Snart Idol!

Sitter just nu och äter lite mat. Snart är det dags att bege sig hemifrån. Vid halv 6 ska jag möta Jossan vid Slussen, och vi ska gå på Idol ikväll!! Ska bli himla kul att se det live, hur går det egentligen till där? Ska bli kul, och framförallt att träffa Britta på kören!

Dagen har spenderats till större delen i sängen och soffan, vaknade kring 11 typ. Inatt kunde jag inte sova. Sen har dagen gått långsamt framåt, frukost blev det inte förrän halv 1 eller nånting.

Nu ska jag diska här, men vi hörs säkert något mer ikväll. Antingen via MMS eller när jag är hemma... Bye!

Kryssningen är över!

Hemma från kryssningen är jag. Båten landade vid halv 4. Men jag berättar om allt det imorgon (idag) förhoppningsvis. Jag borde verkligen sova!!!

Men idag så när vi kommit iland var vi förbi Emma (Sheelah) en snabbis på jobbet, senare så var det galapremiär för filmen Trubbel i Paradiset på Rigoletto, så vi drog oss dit. Träffade på massa härliga människor.

Bland de vi träffade var: Tobbe, Velvet, Lina Hedlund, Emilie o Sara i Sheelah, Molly o Eric, Lisa Stadell Evelina som var lärare på Camp Lingman, Carolina Gynning och finaste Sonja.Innan jag går o lägger mig måste jag bara säga åt er att kika in Jessicas blogg och Charlottes blogg.

Godnatt!


Har träffat på sötaste Jessica 2 gånger

2f56f845cd1f0bae4b68e29fecf11d99.png

Har träffat på sötaste Jessica 2 gånger, hon är finast!


De har satt åldersgräns på fun club...

4268cec14ddd3c1fb1f498bfe1e9125b.png

De har satt åldersgräns på fun club nu också... 18 år från 24:00, Jessica börjar 24:00... Det suger att vara under 18, men jag ska banne mig vara där inne då hon kör!!!


Mobilblogg igång!

Nu har jag, som ni nedan ser, testat på att mobilblogga igen. Den pajade i somras och jag har inte testat mig på det igen sen dess. Men nu funkar det, så nu kan jag MMS:a bilder oftare :)

Nu väntar mat, sen drar viiiiii!! Heeeeeej dååååååååå

Testar mobilblogg igen!

495edb2b4f8113e645f7e2ba6ea432ad.png

Funkar det för mig att mobilblogga igen tro?
Snart är det jul iallafall :)


Godmorgon! Eller ja, förmiddag är det visserligen...

Klockan passerar snart 12, och jag borde börja aktivera mig lite mer. Om ungefär 4 timmar ska jag och Mamma bege oss hemifrån och först möta Mammas väninna Lotta, sen beger vi oss till Slussen och möter upp Carro. Då tar vi oss ut till Cinderella, för idag ska vi på kryssning! Det ska bli så himla kul, för på scen står Jessica Andersson. Även Scotts då, men vi åker för Jessica!

Kanske man skulle ta och duscha då? Och börja packa kläderna man ska ha på sig... Hmm, ja duscha får det bli nu då! Hörs vi inte innan vi drar, hörs vi när jag kommit hem igen... Hej svejs!

Ska man hinna allt?

Har inte hunnit med att blogga under helgen, sen har det varit fullt upp sen dess. Nu ska jag strax ta mig och sova här, men senare idag ska jag nog hinna med att blogga. Innan vi drar på kryssning!

2 bilder från i lördags, Svenska Stjärnor på Berwaldhallen.

Gänget med finaste Malena <3


Gänget med finaste Charlotte <3

Godnatt!

Shirley, Jenny, Malena o Charlotte. Toppendag!

Oj, Wow. Vad ska jag säga om dagen egentligen? Helt fantastisk var den. Skolan först då, jag hade inte mitt idrottsprov idag då våran lärare glömde att ta med sig ett prov till mig så jag kunde gjort det. Det blev så att vi flyttade provet till senare...

När jag slutat åkte jag till Centralen för att möta upp Carro som kom med bussen, stötte på Karolina och pratade en stund med henne innan jag gick och mötte Carro. Vi tog oss till Förkväll och väntade... Rätt länge, men tillslut får vi syn på Shirley och ser att hon då har Jenny med sig. För mindre insatta, Shirley Clamp och Jenny "Velvet" Petersson. Vi går fram och knackar på axeln, de blev jätteglada över att se oss där. Stod och pratade i 40 minuter om allt, verkligen allt. Shirley predikade om hur mycket hon uppskattade oss. Hur glad hon var att se oss varje gång och allt sånt. Lite om baksidan med kändislivet och allt sånt! Hur mysigt som helst var det.

Stress hem och kasta i mig middag, sen direkt in till stan igen och ut till Berwaldhallen med Carro och Emma. Väntade till konserten var slut och efter ett tag kom Malena (Ernman) ut och det blev kramkalas och massa prat om allt. Framförallt planering inför lördag. Sa hej då, och jag ville självklart träffa Charlotte Perrelli med så vi väntade en stund till. Strax efter 10 kom en tjej ut som jag frågade om Charlotte var kvar, det var hon och jag sa att jag mest ville säga hej och att jag "kände" henne. Att hon visste vem jag var. Då sa hon att vi kunde få komma in och träffa henne, så helt plötsligt var vi backstage. Gick in där och hittade på Charlotte o Kimpa. Kramkalas med Charlotte och lite myssnack, lite om lördagen och så med. Sa hej då efter en stund, och ses på lördag!

Vi tog oss till bussen och hemåt, jag kom hem strax efter 23. Kanske för en timme sen? Men nu måste jag sova för att orka upp imorgon, så Godnatt. Vi hörs imorgon!

It's a new day tomorrow

Efter att ha pluggat alldeles för lite till morgondagens prov i Idrott o Hälsa går jag nu och lägger mig för att få lite sömn iallafall. Det är en rätt slapp dag imorgon innan jag har provet, så jag kommer nog kunna plugga lite iallafall. Jag gillar inte Anatomi om ni ville veta, det är tråkigt...

Nu säger vi godnatt och stänger ner. Godnatt!

Försvunnen...

3½ vecka sen sist. Sen sist jag skrev här. Varför försvann jag helt plötsligt?

Jo, måndagen den 28 september började jag känna mig yr och illamående under första lektionen. Under lunchen blev det värre och jag åkte hem. Sov några timmar och vaknade upp och var ännu sjukare. Yrsel, illamående, huvudvärk och halsont. Låg sen däckad i 1 vecka utan att knappt kunna få i mig någon mat... Jag hade förklarligt ingen ork då och det gjorde att jag inte blev bättre. Men på måndagen, 1 vecka efter jag blev sjuk, åkte jag upp till Vårdcentralen för att se vad som var galet, men fick inte mycket till besked. Fick hostmedicin så jag åtminstone skulle kunna sova på nätterna. På fredagen hade jag varken blivit bättre eller sämre, men börjat få i mig lite mat iallafall. Dock inte mycket. Så vi åkte upp till Vårdcentralen igen, och jag fick åka vidare på lungröntgen då läkaren hade hört något på ena lungan. Svaret då var att jag hade åkt på en lunginflammation också. Fick pencilin och jag blev lite piggare, allt slem i halsen började sakta försvinna och blockerade inte maten. Jag började få orken tillbaka! Äntligen!

I torsdags förra veckan, efter 2½ vecka hemma, fick äntligen gå tillbaka till skolan. Som jag längtat! Det var inte kul att vara hemma, fanns ingenting att göra och alla filmerna har man sett 20 miljoner gånger... Så rätt skönt att vara tillbaka i skolan. Sen dess har det varit full rulle och jag har inte hunnit skriva något.

På fredagen var det Världens Barn-galan med Carro, Sara och Emma. Så himla kul hade vi! På lördagen tog vi oss ut till Globens biljettkassa där vi satte oss och började köa för biljetterna till Melodifestivalen 2010. Jag åkte hem på kvällen, medans de andra 3 tappra övernattade. Jag kom tillbaka i söndags, tillsammans med Lollo och vi bytte av Sara. Då blev vi 4 som övernattade. Måndagen köpte vi biljetter, och jag kommenterar det inte... 45 timmar köades det, för så dåliga platser... Var inte i skolan den dagen, för var helt slut. Så var hemma och sov istället.

Igår var det skola först, sen var det till Mörby Centrum där jag uppträdde med låten Håll mitt hjärta, samt presenterade hela "konserten". Vidare till musikal.

Så det är vad som hänt sen sist. Nu ska jag kika lite på TV samt ge mig in i pluggande... Har Idrottsprov imorgon som jag missade förra veckan. Hörs!

RSS 2.0