what to say?

Jag är helt mållös, Nina Söderquist <3



Hon tillägnade en låt till mig. TILL MIG! Jag dog totalt! Fina fina människa <3

ÄNTLIGEN!

FÖR JAG HAR JULLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!!!

Julstök

I helgen började det julstökas ännu mer. Jag var duktig son och dammsög här hemma också och det pyntades o lite sånt. Jag hann även med att träffa Annamia i lördags, alltid lika mysigt att träffa henne! Passade också på att önska God Jul och Gott Nytt År då vi inte hinner ses innan det nya året tågar in!

Nu är jag dessutom klar med ALLA julklappar, så skönt! På onsdag ska det slås in, och rimmas på dem alla. Det är en kul grej som bara jag gör, att rimma alltså. Jag tycker det är kul att sitta och komma på fyndiga rim och allt sånt, så det kommer jag sitta med på onsdagkvällen! Ser fram emot det!

Snart gå och lägga mig också, och imorgon är det skolavslutning. UNDERBART! Godnatt!

Sista seriösa skoldagen?!

Meningslös dag i skolan var det idag... Vi började klockan 9 och slutade halv 11. Det enda vi gjorde under lektionen, det var att kolla på film. Hanah Montana - The Movie. Hur seriöst känns det liksom?

Dessutom var det antagligen sista seriösa skoldagen idag. På måndag blir det iallafall fika o så på en av lektionerna, och tror det blir något liknande på den andra också. Sen slutar vi på tisdag och då blir det bara avslutning, med jullunch. Så man kan väl nästan säga att jag har slutat bara att jag har obligatorisk närvaro i två dagar till!

När vi slutade skulle jag klippt vårat TV-program, iallafall bitar, som vi skulle visat på avslutningen. Men så ändrade sig programledarna, och vägrade vilja visa upp det! Så det blev inget av det...

Jag kan bara säga att jag ser fram emot tisdag, då är skolan äntligen slut för terminen!!! Ska bli så skönt med jullov, och få semester. Självklart blir det lite resande!

E.T. phone home!

Nu slutade precis filmen E.T. på TV4+, och jag har sett den förut. Men det var när jag var mindre, och då tyckte jag den var jätteläskig. Men nu har det gått några år och jag var tvungen att se den igen, och herregud. Jag bara ÄLSKAR den! Så himla bra film, urgullig är den. Det är en klassiker, en underbar klassiker. Den borde jag köpa hem!



Men nu är frågan vad de visar på TV nu när den slutat?! Finns det någon sevärd film eller är det bara skit...

Vår bästa tid é nu!

TV-programmet är över. Inspelningen igår gick bra, och mycket bättre än vi trodde förra veckan då det var en katastrof... Men vi hade bra gäster, och det gick rätt okej att spela in! I tisdags hoppade jag in och tog över som bildproducent då det var en katastrof innan, och jag var nervös som fan men lyckades rätt bra tror jag?!

Nu återstår bara klippning, och fixa en projektpärm och sen har hela projektet gått igenom! Vissa delar ska vara klart till avslutningen på tisdag, då det ska visas upp där. Så det ska jag sätta mig och fixa imorgon efter skolan.

Vill kanske se våran vinjett? http://data.fuskbugg.se/skalman01/MiddagsMys3.wmv Utan ljud, då det las till på annat håll. Vid senare tillfälle kan jag kanske bjuda på fler delar ur programmet, men det vet vi vid ett senare tillfälle!

Det är iallafall så himla skönt att det är över nu, det har tyngt mig i flera veckor och jag har bävat över hur det ska gå men nu gick det vägen och vi har ett himla bra program!!! Så nu kan jag äntligen andas ut och känna att vi lyckades. Jag går vidare och fokuserar på annat, som julen och lovet! Det blir härligt!

Hur kan ett litet ljus skina så klart?

Staffan var en stalledräng, Det strålar en stjärna för underligt blid, Nu tändas tusen juleljus, I'm dreaming of a white christmas, Sancta Lucia har spridit sitt ljus...

Idag är det den 13:e december, och det innebär Lucia. Jag blev medbjuden på Adolf Fredriks musikklassers luciakonsert i Globen och det har varit mitt luciafirande. Himlans vilken bra konsert det var, det var så himla coolt att se ca 1100 elever stå med tända ljus och sjunga allt vad de kan. Effekten av ljusen var bara det galet häftigt. De byggde upp en julgran med hjälp av ljusen! Jag inget annat än säga Wow över konserten, så himla bra var den!!!

Och låttexterna i början av inlägget är låtar jag repar just nu, imorgon har jag själv mitt luciatåg tillsammans med Kulturskolan. Det kommer bli kuuuuul! Men allt sitter inte än, och det måste göra det imorgon förstås. Så Dags att repa!

Heeeeeeejs!

Jag kanske är larvig...

... Men snälla, låt mig få ha julen på ett normalt sätt som vi haft förut när vi var mindre!

1000:e inlägget...

Mitt tusende inlägg! Det tog mig lite mindre än 2 år att skriva 1000 inlägg, och ibland är jag bättre på att blogga och ibland sämre. Just nu sämre då jag inte orkar med det. För mycket som snurrar i min skalle! I skolan händer det en hel del, där går det verkligen i 180 och det tär på krafterna... Vanligtvis håller jag humöret uppe, men det känns som jag inte lyckas med det nu. Men snart är det jullov och det ska bli helt underbart!

Det 1000:e inlägget måste vara något speciellt iallafall, därför får det bli en bild på världens finaste människa som jag saknar oerhört mycket!

Jessica Marberger <3
Finare människa får man leta efter, hon är unik!

Nej, nu ska jag rensa tankarna och sova... Godnatt!

Söndagkväll, eller klassar vi det som natt nu?

Vecka 49 är nu slut, och vi tar ett steg närmare julen. 2½ vecka kvar och jag börjar få lite julfeeling. Eller ganska mycket egentligen! Nu fattas bara snön och kylan så är jag helnöjd. Blir det en grön jul får jag åtminstone en vit nyår i Sälen, där jag kommer vara över nyår! Men det tar vi senare.

Kommande vecka 50 är rätt händelserik och ser ut som följer för min del:

Måndag: Artistpresskonferens Melodifestivalen 2010 och Skola.
Tisdag: Ledig, musikalrep och sista repet för min del innan luciatåget.
Onsdag: Öppet hus i skolan, så förskjutet schema 13:50-18:00.
Torsdag: Skola och barnvakt åt mina 3 kusinbarn samt 2 barn till.
Fredag: Idolfinal hos Olivia?
Lördag: Träffa Annamia.
Söndag: Julbaka lite, eller ge mig och fortsätta leta julklappar.

Som sagt så är det presskonferens för Melodifestivalen 2010 imorgon, och jag är där för att bevaka den åt Zoot's räkning. Direkt efter bär det av till skolan också. Nu måste jag sova för att orka upp och orka med presskonferensen, jag ska intervjua 15 olika artister/grupper!

Kanske inte hör av mig imorgon, lär ha mycket att göra med sammanställningen av intervjuerna imorgonkväll. Ska försöka höra av mig på tisdag.

Godnatt...

Fredag hela veckan

Fredagen är snart slut, skolveckan är slut, och veckan då november slutade är snart slut.

Idol slutade precis, Tove åkte ut... HELVETE!!! Calle förtjänade inte sin finalplats, den skulle Tove haft istället! Calle ligger i en klass långt under både Tove och Erik. Sen att Erik ligger i en klass över är en annan femma. Hans version av Run to the hills var helt OUTSTANDING! Amazing, det gav gåshud. Han slår ut allt annat motstånd.

Idag har jag hunnit med SYV-möte i skolan, inställd lektion, lungröntgen och julhandling. Hittade några riktigt bra julklappar, men har en del kvar. Jag vet inte vad jag ska köpa? Så svårt... Får ge mig ut nu i veckan igen och leta.

Nu ska jag dock ta mig till sängen, och kika lite på film! En Disney-film, men vet inte vilken än. Det återstår att se :)

Nej, godnatt!


Åt helvete för sent.

Idag har jag varit hemifrån verkligen HELA dagen. Gick vid 9 imorse och kom hem nu strax innan 10. Det var först skola där vi repeterade och fixade inför inspelningen av vårat TV-program. Herregud vad jobbigt det är just nu, det blir säkert bra när det är klart. Men just i detta nu är det K.A.O.S! Jag är ju producent, så alla sliter och drar i mig för att få fram det de vill säga, och så jag ska se till att allting händer.. Men det är trots allt väldigt roligt och programmet blir nog grymt när det är klart.

Det har hunnits med luciatågsrep och besök hos min syster också, därav en sen kväll. Men nu ska jag och min iPhone (som kom igår) ta och gå o lägga oss. Jag ska väl leka lite till med telefonen så jag lär mig den!

Godnatt från en trött Schlagerräv


RSS 2.0