Hemma efter fantastico!

Nu är vi hemma efter Christers fantastiska show! För, även om vi innan vi var på repet förut inte gillade Christer, så älskar vi hans show. Faktiskt Mika, Han är bra! Idag var det faktiskt ännu bättre än sist och Jessicas version av My heart will go on var ännu bättre, det var verkligen ren magi. Under slutlåten så vinkar Natta upp till oss och smilar och vem tror ni inte mer gör det? Jo, Sandra. Världens jäkla smile.

Efteråt så messade vi Nathalie och kollade om hon kunde komma ut, men det gick inte... Vi lyckades dock få ut henne ändå, tack vakten. Pratade massa med henne, sen var hon tvungen att springa för att gå på Efterfest av fotbollsmatchen som var idag. Vi drog ut och stod där en stund. Jessica Andersson kom ut och hon är så goo! Vi pratade lite med henne och sen sa vi hej då och då kom Marie och Sandra (aka Alkis-Sandra) och dom hejade glatt och pratade lite med oss. Marie har vi gillat innan, men Sandra var riktigt trevlig och vi gillar henne med! Mika, ingen kommentars-terror nu va!

Vi gick till Östermalmstorg då vi missat bussen precis, sen åkade vi hem. Nu är vi då här. Ska sova nuuuu! Sonja imorrn.

/Mikael


Detta kan vara det ända jag skriver om detta, beror på om jag orkar att blogga mer om det eller inte, men nu har ni en liten resumé åtminstone. Och till sist: Christer Sjögren är bra!

Kommentarer
Postat av: Mika

Christer är inte bra. strypa



Jag har faktiskt aldrig sagt att Alkis-Sandra skulle vara otrevlig. Hon är bara Alkis-Sandra. that's it. xD

2008-10-12 @ 09:32:47
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0