31 mars

Det blev en snabb visit på Kulturhuset och fotoutställningen... Vi fick gå när vi kollat på bilderna och valt en att göra en analys på. Det var enkelt, en av fotograferna hade sjukt tråkiga bilder så där var det inte så svårt att tacka nej till alla... Valde min bild iallafall och sen gick jag, Maln och Amanda till Espresso House för att köpa fika. Där fick jag problem, de kunde inte läsa mitt kort... Min magnetremsa börjar försvinna, och nu går den inte att läsa längre. Men jag gick till en bankomat och hämtade ut, där funkade kortet...

Satte oss i solen, det var varmt och skönt. Sen kollade vi runt i några affärer. Hemma vid halv 4 ungefär, vid 4 tog jag mig ner till musikalen. Jag gick ner, det var skönt! Vi kom ännu längre i manuset, sen efter hade jag sånglektion och slutade kvart över 7. Då regnade det ute!!! Pappa fick komma och hämta mig.

Åt middag när jag kom hem och har sedan dess bara suttit här... Blängt TV samtidigt. Mitt liv är sååå händelserikt :)

Mars månad är nu slut, och vi tågar in i April... Spännande. Det är nog en del som händer! Men saknar Glada Gänget <3

Med det säger jag godnatt, imorgon börjar jag 8:55...

Woho, nu är jag påväg in till stan

MMS

Woho, nu är jag påväg in till stan. Jag gillar reklamen i tunnelbanan. Någon som vill köpa den skivan till mig? :) Solen skiner ute, det är varmt och jag bara älskar det! Våren är här!


Klockan tickar framåt...

Ja, idag har det hänt en del...

Sovmorgon imorse till 11:50, men jag var i skolan redan vid halv 10. Hade tänkt lägga in band med hjälp av skolans utrustning, då jag än så länge inte har någon själv. När jag kommer dit är det mesta låst, och hittar ingen lärare. Så jag fick gilla läget och gick o satte mig vid en annan dator och kollade runt lite på nätet. Tillslut kom det en lärare så jag kunde börja lägga över ett band. Ett band var det enda jag hann med innan vi började!

Foto A, första lektionen. Inte så mycket hände, bara gick igenom om vad kursen skulle innehålla och det där gamla vanliga tramset. Vi slutade 15:20 och då begav jag mig till Hötorget. Där köpte jag 8 blombuketter för 50:-/styck. Blommorna var till föreningen Lärkängen som hade sitt årsmöte idag! Middag när jag kom, sen gick jag, mamma o pappa ner till Lärkängens lokal.

Vid 19 började mötet. För er som inte har koll så är det jag som gör deras hemsida. Jag tycker det är kul, samtidigt som jag tycker synd om vissa personer... Helt ny styrelse med vissa knäppgökar, vissa latmaskar som gick med för att få föerningen att överleva men kunde själv inte ta på sig någonting. Sen finns det de enda 2 som satt kvar i styerlsen, dem tycker jag synd om för de kommer få ett rent helvete!! Ja, det är så svårt att skriva ner allting, det är så mycket! Men vi har skrattat en del här hemma också åt vad vissa personer sa... Haha

Ja, kom hem vid 9, och jag har faktiskt inte hunnit med speciellt mycket sen dess. Nu är jag här och skriver lite snabbt. Börjar bli väldigt trött, men vill inte sova riktigt än... Ska nog se Mamma Mia tror jag, det var ett tag sen nu.

Imorgon är det även då sovmorgon, har ingen engelska på grund av redovisningar (jag har min på torsdag). På Foto A ska vi dessutom till Kulturhuset på någon utställning bara, och för att slippa åka till skolan (det är en stor omväg), så åker jag direkt in till Kulturhuset. Så jag börjar inte förrän kvart i 1 imorgon. Sköööööönt.

Men vi säger godnatt här nu :)

Vi tågar in mot slutspurten

Inlägget om gårdagen tog tid att skriva, hann inte speciellt långt då jag fastnade framför TV:n. Men jag har börjat, och jag får fortsätta imorgon!

Imorgon går vi in i Period 4 i skolan, sista perioden, sista schemat, sista karaktärsämnet, slutspurten, för 1:an. Vårat schema är mycket bättre än det vi har haft i period 3. Vi börjar imorgon klockan 11:50, som vi hade första perioden. Nytt karaktärsämne imorgon med, den här gången blir det Foto A. Hoppas att det blir kul...

Nu ska jag sova, jag ska tidigare till skolan imorgon för att lägga in ytterligare filmer. Det är ett måste, Mika vill ha sina band. Efter skolan ska jag till Hötorget för att köpa massa blommor. Full rulle med andra ord!

Ja, godnatt.

Helgen är över...

Nu är helgen över... Igår orkade jag inte blogga när jag kom hem från Earth Hour Show, och idag har jag knappt hunnit med det. Men nu är jag här vid datorn och hinner med att blogga. Vill med detta inlägg bara säga att jag lever, och att ni snart får ett inlägg igen om gårdagen.

Signering med Måns.

Efter skolan idag så åkte jag in till stan med Olivia för att fördriva tiden. Klockan var ju bara strax efter 2, och Måns signering började inte förrän 17. Vi hamnade tillslut på Burger King där vi satt ett tag, ungefär 1½ timme typ.

Vid kvart i 5 gick vi bort till Åhlens City och ställde oss i kön, det var redan en hel del folk. Måns kom någon minut över 5 (Artister har en tendens att alltid vara sena, oftast bara någon minut, men det är alltid.). Olivia stack efter en stund. För mig tog det 35 minuter att komma fram, köpte skivan och väntade på min tur. Gick fram och sa hej och han frågade hur läget var och sådär. Tyckte det var kul att se mig, sen signerade han mi skiva. Han kom ihåg mitt namn, vilket gjorde mig väldigt chockad.

Enda gången jag sagt det var på Centralen, onsdagen före Melodifestivalsfinalen då han var där och signerade. Han visste dock inte om det stavades med bara K eller med något annat, men sen kom han på det med. Ja, tog kort på honom (man fick typ inte ta tillsammans med honom... Åhlens Citys signeringar är konstiga på alla sätt o vis), sen sa vi hej då och ses snart igen!



Nu är det dags att ta sig till sängen. Ska se film tror jag, sen sova. Men vi hörs imorgon, då är det Earth Hour Show som gäller för min del. Godnatt


Då vann Magnus då...

Jag gillar det inte. Jag förstår inte, han var ju inte alls lika bra som Laila var. Men ja, svenska folket är ju kända för att inte kunna rösta rätt :)

HEJA LAILA!!!

Måste bara flika in snabbt och säga HEJA LAILA!! Rösta järnet på henne nu så hon tar hem vinsten!

Ville bara säga det.

En dag kvar...

... Sen är det helg! och nu väntar sängen. Imorgon är det skola, sen på signering med Måns Zelmerlöw. Sen är jag hemma och kan blogga!

Slutar vid 2, signeringen är 5. Jag borde hinna hem och häma kameran va?

Godnatt.

Solen skiner på marken

Solen lyser starkt i Sverige just nu, något som verkligen uppskattas. Ett tecken på att våren är påväg. Solen skiner verkligen varmt, man blir varm i hela kroppen och får en härlig känsla. Man blir helt enkelt glad.

Så idag har jag gått runt med ett leende på läpparna. Framförallt efter skolan, de bitarna då jag såg sol. När man åker tunnelbana är det svårt att se solen. Men påväg från tunnelbanan hem njöt jag verkligen, det var hur skönt som helst att gå.

Ja, jag gillar sol och vår. Då är det ju snart sommar dessutom! Vintern är bara konstig numera... Kommer först i Januari-Februari. Då det ska börja bli vår. Så nu är jag oerhört glad över att våren é här.

Det var bara det jag ville säga!

Dags att gästa sängen...

Då var det dags att göra sig klar för sängen. Imorgon börjar jag klockan 9, med sista praktiska gympalektionen för det här läsåret. Sen rullar dagen på med Matte och Samhällskunskap där vi skulle ha den där redovisningen, men det kommer ju inte gå nu som ni förstår...

Aja, vi hörs imorgon. Godnatt.

"Ett kycklinglår, åh så goooooooooott"

Hittade sketchen med Shirley Clamp från Melodifestivals-finalen. Så jääääääävla kul!!!!


Gillar inte teknikstrul...

Det gick inge bra att klippa ihop filmen till Zoot.. Teknikstrul satte stopp för klippandet och jag ville gärna spränga mitt Movie Maker!! Det gick inte att trycka på Play-knappen, så man såg inte vad man klippte, inte hur filmen såg ut eller någonting... I went crazy.

Så ja, nu kunde jag inte klippa film. Vilket behövdes!! Dessutom skulle jag klippa ytterligare en film, fast till skolan. Presentation imorgon och vi skulle köra ett bildspel med musik och allt, men nu går inte det... Fan säger jag bara!

Jaja, nu ska jag nog se lite på TV.. Vi hörs när jag ska sova...

Snaaaaaart sommarlov!!!

Halva skolveckan är nu avklarad, halva sista veckan i period 3. Bara 9 veckor kvar sen innan skolavslutningen! Det är snart sommarlov!!! Det går fort, snart är hela 1:an avklarad... Förstår ni hur skönt det är eller?! Vi fick dessutom schemat för period 4 idag, mycket bättre blir det. Vi har äntligen fått tillbaka våran underbara sovmorgon på måndagar till 11:50, så det är otroligt skönt!!!

Ikväll ska jag försöka klippa mer film, om mitt MovieMaker vill funka. Jag har inte hunnit sen i söndags då jag försökte, så då har det legat på is... Dags att få ut filmerna va?!

Well, nu är det mat. Våfflor, eftersom det är våffeldagen!

Turnén fortsätter...

Dagen är slut och jag borde ha sovit för länge sen, men sånt är livet när man har fullt upp.

Skola, sen musikalrep. Vi började från början i manuset igen. När det var slut var det bara att kasta sig ut, pappa hämtade mig och skjutsade mig till Mörby Centrum. Tunnelbanan till Karlaplan, svängde in och köpte Pommes FritesDonken, vidare till TV-huset. Där slog jag mig ner och väntade...

Satt där i lite mer än 1 timme innan inspelningen av Babben & Co var slut. Strax därefter, väldigt snabbt, kom Dea upp och jag gick fram och pratade med henne. Hon var jätteglad över att se mig!! Pratade lite snabbt med henne, innan killen som stod bredvid och stressade på, typ drog med sig henne ut till taxin som väntade..

Måns och Helene (hans manager) kom strax därefter så pratade lite med dom, Helene tyckte jag skulle ta kort med Måns så då gjorde jag det. Sen frågade de om jag kom till Åhlens City på fredag, då han signerar där då.. Hade inga planer på det, men nu bestämde de båda att jag skulle komma. Haha

Alcazar kom och var bäst, som de alltid är. Tog kort på och med dom, sen pratade jag lite snabbt om att de skulle giga i Nacka Strand och varit där och repat under dagen.. Sen sa jag hej då! Pappa var inne i stan, så han svängde förbi TV-huset och plockade upp mig.

Har inte hunnit med så mycket mer, bloggade på Zoot.. Sen nu ska jag då sova, vi hörs imorrn! Godnatt.



Turné...

Ytterligare en dag har passerat i mitt liv. Turnén har fortsatt idag. Ja, turnén skriver jag för det är nästan så det är. Det var väl Annamia som kom upp med det, att vi också är ute på turné så som vi flänger runt hela tiden på allt. Allt gör man för att det är kul, man lever bara livet en gång!

Vi hade idag Engelska, där jag fick visa min film. Våran lärare sa att den var bra, och sa det dessutom med ett leénde på läpparna. Då måste det varit bra, då hon är lite sur av sig.. Haha
Webbprogrammering där vi fixade det sista med våra hemsidor. Inte för att det var mycket att fixa då jag var helt klar med allt men... Slutade vid halv 2, jag åkte hemåt.

Sen kom jag på den briljanta idén. Igår köpte jag en påse med Juleskum till Annamia, för hon älskar dem. Jag kunde liksom inte låta bli när jag hittade dem. Idag kom hon med Birka Paradise, då hon varit och kört finalen av Schlagerstjärnan på båten, så jag passade på att möta henne där och ge henne godiset. Behöver jag säga att hon blev glad? Sen skulle jag hälsa till alla, så ni i glada gänget: Annamia hälsade!!

Vidare för att hälsa på Olivia igen, hon fick åka hem idag. Kul! Sen hem för middag och efter det har jag suttit här... Jag borde ha gjort någon nytta, men orken har inte funnits... Kände för att bara slappa. Nu ska jag dock sova, vi hörs imorgon.

Godnatt.


Söndagkväll...

Dags att sova igen, jag borde verkligen sova redan nu... Men ja, får ta liiite sovmorgon imorgon. Det hinner jag! Jag önskar att dygnet hade fler timmar.

Idag var jag till Heron City. Shirley Clamp och Lili & Susie var där och uppträdde (även EMD, Markoolio, Star pilots och Kevin Borg, men då var inte jag kvar). Shirley var lika trevlig som vanligt. Hon bjöd dessutom på en "ny" låt. A miracle, vilket är Att älska dig på engelska. Den har vi hört länge, fast i Sonjas tappning. Sonja sjöng nämligen in demon.

Efter Lili & Susie uppträtt så begav jag mig därifrån för att möta några klasskompisar vid Slussen. Vi åkte och hälsade på Olivia. Var kvar där till strax efter halv 5. Sen dess har jag hunnit äta och suttit här vid datorn. Försökte fixa ihop ännu ett videoklipp men min dator vill inte, det är jobbigt!!!

Aja, nu ska jag sova... Godnatt!


Shirley tyckte vi passade bra ihop typ?! haha

Sovtime...

Klockan är mycket, dags att sova...

Var på bio idag med min moster och mitt kusinbarn, vi såg BOLT. Den var väl helt okej, knappast den bästa Disney-filmen som gjorts men funkade. Vi såg den i 3D också så lite bättre blev den iom effekterna. Sen åkte vi hem till moster, där hjälpte jag henne lite med både dator och mobil och sen åt vi middag. Stannade tills Babben & Co var slut.

Babben & Co var faktiskt inte lika kul iår, för de hade ändrat en del. Vissa saker blev ju bättre, men vissa saker blev sämre. Jag gillade inte uppdateringen av dekoren, vill ha helt orange som det var förra säsongen.

Sen blev det film, Star Wars episod 3. Den var bra, och nu är det dags att sova här. Heron City står på schemat för morgondagen, Shirley Clamp och Lili&Susie...

Dags att sova, godnatt.

mitt engelska-projekt

Ja, nu ska jag sova... Men för att bjuda Zoot på något mer laddade jag upp mitt engelska-projekt som innehåller uppträdanden, signeringar och några få miljö-bilder. Självklart måste den publiceras här med:



Nu säger jag Godnatt!

Schlagerzoot intervjar Anna Mourou

I lördags träffade vi på Anna Mourou utanför efterfesten. Såklart pratade vi lite med henne och här är resultatet:


I'm still standing for Hope & Glory

Godkväll!

Det är HELG!!!! Äntligen liksom, som jag längtat denna vecka. Det är dock med vemod som jag inser att den här helgen inte alls är lika bra som förra. Melodifestivalen 2009 är slut, finalhelgen kommer inte tillbaka förrän nästa år. Men vi får se det positivt, Eurovision är i maj och det kommer vara mycket uppträdanden med signeringar. Nu närmast är det Shirley Clamp och Lili & Susie i Heron City på söndag.

Idag hade vi då presentation av våra arbeten på Engelskan. Jag kunde dock inte visa upp mitt, på grund av tekniska problem... Videoklippet spelades upp men på projektorn såg man inte bilden i filmen. Så får ta det på måndag istället.
När jag slutade var det raka vägen till bussen och åka hem för att ta mig vidare mot musikalrep, extra insatt. Det var behövligt och vi kom väldigt långt.

Så ska det låta ikväll var ju så bra. Nina är ju bara så grym!!! Nu är det utröstningen i Let's Dance. HEJA LAILA!!!

Imorgon ska jag på bio med min moster och mitt kusinbarn. När Let's Dance är slut nu ska jag sova... Godnatt!

Godmorgon typ...

Jag är fortfarande vaken, det är inte kul... Inte det minsta!! Jag är klar med filmen, men sitter nu och skriver en text om den och försöker bränna ut filmen på en skiva. Det går inge bra, min dator vill inte som jag vill. Det får bli att ha med USB-minnet med filmen på till skolan imorgon...

Nu ska jag bara skriva texten här, sen sova.. Fullspäckad dag imorgon med. Extrarep med musikalen, hemma efter 18 någon gång. Godnatt...

NU är jag hemma!

Ja, nu har jag äntligen kommit hem... Det har varit en lååång dag!

Upp tidigt, idrott som första lektion. När den var slut la jag in det sista bandet av mina, som jag filmade nu i helgen! Sen förde över dom till den externa hårddisken jag hade med mig... Så nu har jag filmerna hemma iallafall. Imorgon blir det till att klippa. Först till skolarbetet sen Zoot, jag kommer ha mycket att göra imorrn! Skulle hjälpa Ulrika installera hennes router med, men vet inte hur det blir med det?!

Efter skolan var det iväg till Vasateatern och TV-inspelning av Talang 2009. Väldigt bra, en salig blandning av talanger. En del bra, en del urusla... Hann inte mer än säga hej till Charlotte Perrelli, för hon var tvungen att springa... Men pratade lite med Kimpa iallafall. Trevligt!

Nu måste jag sova, kanske kan sova 7 timmar inatt iallafall? Vi får väl se...

Sömn finns inte...

Nej, så känns det just nu! Sömnen existerar inte i min värld... Inte veckan efter Melodifestivals-finalen iallafall.

Jag hade skola, sen musikalrep och lite så. Åkte med våran sånglärare till Danderyds Gymnasium för rep med bandet inför konserten i april, det gick väl ganska bra. Ofokuserad dock, så missade lite ställen. Kom efter och sådär, men annars funkade det!

När jag kom hem, vid 8, hade jag tänkt äta middag men var inte så hungrig... Kollade Bilddagboken, där fanns massa nya kommentarer jag som jag kände att jag ville svara på!!! När det var klart blev det Zoot, in där nu och läs de inläggen jag skrivit vettja. Men det är långt ifrån klart, bara torsdagen än så länge. Om jag inte kommer på mer att skriva om då, men finns 3 dagar till att skriva om!!!

Nu måste jag dock sova, magen kurrar nu iallafall. Klockan ringer 06:00, då är det bara att pallra sig upp ur sängen och äta frukost och ta sig till skolan... Imorgon börjar vi med idrott, kuuul. INTE!

Godnatt.

JAG HINNER INTE MED!!!

Jag har suttit hela kvällen och laddat upp bilder på Bilddagboken, och så kom det massa kommentarer... Så jag sitter fortfarande och svarar.. Jag borde sovit för en timme sen typ, jag kommer vara trött imorgon! Men men, that's life!

Blogg om helgen kommer dröja rätt länge, hinner inte fixa det förrän tidigast fredag. Veckan är fullbokad.

Jag ska sova så fort jag kollat bilderna, så vi säger godnatt nu! Godnatt.

Jag älskar mitt liv <3

Vill bara att ni ska veta att jag fullkomligen älskar mitt liv!







Med dessa bilder från alla dagarna säger jag godnatt!

11 - 15 mars 2009 <3

VILKEN HELG!!!!

SHIT VILKEN HELG DET BLEV!! Helt fantastisk! Jag kommer skriva om den, men inte just nu... Måste fixa iordning rummet här och sen blogga på zoot, vi har en del att skriva tror jag!

Vi hörs dock senare ändå, ett godnatt eller så...

Anna är inte normal, men vi gillar

MMS

Anna är inte normal, men vi gillar henne ändå :)


Vi är i globen!!!!!!

MMS

Vi är i globen!!!!!!


When time goes by in a disarray

Jag borde sova nu, eller gått och lagt mig iallafall... Har jag gjort det? Klart inte, eftersom jag skriver det här nu.

Dagen har bestått av skola, programmerande av hemsida och firande av Madeleine i klassen. Efter skolan var det musikalrep och sånglektion...

Nu sitter jag här, kastade ihop ett kort inlägg bara för att. Jag får se hur mycket bloggande framöver. Carro kommer imorgon och sen har vi massa planer för varje dag, tror inte det blir allt för mycket tid vid datorn. Något inlägg ska jag väl dock hinna med. Prioriteringen av bloggandet ligger dessutom, som ni kanske förstår, på Zoot.

Sängen var det ja, godnatt..

People take a bow

Tror ni det blev någon klippning för mig idag då? Neej, för numera måste man tydligen boka tid hos just personen jag vill ska klippa mig. Den andra som jobbar där behöver man inte boka tid hos, men jag vill inte att hon ska klippa mig. För hon kan inte klippa folk! Ser förjävligt ut...

Det blir till att klippa sig på onsdag. Jag har cirkus 2 timmar dötid innan Carro kommer, så då passar jag på! Hittar något inne i stan som verkar vettigt.

Under kvällen har jag inte gjort mycket alls... Bara suttit här vid datorn och glott, som vanligt! Nu ska jag dock sova, börjar 8:45 imorgon med Mediekunskap. Såå, godnatt.


Det kallas minnen <3

Markoolio berättar att det är Värsta Schlagern som är nästa låt. Linda Bengtzing har kört "vilse" och istället hade han Dea.


När han presenterar Dea, Vi:
WOOOOOOOH DEA *KLAPPKLAPPKLAPP* DEA *KLAPPKLAPPKLAPP* DEA *KLAPPKLAPPKLAPP* (Som vi skrikit under hela konserten...)


Marko: Välkommen Dea, hur känns det?

Dea: Det känns bra, tack för stödet!

Marko: Jätteroligt för dig att ha fått en liten fangrupp här, kul. Men du kan väl ställa dig här framme så sätter jag mig här bakom nånstans

Vi: WOOOOOOOOOOOOOOOHHHHH DEA *KLAPPKLAPPKLAPP* DEA *KLAPPKLAPPKLAPP*


Den konserten är minnen som fan! Lärde känna nya människor som blivit väldigt bra vänner <3 Sen var jag på 3 stycken konserter med honom, bara för körens skull. Den där fantastiska kören som är med i Melodifestivalen.


Dea & Jessica - då, nu, föralltid <3

This bomb keeps tick, tick, ticking away

Det är måndag, måndag på den bästa veckan på året. Äntligen är den här!!! Jag kan knappt bärga mig alltså, allting kommer bli så kuuuul.

Jag börjar som sagt 11:50 idag, och har just nu ingenting att göra. Därför passar jag på att blogga lite. Vi har bara Webbprogrammering idag, fortsätta med slutprojektet. Hoppas jag kommer längre än jag gjorde förra veckan, för då kom jag inte långt alls. Iofs hade vi bara en lektion då, men ändå. Jag har nu totalt glömt bort när den ska vara klar, men jag tror att vi har nästa vecka också på oss att jobba. Har vi inte det blir jag stressad as hell....

Klippa mig i eftermiddag när jag kommer hem från skolan, mitt hår är för långt... Sen har man gärna ny och fräsch frisyr till på lördag. Så det är min dag idag! Hur ska jag hinna med allt den här veckan? Det är ett stort mysterium faktiskt... Men vi klarar allt, bara man vill och SL funkar så kommer allt lösa sig utmärkt den här veckan!

Vi hörs ikväll. Godmorgon.

Nu vare Beck

Nu är det dags för Beck på TV4. Efter det ska jag nog sova. Har iallafall sovmorgon till 11:50 imorgon, vilket är oerhört skönt!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, var upp till centrum med mamma och syster en sväng. Bränt ner lite bilder på skivor också, men det lär behövas en del skivor. Bara juni behövdes det 1 skiva till, april o maj på en... Så får köpa hem några stycken lite senare.

Imorgon börjar veckan, THE VECKA. Just nu ser den lite annorlunda ut än planerat, men vi ska ha skoj ändå!!! Inte mycket tid över för att göra andra saker, imorgon är ända dagen. Men då behöver jag klippa mig...

Nu börjar filmen här igen, så godnatt.


Sanna Nielsen tolkar Håkan Hellström


Jag har aldrig varit något fan av Håkan Hellström, men det här var helt fantastiskt <3

Det borde bli dags för sängen...

Gud, jag ligger här i soffan och skrattar en hel del... Pratar med Mika och Adele i samma konversation och Carro på msn. Mika och Adele är inte normala. Mika ska gifta sig med Dea men älskar Lars?! Adele vill inte ha Ari för det går bara inte... Ja, det är galet det här... Sen envisas vi med att skriva såhär till varandra:



detta

viset

skriver

vi

och

det

blir

väldigt

irreterande

tycker

jag

Ja, och tillslut garvar vi allihopa så vi dör... Övertrötta, nej inte det minsta alltså. Aboslut inte!

Sängen väntar nu, det är behövligt... Godnatt.

Resultatet - Andra Chansen...

Okej, nu har jag samlat mig lite här och ska försöka få ner något vettigt... DET KOMMER INTE GÅ, Jag är uppe i för mycket extas!!!!

Jag kan inte förstå mig på startfältet för Globen, det är så FANTASTISKT!!! Det är bara bra låtar ju. Vi kommer dö i Globen, på plats i arenan...

Nej, det går inte att få ner något vettigt alls... Så vi tar bara och skriver upp resultatet. Jag prickade in alla rätt ikväll. Alla som gick vidare från första duellerna tippade jag rätt! Sen de som gick till final har jag också tippat. För hela denna vecka har jag sagt att Carolina kommer gå till final, det kan mina klasskompisar intyga. Men så när jag skrev förra inlägget idag blev jag tveksam och satte Star Pilots.

Internationella Juryn har jag alltid varit säker på att de skulle välja Sofia, då det måste vara årets mest internationella låt eftersom den är på grekiska. Så jag själv ger mig en liten applåd! Ego? Bara ibland.

Till final gick:
Från Andra Chansen:

Sarah Dawn Finer - Moving on
Caroline af Ugglas - Snälla, snälla

Via Internationella Juryn:

Sofia - Alla


Jag gillar det väldigt mycket, och vi kommer verkligen dö i globen!!! Den som inte har någon röst kvar av oss, den är det fan ett mirakel för! Okej, jag klarar inte att skriva mer om det här nu... Men om jag dog? Ja, det är klart!

LYYYYYYYYYYCKA

SDF, UGGLAS OCH SOFIA TILL FINAL!!!! KAN DET BLI BÄTTRE???

Jag är död, återkommer senare när jag vaknat till liv igen...

Ikväll spikas finalfältet för Melodifestivalen 2009

Deltävlingarna är slut, vi har fått höra alla 32 bidrag och finalens startfält är nästan helt klart. Ikväll bestäms de 3 sista bidragen. Ja, det är faktiskt 3 stycken. 2 stycken från Andra Chansen och 1 som Internationella Juryn väljer ut.

Vi tar väl helt enkelt varje duell för sig:

Duell 1
Foto: Carl-Johan Söder
Scotts
möter
Sarah Dawn Finer
Sarah Dawn Finer, Foto: Carl-Johan Söder

Kommentar: Scotts är stora, men det är Sarah med. Jag tror att Sarah är mer folkkär än vad Scotts är. Scotts är bara svenska folkets nyfödda bebisar och jag hoppas och tror att Sarah tar hem det, om nu rösten håller... Håll tummarna för Sarah!


Duell 2
Foto: C-J Söder, SVT
Lili & Susie
möter
BWO
BWO, Foto: Carl-Johan Söder

Kommentar: Den här är rätt svårbedömd, men jag tror på Lili & Susie. BWO är inte så stora som de själva tror, vilket är bevisat eftersom de bara gick till Andra Chansen. Lili & Susie gjorde en storslagen comeback och gjorde succé! De har inte synts på många år och lyckas placera sig så bra att de får en plats i Andra Chansen, det är bra. Heja systrarna Päivärinta.


Duell 3

Amy Diamond
möter
Star Pilots


Kommentar: Den här är minst lika svårbedömd som förra duellen, men jag hoppas på Star Pilots... Jag gillar inte Amy, hon sjöng för falskt för mina öron i Skellefteå. Star Pilots var inte jättestora, men lyckades ta sig ända till Andra Chansen. Amy är stor och lyckades bara ta sig till Andra Chansen. Star Pilots har stor chans.


Duell 4
Ftot: Marit Solblad, Vi-Foto
Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox
möter
Caroline af Ugglas
Caroline af Ugglas, Foto: Carl-Johan Söder

Kommentar: Rigo är på något sätt mer anonym än Caroline, hennes scenspråk kommer man ihåg. Jag gillar Carolines låt bättre än Rigos och tror mer på Caroline för hon är mer känd. Caroline vidare till nästa omgång!


Blir det som jag tror/vill ser det nu ut som följer:

Sarah Dawn Finer vs. Lili & Susie - Jag tror inte systrarna klarar motståndet i Sarah, om rösten håller. Allt hänger på om Sarah klarar av det.

Star Pilots vs. Caroline af Ugglas - Caroline blir lite för anonym när hon möter piloterna, de har fart låt och det blir mera svängigt. Jag själv skulle helst se Caroline vidare för jag gillar den tokmycket, men tror det blir Piloterna.

Passar på att slänga in ett Grattis till programledaren Petra Mede också, som fyller hela 39 år idag! Grattis


Alltså, Sarah Dawn Finer och Star Pilots till final. Vad tror ni?

Godmorgon denna Andra Chansen-lördag

Woho, jag har väl varit vaken i några timmar nu... Sen strax före 10, men än har jag inte gått upp. Ligger kvar i sängen och känner inte för att gå upp än... Men jag börjar bli hungrig så jag ska nog fundera på att ta mig upp. Sen kolla med mamma o pappa om de kan åka iväg och handla lite gott till Andra Chansen ikväll. Jag själv kommer inte gå ut idag, för att se om jag är blir bättre i halsen.

Nej, jag ska faktiskt ta och gå upp nu, tror jag... Jag är trött!


För hela stan inatt é full av massa rödljus

Skolveckan är slut, woho! Det är helg, skönt. Även fast jag inte kommer aktivera mig så mycket. Jag är lite smått sjuk, ont i halsen och snuvig. Har bara vuxit mer och mer de senaste dagarna och idag köpte jag halstabletter för att kanske slippa lite...

Idag hade vi den där presentationen, och det gick väl ganska bra. Bara att några i gruppen pratar väldigt tyyyyyst... Så jag tror knappt någon i klassen hörde vad de sa. Men ja, det funkade väl hoppas jag! Sen lunch och efter det engelska, vi fick en ny uppgift där vi ska göra vad vi vill. Man fick lite olika förslag på olika typer av redovisningssätt men ämnet fick vara vad som helst. Jag ska göra en kortfilm och ämnet var enkelt: Melodifestivalen. Vad som kommer finnas med vet jag dock inte, det märker vi. Men filmen görs nästa vecka, sen har jag en vecka på mig att klippa den... Knappt! 20 mars ska den vara klar, woho... Stress, stress

Nu är klockan dock väldigt mycket, jag ska ta hand om min hals genom att krypa ner i sängen. Imorgon håller jag mig nog inne hela dagen, och tar svängen på stan jag behöver ta på söndag. Om jag mår bättre då, det återstår att se...

Godnatt.

You killing me tenderly

Jag måste sova typ NU. Har varit i Vällingby idag, och sen så fort jag kom hem fixat med text och Powerpoint till imorgon, redovisning... Jag kände mig lite stressad, men det funkade. Jag är nu klar iallafall!

Till råga på den lilla stressen så börjar jag dessutom bli sjuk, ont i halsen och snuvig... Kände det redan i tisdagskväll och det har bara blivit värre sen dess. Hoppas det är bättre imorgon.

Godnatt.

I'm moving on

Lill-lördag är slut och snart väntar sängen...

Kevin Borg från Idol var och uppträdde i Täby Centrum samt signerade sin skiva som släpptes idag. Han bjöd på 3 låtar, With every bit of me såklart och 2 till som jag inte har någon aning om vilka de var... Som vanligt spelade de skivan under signeringen och innan han uppträdde, och jag måste säga att den var riktigt tråkig! Jag gillade den inte överhuvudtaget... Enda som var bra var just hans With every bit of me.

Egentligen åkte jag inte dit så mycket för att få se Kevin, utan för att få träffa kompisar. Annika, Mikaela, Monika och Lena. Var ett tag sen vi sågs, så det var kul! Hemma vid kvart i 8 eller något sådant. Sen dess har jag bara suttit här.

Skolan var som vanligt, tråkigt... Matte är inte roligt överhuvudtaget!!!

Nu ska jag stänga ner här, och krypa ner i sängen. Kanske att man kommer i säng skaplig tid och är pigg imorgonbitti. Eller ja, pigg o pigg. Kommer vara trött oavsett, men kanske mindre trött.

Godnatt iallafall.

Tillbaka till verkligheten...

Då var lovet slut, och första dagen är avklarad. Ja, vi hade första dagen idag då vi hade studiedag igår.

Mediekunskap och Webbprogrammering var dagens lektioner, och jag började programmera slutprojektet litegrann under webbprogrammeringen. Även ett info-möte om de individuella valen vi ska göra. 300 poäng vi ska välja kurser för, och jag funderar på Historia A, Engelska B och Spanska steg 1. Vanligtvis skulle jag ha haft steg 3 i spanska då jag redan läst det, men eftersom jag var sämst på det så är det bäst att välja steg 1.

Musikal-rep. Jag hade äntligen en replik, så det kommer nog några fler nästa gång. Äntligen! Sen sånglektion där jag fick testa låten jag kommer köra tillsammans med en annan i musikalen.

Mer har jag nog inte hunnit med idag... Nu är klockan så pass mycket att jag måste sova. Godnatt.

Grattis Dea på födelsedagen!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år.

Ett fyrfaldigt leve för Dea Norberg som fyller 35 år idag! Grattis





Ett STORT Grattis <3

Måste bara...

... visa mina nya skor jag köpte i lördags. De perfekta skorna för Melodifestivals-finalen!


Snygga va?

Stay the night, won't you stay the night?

Sitter och lyssnar på Melodifestivalen 2009. Skivan släpptes ju igår, och självklart köpte jag den då! Man kan inte vänta allt för länge... Årets bidrag är väldigt bra, men jag måste säga att det känns som ett helt nytt sound på det hela. Det låter annorlunda på något sätt. Trevligt, trevligt.

Lite kort om saker som hände i helgen (Då jag inte orkar skriva och snart ska sova):

Jag, A-K och Emma var till Midsommarkransen på danstävling i lördags. Jennie tävlade och även fast det inte gick så bra i dansen så vann hon och hennes danspartner Robert. Grattis! Kul att få träffa Jennie igen, Göteborg senast och det var ju i Augusti. Om mindre än 2 veckor får jag träffa alla igen, kuuuuul!!! -LÄNGTAR-

Melodifestivalskväll hos mig, Emma och A-K var här. Jag blev sur över att Anna&Maria inte gick vidare. Även att Sarah bara gick till Andra Chansen, men Malena skulle gått vidare för hon var grym och cool.

• Var till Åkersberga igår, hjälpte till med flytt där. Det blev en heldag, var där från 12 till 20 kanske. Middag där, Tacos och det var supergott!! Jag hade planerat att se Beck på kvällen, men orkade inte med TVn när vi kom hem så satt och pratade med några på msn.


Idag var jag inne i stanoch träffade Emil. Vi gick runt i massa butiker i stan, tog en fika och hade allmänt trevligt. Jag lyckades hitta en plånbok som jag varit i behov av väldigt länge, hela hösten faktiskt. Även en mapp för papper, med massa olika fack. Det behövs till min väska, för det ligger 7000 papper bara nerslängda i väskan. Alla ämnen blandade, vilket jag nu ska slippa med mappen. Det är skönt!

Jag kom hem vid 4 kanske, och strax efter 6 var det iväg på möte med föreningen. Sista mötet med den styrelsen, sen blir det nytt folk... Lycka till säger jag! Ska bli intressant att se hur det går för dem. Jag fortsätter fixa med hemsidan, men kommer slippa vara på styrelsemötena. Det har jag iofs gjort nu med, men ja... Hemma vid 20 i 8.

Det här inlägget tog lång tid att skriva det, snart har jag lyssnat igenom hela skivan och det är dags att sova snart. Imorgon börjar vi 8:45 med Mediekunskap. Jag funderar på att ha med datorn för Webbprogrammeringen, men tror jag väntar med det till nästa vecka.

Sova var det ja, vi hörs imorgon! Godnatt.


Kort update

Nu ska jag strax sova här, så därför blir det ingen lång blogg. Jag bloggar om helgen imorgon istället. Idag åkte A-K hem, vi har haft mycket skoj!

Ska sova nu som sagt, imorrn ska jag in till stan ett tag och träffa Emil. När jag är hemma vet jag inte, men vi hörs imorgon någon gång!

Godnatt.

RSS 2.0