Hemma igen!

Nu har jag kommit hem igen. Har hunnit med att äta middag också. Carro åkte hem vid 5 idag, men vi har hunnit med äventyr idag också. Vi åkte ut till Djurgården och Tyrol vid halv 1 eller nåt sånt.. Vi var väl framme först vid kvart över 1, det var hemskt mycket bilar som stoppade upp bussen.. Vi hoppades att vi skulle stöta på en viss Nathalie. Vi ställde oss nånstans där och väntade.

Efter ett tag kom en taxi och stannade utanför Tyrol. Vi kollade in när den körde förbi för att se vem det var.. Vi var osäkre på om det var Christer Sjögren eller Jessica Andersson. Det visade sig vara Jessica Andersson. Det första hon gjorde när hon klev ur bilen var att vinka till oss. Hon ställde ifrån sig väskorna på marken och väntade på att vi skulle komma fram. Så vi gick ju fram och sa hej och allt sånt där. Pratade en stund med henne och tog lite kort och så pratade vi vidare lite till. Kollade om när alla skulle vara på plats men fanns ingen utsatt tid så vi visste inte om Natta var där eller inte.. Men sa hej då till Jessica, hon skulle in och dricka kaffe.

En stund senare får Carro sms från Natta, vi svarade på det och undrade när hon skulle komma. Fick då ett svar att hon är där hela dagen då dom hade två föreställningar, svarar igen med att fråga om hon är där nu. Då får vi ett svar att hon var på båten dit ut nu. Då blev vi glada! Så precis när vi sett det typ kom färjan till Djurgården. Natta kom, vi kände knappt igen henne. Hon hade glasögon på sig och lite sådära... Vi pratade massa med henne också, bland annat tyckte hon att vi skulle komma och se den riktiga showen också, inte bara genomdraget. Så hon skulle ta och kolla upp om vi kunde komma på eftermiddagsföreställningen idag.. Vi fick kram igen sen gick hon in. Senare sms:ade vi henne och hörde om det gick, men tyvärr inte... Men ja, vi hade ju tidigare inte ens tänkt tanken att gå på showen idag. Vi ville bara träffa Natta och Jessica.

När vi fått reda på att det inte gick så gick vi tillbaka till Centralen. Hämtade Carros väska och gick upp till Cityterminalen. Hon hämtade ut pengar och handlade dricka, sen tog vi oss upp till gaten där hennes buss skulle gå. Vid halv 5 kom den in och vi sa hej då... Jag åkte hem.

Tack Nathalie och Jessica för att ni är så underbara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0