Tid för nya äventyr

Imorgon är det dags! Efter skola och musikalgenrep drar jag iväg till Sandvikeeeeeeeeeen!!!!! Schlagertempen på stan ska kollas i dagarna 4. Stad i ljus kanske avslöjar litegrann om vad de kommer bjuda på, så jag är mer än spänd på att se hur staden kommer se ut!!

På lördag blir det självklart direktsändingen också, med uppvärmningen som Jessica Marberger har hand om! Späääännandeeeee!

Nu ska här packas vidare, och sen sova... Förresten får ni inte missa Bonnie i P4 Skaraborg imorgon!

Till och från...

Förra veckan var ett rent helvete.. Ni som vet, ni vet. Ni som vill veta får väl fråga mig isåfall. Här tänkter jag inte skriva ut det iallafall ;)
Men den slutade bra med schlager-feber och allt. Jessica Andersson var bäst i Festivalen, om man bortser från öppningen! Jessica Marberger var också sådär allmänt bra, och groteskt snygg!

Den här veckan hinner jag inte med den här bloggen heller, nu är det nämligen FULL RULLE på Schlagerzoot. Jag måste lägga alla ledig tid där nu känns det som, och den lediga tiden är inte så många timmar heller. Musikalrep dessutom både idag och imorgon, och så åker jag till Sandviken imorgon kväll. Så mycket fritid finns inte över.Så vill ni veta vad som händer bör ni kika in på Schlagerzoot, vi är på gång nu! Nu kör vi till 200%


...

Tänk att livet kan vara så hårt ibland... :(

FEBRUARI!

Det är officiellt februari! En väldigt trevlig månad måste jag säga...

På lördag drar det igång, MELODIFESTIVALEN 2010!!! Som vi väntat. I augusti började vi räkna ner dagarna från 180. Nu är det bara 5 dagar kvar! Det är helt sjukt. Vi går in i månaden då hela Sverige glittrar, tidningarna svämmar över av nöjesnyheter och Sveriges bästa TV-program kommer visas varje lördag i 6 veckor. Mer fantastiskt kan det inte bli!!!

Jessica Andersson, Ola och Linda Pritchard är några av dem som tävlar nu på lördag, i Örnsköldsvik där första deltävlingen går av stapeln. Ska bli spännande att se hur skillnaden är från förra året, vad programledarna kommer bjuda på och hur scenen kommer se ut... Skissen ser ju lovande ut iallafall:Den ser verkligen sjukt snygg ut, och jag tror det blir ännu bättre live. Festligt verkar det bli iallafall. Är det fest så är det!

RSS 2.0