Bloggbyte!

Jag följer Bonnie och Saras exempel och byter blogg... Det är helt enkelt enklare och dessutom roligare att blogga på WordPress!

Numera hittar ni mig på; http://janssonproduction.wordpress.com


Laddar för skolstart!


Jag har laddat upp inför skolstarten imorgon, här ska det bli ordning o reda på allt under hela året! 4 A4-kollegieblock, 1 A5-kollegieblock, 1 kalender (Måste dock köpa ny vid årsskiftet), 1 stiftpenna med extra stift och så självklart fick telefonen följa med då den är en stor och viktig del i det här kommande året i allt som ska göras!

Nu tror jag att jag är redo, dags att packa väskan. Vad gör vi? Nu kör vi!

Tror att jag just fick en väldigt slapp skolgång...

Sprang in på internwebben, och schemat hade nyligen dykt upp! Jag tror just att jag kommer få en väldigt lugn höst...Det allra mest positiva med detta är ju att det finns mycket tid till att planera projektarbetet!

Just one day remaining...

Snart avslutas nästa sista dagen på mitt absolut sista sommarlov... Om ett år jobbar jag förhoppningsvis för fullt, annars är jag helt enkelt arbetslös... Det är väldigt skrämmande, då jag än så länge inte har bestämt mig till 100% vad det är jag ska satsa på. Finns ju så många olika val!

En dag återstår på lovet, en dag innan skolan börjar igen på torsdag... Hur ska man bäst ta till vara på dagen? Jag tror att absolut inte göra någonting är att förvalta dagen på det bästa möjliga sättet. Det blir en dag i lathetens tecken till större delen! Så laddar vi upp inför skolstart på torsdag, som jag ändå ser fram emot rätt mycket! Speciellt TV-lektionerna med helt ny utrustning!


Dansfeber från 28 augusti!


Den 28 augusti är det premiär för TV4's nya lördagsunderhållning Dansfeber, som går ut på att kända personer lär sig kända koreografier, såsom Britney Spears, Lady Gaga, Dirty Dancing och Flashdance. Några av de kända personerna som är med och tävlar är Agneta Sjödin, Nassim al Fakir, Tobbe Blom och Pia Johansson. Programledare är Kattis Ahlström.

Programmet har, som sagt, premiär 28 augusti och sänds i 8 delar med stor final 16 oktober!

Ni kanske undrar varför jag skriver om detta? Jo, jag ska ju då jobba där. Samma produktionsbolag som Talang, de ringde för 2 veckor sen och frågade om jag ville jobba på Dansfeber. Självklart! Så jag kommer jobba som Publikvärd på Dansfeber!


Min första övningskörning!

Nyss (eller ja, typ 1½ timme sen) hemkommen från min första gång bakom ratten. Har precis avklarat min första övningskörning.. Det gick över förväntan, jag kom längre än vad jag själv trott! Så det här bådar gott, känns riktigt bra. Jag kan nog klara av att ha körkortet klart tills jag tar studenten nästa år.

Det var skitkul verkligen! Men rätt läskigt var det...

Glada Gänget firar 2 år <3

2 år sen ett Glatt Gäng utsågs på Liseberg. 2 år fulla av händelser, onda som goda...


Världens bästa och gladaste gäng <3

The last day is coming up!

Imorgon är det sista dagen. Snart slut på mitt extraknäck! Okej, kanske blir lite på fredag förmiddag med, men bara fram till senast lunch. Ska bli skönt att faktiskt få sova lite längre, för det är nästan det jobbigaste; Att ha klockan på alarm 06:45 för att komma upp en kvart senare, och en timme senare vara på plats och redo att kasta sig ner i målarfärgsburken och prestera sitt bästa. Ja det krävs prestation i det hela med...

Igår var det Allsång på Skansen som gällde direkt efter jobbet, stressigt att först kasta sig hem och in i duschen och i med middagen sen springa hemifrån... Ungefär! In till Skansen där mötte upp med sitt årskort så jag fick gå in gratis, Taaaack! Och så upp till scenen, slog mig ner på rad 1 och väntade. Allsången är och kommer alltid förbli världshistoriens segaste ställe att vara på vad gäller rep och väntetider, det händer ju INGENTING?! Men men, programmet drog igång. Charlotte var lika underbart bra som vanligt, och Hanna Lindblad!! Den pipan är amazing! Träffade Charlotte lite snabby efteråt, efter bröllopet då som ägde rum efter sändningen... Jag var på mitt första bröllop!

Hemma vid 11, och strax därefter rätt i säng... Upp idag igen och började jobba 8, behöver jag säga att jag gått på sparlåga idag? Men det blir bra, vi börjar se slutet nu vilket känns otroligt skönt! Men nu msåte jag ladda batterierna till imorgon!

Paint the sky...

Klockan ringde klockan 06:45 imorse. Jag var då trött, sjukt trött! Men det fanns inte så mycket att göra åt saken, bara att gå upp och göra sig redo. Klockan 08:00 började mitt extraknäck för den här veckan.

Den här veckan kommer bestå av målarfärg utav alla dess slag, vitt, grått, rött, blått, gulgrönt och ja, you name it! Jag målar om i Danderyds Kulturskolas dansstudio, och fräschar upp stället. Första dagen klarades då av idag. Det blir ett par till, men jag ska inte klaga. Jag behöver alla inkomster som dyker upp, så det här är toppen! Även om jag inte är särskilt road av att måla, det är faktiskt rätt trist. (Påminn mig att aldrig ta ett målarjobb igen, haha)

Det är dags att dra sig till sömns igen, så man orkar med en dag till. Och en till, och en till... Godnatt!

Verkligheten kryper allt närmare in på kroppen...

Jag försvann, jag tog semester, jag njöt av livet.

Sen sist jag bloggade har jag hunnit varit ute på Zandras landställe och dessutom brännt mig för första gången i mitt liv, jag har hunnit träffa fina Annamia, en veckas semester i Östersund för att svalka mig lite, levt Pride med världens finaste vänner i Glada Gänget och nu även landat här hemma!

Till skillnad från tidigare somrar, har jag det här året inte åkt runt lika mycket (totalt rest till 3 städer för konserter) utan umgåtts mer med vänner. Njutit mer av livet! Bara levt helt enkelt, vilket har varit helt underbart! Att man missat det förut? Konserter är inte allt, det finns annat i livet också. Jag antar att jag fick lite mer livsinsikt när jag fyllde 18.

Verkligheten kryper närmare också, om bara 2 veckor börjar jag skolan igen. Det är mycket som ska redas ut innan dess, men först ska jag upp imorgon och jobba. Skruva IKEA-möbler hela dagen, det funkar det med!

RSS 2.0