvudet på kudden. Ska bli skönt med sömn!

Godnatt.

Bloggen hinns knappt med...

Vi har för mycket att göra, så hinner knappt med bloggen. Igår var det Lena+Orup och idag Sommarkrysset. Från Grönan direkt hem för att packa, det mesta är klart. Bara småsaker som ska ner imorgon... Vart jag ska? Det blev Göteborg redan imorgon. Jag och Carro ska på Madonna! Ska bli helt galet kul. Därför måste jag sova nu, vi ska sitta uppe hela natten också.

Men datorn hänger med till Götet så blogg under veckan blir det, jag stannar ända tills torsdag! På måndag kommer resten av Glada Gänget :)

Godnatt, hörs från götet...

Dagen flög trots allt förbi...

... även fast jag trodde att jag inte skulle ha någonting att göra.

Carro var och dansade, så jag var uppe strax efter 9 för att låsa efter henne. La mig och sov ytterligare 2 timmar typ, och sen var jag fast vid datorn ett tag. Tog mig upp och åt frukost samt duschade. Vid 3 rörde jag mig in till stan och mötte Carro, vi tog oss till Emmas (Caracola) jobb men då blev hon precis fixad i håret så vi skulle komma tillbaka senare, då Carro dansat klart sin extraklass. Jag tog mig hemåt för att äta, sen var jag inne vid 6 igen och pratade lite snabbt med Emma igen, men hon var tvungen att fixa lite saker så jag åkte för att möta Carro men hon var inte klar så jag vände igen, och ja sa hej då till Emma som var tvungen att springa igen...

Åkte och köpte mjölk till Emma (Glada gänget), Sara o Bonnie och mötte upp Carro. Vi tog oss hem till dem och lämnade den och pratade en stund med dem innan vi tog oss hemåt. Här har vi suttit tills nu.

Kikar på Paradise Hotel, men ska stänga ihop datorn nu. För vi måste sova! Imorgon väntar Lena + Orup på Gröna Lund. Det blir najs :) Godnatt!

Godnatt...

Inte hann jag blogga någonting om förra veckan, fastnade i massa annat... Men bloggade om det spontana äventyret in till stan. Nu väntar dock sängen för oss! Carro ska upp och dansa imorgon så vi måste sova. Imorgon ska jag försöka blogga om veckan...

Godnatt!

Jennie let me love you - ett spontant äventyr

Vi tog oss in till stan strax efter 9 här då. Varför? Delar av Diggiloo-gänget kom med tåget och vi tänkte överraska och säga hej. Vi blev lite stressade och visste inte om vi skulle hinna in, men det gjorde vi och precis när vi kommer upp för trappen rullar tåget in på stationen. Strax därefter ser jag någon kliva av som liknar Sara Löfgren, så går lite närmre för att kolla och då ser jag en Jessica Andersson som vinkar så går fram dit. Det var Sara som klev av. Hejade på dom, och samtidigt var jag tvungen att stoppe Jennie Larsson från att springa iväg.

Jennie stannade och jag pratade mest med henne, medans Carro skötte kontakten med de andra 2 brudarna! Pratade på ett tag med Jennie, så nu är vi bästisar med henne. Följde med dem alla till taxin och pratade massa med Jessica, hon är underbar. Vi är galna också som var där... Det känns bekant?!

Vid taxin sa vi hej då, och kramades lite. Pratade lite till med Jennie och hon kände igen oss från Facebook, våra visningsbilder där. Det var kul! Sen hoppade hon in i taxin så blev hej då där med och vi rörde oss hemåt, en mycket trevlig träff!

Vi är hemma från GBG...

... sen imorse, och jag gick och la mig nästan på en gång. Somnade och sov till klockan 1. Åt då frukost, duschade och datade lite snabbt innan jag begav mig in till stan. Mötte upp Carro vid Plattan och tog oss till Emmas (Caracola) jobb för att säga hej. Blev som vanligt att vi var kvar där ett tag, i typ 1½ timme den här gången. Mycket trevligt!

Nu ska jag ge mig in till stan igen, lite snabbt... Sen tar jag tag i bloggning!


Drar till Göteborg!

Nu draaaaaaaaaaaaaar jaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

Tåget går 11:07, jag är framme 15:57 i Göteborg och då tar jag och Carro oss ut till Liseberg där Annika väntar. Nattbuss hem sen... Vi hörs imorgon när vi är hemma! Heeeeeej dååååååååå

Överlevande...

Fan va jag älskar mitt liv!!

Jag har precis tagit mig igenom den mest hektiska veckan under hela sommarlovet. Jag är galet trött, kroppen är helt slut, och livet är ändå allmänt bäst. För jag har träffat massa folk, och alla är bara bäst! Konserterna vi sett under veckan har varit så himla grymma! Priden har varit kul att få uppleva för första gången, och det blir inte sista...

Men jag ska ta och stänga ner här snart... För jag behöver sova, imorgon är det nämligen dags att åka till Göteborg - första trippen. Imorgon ska vi på Tre S sommarshow på Liseberg. Jag, Carro och Annika ska dit, och när det är slut hoppar jag och Carro på en nattbuss tillbaka till Stockholm. Tillbaka på onsdagmorgon, då ska jag sätta mig och blogga!

Är man på turné så är man... Godnatt!

Nina Söderquist <3


Vill med denna bild bara säga att jag tokdiggar Nina Söderquist, jag tror jag älskar henne! <3

Happy Pride!

Det är Pride, det är Pride, det är Priiiiiiiiiiiiiiiide!!!! Det gör att jag inte heller har tid för bloggen. Nu tar jag mig 2 sekunder för att blogga. Men det är fullt schema... Borde sova för länge sen!

Har knappt någon röst kvar om ni ville veta, den skreks sönder under Schlagerkvällen igår och inte blev det bättre av att man skrek på Pride ikväll också. Men men, den börjar väl leva nästa vecka om jag har tur. Inlägg kommer nästa vecka också, för som sagt hinns det inte med. Nu måste vi sova!! Imorgon Pride-paraden med efterföljande paradengala.

Godnatt.

RSS 2.0