Back in business!

Efter datorstrul och en allmänt hektisk vecka är jag nu tillbaka.

Min datorsladd sa bara *kapoff* och så var den död. Eftersom jag inte har någon batteritid alls på min dator var det då kört. Men min pappa är duktig och lyckades fixa sladden tillslut, den var ju av men han lyckades löda ihop det. Tack världens bästa pappa!

En hektisk vecka med musikalrep, skola och Öppet hus. Det blir ju lite extra musikal nu när jag ska göra minimusikalen Flugturen också i mitten av Februari. Där måste jag för övrigt plugga manus och låtar... Hur ska jag hinna? Skola där jag har prov imorgon och en intervju ska vara gjord till på torsdag. Öppet hus i torsdags, där jag bara skulle stå vid Friendsbordet. Blev det så? Nej, guiderna tog slut så jag fick hoppa in. Jag var tydligen så bra på det :)

Det var min vecka, imorgon börjar en ny! Där har jag som sagt prov imorgon, jag måste börja plugga till det nu! Byeee

Säger Godnatt!

Jag är fortfarande dödstrött, och tänkte därför stänga ner här nu och sova. Imorgon är det Mediekommunikation och Svenska sen är det äntligen HELG! Jag ska dessutom passa på att fortsätta söka lite praktikplatser. Trots att det är lång tid kvar, har jag panik och är livrädd över att jag inte kommer hitta någonting! Men framtiden får utvisa vad som sker...

Godnatt!


Hämnden...

Efter en lång dag i skolan, så halvligger jag nu i soffan och kikar på Wallander - Hämnden. Den är oerhört bra, och jag såg den fördrygt ett år sen på bio. Så nu blir det en påminnare...

Just nu tittade min syster förbi också, så det blir en paus i filmtittandet en stund. Men alltid trevligt med besök :)

Produktivitet

Nu går jag och lägger mig efter en produktiv kväll, iallafall mer produktiv än vanligt... Har bloggat på zoot, fortsatt på mitt cv, skrivit ett personligt brev att skicka ut till företag där jag söker praktikplats och dessutom skicka ut det till några av företagen. Men nu ska jag sova, imorgon är det först doktorn och sen skola!

Godnatt!

Skriver CV!

Just nu sitter jag och skriver ett CV. Det är rätt svårt, för jag minns inte allt jag gjort... Eller ja, framförallt inte vad det är för tidsperiod riktigt. Men det hinner jag kanske komma på tills det ska vara klart på fredag. Det är en uppgift i Svenska, så vi ska veta hur man skriver CV och Personligt brev nu inför praktiksökandet.

Vart ska jag söka egentligen? Kommer jag lyckas hitta någonting? Det är en bra fråga...

Going home!

Sitter på tunnelbanan påväg hemåt just nu, musiken spelas i lurarna och jag halvsover... Trött då jag fastnade framför datorn igår. Precis som vanligt!

Musikalrep igår där vi fortsatte läsa manus och sen fick jag även manuset till minimusikalen jag ska göra en månad. Jag har nu en månad på mig att lära mig rollen som rektorn. Repliker samt en sång! Spännande, vi kommer köra med ett gäng andraklassare. Leka lite boss är roligt :)

Kvällspromenad

Efter en härlig promenad så är jag nu hemma från min syster. Det har varit en mycket trevlig kväll! Men nu är jag trött, väldigt trött. Därför tänkte jag ta mig till sängen för att anta utmaningen med rumbytet imorgon! Det blir spännande att se hur det blir med allting på plats!

Godnatt!

Mobilblogg

Sitter i soffan hos min kära syster med familj, dit familjen idag var bjudna på middag! Trevligt har vi, och middagen var god :) Vi kikar på Stjärnorna på slottet nu, och det är inte riktigt mitt program... Det funkar väl, men jag är oerhört trött just nu så det spelar nog in. Pigg blir jag nog när vi går hem sen. 10 timmars sömn inatt var oerhört skönt, välbehövligt! Men samtidigt är det väl det som gjort mig trött. För mycket sömn helt enkelt.

Idag har jag dessutom varit och köpt mig en bokhylla till mitt rum. Imorgon flyttar jag in! Förhoppningsvis... Om vi hinner!

Testar att blogga via iPhone

Jag har försökt mig på detta tidigare men fick inte till det då... Men nu kanske det funkar?!

Det kommer mer blogg senare...

Fast i skolan!

För drygt en timme sen kom jag hem från skolan. Extra lång dag då jag satt kvar och först fixade det sista i projektpärmen till vårat TV-program som vi nu är klara med! Så himla skönt. Sen fixade vi inför en redovisning som är imorgon och det tog lite tid. Men hemma är jag och mätt o glad numera också.


Dag 2 efter jullovet...

... och man var ledig. Precis som jag varit varje tisdag sen höstlovet. Men idag var det sista tisdagen, för nästa vecka är det nytt schema.

Vi skulle ju dragit o tränat idag, jag o några klasskompisar, men det blev inget av det. De drog bara o kollade priserna. Så får se vad som händer nästa vecka. Sen idag var Ulrika o Theo här med, Theo ville spela Wii. Vi började i fredags, när jag var barnvakt åt honom, att spela Madagaskar 2 och sen var han på besök hela helgen. Sen idag lyckades jag klara ut det! Ja, tilläggas kanske ska att Theo mest tittar på.

Musikalen började idag, och vi började ta en titt på manuset och ska läsa igenom det först en gång och sen börjar vi nog repa! Himla roligt att vara igång igen. Min roll? Jo, jag är en av 4 som ska spela Trollkarlen. Vi har 2 lag och är 2 Trollkarlar samtidigt, då han har så många olika skepnader och behöver byta om snabbt. 3 o 4 Maj kör vi!

Dessutom ska jag vara med i en minimusikal i februari, jag ska spela TV-man typ och det var en låt solo också tror jag. Inte så mycket repliker sen, utan det är mer en liten kul grej som några i våran musikalgrupp har fått chansen att göra. För det är annat folk som sätter upp den, typ 2:or, och det behövde lite hjälp. Så det ska bli roligt att få göra det :)

Dagens rapport är nu över!

Dag 1 efter jullovet...

Efter lov vill man ofta inte gå till skolan, eller hur? Men konstigt nog har jag varit rätt taggad på skolan. Det är kul att träffa alla igen och har även längtat lite till vissa lektioner. Har varit positiv till det, enda tills imorse när klockan ringde... Klockan 8 började La Voix ropa ut ur telefonen och jag tänkte för mig själv "JAG VILL INTE!!!". Då var jag himla opepp på skolan och ville bara fortsätta sova i sängen. Tyvärr gick inte det, utan jag fick pallra mig upp efter att ha snoozat ett par gånger och in i duschen ett tag för att piggna till.

En otroligt seg dag igenom, och jag funderar nu på att bädda ner mig i sängen redan nu... Imorgon är jag ledig, men ska iväg med några klasskompisar o träna på förmiddagen. Ja, ni hörde rätt. Träna! Haha. Nu kör vi hårt här...

Nu hoppar jag i säng, och glor lite på TV sen sova. Godnatt!

Som nåt som stod för nåt vackert, men som tappat sin glans...


Låten diskades från Melodifestivalen 2010, vilket var KATASTROF! Låten är favoriten just nu, det går inte att sluta lyssna på den! I LOVE IT!

Sara Löfgren är fantastisk!


Idag började omvandlingen...

14395296.jpg
Idag började det målas i mitt nya rum. Nu när min syster flyttat ut, kommer jag ta över hennes rum då det är mindre och lättare att möblera. Jag har haft problem med det i mitt nuvarande rum! Så nu får jag mer lättmöblerat och allt, men det behövdes lite förändringar först. Så en röd vägg, och 3 gråa. Den röda målade vi första lagret på idag, och resten imorgon. Den röda målades ovanpå en blå, så det krävs flera lager...

Snart flyttar jag!


Snart är lovet över...

På måndag är det åter till verkligheten... Skolan börjar igen, och jag ser både fram emot det och ändå inte. Det är oerhört skönt att ha lov, och sova bort halva dagarna! Gå upp vid 12-13 någon gång och slappa bort resten av dagen. Inte röra många knop och mest dega. Flytta sig när man måste och se på film dagarna långa.

Å andra sidan är det skönt att ibland ha en dygnsrytm och man kan komma upp tidigt utan att behöva kämpa som en dåre för det! Dessutom få göra de roliga sakerna som finns i skolan. Göra klart det sista med vårat TV-program och allt vad det är. Börjar dessutom nya kurser 2:a veckan vi är tillbaka, då ska jag läsa journalistik. Mitt under pågående Melodifestival, och det vet min lärare om och tog förgivet att jag skulle vilja skriva om det, så det lär ju inte bli så många originaluppgifter så att säga, haha. Men vi gillar det, och jag kanske kan få skriva åt Zoot då med. Det vet man aldrig...

Jag tror nog det ska bli kul med skolan! Dessutom är det inte jättelångt kvar till nästa lov heller. Sportlovet vecka 9 är inte för långt bort!

So when you need a friend, call my name...

För andra gången har jag idag sett filmen Så olika på bio. Den här gången var det mamma, som en försenad födelsedagspresent. Hon fyllde år under den tiden jag låg däckad i höstas, så kunde ta mig ut o köpa en födelsedagspresent. Då fick det bli bio! Filmen var lika bra, om än inte bättre, än sist jag såg det och Sarahs låt Kärleksvisan (alt. For a Friend) är fortfarande lika magisk!

Dessutom ska jag säga det, om när jag låg däckad. Jag har börjat komma på att det antagligen var svininfluensan jag hade! Jag låg däckad i en vecka, sen började jag friskna till men hade absolut ingen ork ändå. Det är ett symptom, att man inte har så mycket kraft i några veckor efter. Dessutom kan man få lunginflammation efter, vilket jag fick. = Svininfluensan! Med andra ord gör det inget att jag har skippat att ta sprutan.

Melodifestivalen 2010!!!

JAG SÄGER BARA MELODIFESTIVALEN 2010!!!

God fortsättning på det nya året!

Ett livstecken vore kanske på sin plats?

Jag har just nu lov och njuter av det fullt ut, och gör inte mer knop än att hjälpa syster att flytta. Rätt skönt faktiskt att inte göra jättemycket mer. Ett lov ska man njuta av, och jag behövde ta det lugnt och andas ut samt vila upp mig efter höstterminen i skolan. Sista veckorna var stressiga med stort S. Vi hade ett TV-program som mest strulade vilket var ett oerhört stort stressmoment, där jag då dessutom fick hoppa in dagen innan inspelning för att agera bildproducent. Lite andra skolarbeten jag missade under tiden jag var sjuk i oktober, och lite andra saker med. Så ett lov var välbehövligt! Börjar nu känna mig utvilad.

Men, såklart har jag hunnit med en liten resa iallafall. Upp till Anna-Karin och de södra Norrländska skogarna. Närmare bestämt till Alfta. I deras kyrka där hade Nina Söderquist 2 konserter, och hon hade fixat biljetter till mig och A-K. Det var en trevlig liten tripp :)

Umgåtts en del med familjen också, vi har ju ett Nintendo Wii nu också. Alltid kul o spela! Man får ta tillvara på de stunderna som blir, framförallt nu när syster flyttar. Då är vi inte samlade hela familjen lika ofta. När on flyttat ut ska jag byta rum, och ta hennes. Det är mindre och mysigare, samt mycket lättare att möblera. Big plans for it!

Nu ska jag kika på Star Wars Episod IV: Stjärnornas Krig, har sett de 3 första nu när de visats på 4:an och måste se de sista 3 med...


RSS 2.0