Måndagkväll...

Nu nalkas kvällen den här måndagen... Klockan är runt 8 och vanligtvis skulle jag sitta bänkad framför TV:n för att se på Färjan, men så har ju det slutat... Tyvärr! Då blir det till att sitta framför datorn istället. Eller vem vet, kanske finns nånting på TV ändå...

Skolan idag blev inte så mycket... Var där i max 2 timmar och gjorde: ingenting! Sen åkte jag hemåt, fick sällskap av Amanda som inte hade nånting att göra. Hon vände med tunnelbanan. Sen åkte jag hem och lämnade väskan och hämtade lite saker. Sen tillbaka till Centrum, handlade en julklapp! Så nu är den personen klar. Gick och åt på Taco Bar.

Efter det tog jag bussen ner till Vasaskolan för sista repet inför Luciatåget, som vi har imorrn. Den här gången repade vi även med harporna, som ska kompa oss. Det blev hur bra som helst. Spännande hur det kommer låta i kapellet imorrn.

Sen var det hem och äta middag, och nu sitter jag här. Helt slut efter den här dagen, det händer grejer nu. Det är trevligt! Nu ska jag ändå kanske kolla om det finns något på TV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0