Den där Jessica Marberger är magisk <3

Ikväll har det varit invigning för Sveriges största Multiarena, Göransson Arena i Sandviken. En av artisterna som uppträdde var favoriten Jessica Marberger. Väldigt kul, och såklart så var vi ju där och träffade henne. Tyvärr fick vi inte tag i några biljetter till kvällen då de gick åt som smör i solen, men fick komma in och se genrepet.

Vi hade klockan på ringning vid halv 9 men ingen av oss orkade upp och vi kom upp först ungefär en timme senare. Duschade, åt frukost och fixade oss. När vi båda hade duschat så slängde vi iväg ett sms till Jessica och frågade när hon skulle ta sig till arenan. När vi var i fullt rus med att fixa oss för dagen och skulle göra oss klara för att gå upptäckte jag att jag hade fått svar från henne, för 10 minuter sen. Hon skulle till arenan 15 minuter senare vilket betydde att vi hade 5 min på oss. Vi kastade oss ner och ut, lite halvklara. Bråttom, bråttom men vi hann iallafall få med oss både digitalkamera och videokamera.

Väl framme vid arenan så ringde Carros syrra som var uppe på stan, hon hade stött på Jessica och Mio i en butik där. Carro pratade lite med henne och hörde när hon kom, och de skulle bara kolla en sak till i butiken. 10 minuter senare kom de och Franz åkandes med bilen. De parkerade och Jessica & Mio tog sig fram till oss och självklart blev det kramkalas. Vi pratade på om det mesta, allt från sommarturnén och invigningen till plugget. Värsta Schlagern-dans blev det också, och jag hade en sjukt duktig elev ;) När vi pratat och dansat i 20 minuter så skulle de ta sig in och vi gjorde upp en plan hur vi skulle försöka komma in på genrepet. Sa hej då och vi hörs via sms om huruvida vi kommer in eller inte.

Pratade med några lösa människor som städade, men de hade ingen koll utan tyckte vi skulle gå in i arenan och kolla om vi hittade någon där. Jackpot på en gång. En snubbe var påväg mot utgången och vi frågade honom om det var okej, för vi kände ju Jessica och han hade sett oss dansa med henne utanför. Inga problem så vi trallade fram mot scenen.

sms - Jag
"Vi är inne :) det var lugnt så länge vi kände dig :D:D"

sms - Jessica
"Jiho! Bra där."

Vi satte oss vid ett bord nära scenen och drog ut stolarna. Långt från borden... Ville ju inte förstöra något inför kvällen. Strax innan genrepet började kom Jess och Mio gående och sa hej och prat någon minut till. Klockan 12 började det och Fredrik Swahn inledde med att sjunga någon låt och presentera evenemanget. Sedan kom Jess och körde Voulez-Vouz, helt fantastiskt bra!!! Sen var det dags för någon klassisk opera. Malena Ernman som kommer ifrån Sandviken var ju självklart där. Ordningen har vi ingen aning om, men några duetter blev det och så även uppträdande av Tomas Ledin, som även han är från Sandviken.

       Paus och Jessica kom ner och pratade ytterligare lite. Vi busade lite med Mio också, som vi gjort under första akten från scen. Han är en riktig busunge! Sen gick de in i logen och åt lite lax. Andra akten började vid 2 och det blev fler låtar. Bland annat sjöng Malena och Jessica I know him so well, från Chess, tillsammans. Direkt efter den låten så sjöng Jessica en egen låt, The day you said goodbye. Helt fantastiskt att få höra henne köra en egen låt, och den är så himla bra!

Minns inte mycket mer av andra akten, förutom slutet. Schlageeeeeeeeeeeeeer!!! Fredrik och Jessica körde Värsta Schlagern och Jessica stoltserade med att hon lärt sig dansen men påpekade att det var vi som varit så duktiga och lärt henne. Tomas kom och körde Just nu och det var kul det med. Jessica hade kul åt oss som shakade loss lite. Sen dog både hon och Malena. För Malena kom in och körde La Voix. Vi chockade lite genom att flyga upp och dansa nästan hela koreografin. Malena tyckte vi var bäst, och hon joinade våran dans lite. Jessica körde med lite hon med i mitten. Berömmet efter låten gick självfallet till oss från Malena och hon tyckte vi kunde vara med på scen sen under kvällen.

Sen slutade hela grejen med ABBA-låtar. Jessica körde The winner takes it all helt fantastiskt och sen avslutades det med att alla sjöng Dancing queen. Vi sprang och busade lite med Mio medans de gick igenom några saker på scen. Jessica kom ner en stund till oss, innan hon hoppade upp på scen igen och repade några småsaker i några låtar. Sen gick vi alla fyra längre bort i arenan där det var tystare och pratade ännu mer. Jag säger bara Jessica Marberger <3 She's simply the best... Hon tackade för att vi var där, det hade gett sån energi och trygghet. Vi tackade henne för att vi fick träffa henne. Tog lite kort och sen blev det hej då. Massa kramar!
Det finns verkligen INGEN som Jessica. Kärleken som hon ger är helt fenomenal. Utstrålningen hon har på scenen, hennes miner som vi alla älskar! Att träffa henne är aldrig tråkigt. Man går därifrån med världens största leende för man fått sådan energi.

Hon säger att vi ger henne så mycket, men det är verkligen ingenting mot vad hon ger. Värme och kärlek kan man minst säga att man får. Med ord är det svårt att beskriva hur mycket hon ger, och framförallt vad hon betyder! Hon har gett SÅ SJUKT MYCKET!!

Tack för att du finns
Jessica Marberger <3

Back in Stockholm

Vi är hemma igen. Dagen har varit fantastisk!

Vi åkte från Gävle vid halv 7, jag och Carro, och var framme på Centralen vid kvart i 9. Vi plingelingade Annamia lite och bestämde att vi skulle träffa upp henne vid Stadion (då hon jobbat på Stockholm Maraton under dagen) så vi tog oss dit med tunnelbanan och mötte upp henne. Kramkalas! Vi hade båda varit med om trevliga dagar så lite prat om det. Lite allmänt om sommaren och plugg! Även blev vi oroliga för en kanin...


Foton tillsammans med henne för en gångs skull


Även en gruppbild


På strålande humör!

Musikar gör vi just nu, mycket trevligt! Drömmer oss tillbaka på dagen likaså...

Vi är inne i arenan nu och ska se

MMS

Vi är inne i arenan nu och ska se repet :)


Arenan som invigs imorgon! Jessica

MMS

Arenan som invigs imorgon! Jessica repar fortfarande :)


Utanför fönstret slår våren ut, marken blir grön igen...

Då har man hunnit med en konsert, ett långt telefonsamtal med Carro och packat på ytterligare några timmar.

Konserten gick bara bra. Jag är nöjd med framträdandet iallafall, det viktigaste! Hade gått ännu bättre om jag varit tillräckligt uppsjungen, men det gick ändå. Låten är verkligen hur fin som helst, och det var jättekul att framför den i Kapellet där vi höll till. Sådan akustik! Sen sjöng Adrian (en annan sångelev) Hallelujah och den ger verkligen rysningar varje gång man hör den låten! Den är också himla bra.

Packad och klar är jag till imorgon. Då bär det av mot nästa äventyr. Jag åker upp till Carro och Sandviken för invigning av Göransson Arena. Bästaste Jessica uppträder och vi hoppas på att få komma in och se det. Träffar henne kommer vi göra, det har vi redan bestämt med henne.

Ingen dator åker med, men kanske lånar Carros så jag får ut ett inlägg eller två ändå! Det märker vi. Mobilblogg finns ju också. Annars hörs vi igen på söndag då vi åker hem till Stockholm!

Nu ska jag sova och överleva en skoldag innan jag åker, så dags att sova. Godnatt


I soffan...

Nu är jag hemma från skolan och har slagit mig ner i soffan i mitt rum. Ätit lite glass har jag hunnit med också, samtidigt som jag kollade lite bloggar. Väntar nu på att Mamma o Pappa ska komma hem och börja med maten, jag behöver äta innan jag drar iväg till sångavslutningen. Självklart ska ju de dit med, men typ 1½ timme senare. Vi har ju uppsjungning och rep att göra först.

- Titta, nu kom pappa!

Sovmorgon idag hade vi, till halv 12 och det var superskönt. Sov 8 timmar inatt och vaknade mycket utvilad, var så himla skönt! Första lektionen var Matte och vi hade prov... Det gick inte så jättebra för mig, förstod inte riktigt alla frågor. Känns som det här blir mitt sämsta resultat, men vem vet! Man ska väl aldrig säga aldrig... Sen Mediekunskap där vi fortsatte skriva våra artiklar, ska vara klara idag men jag kommer inte hinna tror jag. Men det blir säkert bra!

Vi hörs igen senare, 17:45 ska jag iallafall vara på plats för att repa och så!

Dagen är över igen...

Förutom Gröna Lund, så har jag ju haft skola. Idrott, Matte och Svenska. Sen stannade jag och Malin kvar och fastnade vid datorerna och klockan 4 mötte vi upp de andra i receptionen för att åka till Grönan.

När jag kom hem slog jag mig ner här på en gång och har suttit här sen dess. Kollat lite på TV samtidigt. Just det, har testat ut vad jag ska ha för kläder på mig imorgon under sångavslutningen. Tror det blir riktigt bra! Det ska bli jättekul att få göra ett sista uppträdande, och med den här låten. Låten är bara så bra, och nu ska jag få göra den. Låten är: För kärlekens skull.

Nu är det dags att sova. Vila rösten lite som man brukar säga, haha. Godnatt.

Hemma från Gröna Lund

Ja, kom hem för lite mer än 1 timme sen och har inte hunnit göra så mycket. Kollat igenom bloggar bara.

Grönan var mycket trevligt. Vi körde 5-kamp vilket var riktigt kul att testa på! Grenarna vi körde var:

Woody, där man ska slå på saker som kommer upp
Let's go bananas, där man ska skjuta pingisbollar i hål som öppnar sig
Basketball, där man helt enkelt ska kasta basket och samla så mycket poäng som möjligt
Slangbella, där man ska skjuta ner burkar
Skjutbanan, där man ska skjuta på en tavla så nära mitten som möjligt

När vi var klara med matcherna och poängen var ihopräknade gick vi och åt. Hamburgermeny för mig. Sen när vi ätit klart så ville Lotta, en av lärarna, åka Fritt Fall och frågade om någon mer ville. Ingen ville typ, men jag ställde upp för det är kul. Bara för att jag gjorde fick jag en åkkupong av en av de andra lärarna som ändå inte skulle ha åkt någonting. Vi gick dit och vanliga var avstängd, så det fick bli Fritt Fall Tilt. Det var helt galet kul, man fick en sådan kick av det. Hade inte bangat på att åka den på en gång igen, haha. Alla de andra kom ju såklart och kollade när vi skulle åka.

Efter det drog alla lärare plus några elever, så sa hej då till dem och jag, Malin och Olle drog till Lustiga Huset medans de andra valde Insane. Lustiga Huset är alltid lika kul. När vi var klara gick vi till Insane för att kolla när de andra åkte, och shit va den inte ser rolig ut. Verkar rätt läskig alltså...

Alla de andra ville sen åka Berg och Dalbanan, så vi gick dit fast jag orkade inte göra det utan spar mina kuponger till på söndag. När de åkt så tog jag och Malin oss till färjan och åkte till Slussen där jag hoppade på tunnelbanan och åkte hem. En mycket lyckad och rolig dag!

Galet!

Ja, förra inlägget var väldigt spontant. Ett glädjerus som jag tror alla fick! Sommaren blir verkligen perfekt, och jag tror det var menat att bli så, för det passade verkligen in i schemat. Vad det hela gäller? Jo, Jessica kör lite med Marko i sommar. Det kunde ta mig tusan inte sluta bättre. Jag kan säga det nu också, sommaren 2009 blir den bästa sommaren någonsin!


Det är helt galet!!!


Idag så hade vi Engelska, jag fick VG på Nationella (VG-, VG, VG+ på de 3 olika delarna). VG verkade bli mitt slutgiltiga betyg i Engelska A vilket jag är mer än nöjd med! Lunch där vi satt ute i solen och åt, mycket skönt. Foto där vi fortsatte framkalla några bilder sen redovisade. Det är fortfarande lika kul att framkalla i mörkerrummet.

Tog mig hem och kastade snabbt i mig lite mat och vidare till Musikalen. Där hade vi avslutning med tittande på musikalen. Fortfarande lika kul att se, och jag saknar det... Men nästa år igen. Jag måste stanna kvar! Sen repade vi sångerna inför sångavslutningen på torsdag. Det blir riktigt bra tror jag, så länge jag är uppsjungen!

Nu ska jag sova. Imorgon väntar skola och sen Gröna Lund med Friendsarna på skolan! Godnatt.


Sommaren blir TOPPEN!!!!

Jag vill bara säga att jag längtar till helgen, till nästa helg, och helgen därpå och sen HELA SOMMAREN!

Imorgon är en annan dag

Kom så länge hjärtat slår, kom så länge spänningen finns kvar, imorgon är en annan dag... Globen 14 mars 2009 <3

Som sagt så är det en annan dag imorgon. En dag som ser ut att bli ganska bra:

• Börjar 10 med Engelska, där vi får tillbaka Nationella Proven. Hoppas verkligen att det gick bra. Kan ju nämna när vi pratar nationella, att jag fick MVG på nationella i Matte!
• Foto efter lunch där vi ska fortsätta med lite framkallning av bilderna, sen redovisning.
• Klockan 5 är det musikalavslutning med lite fika samt tittande på musikalen, som kulturskolan filmade.
• Efter avslutningen är det sånglektion och repa låten inför sångavslutningen också...

En bra dag, jag är laddad! Nu ska jag sova så jag är utvilad. Vi hörs imorrn!

Solsting & snesprång

Ligger just nu och kollar på denna svenska fars. Jag älskar farserna nere ifrån Vallarnas Friluftsteater, de är bäst. Men jag måste säga att det här inte är den bästa. Den var bara lite halvrolig, vissa delar är roliga och vissa skittråkiga.

Vanligtvis är det sovmorgon till 11:50 på måndagar, men inte idag tyvärr. Vi hade idrottsdag och började 10. Egentligen inte så farligt heller, men ändå. Man behövde göra minst 2 grenar för att få närvaro. Så det blev kast med liten boll (kastade 38,1 m) och kulstötning (stötte 7,8 m). När det var slut så drog jag in till stan, orkade inte vara kvar när jag inte kunde göra något mer.
Passerade centralen där jag köpte tågbiljett ner till Göteborg (ja, igen). Det blir inte bara en Göteborgstripp i sommar, utan två. Jag åker ner över dagen veckan innan den långa resan. Bara boka nattbussen hem sen också så är hela resan klar!
Hur ska man ha råd i sommar?! Man blir ju ruinerad... Men ja, det är väl det fina med livet, att gå i konkurs varje sommar!

Sen har jag bara varit hemma och för det mesta glott här vid datorn. Ångrar lite att jag inte gick ut och satte mig i solen ett tag, var ju så himla varmt ute. Men imorgon blir det bra väder igen, fram tills kvällen...

Farsen är slut nu, och jag bytte över till Boston Tea Party. Intressant.


Långhelgen är över.

Då var denna helg över, den långa helgen som varat i 4 dagar. Var ju som sagt hos Zandras pappa från onsdag till fredag, det var riktigt trevligt och vi har några riktigt bra bilder till projektet. Sen på fredagen mötte jag upp Mika på centralen och vi mötte upp Carro när hon kom med bussen. Till Donken och åt lite, sen satt vi där och pratade om allting ganska länge. Tog oss sedan hem till Mathilda där vi åt middag, mycket trevligt och gott!

På lördagen var det heldag med A-K, Carro, Emma och Mika och den avslutades som sagt på Djurgården. Galenskapare är vi det. Inget slår Glada Gänget när vi är samlade, oavsett om det bara är några av oss, eller allihopa. Grilla korv vid vattnet, skråla La Voix, hoppa hage och ringa roligt folk. Det var så himla mysigt där ute, dit kommer vi tillbaka.

Idag spenderade jag, Carro, Emma och Mika dagen på Skansen. Något firande av Naturens År och Sara Löfgren var där och uppträdde. Hon var grym alltså. Sen lyckades vi dra till oss uppmärksamheten här också, genom att skråla med när Tobias (Den andra artisten, okänd) sjöng Batterilåten, allt handlade ju om miljön. Då kommer han ut i publiken i sista låten och fram med mikrofonen till oss. Allsång, allsång hela dan. Som sagt, vi är bara bäst!

Sen till Centralen och sa hej då till Carro som åkte hem. Hej då till Emma som åkte senare på kvällen (Hmm.. var det inte nu hon åkte tro?!) och Mika som jag kanske träffar senare i veckan, vem vet. Hem och åt middag och har suttit här sen dess.

Nu är det dags att sova för mig, vi hörs imorgon. Då kommer det nog några bilder från helgen. Godnatt.

Jag lever, men på annat

Ja, det var svårt att få internet hos Zandras pappa så det blev inga bloggar därifrån. Sen har dagarna rullat på, och jag har inte hunnit med bloggen.

Idag har vi iallafall haft myskväll på Djurgården: jag, A-K, Carro, Emma och Mika. Helt fantastiskt bra och mysigt hade vi det där ute och det är verkligen något vi kommer göra igen!

Men jag återkommer efter morgondagens äventyr. Godnatt

Trodde allt skulle ta kortare tid...

Dagen har rullat på. Nationella i Matte idag gick väl helt okej tror jag, var inte så svårt. Sen tjockade vi ner oss med lunch på McDonalds... Foto efter det där vi framkallade bilderna i större format. Det blev snyggt, jag älskar några av bilderna jag tog. Jag ska kopiera dem nästa vecka så jag får hem några! När det var slut var det vidare på resurstid i Svenskan, där jag ligger efter. Men det blev väl en bra början iallafall. Något som vore bra för att göra loggarna som jag inte gjort, är att ha läst ut boken. Det har inte jag!

När jag slutade åkte jag förbi Centralen och köpte tågbiljetter till Göteborg, så det är bokat och klart nu! Tjohooo.
Hem och åt middag, och strax därefter vidare till Vasaskolan och hade sånglektion. Det var skitkul, jag fick tänja rösten! Dra den till gränserna typ, då en låt jag ska göra innehåller så låga och höga toner. Men de höga är inga problem egentligen, bara att släppa loss. Vi kom fram till att jag faktiskt är Tenor, och ska börja träna rösten så jag kommer ännu högre upp. Kuuuuul!

Nej kära vänner, nu måste jag packa ihop väskan. Imorgon drar jag, Zandra och Amanda till Zandras pappa i 3 dagar (eller ja, 2 nätter) för att göra lite skolarbete. Men någon blogg får ni från mig iallafall, för jag har datorn med mig.

Nu måste jag packa, sen sova. Godnatt!

Det börjar bli sent på dagen...

... igen, och jag ska snart ta mig till sängen. Vara lite ordentlig och försöka få mig i säng så jag kan sova i 8 timmar inatt.

Dagens lektion i skolan var Foto, där vi framkallade våra negativ. Rullen med alla bilderna vi tog på Skansen i tisdags. Det var riktigt kul, och imorgon ska vi framkalla någon av bilderna i stort format! Det blir roligast.
Var in till stan efter skolan och kollade runt lite med Zandra, Malin och Amanda. Jag köpte ett par röda byxor, skitsnygga var det.

Nu ska jag ta och stänga ner här. Tog för lång tid att skriva det här, så kommer nog inte i säng riktigt i tid... Men ja, det är sånt man får ta :) Nu stänger jag iallafall ner och laddar om inför morgondagen som består av Nationella i Matte, Foto, Svenska och sist sånglektion. Det blir nog bra, får man hoppas.

Välkommen hem, kören <3

Idag har jag och Carro varit ute på äventyr igen. Den här gången var det Arlanda som stod på kartan. Våra favoritkörsångerskor Dea Norberg & Jessica Marberger kom tidigare ikväll hem från Ryssland och ESC så vi passade på att ta oss ut dit och säga hej.

De blev väldigt chockade när de såg oss, men också väldigt glada! Sen var det okej att vi hade sms:at dem så mycket under tiden de varit där, de tyckte bara det var kul. Pratade lite om Deas flytt till USA också, bland annat att hon ska bli bättre på kontakten, haha. Sen följde vi dem till taxin där kameran dök fram:Dea Norberg & Jessica Marberger - Då, nu, föralltid <3

De är bara bäst, ord räcker inte till för vad de betyder och inte heller för den kärleken de ger. Jag kommer aldrig glömma Dea när hon flyttar. Aldrig, aldrig, aldrig...

Nu väntar sängen, vi hörs imorgon. Godnatt.

Står på Arlanda och väntar på flyg

MMS

Står på Arlanda och väntar på flyg från Ryssland! Det är inkommande just nu :)


stolt..

Kommenterar inte, men säger bara att JAG ÄR STOLT ÖVER MALENA OCH KÖREN <3

Angående ESC...

... så tänker jag inte kommentera det. Iallafall inte idag!

Final i Eurovision Song Contest ikväll!

Ikväll gäller det. Vinna eller försvinna. Opera eller ballad. Grekland eller Sverige. Succé eller bottennapp.

Sverige går i kvällens Eurovision Song Contest ut som nummer 4 och Malena och superkören kommer prestera hur grymt som helst. Nervös är väl det minsta man kan säga att det kommer bli. Alla favorittippade som finns i år. De är så många: Grekland, Norge, Azerbadjzan, Ukraina, Storbritannien och ett antal till...

Själv tror jag att Sverige kommer placera sig ganska högt ändå. Möjligen inte vinna, men mycket högt! Hur som helst så blir det en spännande omröstning och jag kommer dö ett antal gånger, dels under uppträdandet, och under omröstningen.


Malena och superkören <3

Kvällen spenderas här hemma. Tillsammans med Carro, mamma, pappa och Ulrika. Ska bli kul och har laddat upp med massa gott att äta.

Godis
Chips
Popcorn
Läsk
Glass
Maränger
Strössel
(färgat blått och gult)

Nu är det inte långt kvar... Bara 1 timme och 40 minuter. Först är det Babben & Co klockan 20 med bland annat Charlotte Perrelli, Bert Karlsson och Linda Bengtzing

Gårdagen var verkligen bäst!

Rix FM Festival i Kungsan igår då. Det var grymt kul. Alla var grymma på scen, och snyggaste måste ju verkligen ha varit Alcazar. De kan ju det där med att showa loss! Men det bästa på hela kvällen var Sanna. Våran favorit Sanna Nielsen var där och kollade på det och vi träffade henne efteråt. Hon är verkligen helt underbar! Även pratade vi med Anna Mourou, Caroline (Ragdollz), Helene (Måns turnéledare) och en till höjdpunkt: Therese Löf! Hon hoppade in och körade istället för Anna Andersson som är på Eurovision med Grekland. Tessan var verkligen sjukt trevlig och blev oerhört glad över berömmet hon fick.

Nu ska vi bege oss till centrum här för att handla det sista inför ikväll.. ESC NU KÖR VI!!!


Nu sitter vi och väntar i Kungsan!

MMS

Nu sitter vi och väntar i Kungsan! Carro har suttit här sen 8, men jag kom vid 2 efter skolan ;) om några timmar börjar det...


Snart Eurovision igen...

Om bara en liten, liten stund är det dags igen. Semifinal 2 är det den här gången och jag hejar på Danmark & Norge för att vi nvill ju ha alla Nordiska länder i final. Sen Grekland, Irland och Azerbadzjan där det är en del svenskar inblandade. Sen får vi se efter kvällen vad mer!

Idag kom Carro också, så vi två kommer att se på ESC tillsammans förstås. Imorgon är det dags för Rix FM Festival också! Så fort ESC är slut behöver jag sova, så jag säger godnatt redan nu. Fortfarande helt slut efter veckan...

Dea & Jessica - Waterloo

Att jag varit rätt off vad som hänt kring allting är rätt klart. Man blir lite isolerad när man inte sitter vid datorn. Men något jag inte missat är det här klippet, som bästaste Tobbe filmade på ABBA-festen i måndags. De är bara för bäst, och det är skandal att de inte fått go solo än.Dea Norberg & Jessica Marberger <3

SVERIGE AND THE SUPERKÖR <3

Jag lever, otroligt nog. Har nu genomfört totalt 4 musikalföreställningar och varit konferencier på en ABBA-konsert på 3 dagar. Är det okej att vara helt slut efter det?

Sista musikalföreställningen igår gick helt super, allt blev verkligen så mycket bättre. Man var helt totalladdad och körde på som en galning. Det var skojsat. Sen när det var slut tog vi oss hem till Mirre för "efterfest" Vi blev totalt 6 stycken, varav 5 från musikalen. Där blev det lite käk och sen TV-tittande. Vi alla blev helt överlyckliga över att Malena var så grym!!

SEN GICK HON JU VIDARE TILL FINAL OCKSÅ!!! Glädjen var totalt! MALENA OCH THE SUPERKÖR ÄGDE ALLT! <3

Imorse var jag helt slut... Skickade kryptiska svar på sms till en klasskompis, i tron om att jag svarade på när vi började. Sms:et såg ut såhär: 5 s i
Trött? Nej inte alls. Har varit sjukt seg hela dagen, och då skulle man vara konferencier också på en konsert ikväll. Men det funkade, och alla var lika nöjda efter den här konserten som den där jag själv deltog med sång! Vissa tyckte det var proffessionelt och några lika bra som vanligt. Kul att höra! Rektorn på Kulturskolan var supernöjd.

Nej, nu ska jag sova här. Det behöver jag! Godnatt.

Godmorgon

Jag som hade planerat att sova länge... Vaknade först vid halv 6 av någon konstig anledning, sen strax före 7 vaknade jag igen och kunde inte somna om...

Men nu ska jag gå upp och duscha och äta frukost, jag är hungrig!!

Igår var ABBA-fest i Moskva och våra fina körisar, Christer Björkman, Shirley Clamp, Fredrik Kempe och Malena Ernman sjöng Thank you for the music helt fantastiskt:Nej, upp och hoppa nu! Får se om jag orkar blogga ikväll när jag är hemma, det blir ju sent. Eurovision slutar 23 och då ska man ta sig hem därifrån också!

Helt fantastiskt!

Musikalföreställningarna gick helt fantastiskt bra, om man bortser från små detaljer. Det var verkligen galet kul att göra 3 föreställningare med så kort mellanrum. Det gör inget att man är helt slut nu efteråt, för man har så kul. Det är verkligen sjukt kul att göra detta! Man vill bara köra samma sak om och om igen.

Nu har vi 1 föreställning kvar, imorgon kväll för allmänheten. Då kommer vi satsa fullt ut, då finns inga gränser! Det är bara att tuta och köra.

Efter den föreställningen ska vi hem till en i gänget och ha lite "efterfest" med Eurovision-tittande. Får se vilka som kommer med, men några stycken än så länge!

Nu ska jag sova och inte vakna av en klocka imorgon, bara sova, sova och sova. Godnatt.

Bara minuter kvar nu...

MMS

Bara minuter kvar nu...


Sova.

Nu väntar sängen, klockan ringer 6 imorgonbitti och 8 ska vi vara på plats. Godnatt.

Farväl Peter Pan

Bara 14 timmar kvar till premiär nu, och jag är taggad till tusen.
4 föreställningar totalt kommer att ges under 2 dagar.

Imorgon måndag kör vi 3 skolföreställningar 9:30, 11:30 & 13:30På tisdag är det öppet för allmänheten klockan 18:00.
Du är varmt välkommen och kan boka biljetter på biljettbokning@danderyd.se fram till måndag förmiddag, eller köpa i dörren från en timme innan föreställningens start.

Biljettpriser:
40kr för Barn/Tonår
80kr för Vuxna

Varmt välkommen!

Jodå, jag är vid liv...

... men Blogg.se har som vanligt problem när man ska blogga. Om det inte är för att inläggen tar tid att publiceras ut så är det för att publiceringsverktyget slutar funka, man kommer inte in på sidan. Det borde väl inter ta så lång tid att få allt att funka?

Vaknade mellan 9 och 10 någon gång, efter att sovit cirka 9 timmar. Det var så himla skönt! Behövdes, och nu är batterierna ganska så omladdade och det behövs imorgon.

Än så länge har jag hunnit sitta här vid datorn några timmar, varit iväg och handlat i Arninge. Både mat, kläder och hårstyling. Lagat lite pannkakor här hemma med, måste ju ha någonting med mig att äta imorgon. Tror man lär bli rätt hungrig av att göra 3 föreställningar. Första är slutsåld, det kommer bli helt galet kul.

Jag kom precis på att det inte är många timmar kvar tills premiären... Om 15 timmar så har vi ganska nyligen kört igång första föreställningen, shit alltså. Kuuuul!!! Därför kanske man ska ta en titt eller två till i manuset, bara för att se att allt sitter. Plugga musikordningar är viktigast, det har alla haft dålig koll på under repen! Well, vi hörs igen.

Nej, nu går jag till TV:n igen...

... sen går jag och lägger mig. Fastnade här vid datorn en stund nu, har pratat massa med Mika på msn, men nu orkar jag inte mer så vi säger godnatt och hörs imorrn...

Går och lägger mig nu...

Well, hemma nu för lite mer än en timme sedan. Repet slutade vid halv 5, men de behövde lite hjälp med att fixa scenen med mer tyger och sånt, så jag fick hoppa in. Framförallt var det att hissa upp riggen det behövdes hjälp med, och hjälp va tungt det var. Där försvann verkligen mina sista krafter, men vi fick upp den och scenen är jättesnygg numera.

Vi hann köra igenom hela 2 gånger, första gången tog längst då orkestern inte var synkade eller någonting. Men andra gick strålande, det kommer bli helt grymt bra. Jag läääängtar

Orkar verkligen inte göra nånting, så jag går ifrån datorn och lyssnar vidare på P4 Retro. De spelar en massa schlager. Sen blir det TV:n, ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

Helg igen!

Ja, skolveckan är över. Men inte repen. Vi hade rep idag mellan kvart över 3 och 7 så har varit väldigt seg och trött hela kvällen. Nu väntar sängen dessutom, för att imorgon orka upp och repa igen. Då börjar repen klockan 10. Tidigt, tidigt. Men vad gör det egentligen, vi har ju så pass kul ändå!

Godnatt


Malenas 2:a rep.

Orkade verkligen inte med att lägga ut det igår.... Men här kommer iallafall filmer från Malena Ernmans rep igår. Det är fortfarande grymt snyggt, men alldeles för mycket översiktsbilder! Men det blir nog bra tillslut.Bild på TV-skärmen, så ni ser hur det ser ut i TV.Nej, nu börjar lektionen här igen. Vi hörs ikväll efter repet...

Vad ska man göra i sommar?!

Ja, då har man fått svar från kommunen angående sommarjobb. Ingenting där, precis som väntat. Så nu har jag två stora problem... Nummer 1, vad ska jag hitta på i sommar? Har lämnat luckor för 3 veckors sommarjobb, dessutom är det ytterligare 2 veckor efter det som är obokade i veckan. Nummer 2, hur ska jag ha råd med allting? Det är det största problemet, hur kommer jag klara mig i Göteborg? Men, men. Vi får se hur allt går.

Idag hade vi Nationellt prov i Engelska. Reading och Listening. Det gick nog ganska bra tror jag. En del saker bättre än andra. När det var slut fick vi sluta. Vi hade också matte innan provet.

Ikväll hade vi rep i dansstudion, för att repa på danserna. De danserna jag är med i gick väldigt bra. Dansläraren var stolt över att jag kunde dansen där jag gör mest så pass bra, utan att ha varit på något dansrep. Sen en annan dans när jag och Adrian ska bära in Tingeling så gick det mindre bra. Adrian var inte där idag, så jag fick ta Tingeling på ryggen. Det måste sett kul ut.

Nu är det dags att sova. Skola mellan 8:45 och 13:40. Hem och fixa matsäck snabbt, sen iväg på musikalrep mellan 15:15-19:00. Tror vi ska köra med ljud och ljus då också. Förhoppningsvis hinner vi köra igenom musikalen mer än en gång då. Vi hörs imorrn. Godnatt

En lång, lång, lång dag...

Dagen är till ända, jag ska ta mig till sängen nu...

För ungefär 1½ timme sedan kom jag hem från musikalen, 45 minuter senare än planerat. Men sånt är livet. Det var riktigt kul där, allt börjar fastna och gå ihop sig nu. Vi hann igenom hela musikalen för första gången, vilket är grymt skönt. Så alla bitar börjar falla på plats nu!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer... Vi hörs imorgon, godnatt.

Dags att sova...

Nu är jag för trött och less på allt, så jag tar mig till sängen och sover istället. Hoppas på mer positiva tankar imorgon!

Imorgon inleds de intensiva repetitionerna inför musikalen. Har rep mellan 17.00 och 20.30 imorgon. Då lär jag vara trött, godnatt.

Tänk att det ska vara så svårt...

... att lära sig 5 sidor av ett manus. Det är liksom ingenting?! Ändå fastnar det inte... Jag har ju ett hum om vad jag säger varje gång, men det räcker inte. Måste kunna allt!

Skrev en lång uppsats om hur less jag var på skolan, och att jag ligger efter och allt. Men så har som vanligt blogg.se problem, och allt försvann. Blogg.se kan ta och gräva ner sig någonstans!!!

Jag är hursomhelst less på skolan, skoltrött är bara förnamnet! Ligger efter i flera ämnen, då jag varken orkat eller hunnit med det. Saker som är kvar sen i höstas dessutom, vissa för att det var under den jobbiga perioden och vissa för att jag förskjöt det en vecka och det sen glömdes bort. Har börjat tveka över skolan... Det är verkligen inte min grej att sitta på en stol, vid ett bord, med en lärare framme vid tavlan som bara pratar och pratar. Jag vill ha det mer som karaktärsämnena, ut och aktivera mig. Som nu, ut och fota!!! Men, men. Får se hur det går, har inte tid att fokusera på det nu, det är musikalen till 110% som gäller just nu. Gah, jag är så less på skolan...

Nu ska jag dock kolla igenom lite fakta inför ett Idrotts-prov imorgon.

Med middag i magen...

... så ger jag mig in i manuspluggandet igen. Det ska väl gå bra hoppas jag! Eller såhär; det måste gå bra. Imorgon börjar intensiva repen... Rep från imorgon till på lördag, varje dag. Sen på måndag smäller det, kuuul!!!! Men som sagt så måste allting sitta, så vi hörs senare!

Nu orkar jag inte mer för dagen...

Nej, jag har gått igenom manuset flera gånger... Ganska många faktiskt, lyssnat på skivan med och försökt lära in låtarna. Det har gått mycket bättre med låtarna än med replikerna. Åtminstone har jag ett hum om vad alla mina repliker handlar om, ett framsteg. Imorgon blir det fortsatt pluggning på replikerna!

Nu orkar jag inte koncentrera mig mer på det. Ska ta mig till TV:n... Har precis avslutat ett litet samtal med Carro, jag behövde reda ut mina tankar innan jag blev galen, haha. Det blev bättre iallafall, det mesta ska nog lösa sig. Inget jag orkar ta tag i nu dock, så vi kör på det imorgon.

Vi säger godnatt, och hörs imorgon tisdag.

blir galen här...

Gah, jag tror jag blir galen just nu!!!! Så mycket problem med allting. Inte bara en sak, utan massa saker. Min hjärna sprängs snart, jag blir galen...

Hemma med en...

... bilpåse och lite chips är jag nu redo att ta mig in i manuspluggandet. Vi dissar datorn för stunden, och några timmar framöver. Jag är taggad på att göra annat än datorn, så det här går nog bra!

Hoppas jag...

Tråkväder som har svårt att bestämma sig...

Är påväg till skolan nu, men måste bara kika in med ett litet inlägg nu.

Imorse regnade det, för 30 min sen regnade det och nu helt plötsligt kommer solen fram... Hur ska det vara? Helst sol om jag får välja!

Nu; Skolan, Foto-lektion. Vi ska fota bilder till våra digitala berättelser, så min kamera åker med. Vad ska man ta för bilder, hmm...

Dagen har avslutats med film...

Göta Kanal 2. En av mina absoluta favorit-filmer, men som jag inte sett nu på ett tag. Den är verkligen så bra, värd att se. Åtminstone om man älskar Svenska filmer. En bra uppföljare från 1:a filmen och jag kan knappt bärga mig tills 3:an kommer.

Manuset har jag inte gjort något större försök på heller, skit också. Jag vet inte varför. Jag fastnar vid dumburken... Men imorgon MÅSTE jag plugga på det.

Nu ska jag sova, imorgon väntar först läkarbesök 8:45 så ingen sovmorgon inte. Sen foto i skolan. När jag kommer hem ska jag fokusera på musikalen. Godnatt.

Det där med pluggande...

Hur tror ni det gått för mig med pluggandet? Inte bra alls kan jag tala om, jag har inte ens börjat... Har bara suttit här vid datorn hela dagen lång. Men Malena repade ju faktiskt idag!!!! I förmiddags och vad jag uppfattat det som gick det mesta bra? Bara kören som klagade lite på ljudet.

Det nya numret är snyggt. Får de till bra o snygga bildvinklar så kommer det bli helgrymt!!! I just love it so much <3Nu ska jag dock lämna datorn för stunden, ge mig in i lite manuspluggande. Ska bli spännande att se hur det går! Vi hörs ikväll.

Imorgon är en annan dag...

Dagen lider mot sitt slut. Lördagen är över. Lördagen som jag tycker har känts som en söndag. Inte vant att vara ledig 3 dagar i rad. Men det finns med andra ord en dag kvar på helgen, som jag tänker viga åt pluggning. Måste fixa mina Svenska-uppgifter. Men hur långt jag kommer får vi se. Manus måste också pluggas!

Imorgon så är det även första repen inför Eurovision Song Contest. Malena Ernman repar på scenen 11:10. Nej då, jag längtar inte efter att läsa alla rapporter. Nej då. Gah, jag vill vara i Ryssland nuuuu... Men får heja på Malena med superkören (lånar namnet av Mika) hemifrån!!!

Nu ska jag lägga in de nytvättade kläderna i garderoben och sen ta mig till sängen, kolla Melodifestivalen 2009. Nej, jag tröttnar aldrig!


Det är verkligen sommar ute...

Just nu sitter jag och tittar på Babben & Co och kollar ut, det är fortfarande ljust ute. Ett konstaterande är att sommaren verkligen är här. Något vi alla nog lagt märke till tidigare egentligen, men nu känns det! Sen att det drar med sig pollen är väl enda nackdelen...

Gårdagen var verkligen grymt bra, showen var nästan lika bra som sist. Den var ju förlängd nu, och det blev lite väl mycket prat. Men Pernilla var grym som gästartist, men vi saknade My heart will go on i showen. Picadilly Cirkus är bra, de körde med originalkoreografin också. Att vi från början hade skitplatser (man såg inte scenen om man satt på stolarna.) spelar ingen roll, för i 2:a aktern flyttade vi ner till 2 lediga platser på rad 1. Där såg vi mycket bättre, Marie kom ner under Vi vet allt om Christer och Carro fick tävla, hahahahaha. Sjukt kul när hon vann, när Christer typ skrämmer livet ur henne. Jag tror aldrig jag garvat så mycket i hela mitt liv! Det är svårt att skriva ner, man måste uppleva det...

Idag drog Carro strax efter 12. Vid 2 någon gång träffade jag Niklas, en kompis som jag inte träffat på många år. Så det var kul. Hem till middagen då vi grillade, gott.

Nu är Babben strax slut och jag o min syrra ska se på film då, High School Musical 3

Solen skiner som bara den här i up

MMS

Solen skiner som bara den här i uppsala, skönt :)


1 maj!!

Nu är vi inne i maj, månaden som bygger upp inför sommaren. Nu börjar allt igen, det händer så sjukt mycket! Min kalender är i princip full, och det är den större delen av sommaren.

Idag blir det ut på nya äventyr igen, Uppsala står det på kartan och konserthuset är huset i Uppsala. Christer Sjögrens Jubileumsshow är det jag och Carro ska på, igen... Ska bli mycket kul! Tåget går strax efter 3, och är framme strax innan fyra. Då möter jag Carro som är 10 min tidigare än mig, sen vet jag inte vad vi tar oss till med fram tills showen börjar. Hoppas på att hinna träffa Marie innan showen börjar någon gång, men det återstår att se.

Showen börjar iallafall klockan 20.00. Sen när vi kommer hem vet jag inte, beror helt på vilken tid showen slutar och så. Men senast 2 är vi hemma, och lär väl vara trötta då så ingen blogg blir det tror jag.

Vi hörs imorgon istället!

RSS 2.0