Charlotte och Magnus livs gemål

Efter Alcazar i Spånga så begav vi oss in till stan, där vi köpte tågbiljett till Carro hem senare på kvällen. Vi begav oss med tunnelbanan mot Kista där Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson senare skulle uppträda. Vi gick till Food Court där och åt mat. Trallade snabbt runt i någon affär innan vi tog oss fram till scenen.Sittplatser, vilket var mycket trevligt. Framförallt i väntan innan det började.

Klockan 6 klev Charlotte upp på scenen till tonerna av Take me to your heaven. Alltid lika grymt! Fast det tråkiga med såna här gig när de sjunger till inspelad musik och kör är ju att hon inte går över till svenska i sista refrängen som när det är live. Hon fortsatte med Gröna små äpplen, fin låt är det! Avslutade med Hero och det dansades, inte bara Charlotte, utan även jag och Carro. I sticket, med snurren och allt. Charlotte tyckte det var kul och log stort!


Foto: CarroMagnus blev presenterad av Charlotte och kom in på scenen. De körde deras gemensamma singel Mitt livs gemål, och den är så fin. Annorlunda mot vad Charlotte och Magnus är kända för, men den passar verkligen dom båda så himla bra! Och är en utmärkt bröllopslåt!
Charlotte klev av scenen och Magnus fortsatte och körde av sin nya singel Feel You, en balladversion av Live Forever och en discoversion av Kom hem. Härligt drag blev det!


Foto: Carro

Efter Magnus uppträdande blev det signering och folk sprang dit. Och då menar jag verkligen sprang, vi hade kul åt lite folk där också... Det finns alltid lika spännande folk på sådana här ställen! Vi kom fram och Charlotte var så glad att se oss, och vi fick "Stora kramar" på våra singlar medans alla andra fick kram typ. Charlotte är mysig! Vi ställde oss vid sidan av och kollade in lite, pratade lite med Kimpa också.När signeringen var slut så frågade jag Charlotte om vi kunde ta kort, och hon sa självklart men en vakt sa ifrån. Men så började Magnus och Charlotte fota med andra, så då fick vi ta kort också! Men snabbt skulle de gå, bara några minuter... Minuter är helt rätt, oj va bråttom vi fick... Tog kort och tackade för idag, och "Vi ses på onsdag!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0