Jo, det blev väl ganska bra ändå!

Inte blev det någon Markoolio-konsert idag. Bläääääääääääääääääääääää! Han hade ingen röst, så han ställde in tyvärr... 3:e gången under hans 11 år som han ställer in något. Vi fick sms vid halv 4 från Jessica, som då sa att Marko hade ställt in så det inte blev något... Vi gick och kollade med de som jobbade där, de hade själva också precis fått reda på det. De hade ju panik och behövde ringa in en ersättare. Vi frågade om de hade någon än, men såklart inte. Gjorde en check lite då och då. 

Vid strax före 5 tog vi oss iväg till bilen, men innan det hade bland annat Hanna repat och vi sjöng lite fint med henne. Vi tog oss till bilen som sagt för att lämna lite saker. Sen tog vi oss till Sibylla för att äta våran middag. Big Meal för mig! Vi tog oss sen tillbaka, då fick vi veta att det var Martin Stenmarck som skulle ersätta. Det ryktades först om Tommy Nilsson...

18:00 började det med Allsång för barn, med Hanna Hedlund. Vi tjoade med lite där vi satt, långt från scenen.. 19:00 var det dags för Svensktoppen Nästa, en talangtävling. De hade galet tråkiga och dåliga tävlanden. Klockan 20 var det dags för Allsång med Hanna Hedlund. På en gång upp med micken under min mun. Dock var det under Gävle i mitt hjärta... Sen kom micken under Leva livet och Does your mother know med. Klockan 21 var det den stora huvudakten, Martin Stenmarck! Han är galet grym. Började med Nästa Dans, följt av 100 år från nu. Det var så kul att få se en konsert med honom, han har sådan utstrålning!!! Sen blev det även bland annat Suspicious Minds, den är minnen. Avslutade med allsångslåten Sjumilakliv!!!! Det är helt sjukt, den är så jäkla bra. Allsången som det var ikväll var magiskt, likvärdigt med Rix FM Festival i Kungsan 2007.

En helt klart godkänd ersättare! Gryyyyyymt!

Hanna Hedlund




Martin Stenmarck     © Mikael Jansson

En trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Josefine

HANNA!! :D

Hon är bääst! <3

2009-07-16 @ 19:37:58
Postat av: Leeniz

Fina bilder! :D

2009-07-16 @ 21:15:47
URL: http://leeniz.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0