Idrestjärnan!

Jaa, idag var det Idrestjärnan i Näsby Parks Centrum. Våran Annamia var konferencier och självklart kunde vi inte missa det hela. Vi var väl där strax före halv 12 och vi stötte väl på Annamia nästan på en gång. Hon blidde skitglad över att se oss, vi stod och pratade en stund. Vid 12 började det hela och vi skaffade oss en favorit på en gång, Lisa hette hon och sjöng Hallelujah. När alla dom tävlande uppträtt var det dags för dagens första gästartist: Sannah Johansson.

Sen var det paus och vi sprang in på en mataffär där och köpte godis och jag köpte även en dricka. Coca Cola Cherry, riktigt god faktiskt. Självklart import, men den kanske kommer till Sverige senare.

Klockan två var det dags igen, då var det final och sen tävling. Alla som röstat var med och tävlade om att vinna en stugvistelse i Idre Fjäll. Självklart hopapdes vi på att vinna, men vi vann inte... Vi får tävla någon annanstans. Sen kom nästa gästartist: Zara Larsson, vinnaren från Talang 2008. Hon har ju kraften i rösten om man så säger. Sen var det dags att kora vinnaren av Centrumfesten och Idrestjärnan i Näsby Park. Vinnaren blev just våran favorit Lisa!


Vi pratade med Annamia igen och sa hej då! Men vi ses ju snart igen nånstans. Tusen tack för idag! Du är så underbar Annamia, jag är glad över att vi fått träffa dig <3


Kommentarer
Postat av: Ida

Vad roligt :)

2008-09-28 @ 12:03:23
URL: http://fortsattrockaienfrivarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0