Imorgon drar jag vidare!

Jag är inte jättemycket hemma nuförtiden, men jag gör inte överdrivet mycket saker heller. Umgås med massa fina vänner, och njuter totalt av livet just nu! Har varit iväg till både Västerås och Enköping på härliga konserter, men härliga människor på scen. Har hunnit firat Zandras stora 18-årsdag med fest och maskerad! Har hunnit bada lite till, och den här gången i havet.

Imorgon blir det minisemester igen, då jag ska ut till Zandras landställe över helgen. Det passade perfekt då jag imorgon ska till Åkersberga först, och jag kan då ta mig vidare rätt lätt till Zandra och hennes familjs landställe! Det kommer bli mycket trevligt :)

Livet är bra härligt ibland!


Alcazar på Skeppsbron 14/6

Jag ligger efter i all bloggning, så det blir mest bildmaraton...

Alcazar uppträdde på Skeppsbron, tillsammans med Elin Lanto, Eric Gadd, Fernando Fuentes och en rätt nybildad grupp vars namn vi aldrig la på minnet... Även någon pianokille spelade och Nassim al Fakir var konfrencier Det hela var ett Cloetta-event, och allt handlade ju självklart om det kungliga bröllopet. Jag och Sara var där tillsammans!


Kollade först in fina Sara Varga bakom ReBound i Kungsträdgården, och kastade slängpussar till varandra!

Alla bilder utom sista är foto av Sara!


Ett val i livet...

Jag lever, om ni undrar! Men njuter av sommarlovet, och känner att jag hellre lägger ner tiden på att vara ute i solen än att blogga. Men jag står även inför ett val, då jag fortfarande hatar blogg.se... Ska jag byta bloggportal? Antingen till blogspot.com eller wordpress.com?

Då behöver jag namnförslag, för på wordpress kan jag inte behålla mikaeljanzon som bloggnamn då det är upptaget... Tips o idéer som kan hjälpa mig?


RSS 2.0