Gårdagens Let's Dance!

Igår var jag då på direktsändningen av Let's Dance. En bekant till mamma hade vunnit 2 biljetter men kunde inte gå så då fick mamma dem.

Vi åkte hemifrån vid halv 6 ungefär och var väl inne vid TV-huset runt 6. Det gick snabbare än vad jag trott. När vi kom dit hängde vi in jackorna och vid tjugo i 7 släppte de in oss och vi fick reda på vart vi skulle sitta. Bord 39! Vi kom ner till Studiogången där det såldes lite kaffe och godis. Sponsorerna stod där nere med och delade ut gratissaker. Så vi fick med oss lite SB12 hem, och gratiskryssningar med Cinderella. Så nu kan vi åka på Schlagerkryssning igen om det blir någon!

När vi står där nere ser jag att dörrarna in till Verkstaden stod öppna. Det var irreterande. Det stod en vakt ivägen så man inte kom så långt bort. Där inne står nämligen Melodifestivals-scenen och jag ville ju se.

Vid 10 över 7 släppte de in till Studion och vi intog våra platser vid bordet. Fler folk kom och slog sig ner vid vårat bord, och vi pratade lite med de. De var trevliga. Studiomannen Tobbe (som var på Singing Bee också) började prata och fick igång publiken lite. Det tråkiga var att han körde ungefär samma skämt som Singing Bee, även fast de är roliga.

Sändningen började och jag tror inte jag behöver skriva något om den. Ni såg väl programmet? I pausen när det var Hjälp och Nyheterna var jag fram och pratade med Laila Bagge. Hon var verkligen så trevlig och cool som man tror. Tog kort med henne, men jag blev så ful att det inte kommer publiceras typ...

Det började igen och nu åkte ju ingen ut. När det var slut gick vi ut på en gång och hämtade våra jackor. Jag hade ju redan träffat Laila, så det behövdes nu inte. Ringde pappa och han kom och hämtade oss.

Det var riktigt kul att få se hur det var på Let's Dance. Enda nackdelen var att vi framför oss vid bordet hade en pelare som skymde sikten litegrann, men det gjorde ingenting för jag var ju ändå där!

Team Hanna tog hem segern!

Körslaget är precis till ända och det finns inget annat att säga än Grattis Team Hanna! Det var verkligen rätt vinnare. De var så grymma idag, och så fick man med lite schlager med. Sånt gör aldrig någonting!

Nu ska jag se på Miss Secret Agent 2 som börjar nu 21:30 på TV3. Men lär väl sitta kvar vid datorn samtidigt I guess!

Det där med vikarier...

Under gårdagens lektion av Arbetssätt o Lärande hade vi vikarie av okänd anledning. När våran vikarie försökte prata gick det inte särskilt bra, för alla pratade hela tiden. I början var det väl lite bättre, men det gick bara utför...

Jag tyckte verkligen synd om henne, hon vågade typ inte skrika att alla skulle vara tysta utan väntade tills de skulle tystna... Lyckat? Nej, inte det minsta. Funkade en gång, men så fort hon började prata, började alla andra också att prata igen. Det var verkligen världens tråkigaste lektion... För man hörde inte någonting av vad hon sa.

Så den lektionen gav ingenting, och jag tror inte hon skulle se fram emot att ha oss igen!

Nu måste jag fixa middag, sen ska jag berätta lite om Let's Dance.

Hemma igen...

Jag har kommit hem igen. Jag var iväg med pappa och syster till Sollentuna för att köpa jeans, mina är trasiga... Jag kom hem med två nya, riktigt snygga!

Jag ska väl snart fixa något att äta till middag, men vet inte vad... Mamma och pappa åkte upp till min moster på middag, och jag kände inte för att följa med. Jag ska försöka blogga om gårdagen litegrann sen också. Det kommer snart!

EN VECKA KVAR!!!!

Godmorgon!

Det är lördag, men inte vilken lördag som helst. Dels är det Körslaget-final idag och dels är det bara en vecka kvar tills första deltävlingen drar igång! Jag kan knappt tro att det är sant egentligen, det är verkligen bara en vecka kvar!!!! Det är så kul att man blir galen.

Nästa vecka börjar 6 veckor utav Glitter&Glamour. Jag varnar mina klasskompisar här och nu: Var beredda på mycket, och då menar jag verkligen mycket, prat om att det börjar på lördag. Allt vad jag tror, vem som är bäst och sämst och allt sånt där. Ja, ni fattar!

Nu ska jag iallafall ta mig upp ur sängen, börjar väl bli dags när klockan faktiskt har passerat 12?

Vi hörs senare!

Trött och ska sova...

Ja, jag är väldigt trött just nu... Därför blir det ingen lång blogg, utan jag ska istället krypa ner i sängen och sova.

Jag får blogga mer imorrn, men kan iallafall säga att inatt fick jag 8 timmars sömn och det var så skönt. Vaknade upp och kände att det skulle bli en bra dag utan övertröttheten. Får hoppas jag sover lika länge inatt, men det borde jag... Kanske längre, även om det inte är så bra...

Godnatt iallafall.

Finally it's Friday!

Yes, då var det äntligen fredag igen. Veckan är slut, och snart Januari. Det innebär ju att Februari börjar, månaden vi alla längtat efter hur länge som helst nu! Då börjar Melodifestivalen. På lördag nästa vecka kör de igång, och jag kan, som så många andra, inte riktigt bärga mig. Vill ha 7 februari typ NU!

Jag hinner inte blogga så mycket mer just nu, utan får ta det sent ikväll när jag kommer hem. Idag ska jag och Mamma på Let's Dance! Jag tycker det ska bli skitkul och ser verkligen fram emot det. Vem vet, man kanske stöter på lite skvaller där också. Ja, nu måste jag dra från datorn. Ska snart äta, och välja ut vad jag ska ha på mig ikväll!

Hörs sent ikväll

Schlagerscenen!

Idag har SVT presenterat årets Festival-scen, och jag måste säga att jag älskar den! Den är verkligen göööööörsnygg. De har lyckats otroligt bra, och fått med sig mycket Glitter&Glamour ser det ut som, precis som Schlagern ska vara. Bara hoppas det går igenom i rutan också, när det är sändning.

Såhär ser den ut:


Nu stänger jag av här, Godnatt!

Högt tryck under Öppet Hus!

Ja, jag är hemma och har varit så i ungefär 2 timmar. Öppet Hus var kul, det var väldigt mycket folk så det fanns alltid något att göra. Det var verkligen hur kul som helst, jag älskar ju att prata så det passar mig som handen i handsken! Massa springande mellan våra 3 plan, och pratandes om ALLT! Verkligen allting, karaktärsämnena, matsalen, APU, perioder, lektioner.

Nu har jag hamnat i soffan i mitt rum som vanligt, och ser på TV. Ska nog snart stänga ner här, även fast jag inte ska sova än. Sova kommer senare, och jag kommer säkert inte kunna sova på en gång. Det har jag inte kunnat sen lovet, jag har skitsvårt att somna på kvällarna! Tar säkert minst en timme... Hoppas på bättre idag, då jag är slut efter det Öppna Huset.

Frukost och godmorgon!

Då var man vaken, och har ätit frukost och allt. Frukosten blev Amerikanska Pannkakor, jag hade ju mycket tid idag så jag unnade mig något extra.

Nu ska jag diska allting, sen göra mig klar att åka till skolan. Om 1 timme går tunnelbanan!

Vi hörs ikväll!

Made in Sweden

Popcirkus var väl helt okej av det jag såg. Semestersvenskar var lika bra som förra veckan, ett kul program. Sen Made in Sweden... Det är ett riktigt bra program. Sen kan man ju tycka vad man vill om artisterna. Kim är ju värsta skitstöveln... Janet är väl lite bitchig, men har blivit bättre. Hon är rätt cool numera! Men Laila är ju bäst i hela programmet. Tänk om man skulle ha henne som manager om man var artist, det vore kul.

Nu ska jag ta och se på film. Harry Potter och Fenixorden. Kom på idag att jag inte minns vad den handlade om, så ska se den nu. Sen ska nog sova, beror lite på om jag är trött eller inte. Jag behöver inte sova så tidigt. Imorgon är det Öppet Hus i skolan, och det medför förskjutet schema så jag börjar inte förrän 13:40. Öppet Hus håller på till klockan 18, och jag är självklart guide!

Vi säger väl godnatt! Godnatt.

Melodifestivalen 2009-DVDn

Carro tipsade mig om Mello-DVDn. Att det kommit upp på Ginza.se när DVDn släpps. Den kunde inte ha kommit på ett bättre datum!

När den släpps? Jo, den 8 april! Min födelesedag. Bättre födelsedagspresent går nästan inte att få.



Schlagern hänger i luften...

McDonalds är god tröttmat

Som vanligt så är man helt trött och slut efter onsdagen... Idrott är inte min grej direkt. Men man gör så gott man kan, och jag tror jag lyckas. Vi har än så länge bara kört lite bolllekar och det är kul, springer som bara den och blir massa andfådd. Självklart fick jag även idag en blåsa, fast nu under andra stortån. Den slets dock inte upp, tur för mig! För det är inte kul att gå på det. Till nästa vecka borde jag skaffa skor, så jag undviker detta!

Vi hade lång rast, på 2½ timme ungefär och det är bara jobbigt ärligt talat! Så det blev väldigt segt, och jag höll nästan på att somna. Lunch blev det på McDonalds idag igen, vi orkade inte med något annat. Det är sådan mat som är toppen att äta när man är trött och inte orkar med något, det blir ännu godare då.

Vi slutade vid 10 över 2, då våran svenskalärare lät oss gå tidigare. Det var skönt, så sen dess har jag bara suttit här vid datorn... Klockan 8 är det Semestersvenskar, sen Made in Sweden direkt efter. Ska nog se början av Popcirkus också vid halv 8, verkar spännande.


Det ser ut att bli en händelsefull vecka ändå...

Jag trodde inte jag skulle göra någonting den här veckan... Men det händer lite saker iallafall. Jag kom på att vi har ju Öppet Hus i skolan på Torsdag, där jag ska vara guide. Imorgon händer ingenting, förutom att jag måste intervjua min mormor. Det är till Arbetssätt och Lärande-lektionen på fredag, och hinner inte på Torsdag på grund av det öppna huset.

Sen på Fredag har jag fått ändrade planer. En bekant till Mamma hade vunnit biljetter till Let's Dance men kunde inte gå så då fick Mamma dom. Så jag ska få gå på Let's Dancefredag! Det ska bli så kul. Mamma frågade mig sist av alla i familjen (bara för att jag kom hem sist...) och jag behövde inte tänka en enda sekund innan jag tackade ja. Det ska verkligen bli skitkul.

Idag har det först varit Mediekunskap. Det var tråkigt, och jag tror våran lärare märkte att jag inte var så intresserad idag... Ond blick när jag mötte honom under rasten... Sen var det lunch, vi fettade till oss lite och åt på McDonalds. Nu i efterhand borde man kanske inte gjort det, de tog ju livet av mig. De har ju som ni säkert läst alltid varit bra på att spela musik, men idag var de bättre. De började med att spela Erik Segerstedt, sen Måns Zelmerlöw. Efter det tog de livet av mig verkligen, de spelade Camilla "Cam Tyler" Håkanssons Feels like heaven. Den är knappt känd så blev mäkta förvånad... Sen fortsatte de med Marie Picasso och Sonja Aldén. Heja Donken!

Fortsatte med Webb och jag satt och glodde framför datorn.. Friends-möte, sen slutade vi! Till musikalen, där körde vi igenom sångerna, sen fortsatte vi med lite teater-övningar och i slutet av lektionen fick vi reda på rollerna. Jag ska spela Tick eller Tack, och spelar då även lärare... Inget jag hade önskat, men det fick bli så. Jag blev besviken, men kändes bättre efteråt då våran sånglärare sa att de var väldigt tunga roller då man måste va noga i sitt pratande typ. På sånglektionen gick vi igenom några låtar inför konserten i april, det blir kul.

Nu är jag hemma och har ätit middag och allt sånt där. Har suttit här i typ 2 timmar och ska nu bädda ner mig i sängen. Imorgon är det upp tidigt, idrott klockan 8! Godnatt.

Dagen

Efter att ha haft uppe skriva nytt inlägg i säkert minst en timme har jag egentligen inte kommit på hur jag ska skriva. Ibland har jag väldiga problem att påbörja ett inlägg. Någon mer än jag som har de problemen?

Dagen idag har iallafall varit som vilken som helst, tråkig. Var ju till doktorn imorse, jag hade växt en halv centimeter på ett år, vilket betyder att jag växt klart. Därför var det sista besöket där, så nu hamnar jag på Vårdcentralen istället. Sen åkte jag till skolan och åt lunch, sen var det Webbprogrammering. Det funkar, varken kul eller tråkigt! Vi slutade vid 20 över 3, då gick jag ner till Nacka Strand. Där stötte jag på Emil och vi gjorde sällskap till Centralen, trevligt!

Vid Centralen gick jag och hämtade ut biljetterna jag bokade igår, så nu har vi dom i handen. Lite kul var dock att det är för 2 personer, och vi fick totalt 6 biljetter. Sen åkte jag hemåt, svängde in på Åhléns och sa hej till syster. När jag kom hem blev det middag och efter har jag inte gjort så mycket vettigt. Bara suttit här vid datorn typ och glott på TV.

Nu ska jag dock snart ta och sova, imorrn är det Mediekunskap och Webbprogrammering. Klockan ringer vid 6, så det blir ett Godnatt här.

Godnatt.


Empty Room



Jag bara måste lägga in ytterligare en video idag. Empty Room - Sanna Nielsen

Dels påminner den så mycket om året 2008, och dels är låten så fantastisk. Framförallt detta framträdande är grymt, när hon är påväg att börja gråta och allt. Det blir så känslosamt vackert! Kan man säga så?


Nu ska jag iallafall snart sova, imorgon missar jag Engelskan då jag ska till doktorn för den årliga kontrollen inför pollen-säsongen.
Godnatt.

Längtar...

Idag mår jag iallafall bättre än igår, men när jag bloggat igår och låg och kollade på filmen så kom illamåendet tillbaka... Fast idag har jag som tur är itne kännt någonting! Det är skönt.

Jag har inte bloggat på hela dagen.. Även fast jag haft tid, men har inte vetat riktigt vad jag ska skriva. Idag har jag iallafall bokat tågbiljetter, fan va kul det ska bli! Sen har jag varit duktig och plockat ner min julgran. Jag kände att det var på tiden... Men till mitt försvar så har jag inte haft så mycket tid, eller kanske helt enkelt inte orkat. Nu är den iallafall nere.

Ja, då har klockan passerat 20.00 och kvällen är på ingång. Vad som händer ikväll vet jag inte... Jag ska kolla om det finns någon intressant film på TVn, men tror inte det är så möjligt. Har för mig att det inte fanns någon intressant, så då får det bli att sätta igång någon jag har här hemma.

Till sist tänker jag bara bjuda er på ett klipp jag hittade på Youtube. Ganska stor skillnad jämfört med hur allt ser ut nu va?



Fin person på kör, Melodifestivalen 2009 börjar om mindre än 2 veckor!

Vilken tråkig dag...

Usch, den här dagen har inte varit kul.. Jag har inte gjort mycket, men jag har inte mått tipp-topp så. Jag fick under dagen helt plötsligt väldigt ont i magen, och blev illamående... Sen gick det i vågor, ibland kände jag ingenting och ibland mycket. Någon som har någon aning om vad det kan tänkas vara?

Just nu mår jag väl hyfsat bra och ska lägga mig i sängen, eller kanske ligger kvar i soffan... Iallafall ska jag se på Wallander-Mörkret som går på TV4+. Sen blir det väl sova, och imorrn ska jag verkligen försöka mig på att läsa boken i Svenskan... Så jag slipper skiten någon gång!

Godnatt.

14 dagar...

Det är lördag, en väldigt bra lördag. Idag är det nämligen bara 2 veckor kvar tills Melodifestivalen börjar. Man blir glad bara man tänker på det. 6 veckor fyllda med fantastisk musik. Det här året känner jag på mig kommer bli ännu roligare än tidigare år. Jag ska göra fler saker inom festivalen, gör det mer till en fest och så.

Som ni kanske förstår så längtar jag som aldrig förr, och schlagerfebern stiger och stiger.

Bara 14 dagar kvar, hur svårt kan det va?


Då var det dags för sängen igen...

Kroppen har fortfarande lika ont, och därför ska jag gå och sova redan nu. Hoppas att jag vaknar imorgon bitti med att det känns bättre.

Ska först bara kika igenom om det finns något intressant på TV, men krypa ner i sängen gör jag i vilket fall som helst. Vi hörs imorgon, då är det bara 2 veckor kvar tills spektaklet börjar.

Godnatt


Julegranen kastas ut, ut, ut...

Hej och hå, här var det nya tag!

Nu har jag slängt ut julen här på bloggen också. Nytt och fräscht, och jag tror faktiskt jag är riktigt nöjd med allt. Kommer säkert dyka upp lite saker som ska ändras framöver, men just nu är det såhär.

Vad tycker ni?

Äntligen helg!

Ja, se på tusan. Då var det äntligen helg. Den här veckan har varit jobbig... Men det är bara att vila upp sig nu i helgen och ta nya tag nästa vecka!

Än så länge har dagen inte varit så händelserik... Började enda lektion tjugo i 10 och fick sluta en halvtimme tidigare än vanligt, klockan 11:20. Sen åkte jag hemåt.. Påvägen hem fick jag sms från Emma... Bengtzing är gravid! Oerhört kul för henne.

Nu ligger jag här i soffan och gör ingenting... Ska in på Ansiktsboken och kommentera lite bilder tänkte jag!

Dagen är till ända...

Ja, då var dagen till ända... Dagen har varit lång, började klockan 9 med idrott. Rast, Matte och Samhällskunskap. På samhällskunskapen fick vi sluta ungefär 1 timme tidigare typ. Det var skönt. Så då kom man hem tidigt. Var iväg och handlade lite sen har jag bara suttit här vid datorn...

Nu ska jag ta och bädda ner mig och hoppas man somnar i tid, vilket jag inte gjort sen vi började efter jullovet.. Det går bara inte att sova när jag krupit ner i sängen. Nu ska jag försöka att lägga mig tidigare!

Godnatt.

Ont, det gör ont, men det går!

Jag har ont i min kropp. Så fort jag rör mig så gör ryggen ont, så fort jag flyttar benen minsta lilla gör dem ont. Jag sträckte dessutom låret när jag skulle ta på mig ena skon förut...

Till råga på allt fick jag under idrotten en blodblåsa under stortån, och eftersom jag sprang hela tiden så slets den upp. Jag märkte allt först efter. Så nu sitter jag omplåstrad här hemma med en svidande fot, för det svider som bara den...

Annars mår jag bara prima här. Ligger i soffan och ser på TV, har bara allmänt tråkigt... Mitt liv är så händelserikt. Okej, det är det ju i vanliga fall men inte just nu. Livet börjar dock snart igen. 7 februari är inte långt bort!

Nu ska jag slå på DVDn och se det sista avsnittet jag har kvar av Vänner...

Jobba som reseledare...

Tänka sig, ytterligare en dag har passerat och jag ligger i soffan o ser på TV. Just nu är det Made in Sweden.

Imorse var det jobbigt att gå upp och åka till skolan. Gick hemifrån vid 7 och klockan 8 var jag på plats för Idrott. Var ändå inte så jobbigt som jag hade väntat mig. Skönt! Sen var det lång rast i 2 timmar och 15 minuter. Vid kvart över 10 mötte jag mamma som kom med bussen och vi gick till Forum där vi mötte upp mammas vännina och vi gick och åt på Taco Bar tillsammans. Trevligt!

Sen var det tråkig Matte följt av en för en gångs skull rolig Svenska-lektion! Sen slutade vi vid halv 3. Hem och här har det inte gått i många knop. Har suttit vid datorn mest hela tiden...

Vid 8 var det Semestersvenskar på TV4, som hade premiär förra veckan. Då missade jag det, men idag såg jag det och det var riktigt bra. Det är intressant att se hur de jobbar. När jag slutat gymnasiet har jag faktiskt haft och har planer på att kanske jobba ett år som reseledare typ. Det är en upplevelse, sen en kul grej!

Nu har Made in Sweden slutat, och man kanske skulle se Vänner igen? Yes, jag har blivit en Vänner-nörd och tänkte se klart de avsnitten som är kvar på första säsongen.. Är kanske 2-3 kvar. Sen borde man införskaffa box 2 och även de följande efter.

Så får det bli, sen sova... Imorrn börjar jag 9! Godnatt


Hinner inte med tiden...

Jag är hemma och har ätit och även hunnit landa. Var hemma vid kvart över 7.

Idag började jag 8:45 med Mediekunskap... Det var allmänt tråk. I slutet av lektionen visade våran lärare en kort film. Det var hängningen av Saddam Hussein. Jag hade sett den förut, trodde jag... Men det var bara en klippt version. Här fick nämligen se när han föll ner i luckan! Som tur var inte när han hängde där, men ändå. Det var inte kul, spykänlsa? JA! Det var så kul att vi hade lunch direkt efter sen... Var jättehunrig, men efter att ha sett den filmen var jag inte sugen på mat!!

Jag följde med Malin till Forum, och sen var det dags för 3,5 timmes lektion i Webbprogrammering. Där fick vi lära oss göra boxar, väldigt kul... Nja, inte direkt men det funkar! Sen slutade vi och jag åkte hem till Danderyd. In på Hemköp och handlade lite godis, dricka och baguette. Var hungrig och hann inte hem innan jag åkte ner till Vasaskolan för Musikal.

På dagens Musikal testade vi på 2 nya sånger och sen fick vi önska roller. Mer hann vi typ inte med, förutom någon uppvärmning. Sen sånglektion där vi diskuterade den kommande Solokonserten. Vi fick se låtlistan och ja, typ välja vilken vi kunde tänka oss och även gav sångfröken förslag på vad hon tyckte. Det mesta pekar på att jag kommer köra Leende Guldbruna Ögon, hahaha... Men jag tror det kan bli kul. Vi funderade på att göra lite Allsång av den, eftersom alla nästan kan den!

Eventuellt kommer vi även göra en ABBA-konsert! Ni kanske kan gissa att jag nästan hoppade upp o ner? SKITKUL!!!

Tiden på tisdagar räcker inte till, jag kommer inte hinna få mycket gjort! För det blir alltid tidig sänggång, jag börjar onsdagar klockan 8!

Nu ska jag se till att ta fram gympakläder, sen krypa ner i sängen och se några Vänner-avsnitt till. Vi säger väl Godnatt?

Godnatt

Idrottsgalan

Då är jag hemma igen, och har varit så i snart 1 timme. Jag var iväg på styrelsemöte. Jag driver ju en hemsida åt en förening och var med på dagens möte. Det diskuterades hejvilt om allt, den nya styrelsen var den största punkten!

Just nu sitter jag och ser på Idrottsgalan, Robert och Björn Gustavsson är världens roligaste komiker! Så är det bara. Nu ska jag nog ändå dissa Idrottsgalan och se lite fler Vänner-avsnitt. Fast jag måste bara se klart Roberts sketch som pågår just nu... Senare ska man sova också, ska upp vid 6 imorrn. Kul? Nej!

Godnatt!

Donken har bra musiksmak

Då var man hemma. Efter en hel dag i skolan. Imorse var jag ganska seg på att komma upp, eftersom jag satt och gjorde klart min engelska igår till sena kvällen... Men tillslut kom jag upp ändå. Det gäller bara att hoppas att det är för att jag satt uppe länge, för annars kommer jag vara ännu tröttare de andra dagarna. Det här är ändå senaste sovmorgonen i veckan!

Vi hade först en kort Engelska-lektion. Vi skulle ha presentationer om böckerna och det gick bara finfint. Fick VG+, så jag är helt nöjd. Sen hade vi lunch, det blev McDonalds. Den Donken är väldigt trevlig tycker jag, de har ett sinne för bra musik. När vi kom in där spelade de I Remember Love med Sarah Dawn Finer och senare spelade de Brother, oh brother med Måns Zelmerlöw. Bra låtval tycker jag!

Sen hade vi Webbprogrammering. Jag tror det kommer bli en väldigt intressant kurs och jag känner mig redan nu bättre på vad allt är. Lite kunde jag sen innan, genom att jag designat om bloggen. Vi slutade vid 20 över 3 och nu är jag hemma och har varit så en stund.

Nu börjar mamma blir sur över att jag sitter med datorn här på köksbordet, så får väl flytta den så vi kan äta nu. Hej!

Woho, klar med pluggandet!

Ja, då var man klar med pluggandet. Äntligen! Det har tagit sin tid, men det är väl mitt eget fel... Jag hade kunnat vara klar lite tidigare, om jag skrivit allting på en gång. Det jag har gjort är att skriva loggar till Flugornas Herre som jag läst på Engelska. Sen förberett en kort presentation om den. Jag tror dock loggarna är för korta, men det är skitsamma. Jag förstod inte riktigt vad det var man skulle skriva så jag har chansat.

En nackdel när jag gör skolarbeten, när man ska reflektera själv. Det är att jag vet precis vad jag tycker inne i huvudet, men att lyckas få ner allting på papperet har jag stora problem med. Därför blir det ofta väldigt kort...

Nu ska jag iallafall ta ner lådan som står på min säng, sen krypa ner i den. Sängen alltså. Klockan ringer om cirka 7 timmar...

Filmmänniska..

Godmorgon!

Det är söndag, veckans sista dag. Idag ska vi och fira mitt kusinbarn som fyllde år i veckan. Vi ska åka till Täby vid 1, först svänga förbi Täby Centrum för att byta nånting.. Sen åker vi vidare till Moster där vi kommer hålla till för dagen.

När jag kommer hem blir det väl att kolla på en film och plugga lite. Jag har blivit en riktig filmmänniska nu på senare tid. Det är så kul att bara kunna sätta igång en film och inte göra nånting.

Nu ska jag se ett Vänner-avsnitt innan vi åker, vi hörs senare idag.

Film

Just nu sitter jag och kollar på Wallander - Bröderna. Den 3:e filmen om Wallander med Krister Henriksson som Kurt Wallander. När den är slut funderar jag på att krypa ner i sängen. Kanske att man skulle starta några Vänner-avsnitt. Har sett första skivan av 4 idag.

Någonting blir det, vi säger iallafall Godnatt här!

Så var de bara 3 kvar...

Ikväll var det Körslaget igen. Alla 4 körerna var verkligen grymt bra, och alla var ganska jämlika. De har oerhört hög klass. Faktiskt tror jag att de håller högre klass än förra säsong, det känns så.

Jag måste säga att jag blev  väldigt chockad över resultatet. Team Wells åkte ut. De som jag trott skulle vinna hela tjottaballongen! Nu blev det inte så, och de körerna som nu är kvar är Hanna, Magnus och Erik. Vilka åker nästa vecka?! Vem som helst kan åka, ingen är självklar...

Robert Wells leder kören från Falkenberg. Foto: Henrik Montgomery/Scanpix

Godmorgon!

Lördagsmorgon och solen verkar skina ute... Det ser så ut genom persiennerna iallafall. Dessutom antar jag att det är rätt kallt ute. Då är det tur att man slipper gå ut! För det lär jag inte göra mycket idag, då jag måste plugga. Jag ska läsa ut en bok på Engelska som jag inte kommit så långt i. Jag har presentation om den på måndag...

Först ska jag upp och äta frukost. Ville mest bara titta in och säga Godmorgon allihopa!


Inläggen kom ändå...

Ja, inläggen kom ut tillslut ändå... Skönt det, så ni får läsa vad jag tycker och tänker. Nu ska jag dock stänga ner här och kanske sätta på en film. Sen ska jag sova, imorrn måste jag läsa engelska-bok!

Godnatt.

Hata blogg.se

Alltså, vad har de för problem? Jag har nu skrivit 2 inlägg efter varann, och har de kommit ut? NEJ! Blogg.se strular något enormt just nu... Det är jätteirreterande! Antar att det inte bara är jag som har det problemet?

Let's Dance

Ja, det var ju Let's Dance ikväll. Laila Bagge var helt klart bäst. Sen har jag verkligen haft fördomar angående Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Jag har inte gillat henne för att hon är känd bara för att hon bloggar om mode... Jag har tyckt att hon verkar korkad och allt, men jag har börjat ändra uppfattning. Hon är blond, och har en del av vad det innebär. Dock så tycker jag hon verkar lite smart ändå. Hon har lite vett i huvudet ändå tycker jag.

Men ja, de som åkte ut var Linda & Martin och det kan jag ändå förstå. Linda är en så pass okänd kändis. Jag hade inte hört talas om henne tidigare, men kanske för att hon var mer verksam inom idrotten innan jag var född...

Det sista jag har att säga är att Niclas Wahlgren klarade det galant trots att han bara repat i 4 dagar. Fast han dansade ju till Empty Room... Arrangemanget var ju bara hemskt! Det lät verkligen jätteilla och mina öron höll på att trilla av nästan.. Å andra sidan är bandet och sångarna aldrig bra.

Rickard Engfors blogg är trevlig.

Ja, nu har man fått sig ett skäl att följa Rickard Engfors blogg framöver... Anledningen är:




Skolveckan är nu över.

Då har ytterligare en vecka i skolan gått, och den sista veckan med det nuvarande schemat. Nästa vecka börjar de 9 veckorna av helvetet med nya schemat. Jaja, that's life!

Skolan var allmänt boring. Samhällskunskap där vi hade läxförhör som jag tror gick hyfsat. Rast med lunch, följt av engelska där vi bara läste. Fick sluta kanske 25 minuter tidigare.. Åkte mot Mörby, och gick upp till Åhléns och sa hej till syster. Sprang förbi Media-avdelningen med för att det var massa massa rea, så det blev två DVD:er, RENT och Vänner - Första säsongen. De kostade tillsammans 103,50 vilket jag tyckte var ett alldeles utmärkt pris!

Nu ligger jag här i soffan och väntar på att klockan ska slå 20.00, då är det dags för Let's Dance igen! Heja Laila. Det ska även bli intressant att se Niclas dansa, se hur han klarar det... Dessutom dansar han till en oerhört bra låt, Empty Room. Snart börjar det, hej!

It's getting cold ut here

Godmorgon. Det är kallt ute, närmare bestämt -10 grader och jag ska strax bege mig ut i kylan och åkaa till skolan. Hej!


Då var det bara sängen kvar...

Ja, då har man hunnit plugga, bloggat om Mello och ätit glass. Det finns bara ett mål kvar för dagen: Sängen!

Imorrn har vi läxförhör i Samhällskunskap, på ideologier och sen har vi engelska där vi bara ska läsa... Tråkdag framför mig, med andra ord!

Goodnight sweetheart, well it's time to go...

Startordningen till årets festival klar!

Idag presenterades startordningen till Melodifestivalen 2009! Såhär ser det ut:

Göteborg 7 februari:

1. Tick Tock
     Nina Söderquist

2. Welcome to my life
    Jonathan Fagerlund

3. Med hjärtat fyllt av ljus
    Shirley Clamp

4. Jag tror på oss
    Scotts

5. You're my world
    Emilia

6. Stay the night
    Alcazar

7. Snälla, Snälla
    Caroline af Ugglas

8. Disconnect me
    Marie Serneholt


Skellefteå 14 februari:

1. Show me heaven
    Lili & Susie

2. Jag ska slåss i dina kvarter!
    Lasse Lindh och Bandet

3. Never Been Here Before
    Jennifer Brown

4. 1000 Miles
     H.E.A.T

5. Kärlekssång från mig
    Markoolio

6. It's My Life
    Amy Diamond

7. What If
    Cookies 'n beans

8. Hope & Glory
    Måns Zelmerlöw


Leksand 21 februari:

1. The Queen
     Velvet

2. I Got U
    Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox

3. Så vill stjärnorna
    Molly Sandén

4. Baby Goodbye
    E.M.D.

5. Du vinner över mig!
    Mikael Rickfors

6. Här för mig själv
    Maja Gullstrand

7. Alla
    Sofia

8. You're not alone
    BWO


Malmö 28 februari:

1. Love Love Love
    Agnes

2. Higher
    Star Pilots

3. Du är älskad där du går
    Susanne Alfvengren

4. Killing Me Tenderly
    Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng

5. Sweet Kissin' In The Moonlight
    Thorleifs

6. Moving On
    Sarah Dawn Finer

7. Esta Noche
    Next 3

8. La Voix
    Malena Ernman


Ja, så ser det alltså ut. Går man efter statistiken så är startnummer 8 det bästa numret att starta på. Även startnummer 6 har visat sig vara ett bra nummer.

Egentligen har jag ingen riktigt storfavorit, men de jag favoriserar är Anna&Maria och Shirley Clamp. Men såklart så hejar jag mest på kören! De vinner förhoppningsvis iår.

Tänk om dagarna var längre...

Dessa dagar, aldrig hinner man göra så mycket man skulle vilja. Snart är klockan 8 och då är det inte många timmar kvar tills man borde sova...

Vanligtvis försöker jag sova 8 timmar, men nu på senare tid har jag varit trött när jag sovit så länge. Sover jag längre så är jag helseg resten av dagen.. Jag funderar nu på att ändra sovtimmar, och försöka med 6 timmar. Får se hur det ter sig!

Idag var det Matte där vi fick veta resultatet från gårdagens Matteprov. Jag fick 24/32, så ett VG+. När den lektionen var slut, gick jag och några till bort till Forum Nacka för att äta lunch på Taco Bar. Gott, men någonting smakade konstigt med chipsen... När rasten var slut var det dags för den sista lektionen i Estetisk Verksamhet, då skulle vi redovisa det sista arbetet vi gjort. Det sista arbetet var ett Jag-altare. Man skulle visa hur ens liv kanske sett ut förr i tiden, hur det ser ut nu eller hur man vill att framtiden ska se ut. Såhär såg mitt altare ut:



   



Nu ska jag hämta lite Glass ifrån köket, sen slå mig ner framför TVn. Efter det plugga lite också.

Senare kommer det ett inlägg om Melodifestivalen...


Skrivit ut bilder...

Nu har jag precis skrivt ut bilder som jag ska ha till Estetiska Verksamheten imorgon. Det kommer bli snyyyggt! Jag ska försöka komma ihåg att fota det jag gör med mobilen imorgon så ni får se. Dessutom är det sista lektionen då utav Estetisk Verksamhet! Skööönt faktiskt, men istället tillkommer ju tyvärr två ämnen...

Nu ska jag bädda sängen här, så jag har något att sova på. Sen ska ajg krypa ner där och försöka sova. Vi hörs imorrn! Godnatt.

Made in Sweden

Jag har lyckats med lite städning iallafall här. Flyttat bland filmerna! Borden här ser fortfarande skit ut, men det får jag antingen vänta med eller fixa under tiden jag ser på TV. Nu börjar alldeles strax Made in Sweden, TV4:s nya program som handlar om Idol-juryn i deras vardag... Tror det kommer vara skitkul, och väldigt intressant!

Nej, nu ska jag ta plats framför TVn och lägga ifrån mig datorn! Hej.

Lite andrum

Den här veckan är väldigt fullspäckad, det är mycket plugg. Idag har jag dock ingenting till imorgon. Jag ska bara skriva ut lite bilder och ta med till bild-lektionen imorgon. Givetvis har jag saker att göra som ska in så fort som möjligt, men jag orkar verkligen inte... Jag tänker ta hand om det i helgen istället.

Jag planerade förut att åka med A-K ner till Emma som det var tänkt nu till helgen, då SJ hade så billiga resor... Jag valde dock att inte åka, för jag visste att jag skulle ligga till såhär i skolan. Det var ett smart val.

Eftersom jag har tid för annat nu, ska jag fixa lite i rummet... Har städat för några veckor sen, men några ställen hann jag inte med. Borden här är till exempel fulla med skit, så de ska rensas... Sen ska jag flytta filmer och spel, för jag får inte plats... Det börjar bli så många nu!

Lika bra att börja plocka på en gång!

Hemma

Då var man mätt och belåten, och har dessutom kommit hem. På musikalen fick vi se manuset för första gången, det var kul! Till nästa vecka ska vi fundera på roller vi vill spela... Vilken roll ska man välja? Hmm...

Imorgon har vi Matteprov, det är fortfarande enkla saker. Så mycket plugg blir det inte idag. Sist vi hade Matteprov kollade jag igenom allt en gång, och på det provet fick jag MVG.

Vad ska man hitta på nu då? Jag funderar på att photoshopa lite. Börja på en ny header, snart dags att slänga ut julen här. Det får vänta några dagar eller så, och jag ska dessutom lägger ner extra mycket tid på att göra den här nu, så det blir toppen!

Nu rullar musik här, och jag ska se om TVn erbjuder något först.

Sluta tidigare är alltid trevligt.

Jag är hemma, och har varit så i kanske 2 timmar nu. Vi fick sluta efter att närvaron var tagen på Journalistiken. Så nu sitter jag här hemma, men inte så länge till. Om mindre än 1 timme ska jag ta bussen ner till Danderyds Gymnasium. Musikalgruppen börjar idag igen, och så även sånglektionen...

När jag kommer hem ska jag äta middag, och sen försöka plugga lite Matte. Som tur är, så är matte inte jättesvårt och man behöver inte plugga alltför mycket... Nu ska jag nog kolla om man kan få något i magen, vi hörs när jag är hemma igen någon gång!

Nytt schema och karaktärsämne

Vi har precis fått ett mail om vilket vårat nästa karktärsämne blir... Jag kommer läsa Webbprogrammering. Inte direkt taggad på det, men får bita i det sura äpplet och ta det. Jag valde det ju själv, och man kan ju hoppas att jag förstår någonting iallafall. Det ska kanske inte vara alltför svårt, det är ju ändå bara en A-kurs.

Det nya schemat kom idag också, och det är hemskt. Vi förlorar våran sovmorgon på måndagar till 11:50, och kommer istället börja klockan 10. Iochförsig är det rätt lugnt. Tisdagen ser ut som vanligt, sen kommer vi till den hemskaste dagen av dem alla. Onsdagar börjar vi klockan 8, med IDROTT! Det betyder att jag måste gå hemifrån senast klockan 7, fast en fördel är att man inte behöver duscha på morgonen. Det roliga med idrottslektionen är att vi kommer ha den på SATS. Det kan bli kul.

Torsdagar börjar vi klockan 9, också med idrott. Den funkar den med, men ändå jobbigt att börja med idrott... Idrott är ett nytt ämne vi börjar med nästa vecka, och vi börjar även med Arbetssätt och Lärande som jag inte har någon aning om vad det är... Den lektionen ligger på fredagar, och då börjar vi bara 5 minuter tidigare än nu. Slutar tidigare dessutom.

Som sagt, jag gillar inte det nya schemat, och framförallt inte onsdagar!


Guldbaggegalan

Ja, nu börjar klockan rinna iväg och alarmet ringer om typ 7 timmar eller nånting... Därför väntar snart sängen.

Ikväll var det Guldbaggegalan på TV, Sveriges filmpris. Det var en bra gala, med inte alltför mycket humor. Lite lagom. Det jag tänkte på var att det var samma filmer som var nominerade, Låt den rätte komma in, Arn - Riket vid vägens slut och Maria Larsson *nånting*.. Okej, några fler var det. Men bara samma filmer... Det roligaste måste väl ändå ha varit Johan Glans och Björn Gustavssons Abba-medley, det var sjuuuukt roligt!

Som tidigare sagt, jag hämtade Theo idag och vi gick hem hit. Här blev det middag, och sen åkte alla utom mamma iväg till Sollentuna och handlade lite.

Märkte nu, att jag hade fått mail ifrån rektorn. Lektionen idag var tydligen inte inställd som jag hade uppfattat det, utan vi hade rektorn som vikarie. Jaja, det är sånt som händer...

Nu ska jag sova så jag vaknar pigg och glad! Godnatt.

Ut igen..

Då har man bloggat färdigt på Schlagerzoot. De nya reglerna har fått sig en förklaring och jag hoppas att folk ska förstå vad jag menar...

Jag hämtade min kamera förut, och den är nu färdigladdad! Jag undrar när jag kommer använda den första gången... Iallafall, när vi var uppe i centrum så gick vi och sa hej till syster min. Då fick jag frågan om jag ville hämta Theo, nu när jag ändå var ledig. Det är klart man vill det, så jag ska alldeles snart bege mig hemifrån.

Först ska jag bara äta! Vi hörs något senare...

Då var man ledig idag då.

Jaha, Journalistiken är inställd idag. Det betyder att jag är ledig idag! Skönt faktiskt, och jag ska försöka göra något vettigt utav situationen. Inte bara lata mig... Först ska jag med Mamma till centrum, för min videokamera har kommit idag :D :D

När jag kommer hem ska jag blogga på Schlagerzoot, de nya reglerna måste förtydligas så man förstår dem. Det ska jag försöka med.

Nu ska ajg gå och fixa håret, sen ska vi gå till Centrum. Hej!

Uppsats färdigställd.

Det blev inte som jag hade hoppats, jag blev klar med uppsatsen först för en stund sen. Men det hade jag nästan räknat med ändå. Jag blev verkligen inte nöjd med den, men jag hade inte kunnat göra den bättre innan deadlinen så därför lämnade jag in den redan nu.

Nu ska jag välja att se någon film.. De på TV har redan börjat för längesen, så därför får de bli en på DVD. Man kanske skulle se Mamma Mia? Den är ju värd att se så...

Någonting blir det iallafall, sen ska jag sova. Godnatt!

God eftermiddag!

Klockan tickar iväg, och snart är det kväll. Jag har väl varit uppe i 3 timmar och lite till, men har inte hunnit med mycket. Har mest kollat på TV, Alpint och lite sånt... Nu hade jag dock tänkt försöka börja på min uppsats, men hur det går vet jag inte..

Ikväll hoppas jag att jag slipper sitta med uppsatsen, och kan se någon film eller liknande. Nu måste jag börja!

Slut på dagen...

I Körslaget så åkte Team Nanne ut... Att just Nanne åkte ut var ganska oväntat, men ändå inte. För det var och är bara stora namn kvar så vem som helst kan åka.

Under dagen idag har jag även fixat lite med kategorierna på bloggen och börjat omkategorisera inläggen, men det är en del inlägg så det tar tid... Så det projektet får jag fortsätta med senare någon dag. Nu orkar jag inte heller.

Imorgon står som sagt plugg på schemat, ska skriva en uppsats på Engelska. Man fick välja att skriva om vad man ville, och ja. Det var ett väldigt svårt val. Melodifestivalen såklart, men vad jag ska skriva vet jag inte än. För jag har inte börjat, men som tur är så ska den bara vara på 1 sida om jag minns rätt.

Sen när jag är klar med den får vi se vad som händer. Antingen så fortsätter jag med annat plugg, eller så gör jag roligare saker. Det märker vi... Nu ska jag iallafall snart krypa ner i sängen, se om det finns något intressant på TV. Godnatt.

Körslaget

Fjärde programmet av Körslaget är nu påväg mot sitt slut, alla körer har sjungit klart och det blev nu reklampaus. Jag tror nog faktiskt att körerna iår är av högra klass en de förra året. Det känns så. Jag tror faktiskt att i dagens program gillade jag Eriks kör bäst! Han hade ett snyggt arrangemang, och låten är bra. Sen var det kul att Danny och Mattias hoppade in och körde lite.

Efter Eriks kör kände jag mest för Hannas kör, hon har en riktigt stark röst den där Hanna Hedlund! Vem som åker ut får vi veta alldeles strax...

Idag var jag iväg till Täby Centrum med familjen och moster. Vi kollade runt lite, jag köpte Gelwax till håret och sen fikade vi också. Sen åkade vi hem och det har varit segt idag, har varit trött som bara den...

Inget plugg idag, så det får bli imorgon istället. Det måste bli imorgon!!!

Det börjar bra, nästan intressant...

Vad ska jag börja med, det roliga eller det tråkiga? Med andra ord, vilken del av dagen blir det... Kanske börjar med det roliga.

Det roliga är Wallander. Idag var jag och Amanda från klassen och såg den nya filmen, Wallander - Hämnden. Den var oerhört bra, verkligen sevärd. Fast visst kändes det konstigt att Johanna Sällström inte var med, det är en stor förlust för teaterSverige.

Till det tråkiga... Som kanske inte många tycker är tråkigt, men jag och några till. Fast å andra sidan är det kul för personen i fråga. Vad jag pratar om? Jo det är såhär, att en av mina stora favoriter Dea Norberg ska flytta till Las Vegas i några år. Hon åker i juni för att först repa i 8 månader. När repen är klara är det 900 shower som gäller under loppet av 2 år.. Showen hon ska göra är en Elvis-show. Det är väldigt stort, och självklart är vi glada för hennes skull.

Men jag kan ändå inte låta bli att bli lite ledsen, hon ska vara borta i nästan 3 år. Det är alldeles för lång tid för att vi ska klara oss utan henne. Det blir deprimerande typ!



Hur ska vi klara oss så länge?

Februari snart?

Just nu känns det som att det är 100 år kvar tills februari kommer. Flera veckor i januari kvar och det består bara av massa plugg. Inte många ljusa punkter i januari, det är väldigt tomt på signeringar och spelningar med. Det gör att man iallafall kan fokusera mer på skolan, men det vill jag inte!

Jag tycker det kan bli februari typ NU! Då börjar det hela, det som vi gått och väntat på så länge.


I miss them!!

Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

Första dagen tillbaks i skolan...

... var som väntat dötrist. Fast den hade kunnat varit värre. Matten var allmänt tråkig där vi hade diagnos. Fast den gick ju bra, så jag kan väl det mesta... Hoppas jag. Sen var det lunch med Pannkakor. Sen Estetisk Verksamhet där vi gjorde klart våra "altaren". Man ska göra något som representerar en själv, både nu och hur man kanske vill att framtiden ska se ut. Fast jag är inte helt klart, ska klistra på lite bilder innan nästa lektion. Så det måste jag komma ihåg, vilka ska man välja?!

Till helgen borde jag försöka på att plugga. Göra klart det jag inte är klar med... Sånt som skulle ha varit inlämnat i höstas, som jag itne gjorde. Det ska jag försöka med, men lyckas tror jag inte jag kommer göra.

Nu ska jag här hämtas Pepparkakor i vardagsrummet, sen se vad TVn erbjuder ikväll. Tjo

Imorgon börjar skolan...

... och jag är taggad, men ändå jävligt otaggad. Det kommer bli kul att komma tillbaka och få träffa klassen och så, och även få in den vardagliga rytmen man helt tappar när man har lov. Det jag inte känner för är själva pluggandet, sakerna som ska lämnas in. Det var några saker som skulle lämnats in innan lovet som jag inte gjorde, som en läslogg varje vecka om boken Hantering av odöda. Jag har knappt börjat på boken, så jag vet inte hur det kommer gå... Två artiklar till journalistiken ska in senast tisdag, och jag orkar inte med dem just nu.

Så jag är väldigt delad när det gäller skolstarten imorgon.

Grammisen dåra, det var kul. Peter Settman är ju så rolig, sen de där inslagen med sketcherna de hade. De var rooooliga. Fast de måste lära sig att man inte får döda oss bara sådär. Kocksgatan och Åsögatan! Det är inte bra, framförallt när man saknar människorna lite för mycket.

Nu funderar jag på att krypa ner i sängen och se lite på TV, varva ner och sedan sova. Kommer vara jättetrött imorgon, då dygnsrytmen inte är som den varit...

Dumma internet...

Under hela kvällen igår nästan kom jag inte ut på internet, och kom jag ut var det bara för några sekunder. Därav att det inte blev någon blogg igår. Nu har vi löst problemet, och det var för att Emelie satt med sin dator i vardagsrummet så det störde ut Routern så signalen försämrades hit in. Nu fick hon flytta ut till köket och jag kan surfa igen!

Igår fick vi besök av min syster med sambo och systerson, och även av min kusin med två av sina barn. Det var trevligt, vi fikade och pratade typ. Sen kom det dessutom mera snö.

Idag var det fika med några klasskompisar inne i stan. Vi möttes vid tunnelbanan Rådmansgatan och gick till Espresso House där vi tänkte fika, men så var det så mycket folk där så vi ändrade planerna och gick över till Wayne's Coffee istället. För mig blev det inget mer än en Fanta, då de inte kunde garantera att det inte fanns Mandel eller Nötter i fikabrödet... Sen gick vi en stund på stan och kollade runt lite!

Hemma igen vid 4. En halvtimme senare åkte jag till frisören och klippte mig, skönt att bli av med långt hår. Eller ja, inte så långt egentligen. Men långt så det börjar locka sig, det är irreterande!

Om 15 minuter är det dags för Grammisgalan, något som måste ses.

Film-lovet

Nu har första dagen på ny vecka inletts! Veckan då lovet slutar och det är dags att åka till skolan varje dag. Jag tycker dock delar av det kan bli kul... Fast vissa saker kan jag gärna skippa också. Som Svenskauppgifterna jag inte har lämnat in, inte läst ut boken heller... Journalistiken har jag två uppgifter kvar på, och det känner jag just nu inte för att göra heller men måste för att få MVG.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, som resterande lovet... Några filmer har det blivit, och igår fortsatte jag kvällen med filmen Vänner för livet. Jag såg inte klart hela, då jag råkade somna... Men det jag såg var riktigt bra, och jag borde nog se klart den snart. Fast inte idag!

Jag såg på 13 snart 30 som slutade nyss och den var bra, men nu vill jag se ytterligare en film... Vet inte vilken?! Någon som har en bra idé?


Godnatt.

Nu har jag hunnit med några filmer iallafall. När jag slog på TVn visade TV4+ Lilla Jönssonligan och Stjärncupen. Självklart var jag tvungen att se den, eftersom Nathalie är med och dansar. Sen när den var slut började de visa Meangirls och jag tänkte att jag skulle se den, för jag har hört så många prata om den. När den var slut var det bara skit på TV, typ inga filmer...

Då startade jag en DVD-film istället. Winning London med tvillingsystrarna Olsen. Nu är även den slut och jag ska sätta igång nästa film, vilken det nu blir.. Får springa ut i vardagsrummet och kolla vad vi har för utbud där. Sen ska jag nog försöka sova, godnatt!

Snart är det skola..

Oj, det här lovet har rusat fram. Om några dagar börjar skolan igen! Fast än är det fortfarande några dagar kvar. Jag börjar först på torsdag, så tills dess ska man nog kunna göra någon nytta.

Jag tänkte iallafall städa lite i mitt rum idag åtminstone, sen ska jag se film också. Vad för film vet jag dock inte än, det beror på vad de visar för några på TV...

Lördag

Oj, här har man missat att skriva på nu ungefär två dagar. Men jag har inte riktigt kännt för det...

Idag åkte Carro hem, och vi har haft det kul! Igår var jag, Carro och Emelie till Vällingby för att se Idol. Mycket folk, trängsel, folk som inte tar hänsyn till andra och dåligt ljud. Det är ungefär så man kan sammanfatta det.. Jag förstår mig verkligen inte på hur folk tänker. Självklart, eftersom det var Idol, så blev Gallerian vi var i fullproppad. Detta ledde till att det var väldigt svårt att komma fram, och då tappar folk vettet. De maler fram och bryr sig inte om alla små barn som är där. Till exempel var det en familj som gick därifrån bara för att folk bara brydde sig om sig själva.

Det var även en till familj typ med två barn, som var där och inte såg de något och inte hade de klarat av att stå på golvet heller. De fick stå uppe på en bänk eller vad det var, bakom oss. När Idol var slut gick vi därifrån och åkte hem.

Idag har det inte hänt mycket mer än att Caroo åkte hem, vi var iväg med hela familjen till Arninge med. Dock hittade jag inte det jag skulle där.. 

Nu ska jag se på film, sen sova! Godnatt.


Missa inte Årskrönikan här nedanför

Årskrönika 2008

Året 2008. Ett år som har gett så många nya minnen, och många fler vänner. Ett år som det har hänt mer i mitt liv än någonsin annars, mer pengar har lagts ut på resor och konserter och mindre tid har spenderats hemma.

Det har varit ett helt fantastiskt år, har hittat många nya vänner och flera nya favoriter. Sommaren är något som alltid kommer finnas kvar. Något som aldrig kommer glömmas bort är Göteborgsresan, det är ett minne för livet! Det ska göras om iår.

Nathalie Rosenberg och Annamia Fast är två personer som jag fastnat för iår. Deras personligheter är så vänliga. Kontakten vi har fått med dem är helt fantastisk, att man på så kort tid kan få en så bra kontakt. Det är sjukt! Och när vi ändå pratar kontakter, jag och Carro inser varje vecka vi är iväg på något hur bra kontakt med folk vi har. Man börjar känna mycket folk inom branschen nu, vilket kan vara bra vid ett senare tillfälle.

Här är en lista över allt jag har gjort:

Januari
Grammisgalan
Marie Picasso i Valbo
Jeopardy
Rockbjörnen
Schlagerfestivalen på riktigt



Februari
Schlagerfestivalen på riktigt
Kockduellen
Linda Bengtzing i Täby Centrum
Nyhetsmorgon


Mars
Aftonbladets Schlagerturné på centralen
Melodifestivalsfinal-vecka, Globen City
Marie Picasso i Stinsen
Linda Bengtzing på Ica Maxi, Solna
Körslaget
Schlagerkryssning



April
Schlagerkryssning x2
Körslaget x3
Casting till en ungdomsserie
Sanna Nielsen i Täby Centrum
Sanna Nielsen på Åhlens City
Linda Bengtzing i Södertälje, Kringlan


Maj
Körslaget
Rix FM Festival i Stockholm
Musikal, Djungelboken
Linda Bengtzing på Peugeot i Nacka
Vårkonsert i skolan
Hamlet på Dramaten
Caracola i Åkersberga Centrum
Sommarkrysset med Linda Bengtzing
Avslutningsbal
Caracola i Sundbybergs Centrum



Juni
Charlotte Perrelli i Kungsträdgården
Caracola i Uppsala
Linda Bengtzing på Gröna Lund
Sanna Nielsen i Lidingö Centrum
Caracola och Annamia på Skansen
Linda Bengtzing på EM-festen, Kungsträdgården
Skolavslutning
Annamia Fast i Hötorgscity
Childhood-dagen på Gröna Lund, med Caracola
Sommarjobb på dagis
Amy Diamond på EM-festen, Kungsträdgården
Sommarkrysset med Sonja Aldén, Marie Picasso och Velvet (Nathalie Rosenberg på dans, Dea Norberg i publiken)
Barnens Allsång med Marie Picasso


Juli
Sommarjobb
Sommarkrysset med Patrik Isaksson och September (Nathalie Rosenberg på dans)
Barnens Allsång med Marie Picasso x2
Träff med Sara och Mika
Allsång på Skansen med Maria Haukaas Storeng
Sommarkrysset med Alcazar och Dea Norberg på kör
Sommarkrysset med Kicki Danielsson och Dea Norberg på kör
TV-inspelning, Ramp
Annamia Fast vid Stadion, på DN-galan
Caracola i Gävle på Sommarkväll
Sommarkrysset med EMD och Dea Norberg på kör
Östersund, Storsjöyran


Augusti
Östersund, Storsjöyran
Go08 i Kungsträdgården med Sarah Dawn Finer och Patrik Isaksson
Sommarkrysset med Sanna Nielsen
Göteborg i fyra dagar:
 - Lotta på Liseberg, Linda Bengtzing som gäst
 - Arrival med Jenny Gustavsson
 - Rix FM Festival med Sonja Aldén och Linda Bengtzing
 - Slapp på centralen innan hemresa
Annamia Fast i Hötorgscity
Diggiloo med Linda Bengtzing, Ulriksdals slott
Annamia Fast i Hötorgscity
Barnens Allsång med Caracola och Marie Picasso
Singing Bee, spontan inspelning av pilotprogrammet med Nathalie Rosenberg
Gymnasiet började
Singing Bee-inspelning med Nathalie Rosenberg
Sonja Aldén utanför TV-huset, efter Olssons Studio
Sommarkrysset med Nanne Grönvall och Sara Borch på kör (Jessica Andersson i publiken)
Singing Bee-inspelning med Nathalie Rosenberg
Fotografering med Nathalie Rosenberg för Magazine Fitness
Annamia Fast i Sundbybergs Centrum
Anorah på NRJ in the Park, Kungsträdgården
Annamia Fast på Tjejmilen, Gärdet


September 
Annamia Fast på Stockholm Halvmaraton, Kungsträdgården
Sommarkrysset med Charlotte Perrelli
Date med Jessica Marberger
Sanna Nielsen på M.A.D (Music Against Drugs) i Kungsträdgården
Så ska det låta med Jessica Andersson och Marie Picasso
Nathalie Rosenberg, träff utanför Tyrol
Så ska det låta med Shirley Clamp och Sara Löfgren
Barnens Ö med skolan, övernattning 1 natt
Sommarkrysset, säsongsavslutning
Genomdrag av Christer Sjögrens Jubileumsshow med Nathalie Rosenberg och Jessica Andersson
Så ska det låta med Sanna Nielsen
Nathalie Rosenberg och Jessica Andersson, träff utanför Tyrol
Cam Tyler (Camilla Håkansson) på Riddar Jakob
Annamia Fast i Näsby Park Centrum
Premiär för Hogh School Musical 3, Hötorget. Zac Efron och Vanessa Hudgens var där


Oktober
Christer Sjögrens jubileumsshow med Nathalie Rosenberg och Jessica Andersson
Sonja Aldén i Täby Centrum
Studiebesök på TV-huset, samtidigt som första låtskrivarmötet inför Melodifestivalen var
Övernattning utanför Globen, för biljetter till Melodifestivalen
Träff med Dea Norberg utanför Radiohuset
Sonja Aldén i Huddinge Centrum
Sonja Aldén på Media Markt i Barkaby och Nacka Forum
Träff med Sara och Bonnie


November
Annamia Fast på Centralen med Skoda x3
Biopremiär av High School Musical 3 - Singalong
Uppträdande i Mörby Centrum
Christer Sjögrens Jubileumsshow på Tyrol med Nathalie Rosenberg och Jessica Andersson
Alcazar på Sats i Haninge
Födelsedagskalas hos Bonnies lillasyster
Träff med Tobbe Ek, Centralen
Presskonferens för Melodifestivalen
Genrep Stjärnklart med Jessica Marberger
Träff med Jessica Marberger, Konserthuset
Annamia Fast i Södertälje, Kringlan


December
Charlotte Perrelli, Jill Johnson och Annamia Fast i Nacka Forum
Luciatåg
Idolfinalskväll hos Olivia
Tre S i Täby Centrum
Tre S i Arlandastad
Tre S i Haninge Centrum
Nyårsfirande på Skansen med Sanna Nielsen


Ja, där har ni mitt 2008. Allt jag har gjort. Kan tänkas att jag har glömt något, men det är det mesta iallfall.

Ser jag hela den här listan inser jag hur sjukt mycket det faktiskt är. Vad jag har varit med om, det är så många otroliga minnen som alltid kommer finnas kvar. Som Annamia en gång beskrev det: Vi har sådant hektiskt schema

När jag trodde att 2007 var oslagbart hade jag inte många planer på 2008. Nu i efterhand inser man hur lite man faktiskt gjorde 2007, bara en bråkdel av 2008. Det här året har slagit 2007 med hästlängder och jag välkommnar med spänning år 2009 som jag hoppas och faktiskt tror kommer slå 2008!

Välkommen till 2009!

Oj, nu är klockan mycket... Vi var igår på Tolvslaget på Skansen och hade det trevligt. Fast kallt var det. Stå utomhus från halv 4 till halv 1 är inte så varmt när det är flera minusgrader. Givivetvis stod vi inte utomhus hela tiden, men nästintill. Var inne och värme oss max 1,5 timme.

Sanna tyckte inte vi var kloka, bara för att vi utsatte oss för kylan för att få se henne repa. Blev inte alltför mycket till träff, bara ett hej och kram när hon kom, samt lite prat från scen. Det roligaste måsta ha varit: "Men du kan ju sjunga utan mikrofon" " Ja, visst EEEEMPTY ROOOOOM! Ehm, nää..."

Hon sjöng den fantastiska akustiska versionen av Empty Room och sen även Happy New Year som var helt fantastiskt. Jag blev lite besviken på Skansen, för att de inte skjöt några raketer... Men vi såg ju stora delar av Stockholm ändå som skjöt. Sen var det slut, vi försökte få tag på Sanna men det gick inte.. Så vi åkte hem istället, kollade lite saker på datorn sen väntade sängen.

Nu ska jag nog ta mig upp och klä på mig.. Vi har inte ätit frukost än, men så är det när man är trötta. Senare idag ska det komma en årskrönika.

Till sist vill jag bara passa på att välkomna er till ett nytt år, 2009!

RSS 2.0