Rubrik

Hjälp va dålig jag är på att blogga... Inte finns det några riktiga argument för det heller. Har inte haft jättemycket tid över i veckan, men när jag haft det har annat prioriterats.

Men Stjärnklart blev det i tisdags, men även i lördags på grund av mycket tur. Vi var på rätt plats vid rätt tillfälle så att säga. Finaste underbaraste Jessica har vi också fått träffa under veckan ett antal gånger, hon är verkligen BÄST och världens bästa mamma!



Har faktiskt hunnit med skolan också. Det enda väsentliga som hänt där är väl att vi haft redovisning i Mediekommunkation som jag fick MVG på tillsammans med Olivia.

Det var väl ungefär så förra veckan såg ut. Den här veckan ser ut som följer:

Tisdag: Öppet Hus och APU-infomöte i skolan.
Onsdag: Skola, luciatågssrep och sånglektion.
Torsdag: Skola och håller tummarna för Carro. Tror inte nånting mer händer?
Fredag: Skola, lungröntgen (sen lunginflammationen), julhandla.
Lördag: Träffa Annamia.
Söndag: Malena-konsert med Lollo

Det blir en lagom händelserik vecka. Någon gång under veckan hoppas jag också få min iPhone! Jaa, jag har beställt en iPhone! Beställde den i tisdags så den borde komma snart. Sitter just nu och installerar iTunes för att kunna lägga in musik och allt sånt i telefonen sen. Men min dator är inte den snabbaste.

Nej, nu ska jag fortsätta mixa med iTunes samt kolla vidare på Faddergalan på TV4.


25 november

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva... Jag har ingen ork att skriva om Stjärnklart, utan det kommer isåfall senare. Fast det vet ni väl hur det brukar bli, haha.

Men dagen bestod först av skola och TV-produktion. Nästa vecka spelar vi in, det känns inte bra någonstans... Jag känner mig inte redo alls måste jag säga! Men det blir väl bra till slut... Efter skolan åktes det in till stan och filmade ett inslag till programmet, det tog väl lite mer tid än det behövt.

När vi var klara gick jag och Carro (som joinade filmningen) till Åhlens där vi mötte upp Lollo. På Åhlens satt Carola och signerade sin nysläppta julskiva "Christmas in Betlehem". Lollo var upp och pratade lite och jag agerade fotograf. Det blev automatiskt att jag och Carola började prata lite snabbt också, jag gillar henne! Hon är söt!

Nej, nu måste vi ta oss till sängarna här strax... Jag måste upp tidigt imorgon då jag börjar halv 9. Så, Godnatt!

Stjärnklart-genrep ikväll! ♪♫

Ikväll ska jag och Carro på genrepet av julshowen Stjärnklart i Stockholm.

I showen ser vi Nina Söderquist, Alcazar, Lena Philipsson, Nanne Grönvall och Brolle Jr, men som vanligt är det inte bara de stora artisterna som lockar... På dans ser vi Vera Prada och på kör är finaste Jessica Marberger.



Vi hade turen att få tag i 2 biljetter, då Nina hade 2 över. Tusen tack fina du ♥

Fram o tillbaka, upp o ner, hej o hå!

Det har inte blivit någon blogg på hela veckan. Jag har inte riktigt orkat då jag kommit hem så sent varje dag, och med andra ord inte riktigt haft tid.

Jag ska försöka sammanfatta veckan imorgon, men nu ska jag sova... Helt totalt död efter att ha jobbat på Gymnasiemässan i 2 dagar, det tär verkligen på krafterna!

Godnatt

Vecka 46 är slut.

Då är dagen snart över, veckan är snart över. Därför väntar då sängen alldeles strax.

Idag har jag inte åstadkommit mycket mer än pepparkaksdegen... Men är det helg så ska man ju ta det lugnt ibland. Borde pluggat lite, men det ska nog gå bra ändå. Hinner plugga i skolan imorgon innan lektionen! Under morgondagen ska jag fortsätta jaga gäster till TV-programmet också.

Godnatt!

Jessica Andersson i Nyhetsmorgon

Imorse gästade Jessica Andersson Nyhetsmorgon, och sjöng 2 låtar. Helt fantastisk är den människan!! Grymmare än grymmast!

Såhär såg det ut:





Hon är helt underbar den människan, och jag hoppas att kunna träffa henne snart igen! Sen en medverkan i Melodifestivalen nästa år skulle jag verkligen inte ha något emot!

Snygga va?


Jag känner att jag och Jessica Andersson måste varit snyggast av alla i Tyresö Centrum igår!


Tre gubbar, tre gubbar, från pepparkakeland

 







Det blev pepparkaksdeg tillslut... Nästan 4 kilo!!!


När det lider mot jul...

Full julkänsla har jag, jag vill ha jul ungefär nu!! Vet ni hur man märker det?

Jo, jag ska precis till att börja göra pepparkaksdeg. Åh, jag vill ha jul NU!


En del avklarat:

Vi har en intervju med Arne Weise!!!

På måndag fortsätter jagandet av gäster, då vi inte fått tag i Ernst idag. Stressen finns, då det är tänkt att vi ska spela in om 2½ vecka. Men på måndag hoppas vi på att ha fler gäster klara.

Nu måste jag sova, och inte grubbla över det här. Godnatt!

Stressigt...

Under hela dagen igår planerade vi vårat TV-program till TV-produktion. Det var enda lektionen vi hade då! Många bitar börjar falla på plats, men det allra viktigaste är inte klart någonstans. Det är gäster, vi har inga gäster alls! Arne Weise kunde inte, de andra har vi inte fått tag i än. Arne ringde jag nu ikväll och pratade med, och man förstår att han har fullt upp. Vi har också försökt fått tag i en julkör idag, utan större framgång. Fast just nu känns det som vårat minsta problem...

Imorgon ska vi jaga ersättare till Arne, någon annan som varit julvärd på SVT. Även våran gäst #2, Charlotte Perrelli, ska vi försöka få tag i. Men vi får se hur allt går!

Nu måste jag sova, har även idrottsprov imorgon. Jag har inte pluggat något, men behöver bara en påminnare på allt då jag nyligen pluggade in allt! Godnatt...

En plötslig huvudvärk...

... fick jag precis, kan det bero på trötthet? Jag ska nog göra så att ta mig till sängen. Har varit en lång dag!

Inte bara presskonferens, musikal o sånglektion med. But, I love it så jag ska inte klaga! Vi började med julsångerna idag, tjohoooo. Det blir kul. Sen vad mer jag kommer göra än luciatåget får vi se.

Nej, godnatt!

Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer o Dolph Lundgren



Idag presenterades programledarna för Melodifestivalen 2010, och det blev Måns Zelmerlöw (som vi spekulerat i), Christine Meltzer och Dolph Lundgren som nästa år kommer leda festivalen och försöka sätta lite glitter på tillvaron! Jag tror de kommer fungera utmärkt tillsammans.

Jag var ju på plats på presskonferensen, med Bonnie live i telefonen som bloggade så fingrarna glödde. Tror vi var bland de första i Sverige att ha ut namnen! Intervjun jag gjorde finns självklart på Zoot. Nu måste jag in där igen och skriva, programledarna gästar Gomorron Sverige 8:30.


Goodnight sweetheart, well it's time to go

Då väntar nu sängen, frågor är skrivna, visitkort fixade, kameran framtagen och det mesta är klart nu inför presskonferensen! Det är oerhört spännande, så svårt att gissa vem det kan vara. Det måste bli ett toppennamn, annars blir vi oerhört besvikna. Något måste lyfta det bleka startfältet! Någon ska kunna axla rollen som Petra Mede så snyggt bygde upp!

Imorgon vet vi... Jag säger nu godnatt, så är jag kanske inte död imorgon. Godnatt

2010 års Programledare...

... vem kan det bli? Det vet vi imorgon. För då presenteras programledaren för Melodifestivalen 2010!

10:30 ska vi i Pressen vara på plats (Ja, Zoot är inbjudna) och strax därefter lär det presenteras. Så när jag såg mailet idag, var det bara att prata med lite folk. Rektorn gav mig ledigt på förmiddagen imorgon, så det är direkt tillbaka till skolan när jag är klar på presskonferensen!

Nu måste det tänkas ut frågor att ställa, så man är förbered imorgon! 10:45 på svt.se sänder de dessutom live, kika där!

Oh, happy day!

Jag glömmer ju bort bloggen ibland. Den måste bli mer rutin känner jag! Men det får vi se när man lyckas...

I lördags kom Carro, jag klippte mig (det blev kort!) och sen var vi på välgörenhetskonsert till förmån för Barncancerfonden. Britta Bergström, Sarah Dawn Finer, Gunilla Backman o Charlie Berg var några av de som uppträdde, helt galet fantastiska var de! Mycket pengar samlade de in också.

Igår var en lugn dag, spenderades mest hemma. Jag tog det väldigt lugnt, och gjorde inte många knop!

Idag var det skola igen, Naturkunskap och Historia A. Våran historielärare är sjuk i huvudet!! Han klättrade på borden och allt idag, haha.


Sitter just nu med det allra Gladase Gänget i en galen gruppkonversation. Som vanligt när det gäller oss, det spårar... Men vi gillar't! Just nu ska Emma leda Melodifestivalen 2010...


1700-talets revolutioner

6592e0ba7ed75fa8be2fc9d840f36c24.png

Kolla varifrån!

I skolan, med historia. 1700-talets revolutioner...


Dea o Charlie!

0-1852b2aea9566ef39147e65453bd286b.png

Kolla varifrån!

Vi hittade på Dea, och är nu kompisar med Charlie :)


Fredagkväll - det slutar tidigt

Otrloigt seg har jag varit idag med, då jag igår hade svårt att somna igen. Men skola i 2 timmar, och sen möte inför Gymnasiemässan. Vi får, om vi har tur, 3 tider att stå. Men 2 skulle det bli iallafall! Till Forum för att äta, och vi hängde där till halv 4 ungefär.

Här hemma har jag inte gjort många knop. Kollat på Idol, RABIH ÅKTE! Så braaaaaaa! Sen kommer Erik vinna hela skiten, så överlägsen de andra är han. Nu har jag sagt det, Erik Grönwall vinner Idol 2009!

Men nu ska jag ta mig till sängen, det slutar tidigt för att vara en fredagkväll. Jag har nog inte lyckats ställa tillbaka dygnet än, så får fortsätta med det även fast det är helg. Imorgon kommer dessutom Carro! Äventyr som vanligt.

Nästa anhalt; Sängen! Godnatt...

En lång och seg dag...

Halv 7 ringde klockan, då hade jag sovit 5 timmar. Nej, jag var inte pigg nånstans och kände mig som ett vandrande lik ungefär. Jag gick och la mig 11, men låg och vred o vände på mig i flera timmar, kunde inte sova! Men vid halv 2 lyckades jag äntligen somna.

8 timmars skoldag, med bland annat TV-produktion där vi fick veta vilka programidéer vi ska satsa på. (En del människor kan vara så trångsynta och dömande ibland...) Lite planeringsarbete innan vi slutade. Mentor och sen 35 minuters lunch. 35 MINUTER! När man går 8 timmar i skolan, fullproppade av lektioner så borde man få mer. Men slutade vid halv 5 iallafall.

Har ikväll suttit och laddat upp bilder på facebook från Camp Lingman. Men det tar sån tiiiid!! Nu har jag inte den tiden mer idag, för nu måste lilla jag sova!

Imorgon är det en lektion i skolan, Engelska B (Blääää)... Godnatt

Mediekommunikation

45629f90087435c58b8fadf1951507a2.png

Kolla varifrån!

Mediekommunikation just nu, proven tillbaka! Vill mest sova...


I skolan och har hål...

Efter bara 5 timmars sömn inatt sitter jag lagom död i skolan, vi har rast nu... Vanligtvis Svenska till 20 över typ, men hon tyckte synd om oss som bara haft 35 minuters rast... Så här sitter vi nu i en datasal och gör inte många knop!

Halv har vi Mediekommunikation, vi får proven tillbaka!!

John Blund kallar!

Sängen nu; Godnatt!


Ett födelsedagsbarn

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år! Ett fyrfaldigt leve för Malena som fyller 26 (ehm...?) idag!

HURRA HURRA HURRA HURRA



Grattis fina du, you're amazing <3


Here's another winter night...

November är här sen några dagar. Det har blivit svinkallt de senaste dagarna, och idag kom den. Den första snön!!! Inte för att något låg kvar eller så, men det föll iallafall från himlen. Det gör mig glad!

Julmusiken är något annat som gör mig glad, helt underbart att sitta här o lyssna. Man blir alldeles varm inombords. Musiken är helt oslagbar, och några favoriter finns ju självklart! Titeln på detta blogginlägget, SannaSonjaShirley <3

Flera favoriter:
Julen är här
Do they know it's christmas
Happy Xmas (War is over)
All I want for christmas
The first noel

... och givetvis många fler. Men dessa är speciella. Har jag tur får jag dessutom köra en favoritjullåt nu kring jul här, på en konsert. Men det återstår att se!

Snart börjar julklappshandlandet och man får rätten att säga GOD JUL!

Melodifestivalen 2010 - kortisar

Jag bloggar alldeles för lite om Melodifestivalen på min egen blogg... Zoot is the shit so to say! Men nu kommer några kortisar vad som hänt ändå.

- Darin är klar som första joker, kommer sjunga en midtempoballad. Han är bra, visst. Men är det inte lite tråkigt ändå?

- Webbjokern är nu nere i 10 bidrag, det kommer gallras varje dag. 1 bidrag försvinner varje dag. 12 november vet vi!

- Jessica Andersson är antagligen med, vilket är galeeeeeeeeeeet kul!!!

- Tidningarna har inte alla rätt på artisterna direkt... Zoo-hemlisar om bidragen talar för annat!

And it's back to school...

Tillbaks till skolan idag efter lovet då. Studiedag i måndags, och ledig varje tisdag fram till jul! Kan tisdagar bli bättre? Men några extra dagar lov fick man då, och det där med att ställa om dygnet jag pratade om... Lyckat att gå upp då till man börjar 10...

Klockan ringde halv 8, jag snoozade 1 gång och stängde sen av alarmet och kände mig jättepigg! Vaknar upp igen, kollar klockan: 08:58... "Helvete!" är vad som kommer ur mig, det är då jag bör gå hemifrån ungefär... Kastade mig in i duschen, ut o rakade mig, ner med frukosten och in o fixa håret samt borsta tänderna. Mitt i allt har jag ingen fungerande telefon heller, Tele 2 låg nere under hela förmiddagen... Iväg till skolan, och lyckades bara komma 30 minuter försent.

TV-produktion hela dagen lång, jag gillar vårat program! Bara hoppas vi får igenom våran idé, då kan jag använda mina kontakter. Vi måste ha riktiga gäster, inte några som spelar. Kuuuuuuul!!!

En blandad start på lovet, inte sant?


Lovet ser sitt slut...

Jag är inte bäst på att blogga just nu, jag känner det själv... Men så har jag inget jättesug på det just nu. Fast jag tänker försöka :)

Igår var jag på bio med Carro och såg filmen Så olika, av Helena Bergström. 3 hade förhandsvisning av den! Så himla bra den var, jättegrym. Väldigt hoppig i början, men det blev bättre sen och tillslut var den fantastisk! Sevärd! Jag ser den gärna igen, men väntar nog till DVDn kommer...



Mötte efter det uppe Jonatan och vi umgicks i några timmar, innan jag tog mig hemåt. Mycket trevligt måste jag säga!

Idag så mötte jag upp Carro vid kvart i 2 på Centralen, och vi tog oss ut till Skärholmen för att säga hej till Marie Rödtott. Stod o pratade med henne ett tag, innan hon behövde fortsätta jobba. Så då tog vi oss tillbaka till stan! Trallade runt massa där, stötte bland annat på Mari (ThreeD) när vi trallade omkring. Kuuul! Vid kvart över 5 tog vi oss mot hotellet där Förkväll sänds ifrån, då Nina Söderquist var med. Jag satt kvar där för att träffa Nina när hon var klar. Hon kom ut rätt snabbt, och blev jätteglad över att se mig! Vi pratade i 10 minuter minst, sen tog vi hej då och hon hoppade in i en taxi (Skulle jag ha åkt åt samma håll hade jag fått åka med). Jag gick och mötte upp Carro igen som befann sig vid Rigoletto, då det var galapremiär för Så olika då. Träffade på Jessica Heribertsson där, det var väl den enda roliga som var där! Mest okönt folk annars... Förutom skådespelarna och Helena Bergström då. Vid halv 7 var det klart där, sa hej då till Carro och tog mig hemåt.

Under kvällen har jag som vanligt mest glott på TV... Gör det fortfarande med, men eftersom jag idag ska försöka återställa och vända dygnet så jag är beredd på skolan så ska jag nu stänga ner alltind och ta mig till sängen. Jag hoppas vi hörs imorrn, då är det iallafall musikal-gruppen igen :)


Lyckas alltid ställa om dygnet...

Vad är grejen med lov egentligen? Man lyckas ALLTID vända på dygnen... Går och lägger sig sent, och sover länge. Ungefär som nu, jag är uppe alldeles för sent och gick imorse upp vid 1-tiden. Visserligen hade jag legat i sängen 2 timmar då i vaket tillstånd. Nu måste jag ta mig i kragen och gå och lägga mig... Jag måste upp imorgon, ska på bio med Carro! Förhandsvisning av Så olika.

Men först några bilder från Kyrkogården idag (mobilbilder):












Godnatt!


RSS 2.0