Dags att arbeta!

Snart drar jag mig iväg in till stan, därifrån ska jag ta mig till Julias Camp. Ett artistcamp för 10-14-åringar. Jag jobbar som fotograf, precis som på Camp Lingman. Det kommer bli kuuuuul! Skönt att slippa lite skola också, komma bort en sväng!


Dags att packa det sista...

Melodifestivalen är över...

Iallafall för i år, det har varit en underbar Melodifestivalsresa! Det gick över förväntan för Jessica Andersson så jag är såååå lycklig. Och ÄNTLIGEN fick jag träffa henne, i lördags utanför efterfesten... Scenariot som utspelade sig då kommer jag aldrig glömma, helt UNDERBART!

Lite tråkigt var att jag inte kunde leva Melodifestival fullt ut förra veckan, förrän fredagkväll och lördag. Jag fick inte riktigt samma feeling som förra året... Men det är helt och hållet på grund av skolan. Nästa år ska jag vara ledig de sista dagarna innan finalen, så är det bara!

Glada Gänget återförenades igen, och vi har haft underbara dagar tillsammans! Vi är helt och totalt crazy, and I love it. Men nu ses vi inte på ett tag igen... DET hatar jag :(

Glada Gänget, jag saknar er redan <3

Så fantastisk!Helt fantastisk i lördags! Hon gick till final <3

Nu röstar ni på Jessica Andersson ikväll!!!

Ikväll, klockan 20:00. SVT1. Andra Chansen. Dödens Andra Chans. 4 stenhårda dueller kommer utspela sig, och resultatet går inte att tippa. Det kan sluta HUR SOM HELST! Det är väldigt läskigt...

Och jag ber er nu, för min skull. Rösta på Jessica Andersson i duell 4! Hennes ballad är så mycket finare än många av de balladerna som är i final redan. Mäktig ballad, och är det någon som förtjänar att gå till final i duellen Alcazar vs. Jessica Andersson så är det Jessica. Hon har inte varit i final sen 2004!

RÖSTA PÅ JESSICA ANDERSSON!! Duell 4, 099-202 02


Jag minns tillbaka...

Alfta Kyrka, 27 december 2009. På scen stod Nina Söderquist. Fina Nina, som hade fixat gratis biljetter och allt till mig och Anna-Karin. Hon inleder konserten med The first noel och visar på en gång hur fantastiskt grym hon är! Hon fortsatte med flera låtar, där ibland Ave Maria, Välkommen Hem, I will find my way to Betlehem och avslutade med Happy Xmas (War is over). Men den absolut bästa låten som hon sjöng på hela konserten, det var den enda egna sången; Hard to say I'm sorry. Sen konserten var har den låten nu en speciell plats i hjärtat...

Varför? Jo, innan Nina sjöng låten började hon prata om att hon hade jobbat i många år som artist, och att hon på senare år hade börjat få lite fans. "Och det finns en person som kommer på nästan allt jag gör, när vi repade Stjärnklart så väntade i 7 timmar bara för att få säga hej. Tokfrans! Men han är helt fantastisk och underbar. Micke heter han och sitter där *pekar* Jag är så oerhört glad över att du kunde komma, och som tack för allt tänkte jag tillägna nästa låt till dig". Då höll jag seriöst på att fälla ett antal tårar, hon är så himla fin Nina! ♥ Och så sjöng hon då Hard to say I'm sorry till MIG! Under hela låten höll jag mest på att smälta sönder, blev så himla rörd!

Efteråt så ställde vi oss och väntade på Nina, medans hon pratade med några andra. Hade flera på kö, och som egentligen stod före oss. Fast Nina valde att gå fram till oss på en gång! En underbar kram och så massa fantastiskt prat, skratt och så självklart lite bilder. För övrigt fick jag inte åka till Kosovo när hon skulle vara fältartist där... Haha! Efter ytterligare lite prat, så kramades vi återigen innan hon gick vidare.
Finaste Nina Söderquist ♥


Bengtzing o Velvet i Förkväll!

Tidigare ikväll så var Linda Bengtzing och Jenny "Velvet" Petersson med i Förkväll för att prata om deras nya samarbete i låten Victorious. Jag hade inte träffat Linda sen September och Jenny sen oktober-november någon gång, så jag tog mig en tripp in till stan.

När programmet var slut kom de utgående, och sken upp när de fick syn på oss där vi satt. Jag gick fram och kramade Linda, och en snabb koll hur läget var från båda hållen. Sen vill hon presentera Jenny: "Ja, och det här är Jenny" Jag: "Ja, men vi har träffats mååååånga gånger" och så gav jag henne en kram. Vi fortsatte prata, och något vi alla måste hjälpas åt med är att Maila och önska deras låt på ALLA radiostationer.. Nu ska låten spridas och bli populär! Efter ännu mer prat om massa saker, så behövde de springa. Så vi sa hej då!

En mycket liten trevlig träff, och jag gillar verkligen de två brudarna!


Jenny "Velvet" Peterson, Jag och Linda Bengtzing


Vi går in i Mars månad...

Sandviken var toppen, och efter det har det varit full rulle i allt. Jag har inte orkat med min egen blogg! Zoot är faktiskt viktigare :)

Efter att inte ha bloggat på väldigt länge nu så har jag börjat tänka över det. Det har varit så skönt att slippa tänka på att blogga här, för jag har inte direkt haft någon inspiration på länge. Jag har nu bestämt mig för att blogga när jag känner för det, och inte tvinga mig till det varje dag. En liten omkastning för bloggen blir det därför. Det blir mest inriktat på nöjen och konserter och det livet som jag lever, men så kan det väl dyka upp lite andra inlägg också... Den som lever får se!

Jag är iallafall tillbaka, och vi går in i Mars månad, det är FINAL i Melodifestivalen om mindre än 2 veckor. Mindre än 2 veckor tills jag får träffa Mitt underbara Glada gäng ♥ Som jag saknar er! Men snaaaaaaaaaaaaaaaart!


Snaaaaaaaart är det vi igen, I miss you more than ever ♥


RSS 2.0